Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor gat in de betonvloer boren:

Gat in de betonvloer boren

Ik wil graag in mijn trappenkast een gat door de vloer geboord hebben, om daar een afvoer op de riolering aan te sluiten. Het gaat om een kwaaitaal vloer. De vakman is verantwoordelijk voor de aanschaf van de benodigde materialen.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gat in de betonvloer boren uit heel Nederland:

Gat zagen in een betonvloer

Ik ben een verbouwing aan het voorbereiden en daarbij moet er een toegang worden gemaakt naar de kruipruimte. Ik zoek een bedrijf dat voor mij een gat in de betonnen vloer kan zagen. Ik ben nu aan het vaststellen waar alle leidingen in de vloer lopen. Ik heb graag snel contact. Deze klus kan over 14 dagen worden uitgevoerd.

Trapgat maken in beton en trap plaatsen

Ik wil graag een nieuw trapgat laten maken in betonvloer, oude vlizotrap moet verwijderd en dicht gemaakt worden tevens de trap plaatsen. Plaats van nieuw gat is afhankelijk van advies. Voorkeur gaat uit naar de slaapkamer. Werkzaamheden zo spoedig mogelijk na 28 december, bouwtekeningen zijn aanwezig.

Gat voor afzuigkap in de betonvloer boren

Er dient een gat van 150 mm geboord te worden in een betonmuur voor een afzuigkap.

Betonnen vijvervloer slopen

Ik heb een gewapende betonvloer van 8 m2 dikte tussen de 15 à 20 cm die ik gesloopt wil hebben. De vloer ligt 1 meter onder maaiveld op de leem laag. De muren staan er nog op maar die slopen we zelf. Een speciale offerte is niet nodig. Een globale grove maximale schatting is ook voldoende. Dan kunnen we eerst kijken of het binnen ons budget past. Want het gat moet ook weer dicht. Ik wil eventueel dat de vakman het puin afvoert.

Trapgat zagen in betonvloer en oude gat dichtmaken

Gat zagen in betonnen vloer ter behoeve van vaste trap zolder en afdichten van de oude gat. Afmetingen : 220 cm x 90 x 15 cm. De werkplek is goed bereikbaar.

Kruipluik zagen

In verband met de verbouwing moet er een nieuw kruipluik komen van 60 cm x 90 cm. Het betreft een gat zagen door de opdekvloer van ongeveer 6 cm dik en erna een betonvloer van ongeveer 15 cm. Als laatst moet het puin afgevoerd worden door de vakman.

Betonvloer slopen en opnieuw storten

In verband met aanpassingen van mijn garage van 18 m2 moet de vloer lager komen. Bestaande betonvloer slopen. We hebben een gat geboord en gezien dat het beton 8 cm dik is maar er liggen tegels onder, die moeten er ook uit. Er zal dan wat van het zand af moeten om op de juiste hoogte te komen. Nieuwe betonvloer aanbrengen, ongeveer 12 cm lager. Kunt u met mij per e-mail contact opnemen voor een prijsopgave? Ik kan niet telefoneren.

Gat in een betonvloer maken voor een vaste trap

Even ter info: Ik heb een woning op het oog en wil die misschien kopen. Er zit nu zo'n vlizotrap in de slaapkamer en dat wil ik niet. Ik wil graag een gat maken in de berging, zodat ik daar omhoog kan. Dan kan ik daar een vaste trap maken. Het is wel mogelijk, want ik hoorde van de makelaar dat iemand anders ook gedaan heeft. Mijn vraag is: Ik wil dolgraag weten wat de totale kosten zal zijn om een nieuw trapgat te maken en ook hoe lang het zal duren. Op de tekening staat "gewapende betonvloer". Ik hoop dat dit bij deze woning ook mogelijk is. Graag hoor ik het van u.

Betonvloer storten voor zwembad

Ik wil een zwembad aanleggen in de tuin. Hiervoor heb ik een egale betonvloer nodig van 760 x 510 cm. De vloer moet 15 cm dik zijn en er moet een betonnet in van 8 x 8 cm en 150 x 150 cm. Het gat waarin gestort moet worden is 160 cm diep. De tuin is bereikbaar langs de garage. Het pad is 110 cm breed. De afstand van achterin de tuin tot voorkant garage is c.a. 35 m.

Gaten in vloer boren voor kachelpijp

Graag ontvang ik een offerte voor het boren van 2 gaten in de betonvloer van ongeveer 20 cm dik. Diameter van het gat is 25 cm Er zit al een gat voorbereid vanaf de bouw van deze woningen. Dit gat is opgevuld met gasbetonblokken denk ik. Is het een probleem als er half in de beton en half in het voorbereide gat geboord word? Ik heb nog niks gesloopt dus het is nog massief.

Partners

Partners van Casius