Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor stuk asbest riolering verwijderen:

Stuk asbest riolering verwijderen

Ik heb in mijn kruipruimte een lekkage in de riolering. De lekkage zit rond de plek waar de riolering van binnen naar buiten gaat. Dit betreft een stukje riolering welke nog uit asbest bestaat, van ongeveer een tot twee meter lang. Het overige deel van de riolering (zowel binnen als buiten) zit dit aan een PVC riolering gekoppeld. Tevens zit in het asbest deel ook nog een koppeling naar de toilet en naar de bovenverdieping toe. Om de lekkage op te lossen zal waarschijnlijk het stuk asbest riolering verwijderd moeten worden en vervangen door PVC. Hiervoor wil ik graag weten hoe het stukje asbest riolering te verwijderen en wat de kosten hiervoor zijn.
Onze klant uit Schiedam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stuk asbest riolering verwijderen uit heel Nederland:

Plat dak renoveren en isoleren

Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? Roofing. Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering)? Ongeveer 3 bij 7 meter. Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? Nee. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het is het plat dak van de keuken met in het midden een lichtkoepel van ongeveer 1 bij 1,5 meter. De lichtkoepel vervangen door een nieuwe en de best isolerende variant die mogelijk is en liefst met melkglas. Het dak van de buitenkant isoleren en afwerken met dakbedekking zodat later eventueel zonnepanelen geplaatst kunnen worden. Aan de zijkant over lengte van iets meer dan een meter loopt het plat dak door naar de carport. Deze overgang ook vernieuwen inclusief de afvoer van de carport. Over een lengte van ongeveer 6 meter grenst de keuken aan de garage. Het garagedak is ongeveer 75 cm lager dan de keuken. Dus over die lengte en hoogte het stuk uitstekende muur van de keuken bekleden met bijvoorbeeld trespa.-

Asbestzeil verwijderen

Ik wil een stuk zeil laten verwijderen met daarin chrysotiel/asbest. Het gaat om ongeveer 7 m2.

Asbest verwijderen

Wij hebben een asbestinventarisrapport gehad. Het gaat over de achtergevel van de woning waar asbestplaten zijn die verwijderd moet worden. Het gaat om een stuk van ongeveer 2,5 m2 en een tuin waar nog een plaat ligt van 3 m2. Ook is er nog een stuk van 6,5 m2. Het gedeelte van de voorkant hoeft niet weggehaald te worden. Het rapport zal ik via de mail opsturen. De vergunning is aangevraagd. De vakman moet het materiaal afvoeren.

Haard en gehele schoorsteen slopen in een vrijstaande woning

Wij hebben een vrijstaande woning gekocht uit bouwjaar 1913 en krijgen daarvan op 28 februari de sleutel. Wij willen daar de haard en gehele schoorsteen tot op het dak laten verwijderen. De schoorsteen maakt geen deel uit van de dragende constructie. Het huis heeft een mansardekap. Vermoedelijk zit er op het bovenste gedeelte van de schoorsteen een stuk asbest. We willen het sloopwerk laten verzorgen en dan ook de plafonds en het dak netjes laten dicht maken. Er staan foto's van de woning op Funda. Ik kan navragen bij de huidige bewoner of de woning kort kan worden bezocht voor inventarisatie van de klus. Ik ontvang graag uw plan van aanpak en een offerte.

Cement golfplaten van dak tuinhuis verwijderen

Het betreft het verwijderen van 6 geschroefde asbest cement golfplaten, ongeveer 0,80 x 2,5 meter per stuk + nok + 2 x regengoot. De platen zijn direct op de balken geschroefd. Het gaat om een schuin dak van circa 12 m2 met een nok op ongeveer 2,50 meter hoogte. Uitzuigen schroefgaten en afvoeren asbestmateriaal. Indien mogelijk graag ook aanvullend een optionele prijs geven voor aanbrengen nieuw zwarte golfplaten + nok. De windveren zitten er al op. Er is nog geen inventarisatierapport aanwezig. Graag ontvang ik uw offerte.

Asbest luchtkanaal verwijderen

Het verwijderen van een ventilatiekanaal van de oude badkamer. Deze gaat achter via een inbouwkast naar boven en vervolgens op zolder het dak uit. De pijp zat verstopt tussen het oude plafond en de zoldervloer en is nog volledig onbeschadigd/in tact. Hij rust in de slaapkamer wat amateuristisch op een rachel en een deurpost, dus het verwijderen kan niet al te lang wachten. Op zolder is er nog een stuk van zo'n 1,5 meter, maar helaas kan ik maar 1 foto uploaden.

Asbest golfplaten laten verwijderen

Ik heb 3 asbest dakplaten op mijn schuur. I will die verwijderen. Die zijn 3.05 meter x 1.10 meter groot. Per stuk. Kunt u mij een offerte sturen ?

Moederhaard schoonmaken en nakijken

We hebben een oud model moederhaard in de woonkamer staan en deze is al geruime tijd stuk. Hij slaat af kort nadat we hem aan hebben gezet. Nu in de zomer is het niet erg, maar de koudere tijden komen eraan dus we zouden hem graag gerepareerd willen hebben. Waarschijnlijk heeft hij een grondige schoonmaak- en onderhoudsbeurt nodig. We hebben een oud model en daar zit asbest in.

Asbest verwijderen en dak vervangen

Wij hebben een schuur in de tuin waarvan het dak gedeeld wordt met de schuurtjes van de buren. In totaal gaat het denk ik om een dakoppervlak van 3 x 8 tot 10 meter (waarvan ongeveer 3 x 2.5 meter ons schuurtje betreft). Het dak is gemaakt van grijze golfplaten waar vermoedelijk asbest in zit en het dak vertoont lekkage in ons gedeelte van de schuur. Daarom willen we het dak zo snel mogelijk vervangen voor nieuw duurzaam materiaal dat niet lekt. Het liefst in zijn geheel (samen met de buren) en desnoods alleen ons stuk dak. Schuur staat in de achtertuin, deze is redelijk goed bereikbaar. Hoor graag wat de mogelijkheden hiertoe zijn en een inschatting van de kosten.

Asbest Y-stuk verwijderen uit standleiding

Het verwijderen van een y-uitloop die tussen de standleiding zit. Zowel de mof als de standleiding is van asbest. De standleiding dient intact te blijven. Hierna kan een PVC mof gemonteerd worden.