Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor keukenkraan en close-in boiler vervangen:

Keukenkraan en close-in boiler vervangen

1. Grohe Eurodisk keukenkraan demonteren en nieuwe Grohe start keukenkraan monteren. Afmetingen weet ik niet precies. 2. Bestaande Daalderop 10 liter close-in boiler demonteren en nieuwe Daalderop 10 liter close-in boiler monteren. Optioneel is afvoeren van oude materialen, dit ligt aan de meerprijs.
Onze klant uit Spijkenisse (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keukenkraan en close-in boiler vervangen uit heel Nederland:

Grohe Red Duo keukenkraan monteren

Ik wil graag mijn aanrecht kraan laten vervangen voor een Grohe RED. Ik heb deze set al in mijn bezit en wil deze laten vervangen voor mijn bestaande kraan met een close-in boiler. De klant heeft alles al aangeschaft.

Grohe Red kookkraan en keukenboiler installeren

Momenteel is onze keukenkraan direct aangesloten op de waterleidingen van de keuken. Warm water komt nu rechtstreeks van de combiketel. Hiervoor in de plaats hebben we de Grohe Red kookkraan gekocht en een close-in keukenboiler. We laten deze hier beide graag installeren. Vooraf ontvang ik graag uw prijsopgave van de installatiekosten.

Close-in boiler vervangen

Wij hebben in onze keukenkast een oude en defecte close-in boiler van het merk Daalderop van vermoedelijk 15 liter. Deze dient uitsluitend voor het verwarmen van het water voor de keukenkraan. Wij willen de boiler laten vervangen door een soortgelijke boiler. We ontvangen graag een aanbieding voor de installatiekosten, maar er mag ook een afzonderlijke prijs voor de levering worden aangeboden.

Vervangen keukenkraan

In onze keuken moet de kraan worden vervangen en die moet aangesloten worden op een close in boiler.De Grohe kraan is al aangeschaft.

Keuken renoveren

Ik ga volgende week de koopakte van de door mij gekochte woning ondertekenen. Naar verwachting is de overdracht half april. De keuken in die woning zou ik eventueel op een aantal punten willen aanpakken. Ik wil de keramische kookplaat laten vervangen door een gaskookplaat. De keukenkraan moet vervangen worden. Er moet een close-in boiler of cooker worden geplaatst. Er moet nieuwe afzuiging worden geïnstalleerd. Er is nu een composiet aanrechtblad. Ik wil een prijsopgave ontvangen voor vervanging door natuursteen. De kastdeuren en lades moeten opnieuw worden afgesteld. We kunnen een afspraak maken voor inventarisatie van de klus op locatie.

1. het verwijderen van een lekkende ...

1. het verwijderen van een lekkende twee-knops lage druk keukenkraan aangesloten op de close-in Daalderop keukenboiler type 15. 2. het plaatsen van een nieuw aangeschafte eengreeps-mengkraan: Grohe serie FEEL op deze boiler.