Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Simonshaven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Simonshaven heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Simonshaven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Simonshaven of directe omgeving.

12 klanten uit Simonshaven bevelen een bij Casius in Simonshaven aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 6,7/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Simonshaven bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: vloerverwarming, warmtepomp en zonnepanelen plaatsen, vloerverwarming aanleggen, warmtepomp informatie, advies en installatie warmtepomp, huisaansluiting naar de hoofdriolering realiseren, informatie voor een warmtepomp, verwarmingsinstallatie plaatsen, advies en installatie warmtepomp, warmtepomp plaatsen, advies en plaatsen zonneboiler, pVC vloer en vloerverwarming aanleggen, vloerverwarming plaatsen, vloerverwarming plaatsen, verbouwing van serre, zonneboiler voor verwarming of sanitair water en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Simonshaven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Simonshaven:

Kranen aansluiten op afgedopte waterleiding

Koppelen van afgedopte waterleiding ( warm en koud) naar kraan voor vaatwasser en kraan voor quooker. Kraan, sifon en afvoer zijn reeds geplaatst. Krappe werkruimte achter reeds geplaatste keuken, alles is wel bereikbaar. Ik heb de materialen niet

Informatie over vervanging gastank en CV

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Vervanging gastank en CV.

Vorstvrije buitenkraan installeren

Vorstvrije buitenkraan aanleggen. Begin 2018 wordt ons nieuwbouw huis opgeleverd. Wij willen graag aan de achterzijde een vorstvrije buitenkraan laten aanleggen. Om een keuze te maken of we dit vanuit de bouw willen laten doen of achteraf door een erkende loodgieter, zou ik graag van u een offerte willen ontvangen met een richtprijs, totaalprijs inclusief kraan, eventueel leidingwerk et cetera. Lengte benedenverdieping is 11. 2 meter. Ik hoop dat u voldoende informatie heeft om een offerte op te kunnen stellen.

Houtkachel met rookkanaal aansluiten

In een eengezinswoning met 3 woonlagen en betonnen vloeren wil ik graag een gesloten Livinflame houtkachel Halland laten installeren.

Airco verplaatsen

Het verhangen in de woonkamer van een splitunit merk Panasonic Inverter Econavi. Bij voorkeur door het verlengen van de leidingen en zonder dat de buitenunit verplaatst hoeft worden. Verplaatsing ca 2 mtr. Unit is nog maar 1 jaar oud maar het bedrijf dat de unit plaatste bestaat niet meer.

Verwarming aanleggen

Ketel, leidingen en 6-7 radiatoren plaatsen. In een tuinhuisje van 100 m2.

Verwarming aanleggen

totale verwaming aanleggen