Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor gaskachel verwijderen:

Gaskachel verwijderen

Graag wil ik een gaskachel uit mijn woonkamer laten verwijderen en indien mogelijk het liefst nog binnen 2 weken vanwege hoogzwangerschap. Dus kachel verwijderen en leidingen afdoppen / weghalen?
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gaskachel verwijderen uit heel Nederland:

Gaskachel verwijderen en afvoeren

In onze woonkamer bevind een oude gaskachel. Deze willen we graag laten verwijderen en de leiding dicht laten maken (zodat we nieuw laminaat kunnen leggen, hier hebben we iemand voor). De gaskachel afvoeren graag. In de bijlagen bevinden foto's van de kachel. Voorkeur heeft de week van 4 mei, maar iets later kan ook.

Gaskachel verwijderen

Ik wil een gaskachel laten verwijderen (klus voor 2 man). Er zit een rvs buis/slang in het luchtkanaal, en die moet ook verwijderd worden en evt. opgevuld met iets waardoor ik minder geluidsoverlast heb van de buren om me heen. Het is de bedoeling dat er een electrische sfeerhaard voor in de plaats komt.

Gaskachel vervangen door een complete cv-installatie op gas

Ik wil graag de gaskachel vervangen door een complete cv installatie op gas. De gaskachel verwijderen doen we zelf. Ik weet niet precies welke capaciteit ik nodig heb, maar wij willen een ketel die 2 douches aankan en op radiatoren wordt aangesloten. De woning heeft 3 etages, een woonkamer, keuken, 2 slaapkamers, een badkamer en een zolder met overloop en een woongedeelte van ongeveer 40 m2. We zijn met twee personen.

Gaskachel verwijderen

Wij hebben 2 oude gaskachels, die wij graag weg willen laten halen. Foto van een van beide kachels bijgevoegd, beiden kachels zijn van ongeveer hetzelfde type. De gasleidingen naar deze kachels toe zijn verderop al losgekoppeld.

Gaskachel verwijderen

Ik wil de gaskachel laten verwijderen die in de woonkamer staat. Er zit ook een gaskabel aan en weet niet zeker of er ook een kraan aan het uiteinde zit. Ik wil dit op een veilige manier doen. Graag uw hulp hierbij.

Gaskachel verwijderen en gat dichtmaken

De gaskachel wil ik laten verwijderen in de woonkamer en het gat (naar de schoorsteen moet dichtgemaakt worden,

Gaskachel en leiding verwijderen, inclusief rookkanaal dichten

Gaskachel verwijderen uit huis van 1925. Inclusief de gasleiding die naar de gaskachel loopt verwijderen. Rookkanaal dichtmaken.

Gasleiding afdoppen en verwijderen

In de huidige woning hebben twee gaskachels gestaan, de leidingen hiervan prikken nog door de vloer. In verband met renovatie wil ik alle gasleidingen op de benedenverdieping (2x gaskachel, 1x fornuis) dicht bij de meterkast laten afdoppen en verwijderen. Enkel de gasleiding naar cv/zolder moet blijven bestaan. De kruipruimte en meterkast zijn vrij en toegankelijk, foto's van details uiteraard mogelijk.

Gaskachel verwijderen

Ik wil graag mijn gaskachel laten verwijderen. Hij staat midden in de woonkamer en stoort heel erg. Ik zou graag willen weten wat het kost om het te verwijderen.

Schoorsteen binnen verwijderen, buiten dichten en plafond dichten

In onze woonkamer hebben we deels de haard en schoorsteen gesloopt, maar willen dit helemaal gesloopt en gedicht hebben. Het plafond moet glad worden, zodat deze gestuct kan worden. De schoorsteen buiten willen we graag dicht hebben in verband met vocht en/of vuil dat erin kan komen. De schoorsteen is ongeveer 60 cm bij 40 cm. Buiten moet nog gesloopt worden, binnen is wel gesloopt. De vorige bewoners hebben de schoorsteen gebruikt voor de gaskachel. Afvoeren doen wij zelf.

Partners

Partners van Casius