Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Schiedam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Schiedam heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Schiedam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Schiedam of directe omgeving.

1170 klanten uit Schiedam bevelen een bij Casius in Schiedam aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Schiedam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: installeren van een warmtepomp, mechanische luchtafvoer installeren in appartementen, water - Water warmtepomp, warmtepompboiler installeren, warmtepomp plaatsen in nieuwbouw, water warmtepomp leveren en plaatsen, lucht -, water- en warmtepomp plaatsen, water - water warmtepomp installeren, warmtepomp laten plaatsen, grondwarmtepomp installeren, grondwarmtepomp installeren, grond-water warmtepomp installeren, warmtepomp aan laten brengen, warmtepomp aan laten brengen, warmtepomp laten maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Schiedam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Schiedam:

Radiator verwijderen

Ik heb een radiator in de keuken en deze wil ik verwijderd hebben.

Radiatorkranen van blokverwarming vervangen

Blokverwarming: Vervangen van radiatorkranen kan alleen door middel van frezen van de leidingen (4 stuks). Ik wil daarom de radiatorkranen vervangen.

Aqua Vive keukenkraan monteren

Ik wil een nieuwe keukenkraan gemonteerd hebben. Het is de zelfde kraan als de huidige die gemonteerd is: Keukenmengkraanartikel 5274541. De boog van gemonteerde kraan vloog er plots uit. Ik heb de nieuwe kraan in winkel reeds opgehaald. Moet in de keuken gemonteerd worden.

Radiatoren en knoppen van blokverwarming vervangen

Bij mij moet er een aantal radiatoren en knoppen worden vervangen. Ik woon in een appartementen blok met blokverwarming. Een radiator kan ik niet meer uit draaien.

Keukenkraan vervangen

Ik wil de huidige keukenkraan vervangen door een Grohe Eurosmart keukenkraan met hoge uitloop. De huidige kraan is van het merk Optima. Het gat in het keukenblad weet ik niet zeker, maar schat ik op 34 mm.

Installatie van een stoomcabine

Ik wil de offerte aanvragen voor het monteren en plaatsen van een nieuwe stoomcabine van 90 bij 90 cm. Daarnaast moet eventueel ook leidingwerk aangepast worden en de opstelling daarvan. Eventueel moeten er andere dingen aangepast worden in eigen beheer. Water en afvoer en elektriciteit is reeds aanwezig.

Gashaard ombouwen tot houthaard

We hebben een gashaard die we willen ombouwen naar een houthaard. We vertrouwen de gashaard niet meer aangezien hij soms spontaan uitgaat. Moet de gehele gasleiding worden verwijderd of kan hij worden afgedicht? - hebben eventueel nog oude onderdelen voor de houthaard (is ooit houthaard geweest) maar is het mogelijk deze nieuw te kopen?

Lekkage in de badkamer opsporen en verhelpen

Lekkage in de douchecabine. Ik denk dat de afvoer niet goed verbonden is of de waterleiding. De kitrand en de tegelvloer blijft vochtig aan een kant. De leidingen liggen nog open.

Houtkachel plaatsen

Ik wil een houtkachel plaatsen. De houtkachel is van Praxis zelf. Er zit nu een ingebouwde kachel die wij weg willen hebben en vrijstaande kachel daarvoor willen plaatsen. Hiervoor moet een stukje pijp verlengd/omgelegd worden.

Verwarming aanleggen in huis

Nieuwbouwproject wordt kaal opgeleverd. Ik wil graag weten hoeveel deze 2 opties kosten: Optie 1: Hoofdvloerverwarming voor de begane grond (zie foto, rond 40 vierkante meter)(behalve het toilet). Vloerverwarming op volledige eerste verdieping (zie foto, rond de 30 vierkante meter)(behalve de badkamer). Het plaatsen van een wandconvector op zolder en een achter-buitenkraan laten zetten. Optie 2: Hoofdvloerverwarming voor de begane grond (zie foto, rond de 40 vierkante meter)(behalve het toilet) 5 wandconvectoren plaatsen op de eerste verdieping (is gekocht, alleen plaatsen) 1 wandconvector op de 2de verdieping (zolder) plaatsen (is gekocht, alleen plaatsen) en een achter-buitenkraan plaatsen.

Radiatoren en leidingen hoger plaatsen

In onze slaapkamer wordt de vloer veranderd en verhoogd en daarom moeten er 2 radiatoren met de leidingen iets omhoog worden geplaatst. Ik ontvang graag uw offerte voor deze klus.

Stuk asbest riolering verwijderen

Ik heb in mijn kruipruimte een lekkage in de riolering. De lekkage zit rond de plek waar de riolering van binnen naar buiten gaat. Dit betreft een stukje riolering welke nog uit asbest bestaat, van ongeveer een tot twee meter lang. Het overige deel van de riolering (zowel binnen als buiten) zit dit aan een PVC riolering gekoppeld. Tevens zit in het asbest deel ook nog een koppeling naar de toilet en naar de bovenverdieping toe. Om de lekkage op te lossen zal waarschijnlijk het stuk asbest riolering verwijderd moeten worden en vervangen door PVC. Hiervoor wil ik graag weten hoe het stukje asbest riolering te verwijderen en wat de kosten hiervoor zijn.

Nieuwe radiator aansluiten

Ik heb een nieuwe radiator opgehangen en deze moet aangesloten worden met een bestaande flexibele leiding op een een nieuwe vaste leiding.

Schoorsteenkanaal openen en geschikt maken voor een houtkachel

Wij wonen in een hoekwoning uit bouwjaar 1916 en willen daar graag een houtkachel laten aansluiten. We weten alleen niet hoe we het schoorsteenkanaal kunnen bereiken. Bij een renovatie in het verleden is er een wand geplaatst. Wij vermoeden dat daarachter het afvoerkanaal naar de schoorsteen zit. Ik heb de situatie bij woningen in de buurt bekeken, waar de ongewijzigde situatie nog bestaat. Ik ben op zoek naar een vakman die voor mij een nieuwe toegang tot het schoorsteenkanaal kan maken. Er is in het verleden vermoedelijk een gaskachel op aangesloten geweest. Ik wil laten nakijken of het kanaal geschikt is of geschikt gemaakt kan worden voor het stoken van de houtkachel. Ik hoor bovendien graag wat hiervoor de kosten zijn.

Gashaard aanluiten

Beste, Ik ben sinds kort verhuisd, nou is het zo dat de woning verwarmt moet worden door middel van een gashaard. Echter is deze niet aangesloten. Met de winter voor de deur zou ik deze graag door een erkend bedrijf in orde laten maken, en even laten keuren (eventueel ook de geiser ) Ik zou graag wat informatie bij u willen inwinnen wat deze handelingen zouden gaan kosten. Ik hoop graag van u te horen. Met vriendelijke groet,

Loden waterleiding vervangen

Ik wil graag de loden waterleidingen van onze woning vervangen. Ik heb namelijk lekkage. Eventueel zouden de buren ook mee kunnen doen als ze het nog niet hebben vervangen.

Houtkachel plaatsen

Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn voor ons voor het aanleggen en leveren van een schoorsteenpijp naar buiten. Het betreft een houten tuinhuisje waar de uitlaat van de houtkachel aan de achterzijde is. Het gat moet door hout van de zijwand. Moet dubbelwandige pijp worden met omtrek van circa 55cm. Het achter t-stuk hebben we (met klem). Binnen moet de pijp circa 140cm naar boven. Vervolgens 35cm tot de wand. Door de wand naar buiten circa 50cm en dan 100cm omhoog om boven het dakje uit te komen. Er moet nog een gat in de muur worden gemaakt. Bevestiging van einde schoorsteenpijp buiten kan met beugel aan zijwand buiten bevestigd worden (hout ook). Het is een oude jøtel houtkachel. Graag ontvang ik een offerte.

Geberit inbouwreservoir laten repareren

Gaat om een Geberit inbouw toilet. Met grote en kleine knop om door te spoelen. Grote knop werkt nog kleine niet meer. Het lijkt wel of het stokje van de kleine knop onderin is losgeraakt/afgebroken of iets. Het toilet is in 2001 geïnstalleerd.

Bosch Solitaire gasfornuis laten repareren

Ik wil mijn Bosch gasfornuis laten repareren twee pitten doen het niet meer na lekkage en 1 drukknop is het plastic wat eronder zit kapot. Daarbij zijn twee gietijzeren ringen beschadigd.

Kapotte Whirlpool afwasmachine repareren

Ik wil graag iemand langs laten komen om mijn afwasmachine na te laten kijken. Whirlpool

Mechanische ventilatie vervangen

Ik wil mijn mechanische ventilatie laten vervangen en de kanalen laten reinigen. Hij hangt op de 1e verdieping bij de cv ketel. De zuig afvoeren lopen in keuken en wc beneden en badkamer boven.

Keukengeiser vervangen

De oude geiser is defect en er moet een nieuw geïnstalleerd worden, met spoed.

Keukengeiser vervangen

Ik wil graag mijn oude geiser in de keuken laten vervangen. Het vlammetje valt momenteel om de zoveel uur uit. En het aan krijgen van de geiser houd in dat ik de rode knop meer dan 1 minuut in moet houden soms langer. Er is niet veel ruimte in de keuken dus wil ik graag weten hoeveel het kost om te komen kijken wat de mogelijkheden zijn en hoeveel het kost om het te vervangen. Graag z.s. m een offerte naar

Keukenkraan vastzetten

Keukenrkraan zit een beetje los en draait mee. Kan ik er moeilijk bij onder de wasbak.

Vervangen toiletpot en wastafel

De huidige toiletpot en wasbak wil ik laten vervangen door nieuw sanitair. Eventueel ook de afzuiging. Materiaal in overleg. Ik wil een zwevend toilet geplaatst hebben.