Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor airco plaatsen in vier kamers:

Airco plaatsen in vier kamers

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor airco in 4 kamers. 2 op de 1e verdieping en 2 op zolder. De kamers op zolder bevinden zich boven de kamers op de 1e verdieping. Op zolder zijn 2 dakkapellen gebouwd dus er is plek voor een buitenunit, al ben ik er niet over uit wat voor ons het handigst/voordeligst is. Ook de inbouwvariant is een optie. Ik wil wel de 4 airco's apart kunnen bedienen. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn en bij vragen kunt u mij altijd bereiken.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor airco plaatsen in vier kamers uit heel Nederland:

Airco plaatsen

Ik zou graag een Airco (Split unit airco 12000 BTU) laten plaatsen.

Verbouwing op de tweede verdieping

Fase 1 : Het Trapgat. De balustrade van de trap verwijderen. Stukje vloer in trapgat uitbreiden eventueel voor plaatsing wasmachine. Volwaardige binnenmuren plaatsen. Deurkozijn en deur plaatsen (Voorbereiden) aanleggen elektriciteit (leidingen in muur, stopcontacten, lichtpunten). Leggen van vloerbedekking op het nieuwe stukje overloop (materiaal reeds aanwezig). Zie foto's en schetsen voor meer details. In een later stadium start met fase 2: Een vervanging van het huidige washok voor een badkamer. En Fase 3: Het renoveren van een overige ruimte als slaapkamer inclusief. Plaatsing van een airco (split-unit). Graag eerst een vrijblijvend bezoek vooraf, om ter plekke een en ander te bespreken.

Groepenkast uitbreiden

Graag ontvang ik een totaal offerte voor het vervangen/uitbreiden van de groepenkast in verband met het plaatsen van een airco. Er zijn momenteel 5 groepen en er dient 1 groep extra geplaatst te worden.

Airco in huis plaatsen

We willen graag weten wat we ongeveer kwijt zijn om een airco in ons huis te laten plaatsen. Boven zijn er 3 slaapkamers en beneden de woonkamer. Ook willen we graag weten of we dan ook op hak en breekwerk moeten rekenen? En zijn er meerdere mogelijkheden? Het is een 2 onder 1 kap woning. Graag een afspraak om dit te bespreken.

STEK monteur voor plaatsen airco

Ik zoek een STEK monteur die de warmtepomp die is voorzien van R410A kan vacuümeren en gas kan inlaten. De machines zijn al geplaatst voor de klus, ik zou het zelf gedaan hebben als het mocht maar ik moet een officiële stek monteur hebben hiervoor.

Installeren van Daikin airco's

1 daikin airco type FTXJ50 MS en daikin airco type FTXP 25K/RXP 25k prijzen van de airco's en installeren van de airco's en plaatsen van buitenunits op platdak. De aannemer maakt gaten in het dak. Condens afvoer via de regenpijp. Graag prijzen van de airco's en het monteren en installeren. De werkplek is goed bereikbaar.

Airco leveren en installeren

Wij willen graag een airco voor de boven verdieping. Het betreft 3 slaapkamers, maar wellicht kunnen we op een centrale plaats 1 unit laten plaatsen die de gehele bovenverdieping een stuk koeler kan maken/houden. Totaal hebben we het op de bovenverdieping over ongeveer 48m2 (slaapkamers, badkamer en overloop) Tevens wordt de zolder begin 2018 ook vernieuwd/verbouwd, hier willen wij ook graag een airco laten plaatsen. Vloeroppervlakte is hier ook ongeveer 48 m2 en de zolder heeft een schuin dak. Graag een prijs van de airco en het plaatsen hiervan. Wellicht is het verstandig alles in 1x te installeren.

Airco plaatsen en vullen

Ik heb zojuist een 2e handse split airco gekocht, leidingen zijn doorgeknipt, en is werkend weg gezet. Nu wil ik deze graag laten plaatsen in onze woonkamer, of slaapkamer, en zou willen weten wat dit zou gaan kosten?

STEK monteur gezocht voor plaatsen airco

Ik zoek een STEK monteur voor de complete plaatsing van een quatro airco systeem Alle units, 4 binnen en 1 buiten komen op de zijwand van het huis (hoekwoning)

Airco laten plaatsen

Ik zou graag een airco willen laten plaatsen in de woonkamer, gelijkvloers. Ik denk eentje zonder buitenunit. Inhoud is ongeveer 100 a 120 m3.

Partners

Partners van Casius