Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor regelklep van de stadsverwarming repareren of vervangen:

Regelklep van de stadsverwarming repareren of vervangen

De thermostaat staat uit, toch blijven de radiatoren warm. We hebben ons laten vertellen dat de regelklep kapot is.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor regelklep van de stadsverwarming repareren of vervangen uit heel Nederland:

Regelklep van de stadsverwarming repareren of vervangen

De Ravi-thermostaat van de Stadswarmte is kapot, deze moet vervangen worden

Stadsverwarming repareren

Ik heb stadsverwarming en nu we na de zomer de radiatoren weer een keer aanzetten worden ze niet warm. Als we de radiator ontluchten dan komt er enkel een zwak straaltje koud water uit. Ik heb wel warm water. Bij bellen met NUON werd gezegd dat het de regelklep is en dat ik zelf een monteur moet laten komen om dit te verhelpen. Graag offerte.

Regelklep van de stadsverwarming vervangen

Mijn vloerverwarming en radiators in badkamer en woonkamer blijven warmte afgeven ondanks dat de thermostaat uit staat. De regelklep van de stadsverwarming moet worden vervangen.

Regelklep van de stadsverwarming vervangen

Waarschijnlijk is de klep van de stadsverwarming stuk. De radiatoren worden niet goed warm, slechts de bovenkant. Alleen de radiator in wc beneden en douche boven worden lekker warm. Ontluchten gedaan, komt gelijk water

Thermostaat en klep van stadsverwarming vervangen

Ik heb warmte van de NUON en wil graag de regelklep laten vervangen zodat wij kunnen gaan werken met de Honeywell digitale thermostaat. Graag een offerte met zowel draadloos als be-draad, en eventueel met app te bedienen, bijvoorbeeld de Honeywell lyric T6. Ik zou graag een offerte ontvangen voor de installatie van de klep en thermostaat.

Thermostaat en klep van de stadsverwarming vervangen

Ik heb stadsverwarming en de temperatuur instelling van de thermostaat wordt in de woonkamer niet gehaald. Er lijkt minder warm water naar de radiator te stromen. Hierdoor staat de verwarming de hele dag te branden. Eneco is lang geweest en heeft bevestigd dat het probleem veroorzaakt wordt door de regelklep.

Regelklep stadsverwarming vervangen

Graag wil ik van u een prijsopgave voor de vervanging van de mini (valve) klep merk Satchwell van onze stadsverwarmingsunit. Zie foto's. Tevens het nakijken/herstellen van lekkende radiatorkraan.

Stadsverwarming met storing in de thermostaat of klep

Ik heb het verzoek om de thermostaat en/of de thermostaatklep van mijn stadsverwarming na te kijken en indien nodig te vervangen. Ik heb een nieuwe klep gehaald maar de thermostaat werkt nog steeds niet. Ik heb wel warm tapwater en de stadsverwarming doet het wel nu de regelklep er af is. Ik heb geen idee of het aan de Honeywell thermostaat of aan de aansluiting van de klep ligt. Graag wil ik iemand die kan kijken waar het aan ligt en indien nodig de thermostaat ter plekke kan vervangen uit eigen assortiment. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Regelklep van de stadsverwarming vervangen

Regelklep voor de CV installatie doet niks, alleen handmatig open en dicht te sturen. Deze graag vervangen en regelbaar met de thermostaat maken.

Regelklep van de stadsverwarming vernieuwen

De thermostaatklep van de stadsverwarming heeft het begeven (vermoedelijk na een stroomstoring). Ik wil deze laten repareren/vervangen. Graag ontvang ik uw vrijblijvende kostenopgave.

Partners

Partners van Casius