Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor aanleggen waterleiding voor vaatwasser:

Aanleggen waterleiding voor vaatwasser

Aanleggen waterleiding voor vaatwasser vanuit en door keukenkast tevens nagaan of de afvoer op de juiste plek zit en indien nodig aanpassen. De werkplek is goed bereikbaar. De vakman kan zijn auto voor de deur kwijt, overigens wel betaald.
Onze klant uit Spijkenisse (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aanleggen waterleiding voor vaatwasser uit heel Nederland:

Waterleiding aanleggen in bijkeuken

Ik wil een waterleiding aanleggen in de bijkeuken zodat de wasmachine die nu in de keuken staat naar de bijkeuken kan verhuizen en in de keuken een vaatwasser plaatsen.

Buitenkraan in de achtertuin aanleggen

Graag wil ik een buitenkraan laten aanleggen in de achtertuin. De waterleiding dient via de kruipruimte doorgetrokken te worden vanuit de meterkast. De afstand is ongeveer 12 meter.

Whirlpoolbad installeren en badkamer uitbreiden

Graag ontvang ik een offerte voor het installeren van een Whirlpool van 180 x 80 cm. De Whirlpool wordt aansluitingsklaar geleverd inclusief afvoer en overloop en het complete systeem is al voor gemonteerd. Het betreft een dichte whirlpool, wat je dus verder niet hoeft te betegelen. Alleen plaatsen, stopcontact aanleggen en de waterleidingen opzetten en afkitten. Verder moet mijn badkamer 110 cm bij 80 cm uitgebreid worden en betegelen. En de waterleiding naar de douchegedeelte getrokken worden, de douchesysteem monteren en douchewand plaatsen. Verder: twee closetten vervangen. Graag een gedetailleerde offerte sturen.

Whirlpool installeren en badkamer uitbreiden

Graag ontvang ik een offerte voor het installeren van een whirlpool 180 x 80. De whirlpool wordt aansluitingsklaar geleverd inclusief afvoer en overloop en het complete systeem is al voorgemonteerd. Het betreft een dichte whirlpool, wat je dus verder niet hoeft te betegelen. Alleen plaatsen, stopcontact aanleggen en de waterleidingen opzetten en afkitten. Verder moet mijn badkamer 110 cm bij 80 cm uitgebreid worden en betegelen. En de waterleiding naar de douchegedeelte getrokken worden, de douchesysteem monteren en douchewand plaatsen. Verder: twee closetten vervangen. Graag een gedetailleerde offerte sturen.

Waterleiding aanleggen

Voor ons nieuwe huis willen wij graag een waterleiding en afvoer aanleggen naar een losstaande garage. De garage staat los van het huis op zo'n 15 meter afstand. Er ligt al wel een pijp onder de grond naar de garage. Wij willen onze wasmachine en droger aansluiten. Eventueel willen wij ook nog een badkamer plaatsen in deze garage (doet de klant zelf). Electra is wel aanwezig.

Waterleiding doortrekken naar de garage

Wij willen graag een koud- en warm waterafvoer in de garage aanleggen. Hier is nu nog geen voorziening voor. Graag ontvangen we hiervoor een offerte

Riool van de garage naar het huis aanleggen

Ik wil een wc en wastafel in garage laten aanbrengen. De wc wordt in een vrijstaande garage gevestigd in aanbouw voor garage ongeveer 10 meter van wc in woonhuis. Hiervoor moet zowel de riolering als de waterleiding doorgetrokken worden. De aanbouw zelf staat er nog niet.

Aanleggen elektra, waterleiding en afvoer t.b.v. droger en wasmachine

Wasmachine en droger gaan weg uit de badkamer, naar de verdieping erboven. Daar moeten waterleiding, waterafvoer en geaarde elektra (volgens NEN-normen) worden aangelegd.

Buitenkraan aanleggen

Vanuit de meterkast daarachter een buitenkraan aan te leggen. Via het kruipgat al gezien dat er een waterleiding loopt. Waarschijnlijk kan het met ongeveer 3 m slang en een opdekplaat gerealiseerd worden.

Installatiewerk en elektra aanpassen voor een nieuwe keuken

Onze nieuwe keuken met apparatuur zal worden geplaatst in week 43. Voor die tijd wil ik de waterleiding en afvoer laten verplaatsen. Verder moeten er extra groepen worden bijgeplaatst in de groepenkast en wil ik extra stopcontacten in de keuken. Bovendien willen we een buitenkraan in de tuin laten aanleggen en een elektra-aansluiting voor tuinverlichting. Wij ontvangen graag uw offerte.

Partners

Partners van Casius