Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor leidingen radiator verleggen in verband met schuifpui:

Leidingen radiator verleggen in verband met schuifpui

Wij willen bij de achter pui openslaande deuren plaatsen. Nu zit de radiator onder het raam en wij willen die verplaatsen naar de zijkanten. Een leiding moet doorgetrokken worden onder het huis door. Wij hebben stadsverwarming. De breede van de kamer is ongeveer 5 meter, het is dus de bedoeling dat deze leidingen verlegd worden.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor leidingen radiator verleggen in verband met schuifpui uit heel Nederland:

Nieuwe radiator plaatsen woonkamer

Ik wil graag een nieuwe radiator in de woonkamer hebben, word momenteel niet genoeg warmte geproduceerd. Voor de nieuwe radiator moeten nog leidingen worden gelegd.

Convectorput leveren en plaatsen en gat in betonvloer zagen

Ik zoek een aannemer voor het plaatsen van een convectorput. Wegens het willen plaatsen van een schuifpui, zouden we graag onze huidige radiator willen vervangen door een convectorput. Hiervoor zijn de volgende werkzaamheden nodig: - Maken van opening/put in de vloer (onder de vloer is een kruipruimte), met zoveel mogelijk behoud van ons huidige laminaat. - Voor zover nodig leidingen van CV verlengen zodat het in de kruipruimte komt. - Aanschaf convectorput - Aanschaf convectorput rooster - Plaatsen van alles - Netjes achterlaten De huidige radiator is 40 bij 170 De lengte van de convectorput kan maximaal twee meter zijn ivm naastgelegen deur. Vermogen moet vergelijkbaar zijn met huidige radiator.

Eenvoudige badkamerrenovatie

Op de tekening staan werkzaamheden genoemd. Leidingen eventueel omhullen of anders gewoon op de muur bevestigen. Materiaal (wastafels, douchethermostaatkraan en nieuwe radiator heb ik al. Alleen (klein) materiaal voor nieuwe leidingen meeleveren. De badkamer is 2,45 m bij 1,75 meter.

Nieuwe badkamer

In een ruimte van 3.2 x 2.2 m een badkamer maken met een whirlpool (aerojets) , een badmeubel, een wandtoilet en een handdoek radiator. Vloer en wanden betegelen. Afmetingen resp 60x60 en 60 x30 Leidingen ( afgetopt) reeds aanwezig. Graag offerte voor materiaal en installatie apart. Planning in overleg.

Stenen schuur bouwen met leiding en elektra werk

Wij willen graag een offerte voor een gemetselde schuur, zoals beschreven in de bijgevoegde pdf. Mocht u nog vragen hebben dan hoor ik het graag. * Vernieuwen dak van de bijkeuken, dit moet een geheel gaan zijn met het dak van de schuur en de overkapping van de doorgang naar de tuin, tussen de schuur en de bijkeuken ontstaat dan een overdekte pad. o Electra naar schuur doortrekken vanuit 3 groepen van de bestaande groepenkast in de woning. Electra leidingen voorbereiden via de spouw. o Aanleggen van 2 loze leidingen voor netwerkkabel o Aanleggen water vanuit de bijkeuken en voorziening maken voor aansluiten keukenblok. o Aanleggen vloerverwarming met 2 aansluitpunten tbv radiator. o Betonvloer met 2% zwarte kleurstof en vlinderen.

Badkamer installeren

Wij willen een badkamer laten installeren. Badkamermeubel met wastafel van 1 m breed met 2 kranen, douchecabine met drain, wc met ophangreservoir, 2 kolommenkastjes en een radiator plaatsen plus tegelwerk vloer en muren, 2,70 bij 2,30 m is de vloer, leidingen hoeven niet verlegd te worden, we kiezen voor dezelfde opstelling, tegels moeten we nog uitkiezen. De badkamerspullen willen we bij x2o bestellen. Zie hiervoor de bijgevoegde offerte. Wij horen graag voor welke prijs u voornoemde werkzaamheden kunt verrichten. U kunt uiteraard langskomen om te kijken.

Gasleiding verleggen en radiator plaatsen met spoed

Over twee weken wordt er een muur gemetseld, daarvoor moet de gasleiding buiten verplaatst worden. Buiten graag de gasmeter een kwartslag draaien en de gasleiding circa 3 meter verleggen. Ik heb ook een gevelkachel deze moet worden afgekoppeld en mogelijk afgevoerd, dit is afhankelijk van de kosten. Daarnaast heb ik een kleine radiator deze moet worden verwijdert, de leidingen opgeschoven en daar een grotere geplaatst worden. Radiator van circa 2.500 kw plaatsen. In eerste instantie is de gasleiding belangrijk. Ik zoek iemand binnen twee weken.

Renovatie badkamer

Ik wil graag een offerte opvragen voor het renoveren van mijn badkamer. Afmetingen (LxBxH) ongeveer 2,43 x 1,40 x 2,53 meter Het volgende moet gebeuren: - Leidingen in muren frasen - Bestaande muurtegels verwijderen - Nieuwe muurtegels aanbrengen - Nieuwe vloertegels over bestaande vloertegels leggen - Nieuwe radiator ophangen (mogelijk ook een stukje verplaatsen op de muur) - Nieuw was meubel installeren - Lichtknopje maken (nu is er een trekkoordje) Het gaat om een simpele badkamer met een inloop douche, wasmeubel en aansluiting voor wasmachine. Ik wil een ‘basic’ renovatie met een ‘basic’ afwerkingsniveau. Geen luxe tegels/opties/etc. Ik hoor graag van jullie, Hartelijke groet, Maaike Verdegaal

Nieuwe verwarmingsinstallatie

Oriëntatie op nieuwe CV-installatie, inclusief oriëntatie op nieuwe radiatoren. Waarschijnlijk 1 radiator vervangen en 1 radiator afkoppelen. Ook mogelijk verwijderen en/of verleggen van leidingen.

Twee radiatoren plaatsen

In een zolderkamer met 2 ruimtes moeten radiatoren komen, er is 1 radiator reeds aanwezig (vanuit hier kunnen leidingen verlegd worden). Ruimtes worden in maart verder gemaakt d.m.v. nok verlenging en dakkapel. Aanleg en advies + levering 2 radiatoren.

Partners

Partners van Casius