Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit s Gravendeel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in s Gravendeel heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in s Gravendeel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in s Gravendeel of directe omgeving.


Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit s Gravendeel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepompboiler installeren in nieuwbouwproject recreatiewoningen, een groot notarishuis voorzien van vloerverwarming, een groot notarishuis voorzien van vloerverwarming, verduurzamen woning, warmtepomp en vloerverwarming plaatsen, het leveren en plaatsen van radiatoren, HR-ketel en expansievat, vloerverwarming, cv en radiatoren plaatsen, infrarood verwarming plaatsen, houthaard gemetselde schouw vervangen voor roomdiviver gashaard, warmtepomp installeren naast luchtverwarming, of de gele woning verwarmen op lucht-luchtwarmtepompen, vloerverwarming realiseren begane grond en 1e verdieping, cv vervangen voor warmtepomp, adviseren en installeren van boiler of warmtepomp, lage rendement radiatoren plaatsen + lucht-luchtwarmtepomp, van elektrisch-gas ketel over naar volledig elektrisch en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in s Gravendeel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in s Gravendeel:

CV installatie vervangen

Ik wil een oude cv instalatie laten vervangen. Het betreft een rijtjes hoekwoning bewoond door 3 personen. De radiatoren hebben een hoge capaciteit. Ons voorkeur gaat uit naar een Atag ALL 5 met een Atag CV installatie i36EC.

Houtkachel opnieuw aansluiten

Houtkachel is verkeerd aangesloten bij de eerste keer stoken stond onze woonkamer in lichte mist. Hierna is de haard niet meer aan geweest uit voorzorg. Nu de winter eraan komt willen we deze professioneel hebben geïnstalleerd. Houtkachel staat op het laminaat. Aansluiting is door middel van speciale kit gebeurt. Kit is alleen wit uitgeslagen. Lijkt ons ook niet helemaal de bedoeling.

Grondwater warmtepomp aanleggen

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Nieuwbouw Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Interesse is een grondwaterwarmtepomp voor nieuwbouw. Kavel is nu onbebouwd en goed bereikbaar. Woning wordt circa 1000 m3. Graag groot buffervat voor warm water. Hele woning krijgt vloerverwarming. De benedenverdieping is 17 bij 5 meter ongeveer. Er ligt vloerverwarming in de woning.

Zibro airco laten controleren

Mijn airco werkt niet goed meer. Kan deze nagekeken worden?

LivinFlame Gotland houtkachel plaatsen

Houtkachel LivinFlame Gotland plaatsen inclusief de vloerplaat. Optie 1: Rookkanaal binnenhuis met versleping. Nokhoogte huis 9770 mm. Door 2 verdiepingen leiden, betonnen vloeren. Optie2: Rookkanaal gedeelte binnen (woonkamer) en dan door plat dak, buitenlangs. Het kanaal moet door betonnen muur van de garage geboord worden en via plat dak omhoog, langs de gevel.

Haard en rookkanaal laten plaatsen

Wij wonen in een gewoon rijtjeshuis, gebouwd eind jaren '70. Er is geen rookkanaal of iets dergelijks aanwezig. Deze moet aangelegd worden, dit betekent dat er door twee plafonds geboord moet worden en door het schuine dak.

Grohe heetwaterboiler en kraan plaatsen

Montage van heetwaterboiler groche kraan

Airco onderhoud uit laten voeren

Wij hebben een mitsubishi vaste airco. Een grote bak op het dak met 2 units in slaapkamers en een grotere unit in een andere slaapkamer. Graag zouden we willen weten wat het onderhoud kost. Deze airco is bijna 9 jaar oud.

Divers installatiewerk in huis

De volgende werkzaamheden dienen te worden uitgevoerd: - 1 gat boren voor de afzuigkap, 150 mm, door een steens muur, geen beton - 1 groep bijmaken voor de boiler. De afstand tussen de boiler en de meterkast is 5 meter, er is een loze leiding aanwezig - warm en koud water 2 meter verleggen - afvoer van de spoelbak 2 meter verleggen - gasleiding 2 meter verleggen ten behoeve van een vrijstaand fornuis De wand achter de leidingen is hol. Wellicht kunnen de leidingen hierin weggewerkt worden?

Doorspoelen van de vloerverwarming

De vloerverwarming in onze kerk is al jaren niet onderhouden en geeft weinig warmte meer af. De oppervlakte is ongeveer 100 m2. Graag wil ik een inschatting van de kosten voor een spoel/reinigingsactie.

Openhaard slopen

Wij willen onze openhaard eruit laten slopen en zijn benieuwd naar de kosten en mogelijkheden hiervan. Afwerken muren, plafond en vloer.

Waterleidingen aanleggen

We hebben op school een project we moeten een camping op papier zetten maar we moeten de prijzen berekenen dus was mijn vraag hoe veel zou het kosten om water aan te legen we zouden dan ongeveer 3km water leidingen zou u aub zo snel mogelijk kunnen reageren met vriendelijke groet iwkje bruers

Vervanging staand- in hangend toilet, ...

Vervanging staand- in hangend toilet, huidige afvoer in de grond. Vervanging wand- in hoekfontein, verplaatsing huidige afvoer. Muren en vloer worden nog door stucadoor worden gedaan. 1m bij 1.10m.