Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Schiedam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Schiedam heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Schiedam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Schiedam of directe omgeving.

1138 klanten uit Schiedam bevelen een bij Casius in Schiedam aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Schiedam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: badkamerrenovatie en keukenplaatsing, zonneboilers en zonnepanelen installeren, vloerverwarming aanleggen, collectoren plaatsen voor vloerverwarming, cV-installatie compleet aan laten leggen, vloerverwarming aanleggen en radiatoren plaatsen, houthaard inbouwen, betonvloer met vloerverwarming aanleggen, badkamer renovatie, verwarmingen monteren, rookkanaal aanleggen, centrale verwarming aanleggen, cV-installatie aanleggen, moederhaard en boiler door combiketel vervangen, zonneboiler met vloerverwarming installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Schiedam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Schiedam:

Nieuwe radiator aansluiten

Ik heb een nieuwe radiator opgehangen en deze moet aangesloten worden met een bestaande flexibele leiding op een een nieuwe vaste leiding.

Schoorsteenkanaal openen en geschikt maken voor een houtkachel

Wij wonen in een hoekwoning uit bouwjaar 1916 en willen daar graag een houtkachel laten aansluiten. We weten alleen niet hoe we het schoorsteenkanaal kunnen bereiken. Bij een renovatie in het verleden is er een wand geplaatst. Wij vermoeden dat daarachter het afvoerkanaal naar de schoorsteen zit. Ik heb de situatie bij woningen in de buurt bekeken, waar de ongewijzigde situatie nog bestaat. Ik ben op zoek naar een vakman die voor mij een nieuwe toegang tot het schoorsteenkanaal kan maken. Er is in het verleden vermoedelijk een gaskachel op aangesloten geweest. Ik wil laten nakijken of het kanaal geschikt is of geschikt gemaakt kan worden voor het stoken van de houtkachel. Ik hoor bovendien graag wat hiervoor de kosten zijn.

Gashaard aanluiten

Beste, Ik ben sinds kort verhuisd, nou is het zo dat de woning verwarmt moet worden door middel van een gashaard. Echter is deze niet aangesloten. Met de winter voor de deur zou ik deze graag door een erkend bedrijf in orde laten maken, en even laten keuren (eventueel ook de geiser ) Ik zou graag wat informatie bij u willen inwinnen wat deze handelingen zouden gaan kosten. Ik hoop graag van u te horen. Met vriendelijke groet,

Loden waterleiding vervangen

Ik wil graag de loden waterleidingen van onze woning vervangen. Ik heb namelijk lekkage. Eventueel zouden de buren ook mee kunnen doen als ze het nog niet hebben vervangen.

Houtkachel plaatsen

Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn voor ons voor het aanleggen en leveren van een schoorsteenpijp naar buiten. Het betreft een houten tuinhuisje waar de uitlaat van de houtkachel aan de achterzijde is. Het gat moet door hout van de zijwand. Moet dubbelwandige pijp worden met omtrek van circa 55cm. Het achter t-stuk hebben we (met klem). Binnen moet de pijp circa 140cm naar boven. Vervolgens 35cm tot de wand. Door de wand naar buiten circa 50cm en dan 100cm omhoog om boven het dakje uit te komen. Er moet nog een gat in de muur worden gemaakt. Bevestiging van einde schoorsteenpijp buiten kan met beugel aan zijwand buiten bevestigd worden (hout ook). Het is een oude jøtel houtkachel. Graag ontvang ik een offerte.

Geberit inbouwreservoir laten repareren

Gaat om een Geberit inbouw toilet. Met grote en kleine knop om door te spoelen. Grote knop werkt nog kleine niet meer. Het lijkt wel of het stokje van de kleine knop onderin is losgeraakt/afgebroken of iets. Het toilet is in 2001 geïnstalleerd.

Bosch Solitaire gasfornuis laten repareren

Ik wil mijn Bosch gasfornuis laten repareren twee pitten doen het niet meer na lekkage en 1 drukknop is het plastic wat eronder zit kapot. Daarbij zijn twee gietijzeren ringen beschadigd.

Kapotte Whirlpool afwasmachine repareren

Ik wil graag iemand langs laten komen om mijn afwasmachine na te laten kijken. Whirlpool

Mechanische ventilatie vervangen

Ik wil mijn mechanische ventilatie laten vervangen en de kanalen laten reinigen. Hij hangt op de 1e verdieping bij de cv ketel. De zuig afvoeren lopen in keuken en wc beneden en badkamer boven.

Keukengeiser vervangen

De oude geiser is defect en er moet een nieuw geïnstalleerd worden, met spoed.

Keukengeiser vervangen

Ik wil graag mijn oude geiser in de keuken laten vervangen. Het vlammetje valt momenteel om de zoveel uur uit. En het aan krijgen van de geiser houd in dat ik de rode knop meer dan 1 minuut in moet houden soms langer. Er is niet veel ruimte in de keuken dus wil ik graag weten hoeveel het kost om te komen kijken wat de mogelijkheden zijn en hoeveel het kost om het te vervangen. Graag z.s. m een offerte naar

Keukenkraan vastzetten

Keukenrkraan zit een beetje los en draait mee. Kan ik er moeilijk bij onder de wasbak.

Vervangen toiletpot en wastafel

De huidige toiletpot en wasbak wil ik laten vervangen door nieuw sanitair. Eventueel ook de afzuiging. Materiaal in overleg. Ik wil een zwevend toilet geplaatst hebben.

Vervangen huidige CV ketel én aanleggen nieuwe radiator badkamer

In mijn toekomstige woning moet de cv ketel worden vervangen. In de douche-toiletruimte is er momenteel geen radiator. Hier wil ik graag een handdoek radiator geplaatst hebben. De CV-ketel en radiator kan ik eventueel zelf aanschaffen. Deze werkzaamheden wil ik graag eind augustus laten uitvoeren.

Gasleiding en waterleiding vervangen

Ik zou graag bij jullie een offerte willen aanvragen. Het gaat hier om het vervangen van een gasleiding onder een woning en het verbouwen van een waterleiding (zie bijlage voor verdere informatie). Ik sta namelijk op het punt een nieuw huis aan te kopen. Uit onderzoek is echter gebleken dat er zich een stalen gasleiding onder het huis bevindt, deze gasleiding heeft al sporen van corrosie en is dus aan vervanging toe. Er is ook een waterleiding aangetroffen waarbij een stuk van de leiding een te grote diameter heeft, dit kan leiden tot legionella. Graag zou ik van jullie een offerte ontvangen met betrekken tot de twee bovenstaande zaken. In de bijlage vindt u screenshots van het rapport (het gehele rapport was een te groot bestand om via jullie website te uploaden). Mochten jullie het gehele rapport wensen dan vraag ik u een email te sturen. Alvast bedankt voor uw reactie. Met vriendelijke groeten.

CV-ketel verplaatsen

Ik wil dat mijn CV ketel verplaatst wordt. Graag iemand die zo snel mogelijk beschikbaar is.

Buitenkraan plaatsen

Ik wil graag tegen de achtergevel een buitenkraan laten monteren. De leiding kan vanuit de badkamer worden doorgetrokken. Dit is ongeveer 2 meter van de gevel vandaan.

Keukengeiser vervangen

Momenteel beschikken wij over een keukengeiser met open systeem. Ik weet niet hoe oud deze geiser precies is. Hij geeft nog wel warm water, maar slaat niet meer voluit aan. Wij overwegen deze te laten vervangen, bij voorkeur door een gesloten systeem. Inclusief materiaal en afvoeren van oude geiser. Graag ontvang ik hiervoor een prijsopgave.

Gasleiding en buitenkraan aanleggen

Ik wil graag een buitenkraan in de tuin aan laten leggen.

Airco voor gehele woning plaatsen

Graag zou ik willen weten wat de mogelijkheden zijn op het gebied van airco voor een woning met 2 etages (woonoppervlakte ongeveer 120 vierkante meter) Kan er bijvoorbeeld 1 airco worden geplaatst die de gehele woning koelt?

Wateraansluiting voor de wasmachine verplaatsen

Ik wil graag mijn wasmachine uit de keuken verplaatsen naar een andere ruimte. Namelijk naar de interne berging.

Vervangen moederhaard en geisersysteem door complete CV-installatie

Betreft een appartement uit 1958, 70 m3 meter op de 3e verdieping (gelijkvloers) waar ik graag mijn moederhaard (woonkamer) + geiser (keuken), welke gekoppeld staan zijn aan de radiatoren, eventueel zou willen vervangen voor een complete cv installatie dus inclusief leidingwerk en cv ketel. Plaatsing cv ketel zou eventueel in de 'voorraadkast' kunnen waar nu het drukvat zit.

Vetput repareren en vetput verwijderen

Loodgieters werkzaamheden. Lekkage aan 1 vetput verhelpen en 1 vetput verwijderen. Deze staat bij de buren

Designradiator aansluiten

Ik wil graag een designradiator laten plaatsen die ik bij Praxis heb gekocht. Ik ontvang graag vooraf uw prijsopgave.

Radiatorkraan van blokverwarming vervangen

In mijn appartement heb ik last van een lekkende radiatorkraan. Deze zal moeten worden vervangen. Omdat de verwarming geschiedt door middel van een blokverwarming zal daarbij gebruik moeten worden gemaakt van invriezen van leiding(en). Graag zou ik vernemen wat het vervangen van 1 radiatorkraan ongeveer zou gaan kosten, inclusief materiaal.