Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor standleidingen vervangen in een flat:

Standleidingen vervangen in een flat

Voor ons flatgebouw met 7 huishoudens willen wij graag een offerte ontvangen voor het vervangen van de standleidingen aan 2 kanten. We hebben hier vorig jaar diverse malen verstoppingen gehad. We laten de situatie hier graag even beoordelen en inmeten. Daarna ontvangen wij graag uw plan van aanpak en een gedetailleerde offerte. Die kunnen wij dan voorleggen aan de VvE.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor standleidingen vervangen in een flat uit heel Nederland:

Standleiding en loden leidingen vervangen

Ik zoek een partij voor het renoveren van 37 standleidingen in een flat met vier verdiepingen. Er is een inspectierapport aanwezig.

Gietijzeren standleidingen vervangen

Graag zou ik een offerte willen voor het vervangen van de oude gietijzeren standleidingen in een oud (1930) Amsterdams pand met 4 etages. Er is 1 grote standleidingen die zich bij de WC/Douche (diameter +/- 20 cm) bevindt en 1 kleinere schatting (diameter ongeveer 5 cm) bij het keuken gedeelte. Mijn vraag is wat ik ongeveer zou kunnen verwachten qua prijs bij volledige vervanging in het gehele pand. Ook zijn er waarschijnlijk nog loden leidingen in het pand op verdieping 1, 2 en 3, doen jullie ook aan vervanging van deze?

Vervangen stand -en stijgleidingen

In de kruipruimte (1.5 diep x 6 breed x 10 meter) zijn de aanwezige horizontale gietijzeren standleidingen van het riool en die van de hemelwaterafvoer dringend aan vervanging toe. De aanwezige horizontale stijgleiding (water) is niet juist aangebracht en er bevinden zich ook een aantal overbodige aftakkingen in.

Eternit standleiding laten saneren

Ik heb in het huis dat ik aan het aankopen ben 2 standleidingen die nog gedeeltelijk van eternit lijken te zijn. Deze wil ik graag laten verwijderen en laten vervangen door PVC. Lengte van de leidingen is minder dan 2,5 m per stuk. Ze lopen nog gedeeltelijk door in de vloer en in de schoorsteen. Zie bijgaande foto. Er is nog geen formele asbestinventarisatie of -onderzoek gedaan. Ik ontvang graag een kostenindicatie van deze werkzaamheden.

Standleidingen vervangen

- aanbrengen van 2 nieuwe pvc rioleringen vanaf de horizontale riolering tot het dak als riool ontluchting, - slopen en afvoeren van de bestaande gietijzeren riolering, - openhakken van de bestaande schacht en het afvoeren vh puin hiervan, - demonteren van de bestaande toiletpotten, - treffen maatregelen i.v.m. sloopwerkzaamheden en afvoer van bestaande riolering - GEEN Herstelwerkzaamheden, zoals tegelen, stuken o.i.d.

Renovatie van een appartement

Wij hebben een nieuw appartement gekocht waarin veel moet gerenoveerd worden. Ik vraag graag bij u een offerte aan hiervoor. Wat moet er gebeuren: - CV installeren, zowel ketel als radiatoren. Leidingen kunnen onder de vloer, wordt vernieuwd, geplaatst worden en het gat voor de ketel is al aanwezig - Badkamer renoveren, ongeveer 3 m2: wanden en vloer betegelen en indeling blijft hetzelfde. Er komt een inloopdouche in en het plafond dient te worden vervangen, gestuukt of gips - Standleidingen in keuken en badkamer moeten vervangen worden - Afvoer van wasmachine is verstopt. We willen deze renovatie graag laten doorgaan vanaf de laatste week van augustus en de eerste week van september. Ik hoor graag van u of dit mogelijk is en welke offerte u hiervoor kan maken, eventueel een minimum of maximum bedrag.

Renovatie van een kleine badkamer

Renovatie badkamer. Binnenkort worden bij mij de standleidingen vervangen en ik wil daarvan gebruik maken door mijn hele badkamer te renoveren/onder handen te nemen. Mijn wensen tot de badkamer zijn: 1) de badkamer moet gelijkvloers worden. Destijds heb ik een verhoging gemaakt omdat ik anders deels een betonnen vloer zou moeten uitbreken. Dit wil ik nu dus gedeeltelijk (de opstaande randen) laten doen. 2) Alle muren en vloer opnieuw laten tegelen. 3) Ik wil een inloopdouche, dit betekent dat een deel van de badkamer waterdicht gemaakt zal moeten worden 4) Een zwevend toilet 5) Nieuw plafond 6) wegwerken van de leidingen 7) De muren zullen gestuct moeten worden alvorens er op getegeld kan worden en ik denk dat de vloer gegoten moet worden alvorens er overheen getegeld kan worden. De gehele badkamer is ongeveer 200 x 160. Vrij klein maar wel bewerkelijk. De standleidingen worden van 23-30 januari vervangen. Het zal dus snel in februari gebeuren. Graag hoor ik snel meer, bijvoorbeeld wanneer jullie langs kunnen komen voor een offerte.

Standleiding vervangen

In ons souterrain komen de (gietijzeren) standleidingen van 3 woonlagen bijeen. De horizontale standleiding waar 2 verticale standleidingen op zijn aangesloten, moeten worden vervangen. Lengte is circa 8 meter en voert naar buiten door de souterrain wand. Werkzaamheden zullen tijdens een verbouwing aan het souterrain tussen 13 en 20 januari moeten plaatsvinden. De standleiding is dan in zijn geheel blootgelegd.

Gietijzeren standleiding vervangen

Bij mijn appartement gelegen op de 2e verdieping is de standleiding van het hoofdtoilet aan vervanging toe. In de rest van het pand (4 woonlagen) zijn de oude standleidingen reeds vervangen door kunststofexemplaren. Dit dient dus ook bij mijn appartement te gebeuren. Tevens is er in de badkamer een toilet aanwezig waarvan ik het vermoeden heb dat de diameter van de afvoer te nauw is. Graag zou ik ook dit willen nagaan en kijken of dit te herstellen is. Mocht dit niet te herstellen zijn dan zal het toilet verwijderd moeten worden. Graag ontvang ik een prijsopgave. Hopelijk heeft u voldoende informatie.

Vervangen/herstellen 2 standleidingen

Onze VVE bestaat uit drie portiekwoningen uit de jaren '30. Vorige bewoners hebben de daktoevoer dichtgemaakt, de middelste woning heeft problemen met de standleiding. Wij willen graag een vrijblijvende offerte van de nodige herstelwerkzaamheden of eventuele vervanging. Het gaat om twee standleidingen.