Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor vervangen van de afvoerleiding in kruipruimte :

Vervangen van de afvoerleiding in kruipruimte

De keukenafvoer is continu verstopt. Na onderzoek blijkt dat de afvoerleiding voor de keuken en vaatwasser in de kruipruimte vervangen moet worden. De werkzaamheden kunnen als volgt worden omschreven: afzagen oude leiding; afdoppen oude leiding; nieuwe leiding leggen ongeveer 7 meter naar riool; en aansluiten op het riool. De werkzaamheden moeten in de kruipruimte worden uitgevoerd. De kruipruimte is droog.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervangen van de afvoerleiding in kruipruimte uit heel Nederland:

Vervangen van de afvoerleiding in kruipruimte

Vervangen van de afvoerleiding in kruipruimte. De keukenafvoer is continu verstopt. Na onderzoek blijkt dat de afvoerleiding voor de keuken en vaatwasser in de kruipruimte vervangen moet worden. De werkzaamheden kunnen als volgt worden omschreven: afzagen oude leiding; afdoppen oude leiding; nieuwe leiding leggen ongeveer 7 meter naar riool; en aansluiten op het riool. De werkzaamheden moeten in de kruipruimte worden uitgevoerd. De kruipruimte is droog.

Afvoerleiding in kelder maken

Ik wil graag een afvoerleiding in de kelder laten vervangen. Hij moet op het riool aangesloten worden. Er moet een kunststof afvoerleiding komen. Een meter of zes lang. De pijp is 12 of 15 cm.

Buitenunit van de airco verplaatsen

Juni 2017 is een Daikin split airconditioning geplaatst (wandmodel FTXB25C en buitenunit RXB25C). De in het zicht gebleven leidingen zijn veel lelijker dan gedacht (zie foto). Door de buitenunit te verplaatsen van de bijkeukenmuur naar de achtergevel (onder het slaapkamerraam) wordt het gat in de muur en de in het zicht liggende leidingen onzichtbaar door de buitenunit. Tevens witte kunststof afvoerleiding condenswater vervangen door minder opvallende koperen leiding. Graag offerte voor verplaatsen buitenunit en vervangen kunststof condenswater afvoer door een koperen leiding.

Tegelvloer vervangen door granito

De huidige tegelvloer is niet goed gezet en moet dus verwijderd worden. Daarvoor in de plaats wil ik een granitovloer. Ook moet er een nieuwe afvoerleiding geplaatst worden voor de douche. Het gaat om 6,5 m2.

Afvoerleiding in de kruipruimte vervangen

Er komt al enige tijd een putlucht uit onze kruipruimte. Dit lijkt erger te zijn wanneer er veel wordt doorgespoeld of wanneer het hard heeft geregend. Zojuist geconstateerd dat er op 2 punten water drupt uit de afvoer. Het geheel is door de vorige bewoners bijzonder slecht geïnstalleerd. Dit willen we graag opnieuw laten aansluiten.

Gietijzeren afvoerleiding in kruipruimte vervangen

In onze kruipruimte moet de gietijzeren afvoerleiding van de riolering vervangen worden door PVC. Het ijzer steekt circa 5 meter de kruipruimte in en verloopt daarna in PVC. Het ijzer loopt ook onder de straatkant tot aan de rioleringsaansluiting door.

Bad vervangen door inloopdouche

Ik wil graag mijn bad laten verwijderen en vervangen voor een inloopdouche. Hiervoor moeten alleen twee waterleidingen en een afvoerleiding (PVC), die onder het bad lopen, naar beneden worden gebracht. En met de vloer worden ingefreesd. De afvoerput van de toekomstige douche moet omlaag worden gebracht en er moet een afvoergoot worden geinstalleerd. De aansluiting van de badkraan omhoog brengen tbv aansluiting douchekraan. Ondergrond gereed maken voor tegelen (water moet naar de goede kant aflopen). We willen de vloer doortegelen en gebruik gaan maken van een glazen douche wand zonder deur. Het plaatsen van deze douchewand wil ik misschien zelf doen, afhankelijk van in hoeverre dat mogelijk is. Al het loodgieterswerk wil in ieder geval eerst in orde laten maken.

Loden afvoerpijp vervangen

In de keuken boven het plafond is na een lekkage een loden afvoerpijp aangetroffen de koppeling van de loden pijp op de pvc afvoer was lek deze is hersteld door middel van een mof, zie foto. Geadviseerd is de loden afvoer te vervangen maar dit wordt niet door de verzekering betaald. De loden buis gaat door een balk heen naar de PVC buis in de woonkamer. Hier moet een stuk plafond worden verwijderd, de loden pijp moet worden . De werkzaamheden zijn dus: Verwijderen Plafond in de woonkamer, indien mogelijk. Demonteren loden afvoer in het plafond van de keuken en in de hoek van de woonkamer, Vervangen van de afvoerleiding. Controleren op lekkage. Herstellen plafond in de woonkamer, indien mogelijk.

Riolering met asbest laten vervangen

Wij hebben een cement/asbest riool in de kelder. Er is sprake van een lekkage. In 2015 is al een deel hiervan vervangen, namelijk de standleiding. Het rapport hiervan heb ik nog. Hierin staat: "De bron betreft asbesthoudende buis toegepast als afvoerleiding. De asbesthoudende buis loopt vanaf de badkamer van de zolder door de schacht naar de kelder, de meterkast en door de voorgevel. Het stuk buismateriaal wat zich in de fundering bevindt is van kunststof". Soort asbest: chrysotile en crocidoliet, 10 tot 15%.

Divers installatiewerk in een woning

Wij willen in week 11 graag divers installatiewerk laten verzorgen in onze woning. Er wordt een open keuken gemaakt en daarvoor een muur weggebroken. Wij willen daar de leidingen in de muur laten frezen en dat geldt ook voor cv-leidingen in de woonkamer. Vanuit de keuken moet er een waterleiding worden doorgetrokken naar de zolder. Daar moet dan een aansluiting en ook een afvoerleiding voor de wasmachine worden gemaakt. Voor de komst van de nieuwe keuken willen we het leidingwerk in de keuken laten voorbereiden. Ook moet er een buitenkraan worden vervangen door een vorstvrije buitenkraan. Omdat er openslaande deuren geplaatst gaan worden in de woonkamer, moeten er 2 radiatoren worden afgekoppeld, de leidingen worden verlegd en een nieuwe radiator aan de muur worden geplaatst. Wij laten de klus hier graag even opnemen en ontvangen daarna uw gedetailleerde offerte.

Partners

Partners van Casius