Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Sliedrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Sliedrecht heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Sliedrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Sliedrecht of directe omgeving.

236 klanten uit Sliedrecht bevelen een bij Casius in Sliedrecht aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Sliedrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepompboiler installeren in nieuwbouwproject recreatiewoningen, een groot notarishuis voorzien van vloerverwarming, verduurzamen woning, warmtepomp en vloerverwarming plaatsen, het leveren en plaatsen van radiatoren, HR-ketel en expansievat, vloerverwarming, cv en radiatoren plaatsen, infrarood verwarming plaatsen, houthaard gemetselde schouw vervangen voor roomdiviver gashaard, warmtepomp installeren naast luchtverwarming, of de gele woning verwarmen op lucht-luchtwarmtepompen, vloerverwarming realiseren begane grond en 1e verdieping, cv vervangen voor warmtepomp, adviseren en installeren van boiler of warmtepomp, lage rendement radiatoren plaatsen + lucht-luchtwarmtepomp, van elektrisch-gas ketel over naar volledig elektrisch, informeren en plaatsen van een warmtepomp boiler en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Sliedrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Sliedrecht:

Gaskraan afdoppen

Er komt een nieuwe keuken op inductie. De gas leiding in de keuken dient verwijderd/afgedopt te worden.

Vloerverwarming realiseren

Er is een houten vloer en ik wil vloerverwarming op de vloer hebben. Ik zit zelf te denken aan een droogsysteem (platen op de vloer), zodat het niet zo zwaar is. Het gaat om 40 m2.

Verwijderen Airco

Het gaat om het verwijderen van een goed airco systeem, bestaande uit 2 binnenunits en 1 buitenunit, zodat hij nog herplaatst kan worden bij een nieuwe eigenaar. De units staan op de begane grond en zijn makkelijk bereikbaar.

Vloerverwarming infrezen

Ik zoek een vloerenbedrijf die mij kan helpen. Het betreft vloerverwarming begane grond infrezen in een zandcement dekvloer. Het gaat om 45 m2. Daarnaast wil ik werken met gobaal bruto meters. De vloerverwarming moet op de warmtepomp worden aangesloten. Het afwerken van de vloer doe ik zelf.

Vervangen zinken goot

Wij zoeken een loodgieter om onze dakgoot te vernieuwen. Wie kan dit voor ons doen?

Houtkachel plaatsen inclusief afvoerkanaal

Graag wil ik een offerte aanvragen om een afvoerbuis voor een houtkachel te plaatsen en de kachel te installeren. Ik weet niet wat de beste keuze is voor de afvoer van de houtkachel: via de muur horizontaal aan de achterzijde van de kachel of verticaal omhoog door het dak? In de situatieschets een voorbeeld A (horizontaal via muur) en B (verticaal via dak) weergegeven. Dit zijn de gegevens van de houtkachel: Merk HEAT Outdoor Living Model: Houtkachel VHP (9kW) Kleur: Zwart Materiaal: staal Afmetingen: 45 x 38 x 76 cm Diameter schouw: 130 mm Behuizing: Plaatijzer Capaciteit: 9 kW Bereik: maximaal te verwarmen: 113 m³ Gewicht: 64 kg Vorm: Rechthoek Schoorsteen trek: 10-15 Pa Afvoerdiameter: 130 mm (Ø rookkanaal), Schouw 130 mm Wat is uw advies welke aansluiting het beste is en wat zijn de kosten? Alvast bedankt voor uw reactie en service.

Vloerverwarming leggen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: de plavuizen vloer op de benedenverdieping ga ik verwijderen. Graag wil ik de kosten weten voor het laten inbouwen van vloerverwarming over een oppervlakte van ongeveer 40 m2. Hierbij gaat het vanaf infrezen tot de afwerking zodat er een laminaat vloer gelegd kan worden.

Tristar airco bijvullen

Wij hebben een Tristar airco met split unit. Deze koelt haast niet meer. Hij moet bijgevuld worden denken we. We zoeken een installateur die dit kan. Wij hebben hiervoor niets in huis.

Nieuwe afvoer wasmachine aanleggen

Aansluiting voor de wasmachine realiseren op de 1ste verdieping. Op de plek waar de wasmachine en de wasdroger komt te staan ligt nog geen afvoer en geen kraan. Elektriciteit wordt zelf geregeld.

Radiator vervangen

Radiator Plieger Vulcano (1702 mm x 600 mm à 921 W) is reeds geïnstalleerd in de badkamer, maar is aan het roesten. Vervangend exemplaar besteld bij de Praxis. De oude radiator dient verwijderd te worden en de nieuwe dient te worden geïnstalleerd.

Buitenkraan op de achtergevel aanleggen

Ik wil graag een buitenkraan tegen de achtergevel. De waterleiding moet onder het huis door naar de achtertuin en tegen de gevel een kraan gemonteerd worden. Er zijn leidingen onder het huis aanwezig en volgens mij kun je hier ook via de kruipruimte komen maar dit weet ik niet precies. De afstand van het waterpunt naar de plek waar ik de kraan wil hebben is ongeveer 7 a 8 meter.

Wasmachine afvoer en toevoer maken op zolder

We willen de wasmachine verplaatsen van de badkamer naar zolder. Hier zit de CV, maar we hebben geen idee of en hoe de wasmachine hierop aangesloten kan worden. Graag een offerte voor alle werkzaamheden.

Rookkanaal plaatsen in de daknok

Ik wil graag hulp en een offerte hebben voor het plaatsen van een rookkanaal in het dak. Op de begane grond en de 1e verdieping is al een stenen rookkanaal aanwezig.

Centrale verwarming aanleggen

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten aanleggen van een CV in een jaren '30 huis. Op begane, 1e en 2e verdieping. CV ketel wel aanwezig, nog niet in gebruik. 8 radiatoren nodig en een expansievat. Zorgen zelf voor thermostaat. De woning is aangekocht en wij zijn bezig om de hypotheek rond te krijgen.

Wasmachineaansluiting verzorgen

Ik wil graag mijn wasmachine laten aansluiten op zolder. De meterkast heeft 6 groepen.

Pijp door het dak laten maken

Ik zou graag een pijp door mijn dak laten maken op de zolderkamer voor een mobiele airco.

Haardkachel aansluiten op aanwezig kanaal

Wij hebben de bestaande schouw weggehaald en willen een vrijstaande kachel plaatsen. Het afvoerkanaal bestaat reeds al. reinigen rookkanaal en inspecteren van

Buitenkraan plaatsen in achtertuin

Ik wil graag een buitenkraan laten aanleggen in de achtertuin. De leiding moet vanuit de meterkast via de kruipruimte worden getrokken. Dit is ongeveer 10 meter.

Airco verplaatsen

- Airco in woonkamer verplaatsen naar slaapkamer op eerste etage - Airco op zolderkamer demonteren en daarna terugplaatsen op nieuwe scheidingswand

Haard plaatsen bij een hoekwoning

Ik zou graag willen weten of er bij een hoekwoning een houtkachel geplaatst kan worden, waarbij de rookgasafvoer op de begane grond naar buiten gaat aan de buitenzijde van de woning omhoog gaat en uiteraard wat de kosten zijn.

Wasmachine naar zolder verplaatsen

We willen graag de wasmachine en droger uit de badkamer, naar zolder verplaatsen. Bij de cv zit een toe en afvoer voor water. Er zit een stopcontact, maar ik weet niet of er een aparte groep moet komen. Graag ook de leidingen en afvoer in de badkamer afsluiten/wegwerken

GAMMA haard aansluiten

Onze Gamma haard is al in huis en moet nog geplaatst worden. Hij komt in de hoek en aangezien het bestaande rookkanaal helemaal in de hoek zit, zal er d.m.v. twee 45 graden bochten voor gezorgd moeten worden dat de kachel van de wanden af komt. We gaan als vloer een glasplaat gebruiken die op het laminaat komt als dit veilig genoeg is. Er is bovenaan tegen het plafond een afdekplaatje nodig. Het benodigde buismateriaal hebben wij ook nog niet (behalve de buis in het rookkanaal). Uitvoering tussen Sinterklaas en Kerst.

Badkamerklus

Het monteren van een wastafel, kraan, bijbehorende onderkast en spiegel zonder verlichting. De oude wastafel eerst verwijderen en afvoeren. De wand is betegeld. Dit alles reeds aangeschaft bij Praxis, artikelnummers bekend. Graag even bellen voor een prijsopgave.

Kachelpijp voor een kachel aanleggen

Ik heb een houtkachel (ketel binkie) maar nu moet er alleen een kachelpijp worden aangelegd, zo'n 8 a 9 meter recht toe recht aan. Alleen op de bovenste verdieping een kleine knik erin met daarna een nieuwe dakdoorvoer. Alle vloeren zijn van hout en de opening in de verdiepingen zijn aanwezig. Het is alleen maar de pijp hangen en vastboren en aansluiten op de houtkachel. Alle ruimte is er, wat ben ik hier voor kwijt?

Voorwerk voor keukenplaatsing

Het betreft een rechte keuken rond 3,5 a 4 meter lang en plafond is de zelfde lengte en zo'n 2 meter breed. De werkzaamheden bestaan uit; * boren dozen electra volgens leidingschema keukenconcurent * sleuven frezen en aanbrengen bedrading en 2 extra groep van uit meterkast * warm/ koud waterleidingen aanbrengen volgens schema keukenconcurent * afvoer aanbrengen volgens leidingschema keukenconcurent * eventueel afzuigkanaal aanpassen tot voorwaarden van keukenconcurent * glad stucen van wanden en plafond keuken * wanden spachtelputzen in kleur * na plaatsen keuken betegelen van achterwand en stukje zijwand +/- 60 cm hoog * voegen en afkitten tegelwerk.