Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor regelklep van de stadsverwarming laten vervangen:

Regelklep van de stadsverwarming laten vervangen

De radiatoren doen het niet, en ik wil daarom de regelklep van de stadsverwarming laten vervangen. Ik ben erg benieuwd naar wat de kosten hiervoor zijn. Graag een offerte.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor regelklep van de stadsverwarming laten vervangen uit heel Nederland:

Vervangen regelklep stadsverwarming

De temperatuur in mijn huis ligt ver boven de temperatuur die ik instel op mijn thermostaatklok. De temperatuur zakt ook niet als ik die lager instel. Ik vermoed dat de regelklep van de stadsverwarming unit defect is.

Regelklep van stadsverwarming Installeren

Regelklep installeren in de meterkast (stadsverwarming) voor regeling met thermostaat.

Regelklep van de stadsverwarming vervangen

Ik wil graag de stadsverwarming klep laten vervangen. Wellicht in combinatie met een kamer thermostaat, huidige is nog wel bruikbaar. (220volt) aansluiting op deze kamer thermostaat.

Regelklep van de stadsverwarming vervangen

De vraag is voor mijn buurman: Hij is Russisch, maar spreekt goed Engels. De regelklep van de stadsverwarming is kapot. Het is een Honeywell, klep tikt wel aan (relais hoorbaar) maar schuif beweegt niet. Er zit veel groenaanslag op de klep. Hij kan de schuif (met moeite) handmatig bewegen, maar het lukt niet d.m.v. de klep zelf. De woning wordt dan verwarmd. Graag een offerte voor het controleren/vervangen van de klep. (uitgaan van vervanging) Klep zit ingebouwd in de meterkast. Graag zo spoedig mogelijk.

Vervangen regelklep stadsverwarming

De temperatuur in mijn huis ligt ver boven de temparatuur die ik instel op mijn thermostaatklok. Ik vermoed dat de regelklep defect is. Kunt u mij een offerte sturen inclusief BTW en inclusief monteren?

Regelklep van de stadsverwarming vervangen

Regelklep van de stadsverwarming repareren of vervangen.

Vervangen van regelklep stadsverwarming

Ik ben op zoek naar een vakman die de regelklep van de stadsverwarming in mijn meterkast kan vervangen. Indien nodig ook de thermostaat vervangen.

Regelklep van de stadsverwarming laten vervangen

De regelklep van de stadsverwarming gaat niet meer geheel dicht als de thermostaat uit is. Dit is gekomen naar dat de regelunit van de stadsverwarming vervangen is. Nu denk ik dat er een nieuwe klep in moet en zou ik ook een nieuwe thermostaat in de kamer willen. Dit is nu een draadloze maar daar ben ik niet echt blij mee. Dus een complete set van regelklep en thermostaat.

Regelklep van de stadsverwarming laten vervangen

De regelklep t.b.v. de stadsverwarming moet vervangen worden. Deze klep bevindt zich in de meterkast.

Danfoss AMZ 112 repareren

De warmteregelklep in onze woning ratelt zodra we de thermostaat aanzetten, het betreft een Danfoss AMZ 112. Onze woning heeft stadsverwarming van Eneco. Dit ratelen duurt ongeveer een 10 a 15 seconden. Nu willen we graag de Danfoss regelklep laten vervangen voordat deze stuk gaat en wij geen warmte meer hebben.

Partners

Partners van Casius