Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor gaskachel aansluiten:

Gaskachel aansluiten

Ik ben op zoek naar een een installateur die mijn gaskachel kan aansluiten. De gasaansluiting is al aanwezig. Bovendien bevinden zich in de kachel stenen takjes die gebroken zijn, deze indien mogelijk ook vervangen.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gaskachel aansluiten uit heel Nederland:

Pelletkachel aansluiten

Graag wil ik een pelletkachel aansluiten op een bestaand rookkanaal waar een gaskachel op aangesloten zit. Volgens een kenner zou dit moeten kunnen, echter de dakdoorvoer is kunststof deze dient vervangen te worden voor metaal. Eventueel indien nodig zuurstof aanvoer door muur. Ik wil weten of het huidige rookkanaal geschikt is, zwart op wit.

Gas kachel aansluiten en keuren

Ik wil graag mijn gaskachel laten aansluiten en keuren en ik vroeg me af hoeveel dat kosten zou. Er zit al een rookgasafvoerkanaal en een hittebestendige vloer.

Pelletkachel laten aansluiten

We hebben een dubbelwandig rookgaskanaal waar onze oude gaskachel heeft gestaan. Graag willen we laten beoordelen of kachel zo geplaatst kan worden. En indien mogelijk willen we de kachel laten aansluiten.

Pelletkachel aansluiten en installeren

Ik heb nu een gaskachel die via de schoorsteen naar buiten gaat. Ik wil deze laten vervangen met een pelletkachel. Deze moet worden aangesloten op de schoorsteen. Voor zover ik weet ligt er een houten vloer onder.

Gaskachel nakijken en aansluiten

Ik zoek een openhaardenspecialist die mijn vintage Beckers gaskachel aan kan sluiten. De kachel moet op de juiste hoogte gebracht worden en worden aangesloten op een reeds bestaand rookkanaal.

Gaskachel controleren, schoonmaken en aansluiten

Wij hebben een Dik Geurts draaibare gaskachel met afstandsbediening aangeschaft 2e hands en deze moet nu nagekeken en aangesloten worden in ons huis in Maarssen. Alle aansluitingen liggen er al, maar we willen zeker weten dat deze goed wordt aangesloten. Wie kan dit doen en tegen welke kosten?

Faber Odense gaskachel plaatsen

Ik heb een Faber Odense gaskachel en wil deze aansluiten ter vervanging van een oudere gaskachel. Ik verwacht dat de pijp moet worden aangepast. Ik heb een hittebestendige vloer.

CV installatie aansluiten

Het aanleggen van een complete cv installatie,bestaande geiser verwijderen en daarop aansluiten. Gaskachel verwijderen. Leidingen allemaal opbouw. Rookgas door bestaande klein raam deze netjes afdichten. Woning heeft stenen muren. Werkplaats Den Haag.

Aansluiten van een gashaard

Met SPOED zoeken wij iemand die onze gaskachel kan plaatsen/aansluiten. De afvoerpijp en dergelijke is al geplaatst. De timmerman is hier ook bij aanwezig om te assisteren.

Gaskachel aansluiten en keuren

Ik heb een tweedehands gaskacheltje gekocht en deze wil ik laten aansluiten op het bestaande rookkanaal. Ook wil ik de kachel laten reinigen/controleren.

Partners

Partners van Casius