Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Spijkenisse te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Spijkenisse heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Spijkenisse u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Spijkenisse of directe omgeving.

1156 klanten uit Spijkenisse bevelen een bij Casius in Spijkenisse aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Spijkenisse bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: rookgasafvoer voor diverse ketels vervangen, herbouwen van woning en warmwaterboiler plaatsen, warmtepomp installeren, warmtepomp installeren, warmtepomp installeren, nieuwe warmtepomp installeren, keuken, badkamer en elektrawerk installeren, warmtepomp, zonnepanelen en vloerverwarming aanleggen, plaatsen van een boiler en warmtepomp, mazout ketel vervangen voor een pellet ketel, lucht-water warmtepompinstallatie plaatsen, water-waterwarmtepomp installeren, warmtepomp installeren, lUCHT - LUCHT warmtepomp, ventilatiewarmtepomp installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Spijkenisse staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Spijkenisse:

Het plaatsen van een warmtepomp

Ik zoek een partij die een warmtepomp kan installeren. De pomp moet de woning kunnen verwarmen. De woning is goed bereikbaar.

Vervangen en verplaatsen CV-installatie

Wij willen een nieuwe cv ketel plaatsen en daarbij gelijk de plaats aanpassen. Leidingen en buizen zijn nu centraler dan we willen en willen alles graag netjes in de hoek richting de muur hebben om ruimte te creëren voor was en droog machines.

Koperen leiding airco repareren en koelvloeistof bijvullen

Koperen leiding is bij de aansluiting aan de buitenunit van onze airco gescheurd.

Boiler installeren

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het betreft het plaatsen van een elektrische close-in boiler van circa 10 liter. Er heeft al eerder een boiler gezeten dus de aansluitingen zijn al aanwezig. De boiler moet aangesloten worden op de normale kraan zowel als de cooker.

Buitenunit van de Einhell airco vervangen

Ik heb een Einhell SKA 3501 EQ C+N , hij werkt nog goed, alleen het binnenwerk van de buitenunit is totaal verroest. Ik denk dat de buitenunit in zijn geheel vervangen moet worden en dat hij bijgevuld moet worden.

Buitenkranen laten aanleggen

Ik wil een buitenkraan laten aanleggen aan de voorkant en achterkant van het huis via de kruipkelder. De kraan moet vanuit de muur komen. De afstand tussen beide kranen (wat leidingen betreft) is ongeveer 14 meter. De woning is goed bereikbaar.

CV door warmtepomp vervangen

De CV-ketel die op dit moment in huis staat is aan vervanging toe (+/- 15 jaar). Plan is om een warmtepomp (waarschijnlijk hybride) met nieuwe CV ketel te laten plaatsen. Systeem dient geplaatst te worden op zolder waar maar beperkte ruimte beschikbaar is. Graag advies op maat.

Leiding van buitenkraan repareren

Ik wil een stukje leiding vervangen hebben bij de buitenkraan. Ongeveer 1 meter leiding.

Wasmachinekraan monteren

Ik zou graag mijn nieuwe wasmachinekraan willen laten monteren. De kraan die ik nu heb lekt. Het is beter de kraan te vervangen.

Vloerverwarming vervangen

Bestaande situatie: 57 m2 vloer met parket en plavuizen, hieronder is 30 jaar geleden vloerverwarming in gefreesd. Er is nu een 4 groep-unit, 2 in de woonkamer, 1 in de keuken en 1 in de gang en toilet. Deze oude slangen moeten eerst verwijderd worden en de vloer met groeven weer dicht smeren. Laten drogen en nieuwe vloerverwarming opnieuw frezen. Wat zijn de mogelijkheden? Moet ik het parket en plavuizen zelf verwijderen? Moet ik de oude slang zelf verwijderen? De vloer kan niet omhoog door diverse redenen. Wordt de vloer ook weer strak afgeleverd zodat er parket gelegd kan worden?

Buitenkraan in de achtertuin plaatsen

Wij zoeken een prijsopgave om een buitenkraan te laten plaatsen in de achtertuin.

Gasslang koppelen aan gasfornuis en gaskraan

Gasslang aansluiten aan het fornuis en de gaskraan

Vloerverwarming infrezen

Wij willen 40 m2 vloerverwarming op de beneden verdieping, deze willen we graag in het beton gefreesd hebben. Graag een prijsindicatie.

Warmtepomp installeren

Op dit moment een combiketel van 15 jaar, maar werkt nog goed. Warmtepomp boiler om energie te besparen. Deze moet nu op de bestaande warm water leidingen aangesloten worden en in de toekomst geschikt zijn voor een groene vervanger van de huidige cv ketel. Er is ruimte naast de cv ketel waar ook de ventilatie unit hangt. Het gaat om een woning van ongeveer 150 m2. Graag een vakman die kan informeren en adviseren.

Buitenkraan via de kruipruimte aanleggen

Aanleggen van een vorstvrije tuinkraan via de kruipruimte. De te overbruggen afstand is ongeveer 10 meter.

Buitenkraan aanleggen via kruipruimte

Ik wil een vorstvrije tuinkraan via droge kruipruimte aanleggen. De woning is de middelste van de rijtjeshuizen en heeft dus de diepste kruipruimte. Hoofdleiding zit bij de voordeur.

Warmtepomp plaatsen

Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op gas. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een bestaand gebouw. Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarmen en/of koelen van een gebouw, verwarming van water (sanitair). Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik weet niet of een warmtepomp zal passen in de kleine ketelkast en ook niet of een warmtepomp voldoende zal zijn voor verwarming van het appartement (80 m2) en het leveren van warm water maar ik wil toch weten of het kan.

Schoorsteenkap vervangen

Bij ons is de schoorsteenkap er af gewaaid en we zouden graag een prijs willen opvragen voor de kap inclusief montage. Ik hoor graag van u. Met vriendelijke groet,

Gasfornuis aansluiten

Mijn gasfornuis moet door een gecertificeerd bedrijf aangesloten worden. Een gasslang is al aanwezig. Het is enkel dus een kwestie van aansluiten. Uitvoering graag zo spoedig mogelijk.

Ingefreesde waterleiding aanleggen voor het washok

Na een lekkage is door de vorige bewoner de waterleiding langs de muur gelegd. Ik wil nu een washok gaan maken waardoor de waterleiding nu netjes in de vloer moet lopen. Er moet dus in het beton gefreesd worden over pakweg 2 tot 2,5 meter

Badkamer renovatie

Ik wil een badkamer met een oppervlakte van ongeveer 4 m2 renoveren. Momenteel staat er een bad, wastafel, wc, radiator en een wasmachineaansluiting. Alles moet vervangen worden & dient op dezelfde plaats te komen. Voor de bad/douche moet een inbouw regendouche geplaatst worden. Wastafelkraan is ook inbouwvariant (er hoeft geen leiding verlegd te worden). Radiator wordt verwijderd i.v.m. vloerverwarming die binnenkort geplaatst gaat worden. Vloertegels zijn voor renovatie dus al verwijderd. Inclusief afvoeren van oude materialen.

Rookkanaal aanleggen

Wij willen graag een open haard in onze woning laten plaatsen. In onze eengezinswoning is nog geen rookkanaal aanwezig. De woning heeft 3 woonlagen en de vloeren zijn van beton.

Aanleggen waterleiding voor vaatwasser

Aanleggen waterleiding voor vaatwasser vanuit en door keukenkast tevens nagaan of de afvoer op de juiste plek zit en indien nodig aanpassen. De werkplek is goed bereikbaar. De vakman kan zijn auto voor de deur kwijt, overigens wel betaald.

Keukenkraan en close-in boiler vervangen

1. Grohe Eurodisk keukenkraan demonteren en nieuwe Grohe start keukenkraan monteren. Afmetingen weet ik niet precies. 2. Bestaande Daalderop 10 liter close-in boiler demonteren en nieuwe Daalderop 10 liter close-in boiler monteren. Optioneel is afvoeren van oude materialen, dit ligt aan de meerprijs.

CV-leidingen frezen en in muur verzinken

15 november krijgen wij de sleutel van ons huis. Het huis is gebouwd in 1994 en op de bovenverdieping en zolder zijn de leidingen van de verwarmingen zichtbaar. Graag zouden wij deze willen laten wegwerken in de muur. Het gaat om 3 slaapkamers en de zolder. Zou u mij een offerte kunnen toesturen? Zaterdag gaan we nog een keer in het huis kijken. Dan kijken we naar de muren (beton of zacht) en hoeveel meters het zijn.