Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Rotterdam of directe omgeving.

10135 klanten uit Rotterdam bevelen een bij Casius in Rotterdam aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: een horizontaal gesloten bron en warmtepomp realiseren, het realiseren van radiatoren in meerdere ruimtes in een boerderij, overgaan naar elektrische radiatoren ivm zonnepanelen, het verwijderen van een convectorput en het aanleggen van vloerverwarming, het leveren, installeren en aansluiten van een grondwater-warmtepomp, leveren en monteren CV-ketel, het leveren en installeren van een water-water-warmtepomp, realiseren warmtepomp, een warmtepomp leveren en installeren bij een vrijstaande woning, lucht-lucht warmtepomp voor Tiny House realiseren, het realiseren warmtepomp installatie, warmtepomp realiseren, aanschaffen en monteren van een houtpellet cv, kapotte boiler vervangen door een nieuwe, warmtepomp realiseren voor een vrijstaande woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Rotterdam:

Vloerverwarming aanleggen

In mijn voormalig huurappartement dat ik in 2017 heb gekocht lopen overal verwarmingsbuizen door het huis, ik wil daar graag vanaf. Toen ik het kocht zat er net een nieuwe cv- installatie op gas in. Mijn idee is met de aanleg van een vloerverwarmingssysteem al voor te sorteren op een laag temperatuur verwarmingsmethode. Mijn appartement is ongeveer 70 m² klein/ groot. Ik zou ook graag meer weten over de logistiek, moet ik een tijdje mijn huis uit? Hoe lang duren dit soort werkzaamheden etc..

Oude keuken geiser vervangen

Wij hebben een oude keukengeiser in het keukentje achter de winkel. Die geen warm water meer geeft. Wij willen deze graag laten vervangen door een simpele kleine keukenboiler. We gebruiken het slechts voor kleine afwas en af en toe ramen wassen / vloer dweilen. Het is ook de bedoeling dat de huidige geiser wordt verwijderd en afgevoerd.

Oude wastafelkraan vervangen

Ik wil een oude wastafelkraan vervangen ca. 21 jaar oud , ik heb een nieuwe wastafelkraan Grohe Costa Trend (met flexbele ledingstukken). Zie de foto met nieuwe kraan. Maar het plaatsen is toch wat lastiger dan ik dacht de oude krijg ik niet weg (en misschien moet er nog een koppeling extra geplaatst worden zie de foto met leidingen van de oude kraan naar de waterleiding.

Moederhaard plus cv vervangen

In ons huis staat nu een moederhaard die in combinatie met radiatoren het huis verwarmt. Nu moeten de moederhaard plus de radiatoren en leidingen vervangen worden. Wat gaat ons dat ongeveer kosten? Het gaat om een 3 kamer appartement, ook graag de kosten als er een ketel komt met cv.

Leiding groeven verdiepen in de vloer

Ik heb de volgende klus in mijn huis; ik heb een keuken laten plaatsen op een nieuwe plek en heb daarvoor de leidingen laten verleggen. Echter steken deze een klein stuk boven de vloer uit. Ik wil deze graag dieper de grond in krijgen zodat ik de vloer weer gelijk krijg. Op de foto is de vloer en de leidingen beter te zien. Ik ben op zoek naar een bedrijf die deze klus uit kan voeren. Ik hoop op een snelle reactie.

Buitenkraan achter woning realiseren

Ik zoek een loodgieter die een buitenkraan kan realiseren aan de achtergevel van onze woning. De benodigde leiding kan via de kruipruimte getrokken worden. De kraan moet vanuit de muur komen.

SPOED! Vrijdag vier airco's demonteren

Er moet op de begane grond met spoed vier airco's binnen en buiten gedemonteerd worden inclusief gaten dichten. De airco's worden meegenomen naar het nieuwe adres. Dit moet op vrijdag 26 juli tussen 12:00 en 15:00 gebeuren, dit i.v.m. een verhuizing die dag.

Het leveren, infrezen en aansluiten van vloerverwarming

Ik zoek een CV-installateur voor het leveren, infrezen en aansluiten van vloerverwarming. Het gaat om 80 m2 verdeeld over 2 verdiepingen. Het moet in een betonnen vloer gefreesd worden en het dient te worden aangesloten op de CV-ketel.

Stortbak toilet en lekkende leidingen vervangen

Stortbak van mijn toilet moet vervangen worden. De leidingen die lekken en zitten vast aan stortbak. Ik zou graag willen weten hoeveel het kost om dit te laten doen.

Geiser in keuken vervangen

Ik wil de Vaillant geiser in de keuken vervangen voor een nieuwe en ik ontvang graag een offerte inclusief de materialen.

Hangende WC met lekkage repareren

Het lekt langzaam maar zeker aan de achterwand van het zwevend toilet. Dit wil ik graag laten verhelpen.

Plaatsen wand tapkraan (inclusief leggen van waterleiding)

Wij willen op de muur in de keuken de Grohe Costa L wand tapkraan laten plaatsen (middels een chromen muurplaat knelkoppeling), inclusief aftappen van de koudwaterwaterleiding die naar de mengkraan loopt, en het op de muur leggen van ca 1 meter waterleiding. Ook moet er in een metalen aanrechtblad een klein gaatje geboord worden, zodat de waterleiding daar doorheen kan lopen. De kraan kopen wij zelf.

Lekkende radiatorkraan

Ik heb 2 radiatoren die lekken, waardoor er roest veroorzaakt wordt. Ik weet niet wat de oorzaak is. Ik vroeg me daarom af of het mogelijk is om een offerte te maken voor de reparatie/vervanging van 2 lekkende radiatoren. 1 staat in de keuken, de ander in de woonkamer.

Kospel systeem vervangen met onderhoudscontract

We hebben een bestaand elektrisch systeem (Kospel), deze willen we graag vervangen. Bestaande ketel verwarmt het huis (rijksmonument met enkel glas, verder wel geïsoleerd) en sanitair. We hebben veel problemen gehad met huidige systeem en zijn nu op zoek naar een nieuwe ketel MET onderhoudscontract/service van erkende installateur. We willen de cv vanaf komende winter gaan gebruiken in combinatie met pelletkachel (reeds aangeschaft).

Gasaansluiting inkorten/ verwijderen bij gaskachel

In mijn jaren 40 woning hadden wij een gaskachel in de woonkamer, deze is verwijderd, maar de gasaansluiting steekt nog uit de vloer. Die wil ik graag weggewerkt/ verwijderd hebben. Het steekt zo ongeveer 10 centimeter uit de vloer.

Keuken plafond electriciteit bedraading in laten frezen in beton

Keuken plafond elektriciteit bedrading in laten frezen in beton 7 m. Vrijblijvend een offerte de prijs een gediplomeerd elektricien.

Complete Cv installatie

Momenteel zit er een gashaard en keukengeiser in het appartement deze wil ik graag laten vervangen door een energiezuinige HR ketel i.c.m. CV (radiatoren) in 4 ruimtes (woonkamer, slaapkamer 1, slaapkamer 2, en keuken/gang).

Open geiser door een gesloten geiser vervangen

Ik wil de open geiser (waakvlam) in de keuken van mijn woning vervangen door een gesloten geiser. Deze moet waarschijnlijk een elektrische- of combigeiser worden. Bij de huidige geiser is makkelijk bij te komen. Ik heb nog geen nieuwe geiser gekocht.

Agpo Aquasol 3 zonneboiler repareren (fout 74)

Ik ben opzoek naar iemand die mijn zonneboiler kan repareren. De zonneboiler Agpo Aquasol 3 is kapot en geeft circa 90% van de tijd de foutcode 74. Soms doet ie het dus wel, maar dat is zelden. De mensen van de CV ketel hebben ernaar gekeken en die zeggen dat het een waterpomp storing kan zijn of eventueel een verstopping. Kan iemand mij helpen om dit op te lossen? Wat zou eventueel een nieuwe pomp kosten en is dat het nog waard na 19 jaar?

Asbest in rioolsysteem van kruipruimte verwijderen

Ik wil graag eterniet verwijderen dat in de oude rioolsysteem zit in de kruipkelder waar nu scheuren in zijn ontstaan.

Warmtepomp plaatsen

Wij gaan een verouderde woning volledig renoveren en isoleren. Wij willen geen gasaansluiting. Wij hebben een tuin om een bodemwarmtepomp te kunnen laten plaatsen en zien dit als een zeer valide optie. Het gaat om een hoekwoning uit 1898 met een woonoppervlakte van 300 m2.

CV pomp + pipe vervangen (bijlage photo)

De CV-pomp is kapot en moet vervangen. De pipe die de pomp verbindt, is ook geroest en moet worden vervangen. Zie de bijgevoegde foto. Laat het me weten als iemand dit werk wil uitvoeren

Nieuwe stortbak plaatsen

Stortbak van de wc vervangen.

CV aanleggen

Ik wil een CV aanleggen met 4 radiatoren. Ik ben erg benieuwd naar wat dit kost.

Plafond ventilator

Oude plafond ventilator eraf, is defect .. nieuwe erop. Nieuwe ventilator nog niet gekocht.