Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor waakvlam fasto keukengeiser valt uit + lekkage:

Waakvlam fasto keukengeiser valt uit + lekkage

De waakvlam van mijn Fasto keukengeiser (F1450 EV 51526) wil niet blijven branden. Telkens als ik de geiser opnieuw 'opstart' gaat de waakvlam uit als ik de gastoevoerknop (weet niet de exacte benaming) loslaat. Ik heb voldoende ventilatie, dus daar ligt het niet aan. Tevens lekt de geiser, hoogstwaarschijnlijk doordat het binnenwerk (weet niet hoe ik het anders moet noemen) poreus is geworden. Ik zoek iemand die raad weet en de problemen kan oplossen. Graag een ervaren persoon omdat ik al enkele mensen over de vloer heb gehad die toezegden het probleem op kunnen te lossen, maar geen van allen woord hielden.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor waakvlam fasto keukengeiser valt uit + lekkage uit heel Nederland:

Fasto keukengeiser repareren of vervangen

Mijn fasto keukengeiser is kapot. Water wordt niet warm (hoofdvlam ontwaakt niet bij aanzetten warm water), de waakvlam doet het wel.

Geiser vervangen

De oude Fasto 1250 geiser in mijn chalet heeft het begeven. Ik ben op zoek naar iemand die een nieuwe geiser wil plaatsen, plaatsing in een keukenkastje. Er zijn 2 warmwaterpunten 1 in de keuken en 1 in de douche, ik wil een goede zuinige propaangeiser zonder waakvlam.

Membraan in een Fasto keukengeiser vervangen

Waakvlam brandt, maar geiser slaat niet aan bij openen kraan> membraan vervangen?

Fasto keukengeiser repareren of vervangen

Geiser (20 jaar oud) geeft geen warm water. Deze wil ik graag laten repareren of vervangen. De waakvlam doet het wel. Tevens CV een keer per jaar een onderhoudsbeurt geven.

Gaslek opsporen en keukengeiser repareren

In mijn huurwoning is er onderhoud verzorgd aan de verwarming door een bedrijf dat het vastgoedonderhoud verzorgd. Er werd een kleine gaslekkage geconstateerd bij de vlamverdeler/waakvlam van mijn Fasto Spaargeiser in de keuken. Omdat deze mijn eigendom is, moet ik hiervoor zelf een reparatie laten verzorgen. Het is niet helemaal duidelijk waar het lek precies zit. Het zit dicht bij de waakvlam en kan volgens het bedrijf geen kwaad. Ik wil de geiser graag laten repareren en ontvang hiervoor een prijsopgave.

Fasto keukengeiser repareren of vervangen

Ik heb reeds een Fasto keukengeiser aangeschaft. Deze doet het in principe prima, levert voldoende warm water en stelt goed af. Echter valt deze vaak uit wanneer het warme water gebruikt word, voornamelijk bij het douchen. Ik geloof dat het de waakvlam beveiliging is. Mijn vraag is of dit opgelost kan worden en kan het voorkomen worden dat de geiser telkens uitvalt?

Fasto keukengeiser repareren of vervangen

Graag een offerte voor het repareren van een fasto f1500 keukengeiser. De waakvlam blijft niet branden. Indien nodig ook onderhoud van de geiser.

Keukengeiser laten repareren

De keuken geiser Fasto/Nefit F1400 geeft geen warm water meer. De waakvlam doet het prima maar warm water geeft hij niet. De geiser is in januari 2012 geïnstalleerd. Wij wonen op de 6de verdieping.

Reperatie of nakijken van mijn geiser in ...

Reperatie of nakijken van mijn geiser in mijn keuken. Deze lekt (water) en regelmatig (best veel) valt de waakvlam uit. Fasto geiser.