Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor gaskachel aansluiten en jaarlijks onderhoud:

Gaskachel aansluiten en jaarlijks onderhoud

Ik heb een gaskachel gekocht en ik zoek iemand om de gaskachel aan te sluiten en tevens het jaarlijks onderhoud voor de gaskachel kan doen. De gasleiding en de aansluiting zijn aanwezig.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gaskachel aansluiten en jaarlijks onderhoud uit heel Nederland:

Gashaard aansluiten op bestaande schoorsteen

We willen een Barbas Beaufire houtkachel vervangen door gebruikte Barbas gaskachel van hetzelfde type. Er moet een gasleiding worden aangelegd van ongeveer 1.50 meter. De kachel moet worden nagezien. Het rookkanaal van de goed onderhouden schoorsteen moet voorzien van een flexibele buis (geschikt voor gaskachel) en de schoorsteenkap op het dak moet worden aangepast voor gashaard. De hoogte van het kanaal is ongeveer 5.50 meter.

Gaskachel aansluiten en onderhouden

Ik ben verhuisd naar een oude flat, er is een tweedehands gaskachel aanwezig maar moet nagekeken worden en aangesloten worden.

Rookkanaal aanleggen voor een pelletkachel

Ik wil een rookkanaal laten aanleggen voor een pelletkachel. Er zat een gaskachel op de schoorsteen aangesloten maar de pijpen zaten los. Die zijn weggehaald. Er moet een pijp in de schoorsteen aangebracht worden. Daarna de kachel aansluiten.

Faber Bambino aansluiten

Het gaat om het leveren en monteren van een Faber Bambino gaskachel. Het is voor mijn zus die van een ziektewet uitkering leeft daarom moet het goedkoop.

Rookkanaal uitbreiden en kachel aansluiten

Het betreft het plaatsten van een flexibele pijp in recht rookkanaal in de huiskamer ten behoeve van de gaskachel. De gasleiding dient vanuit de meterkast doorgetrokken te worden naar de kachel, dit is ongeveer 5 meter. Hierna moet de kachel aangesloten worden.

Gaskachel laten aansluiten

Ik wil graag een kleine inbouw gaskachel onder onze tv. Laat aub zsm weten of u iets voor ons kunt betekenen?

Gashaard naar houthaard ombouwen

In het appartement was voorheen een gaskachel ingebouwd. De verkoper heeft deze gedemonteerd. De kanalen zijn nog wel open maar ik wil hier een houtkachel op laten aansluiten wat zijn de mogelijkheden? En wat zijn de kosten hiervan?

Gaskachel installeren

Een cliënt wil graag dat haar gaskachel geïnstalleerd wordt. Ze heeft het een Dru Loevenstein gaskachel aangeschaft. Momenteel heeft ze nog een kapotte gaskachel. Deze wordt nog gecontroleerd op asbest. Deze oude gaskachel wordt verwijderd. Wat zijn de kosten voor het aansluiten van haar nieuwe gaskachel?

Rookkanaal controleren en gaskachel aansluiten

Mijn schoorsteen is tijdens de bouwkundige keuring goed bevonden. Echter heb ik de bestaande gaskachel afgekoppeld en een nieuwe gekocht. Ik wil voor de zekerheid het rookkanaal laten controleren en de nieuwe gaskachel laten aansluiten (pijp op andere hoogte).

Gaskachel aansluiten en onderhouden

Ik ga verhuizen naar een koopwoning wil het volgende laten doen: - Een tweedehands gaskachel installeren (en daarna onderhouden) - Een al aanwezig gaskachel laten onderhouden Ik weet niet wat de benodigde werkzaamheden zijn. Graag een prijsindicatie geven in het beste en 'worse case scenario' (bijvoorbeeld tussen 70 en 150 Euro). Zijn er voorrijkosten? Het is in de Dapperbuurt in Amsterdam.

Partners

Partners van Casius