Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Rotterdam of directe omgeving.

9530 klanten uit Rotterdam bevelen een bij Casius in Rotterdam aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: badkamerrenovatie en keukenplaatsing, zonneboilers en zonnepanelen installeren, water, riool en elektra aanleggen in restaurant, ventilatiesysteem aanleggen in restaurant, vloerverwarming aanleggen, collectoren plaatsen voor vloerverwarming, cV-installatie compleet aan laten leggen, vloerverwarming aanleggen en radiatoren plaatsen, complete CV installatie aanleggen, verwarmingen monteren, rookkanaal aanleggen, centrale verwarming aanleggen, cV-installatie aanleggen, moederhaard en boiler door combiketel vervangen, zonneboiler met vloerverwarming installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Rotterdam:

Rookkanaal aanleggen in een hoekwoning

Ik overweeg om de houtkachel Livin'flame Flora aan te schaffen. Ik wil die dan laten plaatsen aan de zijgevel in onze woning. Er moet een afvoerpijp worden geplaatst met een doorvoer door de zijgevel en buitenshuis een pijp recht omhoog tot aan het dak. Ik ontvang hiervoor graag uw prijsindicatie.

Lekkage in de badkamer verhelpen

Lekkage in de badkamer opsporen en verhelpen

Afvoer voor condenswater cv ketel

De afvoer van het condenswater van mijn CV ketel is afgekeurd door de Eneco. De CV ketel hangt op de zolder en moet gaan naar de afvoer van de wasmachine, maar er zit een dikke drempel in het parcours. De afvoer van de wasmachine zit in de vloer, een putje. De afvoer van de wasmachine loopt door de vloer naar de afvoer van de douche en is daarop aangesloten.

Installatie van een houtkachel

Wij willen graag een kachel laten plaatsen. Het rookkanaal is al aanwezig (22 x 20 cm) en er moet wel een flexibele dubbelwandige rookafvoer (diameter 15 cm, 7 meter) geplaatst worden. We kunnen eventueel zelf voor al het materiaal zorgen (koppeling kachel naar buis, flexibele buis, eindstuk en kapje) en dan zou het puur de installatie betreffen. De hittebestendige vloer ga ik zelf plaatsen.

Moederhaard en boiler door combiketel vervangen

Moederhaard en boiler verwijderen. Combiketel plaatsen. Appartement 60 m2.

Radiatoren controleren en knoppen vervangen

Graag wil ik de onderblokken plus knoppen van een viertal radiatoren (stadsverwarming) laten vervangen. Mogelijk moet ook de stadsverwarmingsklep met motor en klokthermostaat worden vervangen. Kunnen jullie ook de materialen leveren? Tevens wil ik onderhoud laten plegen aan de ventilatie (keuken en toilet) en deze laten afstellen.

Designradiator ophangen en badkamer kitten

Een Plieger designradiator Siena ophangen en aansluiten + CV weer ontluchten enzovoort. En bij de douchecabine plus tussen tegels en deurstijl de oude kit verwijderen en opnieuw kitten. De radiator ophangen heeft enige haast, het kitwerk mag later gedaan worden.

Verdeler van vloerverwarming vervangen

Verdeler van vloerverwarming vervangen: Ik zou graag een offerte ontvangen om mijn 3 groeps-verdeler en pomp te laten vervangen.

Airco plaatsen in vier kamers

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor airco in 4 kamers. 2 op de 1e verdieping en 2 op zolder. De kamers op zolder bevinden zich boven de kamers op de 1e verdieping. Op zolder zijn 2 dakkapellen gebouwd dus er is plek voor een buitenunit, al ben ik er niet over uit wat voor ons het handigst/voordeligst is. Ook de inbouwvariant is een optie. Ik wil wel de 4 airco's apart kunnen bedienen. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn en bij vragen kunt u mij altijd bereiken.

Kachelpijp installeren en aansluiten op houtkachel

De pijp door een zijwand, of anders door het dak. Daar wil ik graag een deskundig iemand voor hebben. Graag uw offerte inclusief materialen.

Gat in de betonvloer boren

Ik wil graag in mijn trappenkast een gat door de vloer geboord hebben, om daar een afvoer op de riolering aan te sluiten. Het gaat om een kwaaitaal vloer. De vakman is verantwoordelijk voor de aanschaf van de benodigde materialen.

Nieuwe CV monteren

We hebben op korte termijn een nieuwe CV nodig die ik graag op afbetaling wil aflossen.

Convector radiator ontluchten

Ik heb 2 convector radiatoren in de huiskamer maar die worden niet echt warm. Op het moment dat ik de verwarming op 30 graden zet word 1 radiator een klein beetje warm, de andere blijft koud. Zelf ontluchten lukt me niet en ik zou het fijn vinden als er een vakman kan komen om de werkzaamheden uit te voeren.

Technische tekening maken voor keuken

Graag zou ik een offerte willen voor het maken van een technische tekening (waar alle aansluitingen en welke soort aansluitingen dienen te komen) voor een nieuwbouw huis. Deze dienen we aan te leveren bij projectontwikkelaar, echter hebben we nog geen idee welke keukenleverancier we zaken willen doen. We hebben wel al een goed beeld van de apparatuur en waar deze ongeveer moet komen.

CV-klep vervangen van de stadsverwarming

We hebben stadsverwarming en de cv-klep, merk Elesta ATE220A reageert niet meer op de thermostaat. Hij doet het wel handmatig. We willen de klep laten vervangen.

Thermostaat van de stadsverwarming installeren

We ontvangen graag offertes voor het installeren van een thermostaat in een huis waar stadsverwarming in zit. Het gaat niet alleen om de thermostaat, maar ook om de klep/ het mechanisme dat de toevoer afsluit als het warm genoeg is. Graag een offerte.

Mantelbuizen aanleggen voor gas

Het gaat om een pand waar 4 aparte woningen in zitten. Deze moeten elk voorzien worden van een eigen gas en electra meter. Stedin komt deze meters plaatsen, maar er moeten dus nog mantelbuizen worden aangelegd. Ik zou de klus graag zo spoedig mogelijk gedaan willen hebben.

Rookkanaal aanleggen

Ik wil in het bestaande rookkanaal (jaren '30 woning) een rookkanaal aanleggen voor een houtkachel, indien mogelijk. Lengte ongeveer 10 meter (drie verdiepingen). De 1e en 2e verdieping hebben nog een kanaal. Van de begane grond naar de eerste moet het kanaal opgezocht en opengemaakt worden, het plafond is dichtgemaakt. De vloeren zijn van hout. Het dak en de schoorsteen zijn via het dakterras goed bereikbaar.

Moederhaard schoonmaken

Ik heb een moederhaard en die moet voor onderhoud. Een gashaard van circa 5 jaar oud. Er is niet eerder onderhoud aan geweest.

Kruipruimte leegpompen

Door verstopte riolering staat er tussen de 15 á 20 centimeter water in de kruipruimte. Het betreft een oppervlakte van 9 meter bij 4 meter.

Houtkachel met flexibele afvoerpijp monteren

Wij hebben in onze woning een oud rookkanaal van een open haard zitten. We willen daar een flexibele afvoerpijp in laten plaatsen en daarop een houtkachel laten aansluiten. We hebben nog geen kachel gekocht. We willen een eenvoudige kachel, geen designmodel. We willen een afspraak maken om ons te laten adviseren en ontvangen daarna graag uw offerte.

Gaskachel aansluiten

Ik wil een gaskachel aan laten sluiten met een afvoer naar de zijkant van onze woning. Er ligt al gas, en er moet één door de muur heen naar buiten worden geboord. De afstand naar buiten is ongeveer 3 á 4 meter.

Houtkachel plaatsen

We hebben net een huis gekocht uit 1924 in Rotterdam. Daar heeft ooit een kachel ingezeten en er is dus ook nog een rookkanaal aanwezig. We willen graag een rvs houtkachel plaatsen en hulp bij veilige aansluiting en plaatsing van een pijp in het rookkanaal.

Nieuwe CV-ketel plaatsen

Mijn ketel is nu echt op en dient vervangen te worden door een goede, zuinige combiketel. Daarnaast veel corrosie op de leidingen, die moeten ook vervangen worden. Radiatoren moeten nagekeken worden.

Leidingen doorspoelen en regendouche opnieuw installeren

Mijn geïnstalleerde regendouche dient nagekeken te worden. Geeft te weinig water(druk). Volgens de leverancier zou het ergste probleem verholpen moeten zijn als de leidingen goed doorgespoeld gaan worden. Welke erkende installateur kan dit nakijken en mij advies geven?