Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Rotterdam of directe omgeving.

10188 klanten uit Rotterdam bevelen een bij Casius in Rotterdam aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: het isoleren van een woning en aanbrengen aardwarmte-installatie, het realiseren van warmtepompen voor een oude boerderij, realiseren vloerverwarming en waterpomp, warmtepomp plaatsen, een warmtepomp realiseren om het gasverbruik te verlagen, cV elektrisch/infrarood vloerverwarming realiseren in een nieuwbouw bedrijfspand, extra ketels plaatsen ivm opsplitsing van appartement, verticale bodemverwarming leggen (300 m2), warmtepompboiler installeren, vloerverwarming benedenverdieping, advies en installatie warmtepomp boiler, warmtepomp realiseren voor een nieuwbouwwoning, verwarming realiseren in nieuwbouw appartementen complex, warmtepomp boiler plaatsen, cV ketel vervangen voor warmtepomp op elektrische CV en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Rotterdam:

Vloerverwarming aanleggen en aansluiten op stadsverwarming

Ik wil graag vloer verwarming laten aanleggen. De vloerverwarming moet hoofdvloerverwarming zijn en aangesloten worden op stadsverwarming. Het soort vloerverwarming maakt mij niet zoveel uit, zolang het op de stadsverwarming aangesloten kan worden. En hij moet worden ingefreesd. De vloer is van beton. De radiator is weg, dus als de buizen geraakt worden is het niet erg. Het gaat om ongeveer 55 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Het realiseren van warmtepompen voor een oude boerderij

Het betreft een oude boederij van ca. 4500m3 welke nog volledig gerenoveerd gaat worden. Het doel van de warmtepomp wordt Warm water / warmte over de woonruimtes via vloervewarming. Het erf is ongeveer 800 m2. Ik wil graag een indicatie van hoeveel dit ongeveer gaat kosten, of het rendabel is en hoelang dit zou duren zijn ook vragen die ik heb.

Zinken dakgoot laten repareren/vervangen

Ik zoek een loodgieter om mijn zinken dakgoot te repareren/vervangen. Het gaat om 18 meter dakgoten. Graag een offerte.

Tweewegklep van de stadsverwarming vervangen

Mijn tweewegklep (stadsverwarming) moet worden vervangen. Graag ontvang ik een offerte en als het op korte termijn kan zou dat fijn zijn.

Nest thermostaat op NUON stadsverwarming installeren

Ik wil een Nest thermostaat op NUON stadsverwarming installeren. In het appartement is reeds een aan/uit thermostaat aanwezig. De verwarmingsunit zit in de centrale hal op de verdieping. De kabels van de unit en solenoid komen uit in de meterkast van het appartement

Infraroodverwarming vervangen door iets anders

Ik heb nu elektrische infrarood paneel verwarming. Deze is 30 jaar oud en in de meterkast is er iets kapot gegaan. Ik ben aan het onderzoeken of dat dit gerepareerd kan worden of niet. Ik ben me aan het oriënteren op andere mogelijkheden. Nu heb ik gehoord dat er een installatie is die s' nachts stroom opneemt en overdag warmte afgeeft. Ik zou graag willen weten hoe groot de installatie is, wat het kost om deze te monteren en aan te schaffen. Het gaat om de woonkamer, ongeveer 40 m2, 3 buitenwanden en een dak direct er boven, een woonark. Twee stroommeters zijn aanwezig. De huidige verwarming mag blijven.

Installatie 2 zoneregeling cv in kerkgebouw

Een bestaand kerkgebouw met cv ketel B Quinta Pro 45-115 (Remeha) voorzien van een twee zone regeling. 1e zone kerkzaal boven, 2e zone benedenzalen.

Cv-ketel realiseren, drie radiatoren en een combinatieketel

Complete Cv-instalatie aanleggen in een woning waar nu een kachel is. Het gaat om een driekamerwoning, wij denken dat er drie radioteren moeten komen en combinatieketel.

Verhoogd toilet plaatsen

Ik wil graag een verhoogde toiletblok laten plaatsen.

Vloerverwarming aanbrengen

Het gaat om een benedenwoning in Rotterdam met houten ondervloer. We willen graag een opbouwvloerverwarming laten installeren van ongeveer 45m2 waar we uiteindelijk het liefst een duoplank parket op willen (gietvloer is te overwegen maar heeft niet de voorkeur). In een later stadium van de verbouwing willen we vloerverwarming in de badkamer en een andere slaapkamer toevoegen (10 m2, dus totaal is 55m2). De vloer onderzijde en kruipruimte worden geïsoleerd, de woning heeft nu enkel glas maar ook dat wordt later aangepakt. In het hele systeem willen we een paar bestaande radiatoren behouden (gang, kelder) maar we willen wel de leidingen naar de radiatoren vervangen. Tevens moet er een cv ketel geplaatst worden ter vervanging van de moederhaard. De cv ketel mag in de kelder waar de rookgasafvoer door de gevel gestoken kan worden. Er moet dan wel een extra pomp worden geïnstalleerd voor de waterafvoer, daarop willen we ook graag de wasmachine aansluiten (dus geen condenspomp). We laten de hele klus het liefst door 1 bedrijf uitvoeren.

Bad douchekraan vernieuwen

Douche boven het bad en de badkraan geven geen warm water meer, terwijl kranen van wastafels wel warm water geven. Waarschijnlijk moet de bad-douchekraan vernieuwd. De huidige kraan is van het merk Grohe.

Lekkage hangende toiletpot verhelpen

Ik heb een lekkage achter mijn inbouwtoilet. Dit is te zien aan een vochtige onderzijde gipsmuur buiten de wc. Tevens duurt het ontzettend lang voordat de reservoir weer vult na het spoelen.

Vervangen regelklep stadsverwarming

De temperatuur in mijn huis ligt ver boven de temperatuur die ik instel op mijn thermostaatklok. De temperatuur zakt ook niet als ik die lager instel. Ik vermoed dat de regelklep van de stadsverwarming unit defect is. Het kan ook zijn dat het de thermostaat is. Van mij mag het gerepareerd of vervangen worden, wat nodig is.

Dakgoot vervangen

Ik wil een dakgoot van 6 meter met een afvoer aansluiting zink op de tweede verdieping vervangen. Er kan op de aanbouw van de eerste verdieping gewerkt worden . Afvoeren hoeft niet .

Cv in badkamer verplaatsen

Wij willen in de badkamer de cv verplaatsen en vervangen voor een desing radiator aangezien ik in een flat woon en de leiding niet afgesloten kan worden moet deze bevroren worden nou is mijn vraag wat dit gaat kosten

Sanitair vervangen en lekkage verhelpen

Tijdens werkzaamheden zijn er een aantal gebreken ontstaan aan sanitair: 1a. Stortbak van de toilet is kapot. Er is een stuk afgebroken en hij is dus open. Er moet dus een nieuwe stortbak komen. 1b. Dezelfde toilet loopt niet meer goed door. Er is al met een ontstoppingsveer aangevallen maar waarschijnlijk zit de verstopping dieper of heeft het te maken met de kapotte stortbak. 1c. Er is een lekkage bij de onderburen in de douche recht onder de plek waar de kapotte toilet (hierboven beschreven) staat. Deze lekkage moet ook worden opgelost. 3. Er is een stuk afgebroken van een wastafel. Deze moet vervangen worden.

Multi split airco leveren en plaatsen

Beste, Graag zou ik een vrijblijvende offerte ontvangen voor het installeren (en eventueel aanschaffen) van een Panasonic Etherea Multi split DUO airco systeem met bediening via WiFi. Betreft een moderne tussenwoning in Hoogvliet goed geïsoleerd en opgeleverd in 2011. Situatie gewenst: 1 Buitenunit op wandbeugel in de achtertuin 1 Wand unit woonkamer met grote schuifpui (+45m2) 1 Wand unit zolderkamer met schuindak en 1 kantelraam (+20m2) Plaatsing: Zo spoedig mogelijk. Eventueel is een advies afspraak op locatie ook mogelijk.

Rookgasafvoer van de CV ketel verplaatsen

De twee buizen die aangesloten zijn aan de bovenkant van mijn Remeha gasketel op zolder gaan door de muur naar buiten. Omdat ze te dicht boven de ketel zitten, kan de onderhoudsmonteur geen goede meting doen. Oplossing is ofwel buizen verplaatsen iets hoger door de muur ofwel recht omhoog door het dak. De diameter schat ik is 10 cm. Het is precies het maat dat op de ketel past. Er zouden nieuwe buizen nodig zijn. De oude hoeven niet afgevoerd te worden. Graag ontvang ik een offerte.

Zoneverdeling aanleggen en Honeywell evohome systeem aansluiten

I have cv ketel and floor warming system. I want to install a system that can set different temperature in seperate rooms. Please see the pictures.

Convectorput verwijderen/opvullen en vloerverwarming aanleggen

Ik wil een convectorput laten opvullen/verwijderen en ongeveer 50 m2 vloerverwarming aan laten leggen in woonkamer/keuken. Eiken houten vloer en tegelvloer moeten eruit. De woning is uit +/- 1980.

Kranen van 3 radiatoren vervangen

Ik heb 3 kachels waar de kranen van vervangen moeten worden. Ik heb stadsverwarming. Graag een offerte.

Ophogen van riolering

De gemeente is momenteel bezig om de riolering in de straat te verhogen. Onze riolering moet daarom worden verhoogd. Het betreft 5 meter met aansluiting op PVC binnenriool en het plaatsen van een ontstoppingsstuk.

Warmtepomp plaatsen

De woning, een twee-onder-een-kapper uit 1929 wordt op dit moment grondig gerenoveerd. Het huis wordt tot praktisch de casco gebracht om weer helemaal bij de tijd gebracht te worden, laatste renovatie stamde uit de jaren 70. Er wordt dinsdag spouwmuur isolatie aangebracht (Rc 2,2 ~ 8 cm), de rotte houten balken zullen vervangen worden door schuimbeton (Rc 3,5) en de zolder wordt maandag geïsoleerd met Icynene om een Rc te bereiken van omstreeks 4. Tevens worden de houten verdiepingsvloeren geïsoleerd met glaswol (Rd 4) omdat het leeuwendeel van het stoken gebeurt in de woonruimte. Ook wordt er een balansventilatie systeem geplaatst met warmte terug winning. Toch, omdat wij erg veel warm water gebruiken, bijvoorbeeld door zeker vier baden op een dag, zijn we bang dat de stookkosten nog altijd hoog zullen uitvallen. Omdat ik geen interesse heb in een brommende warmtepomp aan mijn gevel, kom ik al snel op een verticale gesloten bron warmtepomp, vooral ook de koelfunctie voor in de zomer spreekt ons erg aan. Een horizontale bron valt af wegens de consequenties voor de tuin. In de woning, 170 m2, zal ook vloerverwarming worden aangelegd, en in combinatie met alle isolatie maatregelen en met het te plaatsen HR++ glas lijkt mij dit een ideaal renovatie referentie project.

Gasleiding afdoppen

Er is een overbodige gasleiding die net boven de grond uitkomt. Graag onder de vloer afdoppen

Gaskraan aansluiten

Het gaat om het aansluiten van een gaskraan (buiten) op een afgedopte gasaansluiting. Ik heb een foto toegevoegd van de afgedopte aansluiting. Op deze gaskraan moet een gasslang passen conform de koppeling die ik eveneens als foto heb toegevoegd. Het betreft een gasaansluiting voor buitenhaard op (aardgas).