Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Sassenheim te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Sassenheim heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Sassenheim u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Sassenheim of directe omgeving.

235 klanten uit Sassenheim bevelen een bij Casius in Sassenheim aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Sassenheim bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: het vervangen en verwijderen van radiatoren, nieuwe cv-ketel en vloerverwarmingsinstallatie leveren en monteren, wegslopen vloer en een droogbouw vloerverwarming realiseren, convectorput verwijderen/opvullen, vloerverwarming + tegels en radiatoren verwijderen, gaskachel eruit en CV mogelijk met vloerverwarming aanleggen, vloerverwarming realiseren, het leveren en installeren van een lucht-lucht-warmtepomp, vloerverwarming aanleggen, iR vloerverwarming leggen, convectorput leveren en plaatsen en gat in betonvloer zagen, schoorsteen verwijderen, cv ketel verplaatsen en nieuwe leveren, het realiseren van vloerverwarming in jaren 30 woning, nieuwe warmtepomp plaatsen, radiatoren plaatsen en leidingen leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Sassenheim staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Sassenheim:

Staand toilet vervangen

We willen graag een verhoogd toilet laten installeren. Staand of hangend. Toilet ruimte is ca 1.25 x 0.90 mtr. Met de deur aan de lange kant.

Verhoogd toilet vervangen

Wij willen graag een verhoogd toilet. Staand of hangend. Het huidige toilet is staand. De toilet ruimte is ca 1.25 x 0.90 mtr. En de deur is aan de lange kant.

Vervanging zinken dakgoot

Het betreft vervanging zinken dakgoot tussen twee schuine daken, op hoogte. (3e woonlaag). Lengte van de dakgoot is 10 meter. In principe is er ruimte voor een steiger, maar door de hoogte van de woning schat ik in dat dit met een hoogwerker moet worden aangepakt.

Vloerverwarming woonkamer en keuken opnieuw laten leggen

Graag zou ik de huidige vloerverwarming vervangen door een nieuw vloerverwarming, door een nat systeem. Het huis is uit 1990. De huidige vloer is beton. Huidige vloerverwarming is bijverwarming, we willen de nieuwe vloerverwarming als hoofdverwarming. De vloerverwarming moet in de woonkamer en in de keuken komen. De huiskamer is 8 meter lang 5 meter breed. De keuken is 3.50 meter bij 3.20 meter. De vloer zou ik graag ook weer dichtgemaakt hebben.

Convectorput verwijderen en dicht maken

Graag willen wij de convectorput dicht laten maken. Deze heeft de volgende afmetingen: 35,7 cm breed + 403,3 cm lang + 70,8 cm diep. Hij moet daarna gereed zijn voor vloerverwarming.

VR-ketel vervangen

Ik wil mijn Nefit Economie VR 24s vervangen door een nieuwe VR-ketel vervangen. Ik zou graag willen weten hoeveel het zou kosten.

Gaskachel en geiser schoonmaken

Ik wil mijn kachel en geiser laten schoonmaken. Beide zijn sinds april uitgeschakeld geweest en wil nu gaan opstarten. Ook het onderhoud is niet jaarlijks geweest. In verband met mijn werkzaamheden graag op woensdagmiddag tussen 14 en 16 uur!

Leidingschema in de keuken uitvoeren

Naar schatting moeten het volgende geplaatst worden volgens het leidingsschema: - 2x koud water aansluiting tbv vaatwasser en koelkast - PVC afvoer, denk dat die al op juiste locatie zit - verplaatsing gaskraan - 5 x verplaatsen wandcontactdoos Heb eventueel de bouwtekeningen en leidingsschema van de keukenboer.

Warmtepomp installeren

CV-ketel is aan vervanging toe. Ik wil hem vervangen door een warmtepomp. Huis is redelijk goed geïsoleerd. Vloerverwarming in keuken. De rest van het huis standaard radiatoren. We willen graag van het gas af, maar kijken wel naar de kosten. Ik heb een tuin waar verticaal geboord kan worden, goed toegankelijke tuin maximaal een meter brede toegang.

Rookkanaal aanleggen

De houtkachel komt tegen de muur aan te staan en het rookkanaal zal via de muur naar buiten gaan (hoekhuis) om vervolgens langs de muur omhoog langs het huis als rookkanaal verder te gaan. Hierbij de nodige gegevens van het huis welke zich in Sassenheim bevindt. Plaats van de houtkachel tussen de twee ramen op de vloer. Rookkanaal naar buiten door de muur heen (plafond is ongeveer 2.57 meter hoog) Vanaf buiten gaat de muur over in het schuine dak op ongeveer 4.5 meter De nok is minimaal 7 meter hoog Afstand van de muur tot aan de nok is ongeveer 3 meter Er bevindt zich geen overhangende dakgoot aan het huis. Waarschijnlijke benodigdheden: 1x 150 mm RVS dubbel gelagerd zware uitvoering 3x 1500 mm dubbelwandige pijp 1000 mm 1x 150 mm dubbelwandige pijp 300 mm 1x 150 mm dubbelwandige pijp 120 mm 1x 150 mm T-Stuk 90 graden om een dubbel kanaal te maken 1x 150 mm deksel om T90 af te sluiten 1x 150 mm brandseparatieplaat 2x 150 mm verlengset met muurbeugel verstelbaar van 60 tot 340 mm 1x 150 mm stoelconstructie voor op een verdieping 1x 150 mm Koppelverbinding van dubbelwandig naar enkelwandig 1x 150 mm Roset 2 mm carbonstaal 1x 150 mm kachelpijp 2 mm carbonstaal 1000 mm 1x 150 mm kachelpijp 2 mm carbonstaal lengte 500 mm met klep 1x 1500 mm 90 graden bocht met veegluik 2 mm carbonstaal

Ubel warmtewisselaar plaatsen

Graag had ik een prijsofferte van de warmtewisselaar van Ubel art n° 9001 S4 (zie bijlage) zie ook de specs van de brander Atag A 285 EC. Ik heb een vloerverwarming en probleem met zuurstofdiffusie, daarom denk ik aan scheidingswisselaar te plaatsen. Het voordeel van de platenwissellaar van Ubel is dat die uit elkaar kan voor te reinigen, mag ook een ander merk zijn, als het maar uit elkaar kan. De bedoeling is dat zelf te plaatsen, maar als particulier kunt ge niet bij TU kopen.

Geiser vernieuwen en gaskachel checken

Vorige week heeft onze dochter een tijdelijke woning gekregen in Sassenheim. De geiser blijkt het niet te doen. Graag ontvang ik van u een offerte voor een andere geiser en de plaatsing daarvan (gas aansluiting is in orde). Tevens is er een gaskachel aanwezig, welke ik graag gecontroleerd wil hebben. De keukengeiser zou ook een tweede hands exemplaar mogen zijn.

Radiator ophangen en aansluiten

Ik wil een oude radiator vervangen door een andere radiator. Nieuwe radiator is in huis.

Vaatwasserkraan en -afvoer installeren

Graag ontvang ik een indicatie voor het installeren van een kraan en de afvoer voor de vaatwasser. Het aansluiten van de machine zal ik zelf verzorgen.

Nestor Martin gasfornuis herstellen

Ik heb een gasfornuis Merk: Nestor Martin met 4 bekken waarbij door 1 bek geen gas meer door komt

Houtkachel plaatsen en rookkanaal controleren

We hebben een huis gekocht uit 1930 en we hebben het rookkanaal laten controleren: is perfect. Er ligt een houten vloer en plafond is 280 hoog ongeveer. Door de eerste verdieping, zoldertje en daarna door het pannendak. Hoe lang moet de pijp in de schoorsteen zijn? Is anderhalve of twee meter voldoende? Wat kost het om de aanbieding van de Gamma houtkachel te plaatsen. Rechte pijp omhoog en wat moet er op de vloer?

Combi CV-ketel vervangen

Ter vervanging plaatsen van een Combi verwarmingsketel. Type Remeha 39c PLUS CW5 inclusief thermostaat ik krijg graag een offerte met remeha- en Nefit Easy thermostaat. Evt. Ook met onderhoudscontract Middenwoning, ketel op zolder, alle aansluitingen zijn aanwezig.

Haard plaatsen en rookkanaal vervangen

Ik wil graag een bestaande gashaard ombouwen naar een houtkachel. Tevens is de schoorsteen verouderd en dient er een nieuw rookkanaal in geplaatst te worden. De lengte van de schoorsteen is 6 a 7 meter.

Openhaard bouwen

Graag willen wij bij onze woning een open haard laten bouwen. Er heeft ooit een open haard gezeten echter is deze, inclusief geheel rookkanaal, door de vorige bewoners verwijderd. De twee verdiepingsvloeren zijn van hout, doorgangen zijn dichtgemaakt. Graag willen wij een open haard zonder separate schouw welke op gaat in de structuur van de muur. Een open, strakke open haard. Per mei krijgen we de sleutel, voor die tijd geen mogelijkheid in het huis te zijn.

Design radiator plaatsen

Design radiator in de badkamer plaatsen. Buizen en radiator zijn al gekocht bij Karwei in Katwijk. Elleboogjes voor de buizen zijn ook aanwezig. Graag oude radiator verwijderen en meenemen en 4 nieuwe tegels plaatsen Deze tegels zijn aanwezig. Enkel, tegel lijm moet er nog bij komen voegsel is ook aanwezig.

Radiator in de badkamer instaleren + 4 nieuwe tegels zetten

Wil in de badkamer een nieuwe radiator laten plaatsen. Oude radiator mee retour en 4 nieuwe tegels plaatsen. Tegels zijn in huis en voegsel ook. De nieuwe radiator is ook in huis + de de buizen.

Lekkage verhelpen

Dakrand van uitbouw (platdak) lekt. Buitenspouw blad is nat. Druppels aan dakrand. Graag een offerte.

verbouwing woning

aan-en verleggen leidingen en afvoeren badkamer keuken en toilet. aansluiten bad en douche. aansluiting maken voor wasautomaat en droger op zolder. ventilatie kanaal aanleggen. riolering vanuit kruipruimte via toilet beneden naar daarboven gelegen badkamer leggen.

geiser schoonmaken

Geiser stinkt en gaat spontaan aan en uit.

nieuwe ketel

Nieuwe combiketel plaatsen. Nu heb ik een geiser en ketel apart. Waarschijnlijk gaat het ook om het huis van de buren. Leveren en plaatsen.