Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor verhoogd toilet vervangen:

Verhoogd toilet vervangen

Wij willen graag een verhoogd toilet. Staand of hangend. Het huidige toilet is staand. De toilet ruimte is ca 1.25 x 0.90 mtr. En de deur is aan de lange kant.
Onze klant uit Sassenheim (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor verhoogd toilet vervangen uit heel Nederland:

Verhoogd toilet monteren

Ik wil in mijn badkamer het bestaande toilet omruilen voor een verhoogd toilet. Tevens afvoer van het huidige toilet. Geplaatst moet worden: Het Aquazuro duoblok Misa. Dit past in iedere toilet- of badruimte. De wc heeft een zithoogte van 48 cm en is waterbesparend dankzij de dual-flush knop. EAN: 8711216478683

Staand toilet vervangen

We willen graag een verhoogd toilet laten installeren. Staand of hangend. Toilet ruimte is ca 1.25 x 0.90 mtr. Met de deur aan de lange kant.

Toilet vervangen

Ik ben als ergotherapeut betrokken bij een ouder stel die hun toilet graag vervangen door een verhoogd toilet. Echter willen zij graag weten wat dit kost om te kunnen bepalen hoe zit dit kunnen realiseren.

Badkuip en toilet vervangen

Ik wil een bad vervangen door een douche. Vervangen toilet (ook in toiletruimte) door verhoogd toilet. Alles moet verwijderd en afgevoerd worden. Ik ontvang graag een offerte inclusief de materialen.

Toilet plaatsen

Het gaat om een oudere man die vanwege evenwichtsproblemen icm zijn lichaamslengte een verhoogd closet nodig van 50 cm (+10). Vraag is: wat zouden de kosten zijn voor het verwijderen van zijn oude closet en plaatsen van het nieuwe? Alvast dank!

Renovatie badkamer en toilet

Ik wil mijn badkamer en toilet laten renoveren, breedte 200 lengte 208 hoogte 227. Wc b140 l90 h216. Het gaat om een gehele renovatie, inclusief sloopwerk, verlaagd gestuct plafond in de badkamer, het verleggen van leiding werk en het plaatsen van inloop douche inclusief het plaatsen van een wand. de radiator anderhalve meter naar rechts, het wastafeltje komt naar links. Voor de inloopdouche moet het vloertje een beetje verhoogd worden. Alle plannen zijn al uitgetekend, graag ga ik met een aannemer zitten om deze te bespreken.

Verhoogd, staand toilet leveren, plaatsen en gleuf frezen

Ik wil een staand, verhoogd toilet voor in de muur geleverd en geplaatst hebben. Met een afvoer in de grond. Gleuf frezen voor sprongbocht.

Fontein verwijderen en toilet vervangen

Het gaat om het verwijderen van een fonteintje, het afdoppen van de afvoeren, het verwijderen van een toilet en het plaatsen van een nieuw verhoogd toilet. Graag laat ik de oude toiletpot afvoeren.

Verhoogd toilet plaatsen

Ik wil graag een verhoogde toiletblok laten plaatsen.

Toilet plaatsen

Ik wil graag een verhoogd toilet inclusief waterreservoir laten plaatsen.Leveren jullie ook het nieuwe materiaal? Het oude graag afvoeren.

Partners

Partners van Casius