Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor radiatoren in woonkamer verplaaten:

Radiatoren in woonkamer verplaaten

Ik wil 2 radiatoren in de woonkamer bij het raam verplaatsen en vervangen met een nieuwe radiator tegen de muur. Zie bijlage.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor radiatoren in woonkamer verplaaten uit heel Nederland:

Vloerverwarming aanleggen

Begane grond willen we voorzien van elektrische vloerverwarming en als nodig radiatoren. Deze is totaal 65 m2 en bestaat uit: gezamenlijke woonkamer + keuken, bijkeuken, hal en toilet. Boven is totaal 42 m2 waarvoor elektrische radiatoren nodig zijn voor de 3 slaapkamers.

2 woonkamer radiatoren verwijderen

Goedendag, wij hebben twee grote overbodige radiatoren hangen. Wat zou dit ongeveer kosten om deze te laten verwijderen?

Radiatoren plaatsen en leidingen leggen

Leidingen en 4 radiatoren plaatsen in 3 kamer appartement: 2 slaapkamers 10 m2, woonkamer 14 m2, keuken/douche 6 m2. Cv ketel, werkend op gas, wordt geplaatst door installateur van VVE.

Vloerverwarming realiseren in betonvloer

Gaat om gehele begane grond war ik vloerverwarming als hoofdverwarming wil hebben. Gaat om woonkamer, keuken en hal, rond de 36 m2. Alles drempelvrij. Het huis heeft een bestaande betonvloer, deze is niet geheel egaal, wel redelijk maar het heeft wel oneffenheden. Het gaat om een vloerverwarming, met van die buizen die aan de verwarming gekoppeld kunnen worden. Ik wil het als vervanging van de radiatoren.

CV ketel en radiatoren plaatsen

Benedenwoning gekocht, bouwjaar 1959, heeft geen cv-installatie. Wens is een cv-ketel in kast in de tuin. Grote ramen. 1 radiator woonkamer voor, 1 radiator woonkamer achter, 1 radiator slaapkamer 1, 1 radiator slaapkamer 2.

Gaskachel eruit en CV mogelijk met vloerverwarming aanleggen

Het betreft een jaren '30 benedenwoning van in totaal 55 m2 grondoppervlak (woonkamer, keuken en slaapkamer). Momenteel is er nog geen centrale verwarming aanwezig en wordt er verwarmd door middel van een gaskachel. Het is de bedoeling dat het huis in de eerste plaats voorzien wordt van een centrale verwarming, maar aangezien er toch geklust moet worden zou ik hierbij graag vloerverwarming als hoofdverwarming aan laten leggen. Indien dit qua kosten een groot verschil oplevert dan ten opzichte van het plaatsen van radiatoren, zou ik radiatoren willen overwegen.

Woonkamer/keuken/hal schilderen

Woonkamer/keuken/hal schilderen (ca 58 m2), tevens de plafonds hiervan (ca 54 m2), Graag zelf nog alles even nameten. 3 radiatoren en 5 deuren schilderen. De schilder moet beoordelen of er aan de wanden direct gewerkt kan worden. Deze klus bij voorkeur vanaf 4 mei laten starten.

Radiatoren vervangen

Graag wil ik de radiatoren in mijn toekomstige huis laten vervangen door een energiezuinig elektrisch alternatief. Het zou gaan om: 2x woonkamer (met houtkachel), badkamer, keuken, 4x slaapkamer. Op de slaapkamers wordt sporadisch gestookt. In de woonkamer zorgt de houtkachel voor een groot deel voor de warmte, maar zoek ik naar snelle bij verwarming voor korte stookmomenten. In de keuken is een ruimtebesparende oplossing gewenst (plintverwarming?), in de badkamer een model waar ook handdoeken op kunnen drogen. Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden!

Complete cv-installatie aanleggen met vloerverwarming

Vrijstaande woning uit 1954, voornemens spouwmuurisolatie vloerisolatie en dakisolatie toe te passen. Wij willen een complete cv-installatie laten aanleggen met vloerverwarming (lage temperatuurverwarming). Gaat om ongeveer 70 m2 begane grond: woonkamer, keuken bijkeuken en badkamer en 45 m2 verdiepingsvloer met 4 slaapkamers. Houten vloeren weinig hoogte dus of gebruik van vloerverwarming in droog systeem of verwarming middels radiatoren afhankelijk van bijbehorende kostenplaatje. Voorkeur gaat uit naar een systeem dat zo zuinig mogelijk is met een budget van 10.000 euro nu enkel boiler aanwezig voor warm water. We hebben gasaansluitingen, die zijn allemaal aanwezig. We zijn met een groot gezin en een redelijk groot huis, dus we hebben een hoge capaciteit nodig. De exacte durf ik niet te zeggen, maar zeker richting de hogere klassen. We zijn bezig dat de hele woning goed geïsoleerd wordt en luchtdicht.

Woning renoveren (totaal)

- Twee kozijnen vervangen begane grond, waarvan een met openslaande deuren. - verwijderen vloer woonkamer - Vloerverwarming woonkamer aanleggen op stadsverwarming (42m2) - Leggen pvc vloer (42m2) - Verwijderen twee radiatoren - Drie binnendeuren en kozijnen vervangen - Badkamer slopen en renoveren - Plaatsen nieuw raam badkamer - Renoveren achtertuin (70 m2)

Partners

Partners van Casius