Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor amerikaanse koelkast aansluiten op de waterleiding:

Amerikaanse koelkast aansluiten op de waterleiding

Amerikaanse koelkast aansluiten op de waterleiding onder de tapkraan in de keukenkast. Leiding is al gesplitst, meegeleverde slang is niet lang genoeg dus moet een stuk bij. Filter is aanwezig.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor amerikaanse koelkast aansluiten op de waterleiding uit heel Nederland:

Woning opknappen

Er zijn diverse werkzaamheden die uitgevoerd dienen te worden: 1. Op zolder een slaapkamer creëren met elektra, wandplaatsen, kozijnen en een deur (afmetingen nog niet bekend). 2. Keuken: in elk geval waterleiding door trekken voor Amerikaanse koelkast (3 meter doortrekken, kruipruimte aanwezig). Misschien elektraleidingen verplaatsen, 6 maart is er hier meer duidelijkheid over. En oude radiator vervangen door design radiator. 3. Badkamer: designradiator plaatsen 4. Verven of spuiten wanden woonkamer 6 x 5.75 x 8.90 en hal 2.28 x 4.

Amerikaanse koelkast aansluiten op waterleiding

Ik wil graag een Amerikaanse koelkast (Samsung Family Hub) aansluiten op het watertoevoer, maar de plek waar de koelkast moet komen is tegenover de keuken. Ook is vloerverwarming aanwezig.

Amerikaanse koelkast aansluiten op waterleiding

Ik wil de waterleiding van de keuken wastafel splitsen zodat we een Amerikaanse koelkast vrijstaand kunnen plaatsen. Geen verstand van eea, en mijn man ook zéker niet. Wel een idee hoe het zou kunnen met minimale impact op de keuken en vloer, maar voor sanity check heb ik een deskundige nodig. Wie oh wie wil helpen?

Amerikaanse koelkast aansluiten op waterleiding

Ik wil graag mijn koelkast laten aansluiten op de waterleiding gaat om: RS68N8941SL Family Hub Amerikaanse koelkast ( samsung).

Installatietekening voor keuken

Voor onze nieuwbouwwoning dienen wij een installatietekening aan te leveren. Het ontwerp is bekend. Gewenste levertijd van de tekening binnen 1 week. Apparatuur (nog niet allemaal zichtbaar op bijgevoegde 3D ontwerp, maar wordt toegelicht bij opdracht): - Amerikaanse koelkast - 2x 45cm combi-oven - Extra 45cm inbouw koffiemaker in dezelfde "kolom" als de andere 2 apparaten - inductiekookplaat - inbouw mechanische ventilatie (recirculatie) - vaatwasser - geen cooker

Koof met spotjes laten maken en koelkastombouw maken

Ik wil graag een koof met spots en een koelkast ombouw (Amerikaanse koelkast ) met aparte vakken laten maken. De koof moet ongeveer 3,5 meter bij 30 cm worden.

Aansluiten koelkast

Ik sta op het punt een Amerikaanse koelkast aan te schaffen waar de waterleiding op aangesloten kan worden (voor koud water en ijs). Er moet via de kruipkelder een waterleiding worden doorgetrokken. De vaatwasser zit er 1 tot 1,5 meter vandaan.

Waterleiding aanleggen keuken voor een ijskast

ik heb een Amerikaanse koelkast die aangesloten moet worden op een kraan zodat bijvoorbeeld de ijsblokjesmachine functioneert. De hoofdkraan zit tegenover de ijskast. Ik wil graag advies of het mogelijk is om een waterleiding hiervoor aan te leggen.

Waterleiding aanpassen tbv dubbele kraan

Wij willen de bestaande kraanaansluiting in het gootsteenkastje aan laten passen zodat er twee apparaten op aan te sluiten zijn (bestaande vaatwasmachine en Amerikaanse koelkast).

Amerikaanse koelkast aansluiten op de waterleiding

Ik heb een Amerikaanse koelkast (Samsung RS7547BHCSP) met water en een ijs dispenser. Hij moet aangesloten worden op de waterleiding. De vaatwasmachine zit op 60 cm afstand van de koelkast (zie foto’s). Ik verneem graag wat er precies moet gebeuren om de aansluiting te realiseren. Ik kijk uit naar de offerte met de mogelijke data en tijden om het werk uit te kunnen voeren.

Partners

Partners van Casius