Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor gat in de betonvloer boren:

Gat in de betonvloer boren

Ik wil graag in mijn trappenkast een gat door de vloer geboord hebben, om daar een afvoer op de riolering aan te sluiten. Het gaat om een kwaaitaal vloer. De vakman is verantwoordelijk voor de aanschaf van de benodigde materialen.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gat in de betonvloer boren uit heel Nederland:

Trapgat maken op zolder

Ik zou graag een trapgat willen maken voor een vaste trap naar de zolder (betonvloer) toe. Het gaat hierbij om een gat van 2 meter bij 1 meter.

Gat in de betonvloer maken voor de toiletafvoer

Voor de afvoer van een te maken toilet zou ik graag een gat in de gestorte betonvloer gemaakt zien worden. Diameter 15 cm, of wat standaard is. Het betreft zogeheten tunnelbouw, beton met betonijzer erin. Dikte van de vloer is ongeveer 25 cm. Met vriendelijke groet.

Kelder waterdicht maken

In onze jaren '30 woning hebben wij een kelder en vlak na de koop kwam er steeds meer water in de kelder. Op dit moment is de kelder droog door een dompelpomp maar wij willen graag een oplossing met een waterdichte laag en af van het afpompen van grondwater. Het is een gemetselde kelder met een bewapende betonvloer. Het water kwam bij sommige plekken door de vloer heen en zo vulde de kelder zich met water tot ongeveer 1 meter. Nu is er ook een gat in de vloer geslagen om een diepere put te maken om water af te pompen. Deze moet uiteraard ook dicht. Het totale oppervlak is 12 m2.

Boren in betonvloer voor een toiletafvoer

Een gat voor rioolafvoer van een hangtoilet boren. Dit zou op woensdag 3 januari in de ochtend gedaan moeten.

Gat in betonvloer zagen

Graag ontvang ik een prijsopgave voor het zagen van een gat in een betonvloer in verband met het plaatsen vaste trap naar zolder. Gaat om de volgende maten: gat 161 cm x 96 cm. De vloer is 20 cm diep. Het puin moet door de vakman worden afgevoerd.

Gat boren in vloer toilet

Ik wil graag offerte voor het boren van 1 gat in betonvloer ter behoeve van een hangtoilet. Het gaat om een stuk in een bestaande toiletruimte. Ik weet niet precies hoe groot het gat moet worden maar het gaat om een standaard toilet.

Gat in betonvloer maken voor ventilatiebuis

Graag zouden wij een vrijblijvende offerte ontvangen voor het boren van één gat in een betonnen vloer ten behoeve van een 125 mm spirobuis Van de tweede verdieping naar de badkamer op de eerste verdieping. Gegevens: Doorsnede gat: geschikt voor doorvoeren 125 MM Spirobuis Dikte betonvloer: 200 mm Bijgaand een foto van de betonvloer. Indien er meer gegevens nodig zijn voor een offerte horen wij dit graag van u.

Gat zagen in een betonvloer

Ik ben een verbouwing aan het voorbereiden en daarbij moet er een toegang worden gemaakt naar de kruipruimte. Ik zoek een bedrijf dat voor mij een gat in de betonnen vloer kan zagen. Ik ben nu aan het vaststellen waar alle leidingen in de vloer lopen. Ik heb graag snel contact. Deze klus kan over 14 dagen worden uitgevoerd.

Trapgat maken in beton en trap plaatsen

Ik wil graag een nieuw trapgat laten maken in betonvloer, oude vlizotrap moet verwijderd en dicht gemaakt worden tevens de trap plaatsen. Plaats van nieuw gat is afhankelijk van advies. Voorkeur gaat uit naar de slaapkamer. Werkzaamheden zo spoedig mogelijk na 28 december, bouwtekeningen zijn aanwezig.

Gat voor afzuigkap in de betonvloer boren

Er dient een gat van 150 mm geboord te worden in een betonmuur voor een afzuigkap.

Partners

Partners van Casius