Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor riool relinen bij appartementengebouw:

Riool relinen bij appartementengebouw

Ik zoek een installateur voor het relinen van de riolering in ons portiek. Het betreffen 6 appartementen, verdeeld over 4 woonlagen (onderste appartementen zijn maisonettes). Het portiek heeft op iedere woonlaag dus 2 appartementen tegenover elkaar liggen. Ik bespreek graag de exacte werkzaamheden met de vakman.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor riool relinen bij appartementengebouw uit heel Nederland:

Riool laten relinen

Het riool in de voortuin veroorzaakt een verstopping, dit is reeds doorgespoten door een ander bedrijf. Tussen de gevel van het huis en de rioolput in de tuin is 6 meter. Wat kost het om dat deel van het riool te laten relinen, een kous aan de binnenkant van de pijp aanbrengen?

Riool renoveren

Na recente camera-inspectie is er wortelgroei in de riolering geconstateerd op ongeveer 50 cm onder toilet in de kruipruimte. De kruipruimte is met beton volgestort en heel laag (slecht bereikbaar) beste optie lijkt mij relinen over lengte van ongeveer 1 meter. Graag hiervoor een prijsopgave en termijn. Graag over een week al starten.

Rioolrenovatie laten uitvoeren

Wij zijn aan het verbouwen en hebben de vloer open gemaakt om wat balken te vervangen. We hebben bij het riool bij de aansluiting met de standleiding een groot lek ontdekt. De gietijzeren rioolbuis zit vol met gaten. Het water loopt zo de grond in. Hoe het verder met de buis zit kunnen we niet zien. De buis ligt onder de vloer in het zand. Grote kans dat er op meerder plekken lekkage is. De standleiding lijkt oke. Deze is ongeveer 6 meter hoog. We willen dit zo snel mogelijk oplossen. De lengte van de rioolbuis is circa 12 meter, diameter is circa 15 cm. Wat zijn ongeveer de kosten van onderzoek en eventueel relinen of vervangen met pvc buizen in de bestaande riolering? Hoe snel kan het gemaakt worden? We hebben nu het zand wat we weggegraven hadden weer terug geschept. We zouden het graag zo snel mogelijk willen vervangen zodat we door kunnen met onze verbouwing. Morgen komt er een bedrijf langs voor een camera inspectie zodat wij hierna duidelijke informatie kunnen geven.

Riool van asbest renoveren

Onze asbest riolering onder het huis is slecht en we hebben last van rioolvliegjes. Het betreft een 9 meter met 1 extra aansluiting van de douche die erop aangesloten zit. Het liefst laat ik het relinen, zodat mijn vloer er niet uit hoeft.

Riool inspecteren en renoveren

Ik wil onze gehele riolering laten inspecteren en eventueel laten relinen. Dit geldt ook voor de hemelwaterafvoer (op de riolering aangesloten). Wij hebben al geruime tijd last van verstoppingen en lekkages. Dus de hele woning vanaf de erfgrens met de gemeente. Onder onze bijkeuken zit een lekkage, maar dit is een gegoten vloer. Het toilet spoelt ook slecht door.

Riool relinen bij appartementengebouw

Het gaat om een complex waar 50 huiseigenaren in zitten (VvE). Wij willen graag het riool renoveren/relinen. Het gaat om een riool van 26 jaar oud. Graag zouden wij eerst advies ontvangen over de mogelijkheden.