Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Schiedam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Schiedam heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Schiedam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Schiedam of directe omgeving.

1236 klanten uit Schiedam bevelen een bij Casius in Schiedam aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Schiedam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen en aanschaffen, warmtepomp plaatsen, zonnepanelen aanleggen, 2 oude cv-ketels vervangen door een warmtepomp, water-water warmtepomp realiseren, cv-ketel vervangen door een grondwaterpomp, water-water warmtepomp advies en installatie, nieuwe boiler, gashaard of cv, warmtepomp plaatsen, het infrezen van een vloerverwarming, cv ketel vervangen, natbouw vloerverwarming realiseren, lucht lucht warmtepomp en airco plaatsen, warmtepomp installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Schiedam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Schiedam:

De koperen leiding van de cv in afwerklaag/betonvloer toont lekkage in Meetverslag lekdetectie

Koperen leiding vervangen door nieuwe. Sleuf in afwerklaag/betonvloer maken. Een koppeling aan radiator aan galerijzijde. Andere koppeling aan leiding in leidingschacht. Deze bevindt zich in wand (gipsplaten) tussen badkamer en keuken. Lengte ca. 5 meter. Toelichting: zie Meetverslag lekdetectie en plattegrond appartement Korte Haven 77 Schiedam (3e verd.)

Een nat vloerverwarmingssysteem aanleggen

We zouden vloerverwarming willen hebben, ik denk aan een nat systeem. Het gaat om een appartement op de 4e verdieping, bouw van 2003. We hebben een cement/zand dekvloer. Na oplevering is het tot nu voorzien geweest van gespannen tapijt, dit verwijderen we zelf. We zoeken vloerverwarming voor de woonkamer van rond 50 m2 (en mogelijk nog twee andere kamers op zelfde verdieping van 7 en 13 m2). Bedoeling is gevuld op te leveren en geëgaliseerd voor pvc plak vloer.

Dompelpomp installeren in de kruipruimte

Ik heb een kruipruimte van ca 41 m2 groot en 75 centimeter diep. Na een regenbui loopt hier zo'n 17 centimeter water in. Wat kost een het plaatsen van een pomp met aansluiting op mijn afvoerpijp (op laagste punt) welke automatisch werkt als er water in staat en overtollig water in hoofdriool terugstort?

Boiler vervangen

Mijn boiler voor badkamer en keuken (kleine flat, 1 persoon) is aan vervanging toe. Een nieuwe van 50 liter zou voldoende moeten zijn. Oude ook graag afvoeren.

Radiatoren vervangen

Het betreft het vervangen van een tweetal radiatoren op de begane grond. Ruimte 1 is circa 29 m3 en is in gebruik als bibliotheek/garderobe. Radiator nu naast het raam, wens is onder het raam. Geschatte capaciteitsbehoefte circa 2000-2200 W. (deur meestal open en directe verbinding met gang /trappenhuis) Ruimte 2 (de keuken) is circa 29 m3, huidige radiator heeft onvoldoende capaciteit. Aftapmogelijkheid installatie in de kelder.

Honeywell T4 thermostaat leveren en installeren

Ik wil de oude thermostaat vervangen door een honeywell t4 thermostaat. Graag ontvang ik een offerte.

Rookafvoer vervangen

geachte heer/mevrouw, graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het plaatsen van een flexibele rookafvoer voor mijn huis. Ik heb reeds een stenen rookafvoer maar deze is vermoedelijk lek. De totale lengte van plafond naar de schoorsteen is 5 meter. Van de allesbrander tot aan het plafond is 2 meter en zou deze uiteraard van een vaste pijp willen voorzien. De diameter van de allesbrander is 15 cm. Mochten er nog vragen dan hoor ik dat graag.

Riolering in kruipruimte vervangen

Ruim 20 jaar geleden is de nieuwe PVC standleiding met een bocht aangesloten op de oude liggende gresafvoer die vervolgens over een lengte van circa 5 meter naar de straat loopt. Sinds kort ruiken wij wederom een vieze geur en het vermoeden bestaat dat de gresleiding wat is gaan verzakken en de koppeling dus een lek zou kunnen hebben. Dit zou nagekeken moeten worden in de kruipruimte. Ook is niet zo lang geleden in de straat een rattenplaag geweest en het vermoeden bestaat dat door de verzakkende hoofdleidingen in de straat het zand in de straat wegspoelt waardoor het ongedierte onder de gevelbalk in de kruipruimte kan komen. In combinatie met een (mogelijk) lekkende rioolaansluiting zou de aanwezigheid van ratten ook een verklaring kunnen zijn. De gemeente strooit gif tegen de ratten. De kruipruimte is makkelijk toegankelijk. De kruipruimte is ongeveer 80 cm hoog.

Leidingen bevriezen en radiator in keuken verwijderen

In verband met het vervangen van een nieuwe keuken willen we de radiator in de keuken verwijderen en de leidingen laten bevriezen. De nieuwe keuken zal geplaatst worden op 18 december en ruim een week van te voren willen we dat deze klus klaar is. We wonen op de eerste verdieping van een flat met 7 verdiepingen. Graag zie ik daarom offerte tegemoet voor deze klus.

Dakgoot plaatsen

Ik wil een plastic dakgoot plaatsen rondom het tuinhuis en overkapping 5 meter lang 3 meter breed.

Vloerverwarming spoelen en reinigen

Ik heb vloerverwarming 2 groepen. Een groep werkt prima, maar de andere groep geeft geen warmte meer. Ik denk dat de vloerverwarming moet worden gespoeld en gereinigd.

Leidingen bevriezen en oude kranen verwijderen

Ik ben opzoek naar iemand die de twee oude kranen kan verwijderen, inclusief knie en een nieuwe thermostaat en voet kraan aanbrengen. De leiding moeten bevroren worden en een bocht moet verwijdert worden. Er zit een links en rechts een verbindingsstuk. Daarna moet er een mof geplaatst worden met een ontluchting. De verwarming is al weg. Het gaat in totaal om drie bevriezingen. Het gaat om 2 adressen in hetzelfde flat gebouw. Afvoeren is niet nodig.

Radiator leiding tijdelijk bevriezen in verband met blokverwarming

Ik zoek een loodgieter voor het tijdelijk bevriezen van een leiding om er afsluiters op te zetten. De leiding loopt naar blokverwarming, waardoor het een noodzakelijk iets is dat deze leiding bevroren moet worden.

Gaslek binnenleiding na plaatsen slimme meter verhelpen

Na het plaatsen van de slimme meter blijkt er een gaslekkage te zijn, mogelijk in de binnenleiding. Dit moet zsm verholpen worden.

Splitairco plaatsen

Ik wil graag een splitairco plaatsen in raam bij de deur van de glazen erker.

Gaskachel afkoppelen en verwijderen en leiding afsluiten

Ik wil graag zsm de oude gaskachel in de keuken laten afkoppelen en verwijderen. De gasleiding naar de kachel graag onder de vloer (kruipruimte) afsluiten en verwijderen. Monteur dient zelf afsluitdop mee te nemen. Overige gasleidingen ook naar keuken, nl. boiler en gasfornuis, deze worden in een latere fase verwijderd, voor nu laten zitten.

Moederhaard voorzien van HR-ketel en radiatoren

Graag wil ik in mijn toekomstige woning uit de jaren 30, bestaande uit een moederhaard, voorzien van een ketel met radiatoren in iedere ruimte. Het gaat om het plaatsen van een CV-ketel, leidingen onder de vloer naar de nieuwe radiatoren en het plaatsen van 4 radiatoren. Zou u een prijsindicatie kunnen geven voor materiaal incl arbeid? Ga uit van een standaard HR-ketel. Thanks alvast.

Radiator verwijderen

Ik wil graag een radiator verwijderen i.v.m. blokverwarming. Moet permanent worden verwijderd. Geen nieuwe plaatsen

Cv leiding vervangen en warmteverdeler vloerverwarming

De cv-leidingen aan de voorzijde van de woning vertonen steeds meer lekkage. Deze zullen vanaf de cv-ketel moeten worden vervangen. En waarschijnlijk moet ook de warmteverdeler van de vloerverwarming worden vervangen. De installatie is dit jaar 30 jaar oud.

Vloerverwarming plaatsen

Het betreft een appartement op de 1e verdieping. De totale omvang is ongeveer 130 m2. Wij hebben dit appartement recentelijk gekocht, en willen graag vloerverwarming installeren.

Moederhaard onderhoud

Ik wil mijn moederhaard laten schoonmaken en verder nakijken.

Agpo ZEN zonneboiler repareren

Er komt van de collector geen warmte water in de boiler. Installatie is gecheckt of het voldoende water heeft in het rondpomp systeem. De pomp lijkt de aansturing te krijgen. Het lampje op de boiler werkt. Je hoort ook de het druppelen in de boiler. Installatie is inmiddels 20 jaar oud.

Convectorput verwijderen en vloerverwarming plaatsen

Ik heb en convector deze werkt niet naar behoren en zou liever vloer verwarming willen hebben. buizen etc moeten verwijderd worden. Ik wil 47 m2 vloerverwarming laten plaatsen.

Vloerverwarming plaatsen

Er dient vloerverwarming in mijn woning geplaatst te worden. De oppervlakte is ongeveer 45 m2. Separaat zou ik een offerte ontvangen voor het verwijderen van de tegelvloer.

Gasleiding laten verleggen

Gasleiding verleggen ongeveer anderhalve meter verder ivm kookeiland