Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor regelklep van de stadsverwarming repareren of vervangen:

Regelklep van de stadsverwarming repareren of vervangen

De thermostaat staat uit, toch blijven de radiatoren warm. We hebben ons laten vertellen dat de regelklep kapot is.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor regelklep van de stadsverwarming repareren of vervangen uit heel Nederland:

Regelklep van de stadsverwarming laten vervangen

De regelklep t.b.v. de stadsverwarming moet vervangen worden. Deze klep bevindt zich in de meterkast.

Danfoss AMZ 112 repareren

De warmteregelklep in onze woning ratelt zodra we de thermostaat aanzetten, het betreft een Danfoss AMZ 112. Onze woning heeft stadsverwarming van Eneco. Dit ratelen duurt ongeveer een 10 a 15 seconden. Nu willen we graag de Danfoss regelklep laten vervangen voordat deze stuk gaat en wij geen warmte meer hebben.

Regelklep stadsverwarming, radiatorkraan en thermostaat vervangen

Het gaat hier om het vervangen van een thermostaat, de regelklep van de stadsverwarming (bouwjaarwoning 1983) en 1 radiatorkraan. De thermostaat is 220V.

Regelklep van de stadsverwarming vervangen

Volgens de NUON hebben wij met onze stadverwarming (honeywell thermostaat) een doorbrander. De CV klep zou vervangen moeten worden.

Regelklep van de stadsverwarming vervangen

Sinds een 2-tal maanden blijft onze convectorput blazen. Ook als we de thermostaat juist lager zetten. We hebben de thermostaat al vervangen met een nieuwe maar dit had geen effect. Waarschijnlijk is volgens ons energiebedrijf de klep kapot. We hebben overigens stadsverwarming. Wat zijn de kosten om dit te vervangen?

Regelklep van de stadsverwarming vervangen of repareren

De verwaming op de slaapkamer blijft branden. Het is denk ik wel 30 graden celsius en de thermostaat aldaar uit of lager zetten baat niet, heeft dat met de regelklep te maken of is het misschien iets anders?

Regelklep van de stadsverwarming repareren of vervangen

Ik wil de regelklep van de stadsverwarming repareren of vervangen. Thermostaat staat uit, toch blijven de radiatoren warm. Misschien ook direct een slimme thermostaat erbij monteren.

Regelklep van de stadsverwarming repareren of vervangen

De Ravi-thermostaat van de Stadswarmte is kapot, deze moet vervangen worden

Stadsverwarming repareren

Ik heb stadsverwarming en nu we na de zomer de radiatoren weer een keer aanzetten worden ze niet warm. Als we de radiator ontluchten dan komt er enkel een zwak straaltje koud water uit. Ik heb wel warm water. Bij bellen met NUON werd gezegd dat het de regelklep is en dat ik zelf een monteur moet laten komen om dit te verhelpen. Graag offerte.

Regelklep van de stadsverwarming vervangen

Mijn vloerverwarming en radiators in badkamer en woonkamer blijven warmte afgeven ondanks dat de thermostaat uit staat. De regelklep van de stadsverwarming moet worden vervangen.

Partners

Partners van Casius