Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Rotterdam of directe omgeving.

10303 klanten uit Rotterdam bevelen een bij Casius in Rotterdam aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp voor sportcomplex, warmtepomp met zonnepanelen voor nieuwbouwwoning, de aanleg en aansluiting van een grondwater-warmtepomp, warmtepomp plaatsen, warmtepomp laten plaatsen, warmtepomp plaatsen, leidingen omleggen en plaatsen badkamer, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp installeren, warmtepomp installeren, leveren en installeren warmtepomp met verticale bron ter verwarming, roomdivider (gashaard) realiseren in een aanbouw, een warmtepompboiler leveren en plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Rotterdam:

Gashaard en de afvoerpijp verwijderen

Ik wil graag de gashaard en de bijbehorende afvoerpijp verwijderen. Er zijn 3 leidingen. Gasleiding en 2 moederhaard. Deze wil ik graag verwijderd hebben zodat de laminaat gelegd kan worden.

Split unit airco controleren en bijvullen

Ik wil twee airco units laten bijvullen en nakijken

Vaatwasser aansluiten

Graag zouden wij een vaatwasser aansluiting willen maken op de afvoer in ons huis in Rotterdam, Delfshaven. Het gaat om een losse vaatwasser (geen inbouw). Er zijn 2 stopcontacten die in aanmerking komen voor de stroomvoorziening. 1 hoort bij de groep van de woonkamer en 1 hoort bij de groep van de keuken. Verwachten jullie een nieuwe groep te moeten aanmaken voor de vaatwasser? In de bijlage ook een foto van de meterkast. In plaats van de zwarte kast (zie foto) komt de vaatwasser te staan. Hoeveel gaat de aansluiting bij jullie kosten? Hoeveel uur verwachten jullie ermee bezig te zijn? Alvast bedankt. PS; graag contact via de mail

Leidingwerk vervangen in de keuken en badkamer

Het gaat om een hele kleine badkamer van 0,8 bij 1,7. Deze wordt gerenoveerd. Dit betekent nieuw leidingwerk zodat de douche op een betere plek kan komen, het toilet verplaatst kan worden en leidingwerk voor een kleine wastafel. De tegels zullen verwijderd zijn. Er is sprake van loden leidingen in de badkamer en die dienen vernieuwd te worden. Daarnaast is er een nieuwe keuken geplaatst maar daar is ook deels sprake van lood. Indien mogelijk zou dat ook verwijderd en vernieuwd moeten worden. Het zijn dus twee klussen. De woning staat leeg en er kan dus Corona proof gewerkt worden. De klus zou plaatsvinden in de week 8 - 12 juni. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatieproject Welke werken moeten uitgevoerd worden? Toilet plaatsen, douche / bad plaatsen, kranen plaatsen, waterleidingen plaatsen / aanpassen

Verwarming aanbrengen

Het is een bedrijfs loods. Beneden verdieping is 97 m2 Boven verdieping bestaat uit 1 kantoor ruimte van 40m2 En 1 ruimte van 50m2 is nu opslag. Mijn bedoeling is om daar een kantoor wacht ruimte van te maken

Nieuwe cv ketel en radiatoren en leidingwerk

Graag zouden wij een nieuwe cv ketel willen hebben voor onze opbouw die gemaakt wordt. Daarbij willen wij de leidingen laten verleggen, de cv ketel zit momenteel op de 1 verdieping, deze verwarmt de douche. Wij hebben vloerverwarming. De ketel is 12 jaar en dachten daarom om direct een nieuwe te laten aanschaffen, wij dachten zelf aan de Remeaa Calenta C40CW5. De leidingen zouden dan omgelegd moeten worden. Daarnaast willen wij ook graag 2 radiatoren onder de dakkapellen laten plaatsen aan weerszijden. De radiatoren kunnen wij eventueel zelf aanschaffen.

Zonthermisch dak aanleggen

Wij wonen 2 jaar in een nieuwbouwwoning. Er is een stadsverwarming aansluiting. We hebben ( te weinig) zonnepanelen en geen accu. Het doel is om van de stadsverwarming af te komen en het huis te verwarmen en koelen via een netwerk en zoveel mogelijk energie terug winnen. We zijn op zoek naar indak pvt en energiedaken (zonthermische daken). Wellicht om een bron te regenereren om die in de winter aan te spreken voor warmte voor de warmtepomp. Het dak is 7 bij 5,5.

Gaskachel verwijderen

Graag wil ik een gaskachel uit mijn woonkamer laten verwijderen en indien mogelijk het liefst nog binnen 2 weken vanwege hoogzwangerschap. Dus kachel verwijderen en leidingen afdoppen / weghalen?

Aanleggen buitenkraan vanuit de meterkast door de kruipruimte

Wij willen een buitenkraan in de achtertuin. Het huis is uit 1998, is ongeveer 10 m lang maar als het kan de leiding schuin onder de woning langs. In de achtertuin ligt een vlonder. De kruipruimte is goed bereikbaar. De buitenkraan mag vanuit de achtergevel komen.

Leidingen afvoer en elektriciteit verleggen

Ik heb 2 juli iemand nodig die mijn leiding en elektra aansluit tbv een nieuwe keuken. Er moeten zeker groepen bij. Ik heb als het goed is ruimte om dit met de huidige meterkast te doen. Meterkast is 1,5 jaar oud. Tekeningen aanwezig.

Agpo Aquasol 3 zonneboiler onderhoud uitvoeren

De Agpo Ferroli Aquasol 3 uit 2005 functioneert nog goed maar heeft af en toe kuren. Hij geeft soms een veel te laag rendement terwijl de pomp hoorbaar wel loopt en de collector op het dak recentelijk is gereinigd. Ook geeft hij soms bij heel veel zonlicht code 75. Hij heeft tot nu toe nog nooit een officiële servicebeurt gehad.

Badkamer vernieuwen

De huidige badkamer verwijderen (behalve tegels), een inloop douche plaatsen, 2 losse wasbakken plaatsen, leidingen voor beide klein stukje (2× een meter?) verleggen, radiator plaatsen, vloer + wanden tegelen.

Buitenkraan vanaf meterkast aanleggen

Ik zou graag een buitenkraan met sleutel en kom willen aan de voorkant van het huis. De kraan moet aan de buitenkant van de meterkast komen dus het gaat maar om een kort stukje leiding. Vorstvrij en afsluitbaar.

Warmtepomp vervangen

Ik heb een warmtpomp uit 1985, en ik wil het graag laten vervangen door een nieuwe. Ik wil graag weten wat de kosten en de mogelijkheden zijn en ik ontvang graag een offerte.

Mexicaanse tuinhaard plaatsen

Ik wil graag een mexicaanse tuinhaarden in de tuin ,niet al te groot maar ben erg benieuwd wat kost en kan ik het overal neerzetten?

Airco verwijderen en aanvoeren, twee units binnen en de buiten unit

Wij willen de hele airco installatie laten verwijderen, dus de twee units binnen en de buiten unit, er is een derde unit op zolder maar die blijft want daar kun je niet meer bij, wel de pijpen aan de buitenkant huis weghalen van deze derde unit.

Buiten kraan aanleggen

Er is een kraan buiten maar de afsluiting is dicht en niet vindbaar. Graag weer 1 maken.

Water en stroom op een dakterras aanleggen

Onder ons dakterras bevindt zich de cv-ketel, aansluiting voor water en elektra. Ik ben benieuwd wat het ongeveer moet kosten om water en elektra aan te laten leggen op het dakterras. Daarnaast ben ik benieuwd naar het tijdsbestek van een dergelijke klus.

Gaskachel verwijderen en afvoeren

In onze woonkamer bevind een oude gaskachel. Deze willen we graag laten verwijderen en de leiding dicht laten maken (zodat we nieuw laminaat kunnen leggen, hier hebben we iemand voor). De gaskachel afvoeren graag. In de bijlagen bevinden foto's van de kachel. Voorkeur heeft de week van 4 mei, maar iets later kan ook.

Opzet zwembad verwarmen met zonnecollectoren of warmtepomp

Het gaat om het verwarmen van een opzet zwembad van Intex van 60.000 liter ( ongeveer 10 X 5 X 1.30). Zwemmen we in op zonnige dagen. Zandpomp is aanwezig. Ik denk aan twee opties: zonnecollectoren of een warmtepomp. Ik heb me proberen in te lezen, maar nu ben ik op een punt dat ik graag persoonlijk advies ontvang. Ik weet namelijk niet helemaal zeker of zonnecollectoren voldoende zijn. Wordt het alleen een warmtepomp, dan wil ik graag advies over welke soort, het verbruik en hoe duur het zal worden. Ik heb een carport in de buurt van waar het zwembad komt van 12 x 3 meter met plat dak. Daar kan iets opgelegd worden.

Nieuwe CV monteren

Ik ben op zoek naar iemand een CV ketel plaatsen op nieuwe plaats ook met condensafvoer. De nieuwe plek zal ongeveer 1.5 meter verplaatst worden. De leidingen hiervoor moeten dus ook verplaatst worden. Wij willen een CV-5, of graag een vergelijkbare optie. De afmeting is 90 x 49 cm, de ketel moet daar tussen passen.

Radiator verplaatsen in de woonkamer

Ik wil graag de huidige radiator verwijderen of verplaatsen tegen de muur aan als dat kan. Desnoods komt er een nieuwe radiator tegen de muur aan als dit aangesloten kan worden op de huidige leiding. Dit wil ik graag ivm met aanschaf schuifpui.

Lood leiding vervangen

Onze VVE wil de loden standpijp in ons pand vervangen. Het gaat om het stuk leiding vanaf de straat naar de persoonlijk watermeters in elk appartement (4 verdiepingen). Zou u een indicatie kunnen geven van: - kosten - duur van werkzaamheden Ik hoor graag van u als u meer informatie nodig heeft om bovenstaande schattingen te kunnen maken.

Compleet cv systeem vervangen

Vervanging van gas haard naar cv. leveren ketel. plaatsen van leidingwerk gas . aan en retour cv plaatsing ketel incl afvoer co2 en aanvoer lucht plaatsing radiatoren. Het betreft een appartement op de eerste verdieping ongeveer tussen de 80 en 120 kubb inhoud

Een gas-CV-ketel omzetten naar een elektrische

Ik zoek CV-installateur die een gas-ketel kan vervangen door een elektrische ketel. 3 kamer appartement(huur) is op de bovenste etage gelegen, en alles is gelijkvloers. Moet VW en WW leveren. CV-ketel op gas momenteel. Ik bespreek graag met de vakman hoe onze situatie exact in elkaar steekt.