Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Spijkenisse te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Spijkenisse heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Spijkenisse u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Spijkenisse of directe omgeving.

1187 klanten uit Spijkenisse bevelen een bij Casius in Spijkenisse aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Spijkenisse bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepompboiler installeren in nieuwbouwproject recreatiewoningen, een groot notarishuis voorzien van vloerverwarming, een groot notarishuis voorzien van vloerverwarming, verduurzamen woning, warmtepomp en vloerverwarming plaatsen, het leveren en plaatsen van radiatoren, HR-ketel en expansievat, vloerverwarming, cv en radiatoren plaatsen, warmtepomp installeren naast luchtverwarming, of de gele woning verwarmen op lucht-luchtwarmtepompen, vloerverwarming realiseren begane grond en 1e verdieping, cv vervangen voor warmtepomp, adviseren en installeren van boiler of warmtepomp, lage rendement radiatoren plaatsen + lucht-luchtwarmtepomp, van elektrisch-gas ketel over naar volledig elektrisch, informeren en plaatsen van een warmtepomp boiler, cv installaties vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Spijkenisse staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Spijkenisse:

Vloerverwarming spoelen

Vloerverwarming werkt niet/ heel slecht Deze moet doorgespoeld worden, 2 delen

Stalen gasleiding vervangen

Graag een offerte voor het vervangen van een oude ijzeren gasleiding. Het systeem lekt niet maar vertoont overmatige roestvorming. De nieuwe leiding moet door een kruipruimte en een koof van de meterkast naar CV installatie. Alles is in principe goed bereikbaar. Kruipruimte is droog.

Brink luchtverwarming vervangen

Heb een oude Brink hete luchtverwarming installatie 1985, zou graag een offerte willen ontvangen van een nieuwe voor levering en montage. Momenteel fluit mijn installatie vooral s nachts als alles uit is. dan zet ik de toevoer uit met schakelaar(toevoer in het huis) en is het geluid weg. Aangezien hij bijna 34 jaar oud is wordt het wel eens tijd om rond te gaan kijken. Woon in een rijtjeshuis tussenwoning met half plat dak. Het mag ook een ander type worden, als het maar functioneel is.

Elektrische vloerverwarming leggen op beide etages

Het betreft een woonhuis uit 1972. Ik overweeg op een bestaande geïsoleerde betonvloer van de begane grond en 1e verdieping vloerverwarming aan te leggen. Bij voorkeur elektrisch, maar laat mij graag informeren over eventuele andere mogelijkheden. Zodra deze klus is uitgevoerd wil ik op de 1e verdieping laminaat laten leggen, en op de begane grond vloerbedekking. Ook hierover laat ik mij informeren of dat mogelijk is. Ik beschik over een kruipruimte. Oppervlakte samen betreft ongeveer 85 m2.

Infraroodverwarming aanleggen

Infraroodverwarming aanleggen. Betonelementen begane grondvloer in 2 ruimtes aan te brengen als hoofdverwarming 64 m2 en 25 m2.

Vloerverwarming aanleggen

Bedrijfshal van 350 m2 / 5 meter hoog, met nu nog een gestampte puinvloer. Beoogd is een betonvloer met vloerverwarming als hoofdverwarming t.b.v. inrichting naar kantoor. Omgeving Tilburg.

Vervangen luchtverwarming

Sinds Juli 2019 ben ik verhuisd naar mijn woning in Spijkenisse. Deze huizen zijn voorzien van luchtverwarming, welke er al vanaf de bouw in zitten (inmiddels zo'n 33 jaar). Nu heb ik via mijn hypotheek budget gekregen om energiebesparende maatregelen door te voeren in mijn woning. Hier zou het vervangen van de luchtverwarmingsunit ook onder vallen. Vandaar dat ik graag een offerte hiervoor wou willen ontvangen, zodat ik deze kan indienen bij de bank/hypotheekverstrekker.

Onderhoud elektrische boiler

Ik heb een elektrische boiler van het merk Tesy die ik een onderhoudsbeurt wil geven. Ik ben benieuwd naar de kosten en ik ontvang graag een offerte.

Wasmachine aansluiten op trekschakelaar

Graag laat ik de nieuwe wasmachine aansluiten op trekschakelaar. De draad is lang genoeg als de stekker er af is. De trekschakelaar en de wasmachine staan allebei in de badkamer.

Elektrische boiler plaatsen

In het grote washok hebben wij een cv ketel hangen die de vloerverwarming verwarmd. Daar willen wij ook een elektrische boiler voor de douche en wasbak laten plaatsen. Onze gezinssituatie bestaat uit 3 personen. Mogelijk hebben wij een grote boiler of doorstromer nodig. Hierover laat ik mij graag informeren.

Toilet vervangen

Ik wil een compleet toilet laten vervangen. Inclusief stortbak en binnenwerk.

Buitenkraan aanleggen

Wij hebben kruipkelder waar ook de hoofd leidingen zit en wij hebben wel al de materialen liggen. Alleen ik zelf heb de kunde niet om dit aan te leggen. De opdracht luid er moet een buitenkraan komen aan de zijkant van het huis ter hoogte van de haspel die er al hangt. De kraan moet ook vorst vrij worden d.m.v. een leeg loopt kraan in de kruipkelder.

Mogelijkheden installatie warmtepomp, zonneboiler of wandverwarming

Ik heb al zonnepanelen. Ik stook merendeel een grote speksteen houtkachel. Verbruik 4200 kwh en 420 kuub gas. Waar ik aan denk is: 1. Een kleine wamtepomp 2. Een zonneboiler, grote ketel voor buffer en elektrisch bij verwarmen via zonnepanelen 3. Wandverwarming op lage temperatuur. 4. Van het gas af. 5. Huisoppervlakte is 110 m2 Wat kunt u voor mij betekenen?

Warmtepomp plaatsen

Ik ben op zoek naar een lucht water warmtepomp of grondwarmtepomp voor een woning, 1985, volledig geïsoleerd, van 108 m2 en een inhoud van 325 m3. Mechanische ventilatie en CV-ketel, Remeha HR. Binnenkort worden er zonnepanelen, 12 stuks, en een zonnecollector geplaatst op het dak. Ik heb een offerte voor een spaarpomp maar heb sterk de voorkeur voor een lucht/water of grond/water warmtepomp omdat ik volledig van het gas of wil.

Ventilatie box vervangen

Mechanische ventilatie vervangen,

IR vloerverwarming en dekvloer realiseren

Graag willen wij een offerte voor een IR vloerverwarming in onze hal/toilet en keuken/woonkamer als hoofdverwarming (220 watt) incl. een dekvloer voor het aanbrengen van PVC/ keramische tegels. Huidige vloer betreft een zandcement dekvloer. Oppervlakte bedraagt ongeveer 55m2.

Vaatwasser aansluiten

Vaatwasser moet worden aangesloten in de keuken, graag langskomen om te bekijken en bepalen hoe en vanuit waar de waterleiding et cetera kan worden gelegd. Wellicht moet dit, indien mogelijk in de kruipkelder gedaan worden. Bepalen wat voor materiaal er nodig is en graag aanleggen.

Vaatwasser inbouwen in bestaande keuken

Ik heb een bestaande keuken waar geen vaatwasser in zit ingebouwd. Graag wil ik een vaatwasser aanschaffen en deze laten inbouwen in de bestaande keuken. Er zit een dubbele kast onder de spoelbak waar ik deze wil laten plaatsen. Waterleiding en afvoer kan dus van de spoelbak worden afgetakt. Een elektra aansluiting zit er nog niet. Dit zou via de kruipruimte kunnen of via een wcd welke op de muur boven het kastje zit gemonteerd. Hier zou dan het e.e.a. voor moeten worden gedemonteerd. Afhankelijk van de mogelijkheden en kosten daarvan zal hier uitsluitsel over moeten worden gegeven.

CV radiator verplaatsen en leiding omleggen

Het verplaatsen van 1 radiator, het vervangen van 1 radiator, leiding omleggen (flexibele leiding) en 1 thermostaat knop vervangen. De radiator heb ik zelf al.

Gasleiding vervangen

De bestaande gasleiding in de kruipruimte is verroest. Bestaande gasleiding zit in de wand gemonteerd. Werkzaamheden: Nieuwe gasleiding leggen vanuit kruipruimte naar cv op eerste verdieping. Gaten boren in fundering en vloer 1e verdieping, nieuwe gaskraan bij cv aansluiten, gasleiding monteren. Eventuele overige werkzaamheden die hierbij horen waar ik niet van af weet.

Vloerverwarming nakijken en repareren

Ik wil graag dat er iemand komt kijken naar mijn vloerverwarming. en eventueel ook repareren als nodig. Ook zou ik een radiator of 2 bijgeplaatst willen hebben 1 in de gang bg. En 1 extra op mijn zolder slaapkamer.

Zinken dakgoot plaatsen

Ik wil een nieuwe zinken dakgoot monteren. Deze moet plusminus 6 meter zijn. De dakgoot zit op de 2e verdieping.

Sleuven en dozen voor elektra frezen in beton

Ik zou graag twee sleuven van 120 cm elk laten frezen in het beton en drie gaten laten boren om twee bestaande contactdozen naar onder te verplaatsen. Mijn vraag is wat gaat mij dit kosten en komt hier veel stof bij kijken.

Kraan en sanitair aanpassen en verleggen

Ik heb 2 klussen. Namelijk: een kraan in de bijschuur naar buiten verplaatsen (door de muur), zodat wij buiten een kraan hebben. Verder is er een toilet met een extra water aansluiting, daar willen wij een douchekop met slang op plaatsen. Als het goed is, hebben wij de juiste spullen hiervoor in huis.

Vloerverwarming aanleggen

Ik wil mijn woonkamer voorzien van een vloerverwarming. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 40 m2. Op dit moment ligt er laminaat in en dat wil ik eruit gaan halen. Tussendoor moet dus vloerverwarming aangelegd worden.