Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor vloerverwarming aanleggen:

Vloerverwarming aanleggen

In mijn voormalig huurappartement dat ik in 2017 heb gekocht lopen overal verwarmingsbuizen door het huis, ik wil daar graag vanaf. Toen ik het kocht zat er net een nieuwe cv- installatie op gas in. Mijn idee is met de aanleg van een vloerverwarmingssysteem al voor te sorteren op een laag temperatuur verwarmingsmethode. Mijn appartement is ongeveer 70 m² klein/ groot. Ik zou ook graag meer weten over de logistiek, moet ik een tijdje mijn huis uit? Hoe lang duren dit soort werkzaamheden etc..
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloerverwarming aanleggen uit heel Nederland:

Droog vloerverwarming systeem aanleggen als hoofdverwarming

Wij willen vloer verwarming als hoofdverwarming laten aanleggen. We denken aan een droog systeem. Het betreft een vrijstaande woning met een vloeroppervlakte van 65 m2 (huiskamer/keuken en hal) waar nu nog verschillende vloerafwerking aanwezig is. Er is een houten vloer aanwezig in het huiskamer deel. Voor de rest weet ik het helaas nog niet, omdat wij de sleutel pas in maart ontvangen. Vanaf dan kan ik definitief beoordelen of het een betonnen of een houten vloer is. De vloer wordt door onszelf vlak gemaakt.

Vloerverwarming realiseren begane grond en 1e verdieping

Graag laat ik vloerverwarming aanleggen op begane grond en 1e verdieping plaatsen. Het gaat om een droogsysteem. Het gaat in totaal om 66 m2, waarvan 57 m2 op de begane grond is en 49 m2 op een houtenvloer, de rest is beton. Begane grond: Hal, woonkamer/keuken ca. 48,5 m2, helemaal op houten vloer. Bijkeuken ca. 8,7 m2, op beton. Eerste etage: badkamervloer installeren in een slaapkamer op beton, ca. 8.5 m2. Aanpassing bestaande installatie/radiatoren met zoneregeling. CV Ketel hangt op de zolder. Onder de hal, woonkamer en keuken is kruipruimte aanwezig. Aanvaarding van het huis is 24 april 2020, eventueel mogelijk om voor die tijd situatie op te nemen in overleg met huidige bewoners. Begin mei zal de uitvoer waarschijnlijk kunnen starten.

Droogbouw vloerverwarming

Ik ben van plan om ongeveer 70 m2 droogbouw vloerverwarming te laten aanleggen op een houten ondervloer, compleet afwerken zodat er laminaat overheen kan. Tevens verdeelgroep aanleggen.

Vloerverwarming aanleggen

Hi, I would like to replace my existing radiators by floor heating system in living room, two separate rooms and kitchen. Total area is around 70 square metres. Are you able to handle it? Then what is the price? I look forward to hearing from you.

Vloerverwarming aanleggen

Ik heb een PVC vloer gekocht. Daaronder wil ik vloerverwarming dat aangesloten kan worden op stadsverwarming. De oude laminaatvloer wordt eruit gesloopt, als ook de ondervloer. Vloerverwarming leggen in de huiskamer en de gang van de hal, ongeveer 49 m2. Het afdoppen van de radiatoren moet ik nog regelen. Er wordt ook gestuct namelijk. Over het type vloerverwarming laat ik mij informeren.

Siergrindvloer keuken verwijderen, vloerverwarming aanleggen in keuken en woonkamer

We willen de huidige siergrind vloer in onze keuken (ca 17 m2) laten verwijderen ivm aanleg vloerverwarming (nu nog niet aanwezig) en aanleggen nieuwe vloer met tegels. Tegels kunnen wij eventueel zelf regelen. Eventueel, als de prijs interessant is, verwijderen van tegels in woonkamer en halletje (2 lagen tegels), oppervlakte ca 48 m2). Hier willen we nieuwe vloerverwarming (hoofdverwarming) laten plaatsen ter vervanging oude vloerverwarming. Dit is inclusief aansluiten van slangen etc. Graag ook naar de ideale opstelling kijken. De vloerverwarming infrezen. Er ligt nu vloerverwarming, deze is defect en dient als brijverwarming. Er ligt deels plavuizen in de woonkamer en deels siergrind in de keuken. Dit heeft een speciale hoogte, de nieuwe vloer moet op dezelfde hoogte komen ivm de dorpels etc. Wellicht is het handig als iemand even komt kijken.

Vloerverwarming aanleggen

Ik ben op zoek naar iemand die totaal 520 m2 vloerverwarming aan kan leggen op de begane grond en in kelder. Graag ontvang ik een offerte.

Vloerverwarming aanleggen

Wij hebben een huis gekocht, waar wij vloerverwarming in willen er zit nu een houten vloer in , met een kruipruimte van 60 cm. Maar die kruipruimte moet op gevuld worden met zand. De kamer is ongeveer 8 bij 5. Wat gaat dat kosten als jullie daar vloerverwarming in maken? Ik hoor graag van u.

Houtenvloer vervangen door schuimbeton en vloerverwarming aanleggen

Ik zou graag informatie willen hebben over het aanleggen van een nieuwe vloer. Momenteel heeft mijn huis een houtenvloer met kruipruimte. Ik wil deze graag vervangen door schuimbeton met een afwerkvloer en natte vloerverwarming. Er moet ongeveer 35 m2 aangelegd worden.

Vloerverwarming aanleggen

Pand is van voor 1900. Het gaat om een kamer op de begane grond. Centrum Delft. De houten vloer was in de achterkamer verrot vanwege vocht problemen. Er is in de kamer een grote CV radiator aanwezig. Onder de houten vloer zit een betonvloer. Afstand was 85 mm. Wij denken na over vloerverwarming (droogbouw) met een opbouwhoogte van 2 cm en of 5 of 6 cm XPS platen als isolatie. Eea is afhankelijk hoe dik een egalisatielaag zou worden. Radiator wordt verwijderd als vloerverwarming geïnstalleerd wordt. Radiator gebruikt nu het Honeywell EvoHome systeem en het zou mooi zijn als dit ook op de verdeler kan worden gebruikt. Omdat de kamer weer per 1-feb opgeleverd moet worden, ben ik best bereid werkzaamheden zelf te doen, zoals leggen van isolatie, folie. Aanleggen van vloerverwarming lijkt me meer iets voor een specialist. Foto's van situatie zijn beschikbaar. Bezoek ter plaatse in onderling overleg

Partners

Partners van Casius