Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Rotterdam of directe omgeving.

10267 klanten uit Rotterdam bevelen een bij Casius in Rotterdam aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen en aanschaffen, warmtepomp plaatsen, zonnepanelen aanleggen, 2 oude cv-ketels vervangen door een warmtepomp, complete cv-installatie aanleggen met vloerverwarming, centrale verwarming aanleggen, water-water warmtepomp realiseren, cv-ketel vervangen door een grondwaterpomp, water-water warmtepomp advies en installatie, nieuwe boiler, gashaard of cv, warmtepomp plaatsen, radiators vervangen in keuken, warmtepomp realiseren in een nieuwbouwwoning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Rotterdam:

Gasleiding nakijken

De gasleiding moet nagelopen worden. Is afgeperst en er is ergens een minuscule lekkage. Dit moet verholpen worden en hij moet worden afgeperst en daar moet een certificaat van worden verstrekt.

Geiser met leidingwerk aanbrengen in tuinhuisje

In ons tuinhuisje willen we graag: - nieuwe geiser - watermeter - aantal meter leidingwerk — geen koper Koperdieven hebben leidingen, watermeter en geiser meegenomen. Daarom geen koper indien mogelijk. Geiser mag ook tweedehands zijn, aanschaf zelf of via opdrachtnemer kan allebei. Geiser voor douchen.

Riool relinen bij appartementengebouw

Ik zoek een installateur voor het relinen van de riolering in ons portiek. Het betreffen 6 appartementen, verdeeld over 4 woonlagen (onderste appartementen zijn maisonettes). Het portiek heeft op iedere woonlaag dus 2 appartementen tegenover elkaar liggen. Ik bespreek graag de exacte werkzaamheden met de vakman.

Gat boren in buitenmuur en plaatsen ventilator

Ik wil een badkamerventilator laten plaatsen. Daarvoor moet een gat geboord worden in de buitenmuur en in bestaand tegelwerk, afvoerkanaal en ventilator plaatsen

Airco verwijderen

Op het dak staat een buitendeel en in het pand een binnendeel. De leiding loopt door de liftschacht maar zou voorlopig kunnen blijven zitten tot de nieuwe lift wordt gemonteerd.

Gasgeiser vervangen

Een oude gasgeiser in de keuken is aan vervanging toe. Behalve warm water in de keuken wordt ook de douche er mee verwarmd. In de bijlage staat een foto van de geiser. Graag ontvang ik een offerte.

Vloerverwarming werkt niet of onvoldoende

Wij hebben 2 jaar terug ons huidige huis gekocht waar op de benedenverdieping vloerverwarming inzit . Soms doet de vloerverwarming het wel en soms weer niet. Is er een expert die hier naar wil komen kijken en het kan verhelpen? Is ongeveer 100 m2.

Leidingen omleggen en CV ketel verplaatsen

Wij willen een slaapkamer op onze zolderverdieping maken. Hier hangt nu onze CVketel. Deze willen wij graag laten verplaatsen naar onze voorzolder. Daarnaast willen wij op onze voorzolder een waterafvoer en toevoer voor de wasmachine laten maken. Dit willen wij laten uitvoeren in de week van 24 februari. Offertes en reacties bij voorkeur graag via de mail.

Gasfornuis aansluiten

Ik wil mijn 4-pits gasplaat laten aansluiten. Slang en koppelstukken zijn aanwezig.

Kraan van radiator vervangen

Ik wil een radiatorkraan in de woonkamer laten vervangen. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Gamma haard plaatsen in houten tuinhuis

In mijn houten tuinhuis/ blokhut op een volkstuincomplex, wil ik graag mijn Gamma houtkachel laten plaatsen met afvoerpijp (deze moet nog gemaakt worden), in overleg via de zijkant, dan wel het (schuine) dak van het tuinhuis. Het materiaal voor de afvoerpijp laat ik graag aan jou over, de kachel regel ik waarschijnlijk wel zelf. Ik heb nog geen hittebestendige plaat.

aanleggen van een buitenkraan

Aanleggen van een buitenkraan tegen de gevel van het huis, in de voortuin. De plek waar de kraan moet komen bevindt zich ongeveer 6 meter van de hoofdkraan en de watermeter.

Convectorput aanleggen

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van een convectorput. Er zit nu een houtenvloer en er worden openslaande deuren geplaatst waardoor er geen plek meer is voor de verwarming onder het raam. We krijgen per 1 mei de sleutel van het nieuwe huis. De verwarming zou verwijderd moeten worden. De woning is ongeveer 5 meter breed. Hoe breed de convectorput moet worden wil ik graag advies over. Is het beter om eerst de put te plaatsen en daarna de pui, of andersom?

Moederhaard en boiler vervangen door een cv ketel

We zouden graag de moederhaard en elektrische boiler vervangen door een CV ketel. Een mogelijkheid is ook, om de boiler en moederhaard te vervangen. Het betreft een monumentaal appartement uit 1933. Graag de oude installaties afvoeren. We hebben geen idee welke capaciteit we nodig hebben. We hebben een vloeroppervlak van 66 m2 en we zijn met 2 personen. Het is voor verwarming en voor warm water. Leidingen zouden mogelijk omgelegd en doorgetrokken worden. We zouden graag beginnen in de week van 25 februari.

Gaskachel verwijderen

Ik wil graag mijn gaskachel laten verwijderen. Hij staat midden in de woonkamer en stoort heel erg. Ik zou graag willen weten wat het kost om het te verwijderen.

Afvoer wasmachine verplaatsen

Ik wil de afvoer van de wasmachine naar de berging (vlak naast de badkamer, waar de afvoer nu staat) verplaatsen.

Vloerverwarming plaatsen en isoleren kruipruimte

Wij zijn geïnteresseerd in vloerverwarming in onze huiskamer (50 m2). Het liefst doen we dat met een laminaatvloer. Ons huis is niet goed geïsoleerd en we willen ook de kruipruimte van 35 m2 laten isoleren. Daarmee hopen we een hoop warmteverlies te voorkomen. Er is ook een stuk aanbouw waar geen kruipruimte onder zit. Geen flauw idee of en hoe we dat kunnen isoleren. We willen graag de vloerverwarming als hoofdverwarming gebruiken, maar willen zo min mogelijk warmteverlies. We hebben ons huis een jaar geleden gekocht, maar weten eigenlijk niet precies wat voor vloer er onder de houten vloer ligt. Vanuit de kruipruimte zien we een houten vloer liggen, maar wat daarboven ligt is vooralsnog een raadsel. We denken dat de vloerverwarming niet ingefreesd kan worden, Ons huis is gebouwd in 1957. Een hoop vragen dus.

Houten haard verbouwen

Wij hebben een haard die we door willen trekken naar de hoek. Ik wil de oude verwijderen en er een moderne, dichte hoekhaard met glas voor in de plaats hebben. Graag ontvang ik een offerte.

Storkair vervangen

Installatie geeft e1 en e2 storing aan. Er is 2 jaar geleden al een nieuwe voeding in gegaan. Installatie zit er vanaf de bouw (2003) in. Na 17 jaar lijkt het mij het beste om hem te vervangen. Graag zie ik een complete offerte inclusief plaatsen van een Zehnder930.

Gasfornuis laten aansluiten en oven installeren / aansluiten

Ik wil een nieuwe gaskookplaat en oven laten aansluiten en de oude graag afvoeren. Ik vermoed dat de gaskookplaat op dezelfde aansluiting aangesloten kan worden. Wat zijn de kosten hiervan?

Boiler vervangen

Momenteel hangt er een open geiser welke niet zo veilig is. We willen deze vervangen door een elektrische boiler van 80L. Deze willen we aan de linkerkant van onze keuken hebben. De geiser hangt momenteel in het midden, maar we willen de boiler links hiervan. Er is al rekening gehouden in de groepenkast voor een boiler, er moet alleen nog een stopcontact gemonteerd worden achter de huidige geiser. Oude boiler ook graag vervangen

Radiator vervangen badkamer

Graag wil ik mijn radiator zo spoedig mogelijk vervangen. Ik krijg mijn bestelde radiator bij de praxis binnen 5 dagen bezorgd. Deze heeft dezelfde maten ongeveer.

Vloerverwarming in een grindvloer frezen

vloerverwarming in siergrindvloer frezen en aanleggen van ongeveer 64 m2

Een CV-installatie vernieuwen en vloerverwarming aanbrengen

Ik zoek een CV-installateur voor het vervangen van mijn CV-installatie in mijn appartement. De bestaande moederhaard inclusief oude leidingen wil ik verwijderd hebben. Vervolgens moet er een nieuwe ketel (waarschijnlijk op elektra) geleverd en geïnstalleerd worden. Eventueel zou ik ook vloerverwarming (droogsysteem) op mijn 3e verdieping geïnstalleerd willen hebben. Daarnaast zijn er meerdere werkzaamheden te doen welke ik graag met de vakman bespreek.

Vervangen loden leidingen

In ons toekomstige huis (bouwjaar 1929) zitten nog (deels) loden leidingen. Het is niet duidelijk of het hele huis loden leidingen bevat, maar er zijn aanwijzingen dat een deel van de leidingen eerder is vervangen (de keuken en badkamer zijn sinds de bouw al meerdere malen vernieuwd). In verband met een zwangerschap zouden wij graag de loden leidingen zo snel mogelijk vervangen als wij in ons nieuwe huis intrek nemen (maart 2020). Wij zouden graag weten (i) hoe kan worden vastgesteld wat er aan leidingwerk dient te worden vervangen, (ii) hoeveel tijd het in beslag neemt om het leidingwerk te vervangen en (iii) hoeveel kosten hiermee gemoeid zijn. Bij voorbaat dank voor uw reactie.