Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor gaskachel aansluiten en jaarlijks onderhoud:

Gaskachel aansluiten en jaarlijks onderhoud

Ik heb een gaskachel gekocht en ik zoek iemand om de gaskachel aan te sluiten en tevens het jaarlijks onderhoud voor de gaskachel kan doen. De gasleiding en de aansluiting zijn aanwezig.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gaskachel aansluiten en jaarlijks onderhoud uit heel Nederland:

Gaskachel inbouwen

Plaatsen van gaskachel, inbouw. Ga de vloer eruit halen en moet nog vloerverwarming plaatsen. Voor de gaskachel moet ook nog een gasleiding gelegd worden. Graag wil ik weten wat de kosten zijn voor: - aanleggen gasleiding - plaatsen gaskachel inbouw. Inclusief aansluiten van de kachelpijp. Dit is in de woonkamer en pijp naar buiten. Lengte naar dichtsbijzijnde buiten muur is =/- 2meter. - Maken van ombouw van kachel en kachelpijp

Tweedehands gaskachel laten aansluiten

Ik heb een tweedehands gaskachel gekocht maar het moet worden aangesloten en het slangetje past niet precies. Hoe veel gaat het ongeveer kosten inclusief voorrijkosten etc?

Gaskachel reinigen en installeren

Ik heb in mijn woning hoofdverwarming middels een gaskachel. De oude kachel was zo slecht, dat ik hem heb verwijderd en afgevoerd. Daarna is het rookkanaal gereinigd. Ik heb nu de gaskachel van mijn vader overgenomen en deze staat hier klaar. Ik wil graag onderhoud aan die kachel laten verzorgen en deze laten aansluiten. Ik wil dit graag op korte termijn laten doen, omdat ik nu zonder hoofdverwarming zit.

Barbas Dallas gashaard aansluiten

Nadat er nieuwe plavuizen zijn gelegd, moet onze gaskachel opnieuw aangesloten worden. Het betreft een vrijstaande gashaard merk Barbas, type Dallas. De dubbelwandige buis moet iets ingekort worden, een nieuwe gasslang aangesloten en de koperen aansluitleiding van de kachel iets ingekort.Ook willen we de gashaard een onderhoudsbeurt laten geven. Wij ontvangen hiervoor graag uw prijsopgave.

Aansluiten van een hout/kolenkachel

De onlangs gekochte 30'er jaren (hout en antraciet/ Art Deco) kachel staat nu op de plaats waar voorheen een gesloten gaskachel (Have) stond. De achteraansluiting van de kachel is 11 centimeter diameter, de aansluiting aan het plafond is ook al 11 centimeter diameter. De hoogte van de afvoer tot aan aansluiting plafond is 210 cm. Op de schoorsteen is nu een eenvoudig kapje. Het betreft een geschakelde bungalow uit 1992. Vraag: aansluiten van de kachel aan de doorvoer plafond en plaatsen van een professionele kap.

Benraad gaskachel en rookkanaal aansluiten

Ik heb een Benraad gaskachel, maar de rookgasafvoer in de woning zit te laag. Ook moet de gastoevoer worden aangesloten. Omdat er in de ruimte waar de gaskachel komt te staan ook geslapen wordt, wil ik ook graag de gaskachel laten controleren op een juiste werking.

Houtkachel met afvoer plaatsen

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten aanleggen van een rookkanaal. Ik wil het rookkanaal via de buitenkant van de gevel omhoog naar het dak laten lopen. Wij overwegen een houtkachel bij Gamma aan te schaffen en deze hierop te laten aansluiten. Mag dat en kan dat? Er is ook een oud kanaal van een gaskachel.

Gaskachel nakijken en aansluiten

In mijn studio staat een gaskachel met aangesloten gasleiding, alleen mist de leiding die de muur in gaat, deze moet dus op de juiste manier worden aangesloten en gechekt.

Houtkachel plaatsen op een reeds aanwezig rookkanaal

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten plaatsen en aansluiten van een nieuwe houtkachel. In de woning is een rookkanaal aanwezig die in het verleden is gebruikt voor een gaskachel. Het is niet duidelijk of het huidige rookkanaal geschikt en passend is voor de houtkachel.

Nobel gaskachel aansluiten

Ik wil een Nobel gaskachel aan laten sluiten op een bestaande gasleiding. Het is mijzelf niet gelukt om de schroefdop van de gasleiding te koppelen aan de gaspijp van de kachel, de schroefdop draaide wel, maar er kwam geen verbinding met de pijp van de kachel.

Partners

Partners van Casius