Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor kachelpijp installeren en aansluiten op houtkachel:

Kachelpijp installeren en aansluiten op houtkachel

De pijp door een zijwand, of anders door het dak. Daar wil ik graag een deskundig iemand voor hebben. Graag uw offerte inclusief materialen.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kachelpijp installeren en aansluiten op houtkachel uit heel Nederland:

Houtkachel installeren

Vorig jaar bij Gamma een houtkachel van Livin' Flame type Flora gekocht met pijpen, rozet, nisbus en 90 graden bochtpijp. Deze houtkachel zou ik graag professioneel geinstalleerd willen hebben. Afvoerpijp naar schoorsteen heeft diameter van 19 cm en de kachelpijp is 15 cm. Er zou een verloopstuk geplaatst moeten worden, of misschien volstaat de nisbus al?

Palletkachel plaatsen en afvoer installeren

Het gaat om het plaatsen en de afvoer naar buiten aanleggen. Er is al een bestaande opening van een oude kachel aansluiting aanwezig; al is er nog geen kachelpijp aangesloten.

Pelletkachel plaatsen

Pelletkachel plaatsen en rookgasafvoer installeren op plaats waar nu een houtkachel staat. (zie bijgevoegde foto's). Kachelpijp gaat door plafond naar plat dak. Het rookkanaal zit er al in vanwege een huidige houtkachel. Aantal meters van het kanaal is ongeveer 1.80.

Houtkachel installeren

Ik wil graag een houtkachel laten plaatsen. Kachel (Livin' Flame Lund), kachelpijp en plafond rozet zijn aanwezig. Er loopt een stenen rookkanaal (15 cm breed) vanuit de vloer van de eerste verdieping tot aan de schoorsteen door. Ik weet niet of deze voldoet of dat er een flexibele buis doorheen getrokken moet worden. Mocht dit het geval zijn kan deze dan worden aangeleverd door de monteur?

Vrijstaande houtkachel installeren

Het gaat om het aansluiten van een vrijstaande houtkachel (merk: Janus 9) in onze nieuwe woonkamer. De kachelpijp zal door het betonnen plafond van de woonkamer moeten gaan, die uitkomt op het balkon erboven.

Houtkachel installeren

Ik wil graag de LivinFlame houtkachel laten installeren, inclusief levering van een grondplaat. De kachelpijp zit in het dak op ongeveer 4 meter hoogte (vide), de kachel komt op de begane grond. Ik hoor graag wat het geheel gaat kosten inclusief de aanschaf van de pijp tussen de kachel en het rookkanaal en de grondplaat.

Kachelpijp en houtkachel installeren

Ik wil een kachelpijp door een platdak heen gemaakt hebben

Houtkachel laten vervangen

Wij hebben in onze recreatiewoning een oude gaskachel staan en willen daar een nieuwe houtkachel van de Gamma laten installeren. De nieuwe kachel is 10 cm minder hoog dan de bestaande. Dit betekent dat de aansluiting van de kachelpijp moet worden gewijzigd. We ontvangen graag een offerte voor het verwijderen en afvoeren van de oude kachel, wijzigen van de aansluiting en monteren van de nieuwe kachel.

Kachel en kachelpijp installeren

Een kachel plaatsen, gat in plafond boren, dakdoorvoer aanbrengen en pijpen monteren. Hoogte van het plafond van de woonkamer is 4.47 meter en de hoogte van de slaapkamer is ongeveer 2.40 meter.

Afvoerpijp installeren voor een allesbrander

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten monteren van een kachelpijp voor de allesbrander. De afvoerpijp moet door 2 betonnen verdiepingen en een schuin pannendak worden aangelegd.

Partners

Partners van Casius