Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Strijen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Strijen heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Strijen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Strijen of directe omgeving.

75 klanten uit Strijen bevelen een bij Casius in Strijen aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Strijen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepompboiler installeren in nieuwbouwproject recreatiewoningen, een groot notarishuis voorzien van vloerverwarming, een groot notarishuis voorzien van vloerverwarming, verduurzamen woning, warmtepomp en vloerverwarming plaatsen, het leveren en plaatsen van radiatoren, HR-ketel en expansievat, vloerverwarming, cv en radiatoren plaatsen, infrarood verwarming plaatsen, houthaard gemetselde schouw vervangen voor roomdiviver gashaard, warmtepomp installeren naast luchtverwarming, of de gele woning verwarmen op lucht-luchtwarmtepompen, vloerverwarming realiseren begane grond en 1e verdieping, cv vervangen voor warmtepomp, adviseren en installeren van boiler of warmtepomp, lage rendement radiatoren plaatsen + lucht-luchtwarmtepomp, van elektrisch-gas ketel over naar volledig elektrisch en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Strijen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Strijen:

Informeren en plaatsen van vloer convector

Zelf wil ik graag weten hoeveel het kost als ik een ongeveer 2 meter lange vloer convector neem. De ruimte die verwarmt moet worden is ongeveer 30 m² en de ruimte is 2, 70 hoog. Het is een tussenwoning met betonnen vloer, wel met vloerisolatie. Er hangt nu in die ruimte 1 radiator. Alles gaat nu op gas. CV ketel kan vervangen worden, maar een waterpomp is geen optie. Kunt u mij de mogelijkheden, gas en elektrisch , geven met daarbij een prijsopgave?

Warmtepomp met aparte boiler installeren

Het gaat om een in aanbouw zijnde woning met een hoge isolatiewaarde (Rc 6+) en een uit een tranmissie berekening volgende warmtevraag van 7,5 kW. Ik wil graag een warmtepomp met een aparte boiler van 500 liter voor warm tapwater. Voor verdere vragen kunt u contact opnemen.

CV ketel verplaatsen

Ik ben op zoek naar een CV-installateur die mijn CV-ketel op zolder circa een meter kan verplaatsen. Dit ten behoeve van het installeren van vloerverwarming in de toekomst.

Warmtepomp installeren

Wij zijn bezig met de mogelijkheden te bekijken voor het bouwen van een vrijstaande woning. Hier zal een warmtepomp geplaatst moeten worden voor het verwarmen en eventueel koelen van de woning en het verwarmen van sanitair water. De woonoppervlak zal ongeveer 200 m2 gaan worden. Kunt u een indicatie geven hiervoor?

Cv installatie plaatsen

In een net gekochte woning willen wij de radiatoren, het leidingwerk en de CV ketel laten vervangen. De leidingen willen wij ingefreesd hebben in de wanden. Het betreft een vrijstaande woning met een wooninhoud van 400 m3. Daarnaast heeft de woning gebouwd is 1954 vijf kamers. Wij ontvangen graag een offerte inclusief een advies over de mogelijkheden hiervoor.

Houtkachel installeren

We willen graag een houtkachel aanschaffen. Graag ontvangen wij advies over welke maat we het beste kunnen aanschaffen en of ons rookkanaal nog goed is. We hebben nu een openhaard die al een aantal jaren niet wordt gebruikt, maar die we wel elk jaar hebben laten schoonmaken zolang we de openhaard gebruikten. Uiteraard moet de nieuwe houtkachel geplaatst worden.

Inzethaard in een schouw plaatsen

Ik wil een inzethaard laten plaatsen in mijn reeds bestaande open haard schouw.

Rookkanaal met dubbelwandige pijp aansluiten

Het betreft het aansluiten van een houtkachel op een bestaande dubbelwandige pijp. Het rookkanaal willen wij ook graag laten controleren.

Waterkraan buiten aanleggen

Ik zou graag een waterkraan aan de achterzijde van mijn woning geplaatst willen hebben. Graag ontvang ik een all-in prijs.

Onderhoud aan Einhell aircosysteem

Graag offerte voor een onderhoudsbeurt aan een Einhell split unit airco, type SKA 3501. Vacumeren en opnieuw vullen met koud middel.

Afvoer wastafel ontstoppen

De verstopte afvoer van de wastafel in de badkamer moet worden ontstopt en de sifon van de wastafel dient weer goed geplaatst te worden.

Houtkachel voorzien van rookkanaal

Vanaf de houtkachel merk Franklin circa 1 meter omhoog in de kamer, gat boren door de buitengevel, langs de gevel dubbelwandige pijp aanbrengen met 1 bocht en trekkap. Circa 6/7 meter.