Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor met spoed gasfornuis met een gaslucht controleren:

Met spoed gasfornuis met een gaslucht controleren

Als je langs het gasfornuis loopt, ruik je gas. Dit willen we oplossen met behulp van iemand die er verstand van heeft.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor met spoed gasfornuis met een gaslucht controleren uit heel Nederland:

Gaskraan in de keuken afsluiten

Ik wil met spoed de gastoevoer in de keuken voor mijn cliënt laten afdoppen, om te voorkomen dat ze het gasfornuis aandraait en het gas weer open laat staan, met alle gevolgen van dien. De toevoer van gas voor het warm water moet wel mogelijk blijven.

Gasfornuis aansluiten

Mijn dochter gaat samenwonen. Ik wil voor haar een gasfornuis kopen. Voorkeur Pelgrim. Info bijgevoegd. Mijn vraag is: wat zijn de kosten om het apparaat aan te sluiten? Moet ik een speciale slang aanschaffen? Er zijn veel soorten te vinden. De woning wordt nog opgeknapt, dus installatie heeft geen spoed. Ik verwacht over 3-4 weken gasfornuis te laten bezorgen. Kunt u mij een offerte doen toekomen?

Gasfornuis gasdicht aansluiten

Ik heb een nieuwe gaskookplaat gekocht maar krijg de gasslang niet gasdicht aangesloten. Dit is het enige dat hoeft te gebeuren. Daar we graag z.s.m. weer zelf willen koken is er natuurlijk enige spoed mee gemoeid.

Krachtstroom in de keuken aanleggen

Wij zijn met spoed op zoek naar iemand die een aansluiting van 2 x 220 aan kan leggen. We hebben net een Boretti gasfornuis gekocht en komen nu pas achter dat hiervoor een aanpassing nodig is.

Vrijstaand gasfornuis aansluiten

Ik wil graag een vrijstaand gasfornuis aangesloten hebben op de gaskraan in mijn woning. Het gasfornuis heeft wel zelf al een slang met bijbehorende aansluitingen. Heeft ook nog geen slang. Heeft spoed (voor de kerst).

Gasfornuis aansluiten

Via Marktplaats heb ik een gasfornuis gekocht voor mijn dochter die in een appartment gaat wonen. Het lukt ons niet dit gasfornuis goed aan te sluiten. De slang die al aan het fornuis zat, past niet goed op de aanluiting in de keuken. De slang die ik nieuw heb gekocht, past niet goed op de aansluiting bij het fornuis. Zoek iemand die dit goed kan aansluiten zodat zonder gevaar het fornuis gebruikt kan worden. Graag met spoed, we willen kunnen koken!

SPOED KLUS!!!!

- Boiler installeren - Gasleiding naar gasfornuis - Afvoer van een wasbak naar hoofdleiding

SPOED Offerte !Er is wateroverlast ...

SPOED Offerte !Er is wateroverlast geweest in de nieuwe keuken, 2.7x 2.9 m. De nieuwe keuken moet weer geheel vervangen worden . dat zijn 3 onderkasten voor de aanrecht een hoge kast en twee kleine kastjes naast het gasfornuis. Alles IKEA ! Muren nalopen op vochtvorming en fundering zonodig oplossen. ged houtwerk van de serre vervangen. Er is a.s. Vrijdag middag en Zatmorgenkan er iemand aanwezig zijn om te kunnen kijken! We zijn op ons DUITS tel nummer te bereiken of stuur een mailtje zodat wij u kunnen bellen

Partners

Partners van Casius