Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Rotterdam of directe omgeving.

9688 klanten uit Rotterdam bevelen een bij Casius in Rotterdam aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: geheel nieuw waterleidingnetwerk op woonpark aanbrengen, verwarmingsinstallatie aanleggen, wTW-installatie laten plaatsen, gas, water en licht aanleggen voor mantelzorgwoning, cV-installatie in een woonhuis installeren, gaskachels vervangen door centrale verwarming, cV in bestaande woning aanleggen, installatie van de leidingen van water en elektra, airco op de bovenverdieping installeren, cV installatie compleet installeren, vloerverwarming aanleggen, heteluchtverwarming vervangen door CV installatie, vloerverwarming infrezen en aansluiten, complete cv installatie aanleggen, complete verwarming aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Rotterdam:

Gasleiding onder de vloer aanleggen

Aansluiting in de keuken maken voor een kookplaat op gas. Nu zit er een elektrisch, maar dit wil ik graag op gas hebben. We moeten hiervoor: 1. Aftakken van de leiding naar de CV, 2. Direct door een beton of steen muur heen, 3. Ongeveer 3 meter onder een houten vloer door dus in een mantel, (deze zal ik begaanbaar maken) 4. Weer door een muur heen (beton), 5. Aansluiten op de gasplaat (ongeveer 1. 5 meter van de doorvoer). De klus betreft enkel het aanleggen van de leidingen.

Onderhoudsbeurt CV ketel

Ik wil een onderhoudsbeurt voor mijn vr combi cv ketel. Het liefst door een klein, vakkundig bedrijf. Valt dit ook onder jullie diensten?

Radiator vervangen of lek dichten

Ik heb 1 lekkende radiator. Ik weet niet of deze in zijn geheel vervangen moet worden of dat het lek gedicht kan worden. Bij een andere radiator is de leiding niet goed. Deze lekt en moet vervangen worden

Compleet nieuwe CV-installatie aanleggen

Het betreft het aanleggen van een compleet nieuwe CV installatie in een bestaande woning met 3 verdiepingen. Ieder verdieping heeft een inhoud van 50 m3.

Leidingen verleggen

Ik wil mijn keuken naar de voorzijde van de woning verplaatsen. De afvoer voor spoelbak en vaatwasser moet worden verplaatst en leidingen en aansluitingen moeten gereed worden gemaakt voor montage van de keuken. Het gaat om het omleggen van zowel waterleiding alsmede elektrische leidingen over een lengte van circa 4.5 meter. Graag ontvang ik een grove prijsindicatie alvorens de bezichtiging aan huis.

CV-installatie repareren

Een grote verticale CV radiator in woonkamer is los van de muur gekomen. Deze zal degelijk aan de muur bevestigd moeten worden. Tevens een kleine lekkage nabij kleine radiator moet gerepareerd worden, dit alles graag binnen enkele weken.

Handdoekradiator monteren

Handdoekradiator monteren in de badkamer in plaats van de oudere.

Toilet blijft doorlopen

Wil u een offerte maken. Toilet blijft doorlopen.

Aansluiting voor wasmachine maken in slaapkamer

Er moet een wasmachineaansluiting worden gemaakt in een slaapkamer, die grenst aan de wc met fonteintje. Ik vraag me af wat de kosten hiervan zijn.

Houtkachel laten plaatsen

Er moet een houtkachel geplaatst worden. De diameter van het rookkanaal is 100 mm en dat is tevens de opening van de houtkachel. De hoogte van de opening op de kachel is 51 cm. en de hoogte van de opening zit iets lager op 48 cm. En er is een stenen ondergrond aanwezig. Vooraf laat ik nog even een schoorsteenveger een check doen.

Houtkachel plaatsen

Houtkachel moet geplaatst worden. Op dit moment is er een rookkanaalaansluiting op 48 cm hoogte. De opening van de kachel is 51 cm hoog. Diameter van de opening en kachel is 100 mm. (mogelijke) tussenstukken nog niet aanwezig.

Warmwaterleiding naar de keuken aanleggen

Warmwaterleiding naar de keuken aanleggen. Circa 4 meter. De leiding moet van beneden naar boven (begane grond naar eerste verdieping) aangelegd worden. Het huis telt 3 etages. Op de begane grond, 2e en 3e is wel warm water. Graag een prijsindicatie.

Designradiator monteren

Ik wil een nieuw handdoekradiator (165 x 50 cm) in plaats van de oudere.

Standleding vervangen

Ik ben eigenaar van een appartement in Rotterdam Lombardijen. De standleiding tussen de eerste verdieping (58 ) en de tweede verdieping (60) is stuk. Men wil graag een offerte voor het vervangen van deze leiding beginnend bij de aansluiting op nr 60 tot en met de aansluiting in de garagebox eronder, inclusief hak- en breekwerk, demontage en montage van sanitair en herstel van hak- en breekwerk alsmede eventuele schade. Op de tweede verdieping is het PVC, eronder en erboven is de leiding van gietijzer.

Handdoek radiator monteren

Handdoekradiator (1624 x 590 cm) monteren op de plaats van de oude. Zie de situatie op de toegevoegde foto.

Gasmeter verplaatsen

SPOED! Vanwege een verbouwing in de badkamer willen we graag de gasmeter eventueel verplaatsten naar de sluipkelder waar ook de watermeter staat.

Lekkage in de badkamer verhelpen

Lekkage badkamer, douchbak is kapot. En ook vocht in de aangrenzende badkamer. Plus wastafel lek

Geiser vervangen door gesloten geisersysteem

Wij hebben nu een keukengeiser met open systeem en willen die laten vervangen door een geiser met gesloten systeem. Er is al een kanaal in de buurt waar de afvoer op kan worden aangesloten. Wij ontvangen hiervoor graag uw globale prijsindicatie.

Vervangen van de CV-ketel

Mijn ketel is al 27 jaar oud en begint mankementen te vertonen. Graag zou ik de totale kosten willen weten voor het laten vervangen van een cv ketel.

Raamventilator plaatsen in enkel glas

Leveren en plaatsen van een raamventilator met een vermogen van ca 1000 cbm/uur, in enkel glas.

Rookkanaal voorzien van dubbelwandige flexibele buis

Bestaande schoorsteen is niet geschikt voor gesloten systeem gaskachel. Schoorsteen geschikt maken voor gesloten systeem. Schoorsteen buiten op het dak is 3.50 meter hoog. Staat wel tussen twee schuine daken in. Totale lengte tot gaskachel in woonkamer 6 meter. Gesloten systeem kachel aansluiten gas toevoer is aanwezig. Er is al een meting gedaan. Er zit een knik op de plek waar de schoorsteen in de kamer over gaat in het dak. Daar moet op de zolderkamer een gat opengebroken worden om de flexibele pijp door te kunnen voeren. Ook bovenop de schoorsteen is een aanpassing nodig.

Nieuwe radiatoren plus leidingen installeren

Het plaatsen van diverse (5 a 6) radiatoren plus het om/aanleggen van leidingen in een appartament van 80m2, twee verdiepingen.

CV aanleggen in klein appartement

Het betreft een 2 kamer appartement uit 1940. De oppervlakte van 55 m2 wordt nu verwarmt via een gaskachel. Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn voor het installeren van een volledige CV installatie inclusief radiatoren en leidingen. Warm water geschiedt op basis van een aanwezige boiler en behoeft niet via de cv te gaan.

Lekkage in douche en keuken verhelpen

I have a small leakage in the douche panel (due to rubber seal break) and second leakage is in the kitchen sink outlet pipe (above the siphon). It is not a very big task but worth a few hours of work. The shower panel is mounted on the wall and needs to be dismounted. Let me know if interested.

Radiatoren op de stadsverwarming inregelen

Ik wil de radiatoren van mijn stadsverwarmingsinstallatie opnieuw en beter laten inregelen. Een loodgieter heeft ze enige tijd geleden allemaal volledig opengezet toen we klaagden over ongelijke warmteverdeling in ons 3-kamer appartement. Sindsdien zijn de stookkosten fors hoger en is het nog steeds niet overal lekker warm. Er zijn 6 radiatoren, waarvan 5 convectoren (2 in de woonkamer, 1 in de gang, slaapkamer en werkkamer) en 1 radiator in de badkamer. De warmte installatie/wisselaar zit in de meterkast. Ik zoek een vakman die hier op korte termijn tijd voor heeft. Ik hoor graag vooraf van u wat de kosten zijn.