Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor onderhoudsbeurt cv ketel:

Onderhoudsbeurt CV ketel

Ik wil een onderhoudsbeurt voor mijn VR combi cv ketel. Het liefst door een klein, vakkundig bedrijf.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor onderhoudsbeurt cv ketel uit heel Nederland:

Vochtprobleem in chalet oplossen

In februari 2015 hebben wij een nieuw chalet laten plaatsen, type Nordic 1000/2, en dit laten ingegraven wat volgens de verkoper geen probleem was. Later is er aan de kopkant een berging tegen het chalet aangebouwd. Sinds de koop hebben zich er een aantal problemen voorgedaan. Probleem 1 - De ventilatie gebeurde in eerste instantie alleen aan de beide kopkanten. Doordat wij behoorlijke vochtproblemen hadden zijn aan de lange kanten extra ventilatieopeningen gemaakt door middel van PVC pijpen. In eerste instantie leek dit afdoende maar in de maanden na de zomer (september en zo voort) stak het probleem de kop weer op. Een expertisebureau heeft hier een rapport van opgesteld met daarbij een mogelijke oplossing. Op advies zijn er toen in een aantal ramen extra ventilatieroosters geplaatst. De toestand is hierdoor wel verbeterd maar na de zomer hadden we toch weer last van beslagen ramen, soms zo erg dat het water er afdruipt. Het vochtprobleem doet zich voor in het chalet maar niet in de aangebouwde berging. Het heeft ons al veel geld gekost en het probleem is nog niet opgelost. Wij willen nu een echte oplossing van het probleem. Probleem 2 Door een fout van een CV monteur is bij een onderhoudsbeurt de condens slang vergeten in de afvoer te hangen. Het gevolg is dat onderin de Cv-kast een laagje water heeft gestaan. Een gedeelte van het water is door het spaanplaat van de Cv-kast opgezogen en is daardoor uitgezet. Ook kunnen wij niet zien of er ook water doorgedrongen is in de houten vloer (spaanplaat ? ) Wij willen nu weten of er bedrijven zijn die het vochtprobleem kunnen oplossen en de Cv-kast kunnen repareren met hetzelfde materiaal en de eventuele verdere schade aan bv. De vloer. Graag zien wij de vrijblijvende offertes van 2017 tegemoet. Met vriendelijke groet,

Onderhoudsbeurt voor de Vaillant CV-ketel

Mijn Vaillant HR Solide combiketel moet een onderhoudsbeurt krijgen. Deze is misschien niet eerder onderhouden en anders was dit 3 jaar geleden.

CV-ketel verplaatsen

Ik wil graag weten hoeveel het kost om een cv ketel te verplaatsen. Ik heb een koopwoningen en eneco kwam net langs voor een onderhoudsbeurt. Ze zeiden dat ze niet meer een onderhoudsbeurt mogen doen, tenzij mijn cv ketel wordt verplaatst. Er is een pijp op zolder met asbest en de ketel moet 2 meter van die pijp verwijderd zijn. Of ik moet de asbest laten verwijderen, maar dat is voor mij op dit moment financieel niet haalbaar.

Onderhoud CV ketel Remeha Calenta

Onze Remeha Calenta CV ketel heeft een onderhoudsbeurt nodig en verder zou ik graag een draadloze thermostaat willen maar weet niet of dit mogelijk is en of dit betaalbaar is. Thermostaat hangt nu namelijk op een onlogische plek waardoor continue een ruimte wordt verwarmd die niet gebruikt wordt. Ook schijnt de zon 's middags op de thermostaat en is de thermostaat geplaatst op een muur die 's winters erg koud is. Reacties graag via e-mail.

Onderhoud aan de CV-installatie

Betreft een onderhoudsbeurt aan een HR Intergas cv ketel (2010). Tevens bijvullen en ontluchten van het systeem. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Airco unit bijvullen en onderhoudsbeurt combi CV-ketel

Graag ontvang ik een offerte voor het bijvullen van mijn Airco buitenunit op het balkon (R407C freon 900 grams, 12000 BTU). Voorts is er een onderhoudsbeurt nodig aan mijn combi cv-ketel van het merk Intergas. Ik hoor graag van u.

Buitenkraan aanleggen en CV controle

Ik wil een graag een buitenkraan laten aanleggen. Hij moet op de muur komen, direct achter de gootsteen. De waterleiding zit dus in de buurt. Tevens wil ik dan gelijk de CV een onderhoudsbeurt laten geven.

Onderhoudsbeurt voor de CV

Het betreft een eerste onderhoudsbeurt aan een Remeha tzera 39 hr ketel (servicebeurt type a). De Ketel bevindt zich op begane grond in de bijkeuken. De ketel is twee jaar oud.

Fasto keukengeiser repareren of vervangen

Geiser (20 jaar oud) geeft geen warm water. Deze wil ik graag laten repareren of vervangen. De waakvlam doet het wel. Tevens CV een keer per jaar een onderhoudsbeurt geven.

Geiser schoonmaken en controleren

Ik en de buren willen graag onze geisers een onderhoudsbeurt laten geven. Het gaat om een Bosch WT 13 geiser uit 2010 en een Nefit F 3300 VE-N uit 2013. Het zijn beide ventilator geisers met een gesloten systeem. Wij hebben blokverwarming dus er zijn geen CV's aanwezig.

Partners

Partners van Casius