Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor gat in de betonvloer boren:

Gat in de betonvloer boren

Ik wil graag in mijn trappenkast een gat door de vloer geboord hebben, om daar een afvoer op de riolering aan te sluiten. Het gaat om een kwaaitaal vloer. De vakman is verantwoordelijk voor de aanschaf van de benodigde materialen.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gat in de betonvloer boren uit heel Nederland:

Vaste trap naar zolder maken door betonvloer

Ik zoek een aannemer die een trapsparing kan maken ter behoefte van een vaste trap naar zolder. Daarnaast wil ik het gat waar nu de vlizotrap in zit dicht laten maken. Ik zou graag een prijsindicatie ontvangen van deze opdracht en zou daarnaast willen weten op wat voor een termijn dit kan gebeuren

Vaste trap naar zolder maken

Ik wil een vaste trap naar de zolder. Daarvoor moet een gat in de betonvloer worden gemaakt.

Leiding omleggen via de kruipruimte

Ik wil het keukeneiland wat nu links van de keuken zit op dezelfde hoogte rechts hebben, spiegelbeeld. Daarvoor moeten de leidingen water en afvoer, ongeveer twee meter verplaatst worden in een kruipruimte van ongeveer 50 cm. Tevens gat boren door de betonvloer waar het nieuwe eiland komt te staan.

Betonvloer in stal storten en afvlinderen

Ik wil graag de oppervlakte (niet het gat beneden) waar de mest er vroeger doorheen ging, storten met beton/cement. Dit is ongeveer 2 maal 30 meter lang bij 2 meter breed en het moet maximaal 10 cm hoog worden (mijn inschatting is dat het 7 cm hoog moet worden). Graag eventueel een aparte prijsopgave voor afvlinderen (dit hoeft niet top netjes te zijn, als het veelal recht zal zijn). Zie een bijlage foto waar er houten balken en een isolatie plaat opliggen. Gelieve eerst alle offertes via mail zenden. Het hoeft allemaal niet perfect, het is voor dieren bestemd.

Betonvloer met kelder voor een recreatiewoning maken

Ik wil een kelder laten plaatsen met dek een standaard maat van ongeveer 400 cm x 300 cm op leeg perceel. De kelder zal ik bestellen. En plaatsen de aannemer het grondwerk voor kelder, gat graven. Tevens betonvloer storten van 100 m2 naast de kelder, 15 cm dik.

Trapgat zagen in een betonvloer

Vrijblijvende offerte ter behoeve van het maken van trapgat in betonvloer, en het dichten van het vlizo trapgat. Eventueel kan er ook een trap geplaatst worden. De locatie wordt bewoond, dus graag zo min mogelijk stof dan wel overlast van koelwater. Het te maken gat van ongeveer 190 cm x 100 cm zal boven de huidige trap van de begane grond naar de eerste verdieping gemaakt moeten worden. Dit is een gelakte grenen trap die 180 graden draait. Tevens is er in onze situatie ook een aanpassing van niet dragende muren noodzakelijk, waar nu de ingang van de badkamer is gesitueerd, om zo plaats te creëren voor de te plaatsen trap. Hierbij vraag ik me af of dit ook in uw expertise ligt. Het puin mag door de vakman afgevoerd worden.

Trapgat maken op zolder

Ik zou graag een trapgat willen maken voor een vaste trap naar de zolder (betonvloer) toe. Het gaat hierbij om een gat van 2 meter bij 1 meter.

Gat in de betonvloer maken voor de toiletafvoer

Voor de afvoer van een te maken toilet zou ik graag een gat in de gestorte betonvloer gemaakt zien worden. Diameter 15 cm, of wat standaard is. Het betreft zogeheten tunnelbouw, beton met betonijzer erin. Dikte van de vloer is ongeveer 25 cm. Met vriendelijke groet.

Kelder waterdicht maken

In onze jaren '30 woning hebben wij een kelder en vlak na de koop kwam er steeds meer water in de kelder. Op dit moment is de kelder droog door een dompelpomp maar wij willen graag een oplossing met een waterdichte laag en af van het afpompen van grondwater. Het is een gemetselde kelder met een bewapende betonvloer. Het water kwam bij sommige plekken door de vloer heen en zo vulde de kelder zich met water tot ongeveer 1 meter. Nu is er ook een gat in de vloer geslagen om een diepere put te maken om water af te pompen. Deze moet uiteraard ook dicht. Het totale oppervlak is 12 m2.

Boren in betonvloer voor een toiletafvoer

Een gat voor rioolafvoer van een hangtoilet boren. Dit zou op woensdag 3 januari in de ochtend gedaan moeten.

Partners

Partners van Casius