Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor gashaard afkoppelen en afdoppen en schoorsteen dichtmaken:

Gashaard afkoppelen en afdoppen en schoorsteen dichtmaken

Ik heb een gietijzeren gashaard die nauwelijks gebruikt wordt. Deze wil ik verwijderen en iets anders voor plaatsen. Gashaard is zwaar, moet verwijderd worden, afgekoppeld en afgedopt in de kruipruimte van 120 cm hoog. Verder moet het schoorsteen gat dichtgemaakt worden. Ik zoek iemand die deze werkzaamheden in oktober kan verrichten.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gashaard afkoppelen en afdoppen en schoorsteen dichtmaken uit heel Nederland:

Gashaard afkoppelen en afvoeren

Ik wil de gaskachel op de 1e verdieping in mijn woning laten afkoppelen. De gasleiding moet worden afgesloten en het gat naar de schoorsteen moet worden gedicht. Het is een kleine Pelgrim gaskachel, die de loodgieter voor mij ook mag afvoeren. Ik ontvang graag van tevoren een offerteprijs hiervoor.

Houtkachel installeren

We willen een houtkachel in onze vakantiewoning. We denken aan het type gothic, van de gamma. We hebben een rookkanaal maar er zit nu een gaskachel die afgesloten moet worden. Graag een offerte voor het installeren van de kachel , de aansluitmateriaalkosten en het verwijderen en afkoppelen van de gashaard. Houtkachel Veron of Style zijn voor ons ook opties als het vermogen sterk genoeg is. De te verwarmen ruimte is niet heel groot. Ongeveer 10 bij 5 meter en 2. 40 hoog. Graag hierover uw advies. Reactie graag via mail!