Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor onderhoud aan een agpo zen zonneboiler :

Onderhoud aan een Agpo ZEN zonneboiler

Ik heb een Agpo ZEN Solar system zonneboiler van 17 jaar oud, ik wil hier onderhoud aan laten plegen
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor onderhoud aan een agpo zen zonneboiler uit heel Nederland:

Agpo zonneboiler nakijken

Onderhoud voor mijn agpo zen

Verplaatsen en onderhoud Agpo Zen zonneboiler

Standaard onderhoud aan een AGPO ZEN zonneboiler en de CV (Remeha). De zonneboiler wordt op een mooie dag als vandaag nog maar 70 / 80 graden. Dus ik verwacht dat deze bijgevuld moet worden. Daarnaast wil ik graag de zonneboiler laten verplaatsen, naar de andere kant van de CV ketel (i.v.m. een nieuwe ruimte op zolder te creëren). Wellicht is dit te combineren. De verplaatsing is ongeveer 1.5 meter opzij, op dezelfde muur.

Onderhoud aan een Agpo Zen zonneboiler

De Agpo Zen zonneboiler geeft constant een foutcode 71 aan, resetten helpt niet en de code blijft. Bij de buren geeft de boiler code 74 aan, hier helpt resetten ook niet, gaarne een monteur om aan te geven wat er mis is en eventueel het probleem te verhelpen.

Onderhoud aan de CV-ketel

Ik zoek een vakman die onderhoud wil uitvoeren aan mijn AGPO Econpact CV-ketel en lekkage aan de uitvoerbuis kan oplossen. Wens is de CV-uitvoerleiding te vervangen en/of repareren in verband met roestvorming.

Onderhoud aan warmte-terug-win installatie

Ik zou graag onderhoud willen laten plegen aan de Agpo ketel en warmte terug win installatie in mijn woning. De installatie is van 2007, jaarlijks onderhoud gehad maar op zoek naar een ander vakbedrijf. Tevens doet mijn thermostaat raar en reageert traag op de bediening van de knoppen. Ik hoor graag van u.

CV- en WTW-onderhoud

Jaarlijks onderhoud aan AGPO cv en wtw en 24 uurs storingsdienst. Betreft appartementencomplex met zeven installaties.

Controle + onderhoud + aanpassing verwarminssysteem

De ketel = AGPO HR Econpact 225C; bij het aanzetten van de thermostaat hebben we geen warm water meer. Controle van de ketel eventuele reparatie +onderhoudscontract. Daarnaast hebben we een grote kachel in de kamer die we gebruiken. Thermostaat hangt i/d kamer = i/d winter bij kachelgebruik niet aan te sturen. Verplaatsen thermostaat = optie ? In de woonkamer zelf geen element wel in de keuken en open aangrenzend kamertje. Denk aan het verplaatsen van een groot element van boven naar beneden. En op de bovenverdieping een kleiner element te plaatsen in de grote slaapkamer van 40 m2. Denk daarmee het verwarmen beter te kunnen aansturen. Deze grote slaapkamer wordt waarschijnlijk gesplitst. Graag advies + offerte voor de verwarmingsklus.