Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor gaskachel aansluiten:

Gaskachel aansluiten

Ik ben op zoek naar een een installateur die mijn gaskachel kan aansluiten. De gasaansluiting is al aanwezig. Bovendien bevinden zich in de kachel stenen takjes die gebroken zijn, deze indien mogelijk ook vervangen.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gaskachel aansluiten uit heel Nederland:

Gaskachel aansluiten met een buis

In verband met koolmonoxide klachten moet onze gaskachel aangesloten worden door een erkende vakspecialist door middel van een buis.

Tweedehands gaskachel aansluiten

In de garage wil ik de huidige gaskachel vervangen door een 2e hands gaskachel. Dus aansluiting ligt er al maar de oude moet worden vervangen en worden afgevoerd.

LUCHT - LUCHT warmtepomp installeren

Het gaat om een oud huis waar alleen een gaskachel in de woonkamer staat. Ik wil dat de pomp zowel de woonkamer kan verwarmen als de bovenverdieping, 2 kamers die direct aan elkaar aansluiten. De woning heeft een woninginhoud van 120 m3.

Haard laten plaatsen en aansluiten op bestaand rookkanaal

Onze woonkamer wordt nu verwarmt door een gaskachel. Graag willen wij deze vervangen door een houtkachel. Er moet een rookkanaal geplaatst worden en de huidige schoorsteen moet ook vervangen of aangepast worden.

Pelletkachel aansluiten

Graag wil ik een pelletkachel aansluiten op een bestaand rookkanaal waar een gaskachel op aangesloten zit. Volgens een kenner zou dit moeten kunnen, echter de dakdoorvoer is kunststof deze dient vervangen te worden voor metaal. Eventueel indien nodig zuurstof aanvoer door muur. Ik wil weten of het huidige rookkanaal geschikt is, zwart op wit.

Gas kachel aansluiten en keuren

Ik wil graag mijn gaskachel laten aansluiten en keuren en ik vroeg me af hoeveel dat kosten zou. Er zit al een rookgasafvoerkanaal en een hittebestendige vloer.

Pelletkachel laten aansluiten

We hebben een dubbelwandig rookgaskanaal waar onze oude gaskachel heeft gestaan. Graag willen we laten beoordelen of kachel zo geplaatst kan worden. En indien mogelijk willen we de kachel laten aansluiten.

Pelletkachel aansluiten en installeren

Ik heb nu een gaskachel die via de schoorsteen naar buiten gaat. Ik wil deze laten vervangen met een pelletkachel. Deze moet worden aangesloten op de schoorsteen. Voor zover ik weet ligt er een houten vloer onder.

Gaskachel nakijken en aansluiten

Ik zoek een openhaardenspecialist die mijn vintage Beckers gaskachel aan kan sluiten. De kachel moet op de juiste hoogte gebracht worden en worden aangesloten op een reeds bestaand rookkanaal.

Gaskachel controleren, schoonmaken en aansluiten

Wij hebben een Dik Geurts draaibare gaskachel met afstandsbediening aangeschaft 2e hands en deze moet nu nagekeken en aangesloten worden in ons huis in Maarssen. Alle aansluitingen liggen er al, maar we willen zeker weten dat deze goed wordt aangesloten. Wie kan dit doen en tegen welke kosten?

Partners

Partners van Casius