Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Rotterdam of directe omgeving.

9875 klanten uit Rotterdam bevelen een bij Casius in Rotterdam aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: zonnepanelen en warmtepompsysteem aanleggen, cV installatie aanpassen, warmtepompinstallatie aanleggen in groot complex, lucht of grond warmtepomp installeren, verwarming installeren in nieuwbouw woningen, water-water warmtepomp installeren, water-water pomp aanleggen, warmtepomp installeren, warmtepomp aanleggen en zonnepanelen, luchtluchtwarmtepomp installeren, water-water warmtepomp installeren voor hotel, water - water warmtepomp installeren, water-waterwarmtepompinstallatie installeren, warmtepomp aarde en WTW installeren, aardwarmtepomp laten plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Rotterdam:

Woningen samenvoegen

Huidige situatie: - meterkast begane grond en 1e verdieping - gas aansluiting begane grond en 1e verdieping Toekomstige situatie: - Aansluitingen op de begane grond laten vervangen en aansluiten op de 1e verdieping

Verwijderen van radiatoren

In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Nieuwbouw Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Er staan 2 zeer groot, onhandige radiatoren in de woonkamer (35 m2) waar we van af willen. Huis is nog niet opgeleverd en het betreft een nieuwbouw. Er komt laminaat boven op de vloerverwarming.

Vaatwasser aan- en afvoerslangen vervangen

De aan- en/of de afvoerslang van mijn inbouw vaatwasser (siemens, 10 jaar oud) lekken, waardoor er water bij de benedenburen door het plafond komt. Deze moeten vervangen worden, en bij voorkeur ook wat langer dan de huidige. De aanvoerslang bestaat uit onderdelen: een zwarte dunne waterslang vanaf de aansluitkraan, dan een tussenapparaat en dan de gebruikelijke ribbelslang.

Vloerverwarming aanleggen

In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen de 10 en 50 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het gaat om vloerverwarming op de begane grond van een eengezinswoning. Oppervlakte is ongeveer 40 m2.

Nieuwe geiser laten installeren

Graag het vervangen van mijn oude geiser (is stuk). Wat zijn de mogelijkheden tot koop/huur en in wat voor tijd bestek? Materialen voor de vakman.

Waterpunt op het dakterras aanleggen

Vanuit mijn bovenverdieping wil ik water aanleggen op het dakterras. Wij hebben een 'zwevend dak constructie' dakterras, dat via een vaste trap te bereiken is. Het leidingwerk voor het kraantje dat ik wil laten plaatsen zou eventueel vanaf de boiler (naast het dakluik) kunnen worden doorgetrokken. Graag een offerte met inclusief materialen en manuren.

Mechanische ventilatie installeren

Wij hebben 2 souterrains die in de zomer erg vochtig en in de winter erg koud zijn. Dit komt waarschijnlijk doordat er niet genoeg verwarmd kan worden waardoor er vocht uit de buitenlucht neerslaat in de ruimtes. We zouden dit graag oplossen door de ruimtes geen lucht meer van buiten aan te laten voeren via de kiepraampjes, maar via een mechanisch ventilatiesysteem dat ook er ook voor zorgt dat de lucht wat droger Eventueel zouden we deze lucht uit de woonkamer kunnen onttrekken omdat het daar sowieso al minder vochtig is en er actiever verwarmd wordt. Het is belangrijk dat het systeem geen geluid verspreidt via de luchtkanalen en minimaal geluid produceert. We zouden graag te weten komen wat voor opties hier zoal voor bestaan.

Gaskachel verwijderen

Gaskachel verwijderen op 14 mei 2018 om 16.30 uur. Is een woning uit 1931 en de gaskachel is mogelijk 20 jaar oud. Kachel wordt al afgekoppeld, alleen afvoeren.

Vloerverwarming aanleggen

Ik wil vloerverwarming laten aanleggen. Het gaat om ongeveer 46 m2. Woonkamer, keuken, gang en wc. En moet als hoofdverwarming dienen. Wel moet ik even aangeven dat aan de achterkant van de woning een uitbouw die ongeveer 15 cm lager ligt dan de woning.

Kraan installeren

Ik wil een bad-/douchekraan laten installeren. Het gaat om een Grohe start 1 greep kraan.

CV-installatie aanleggen

Ik heb momenteel een moederhaard. Deze moet weggehaald worden en wij willen een CV aanleggen voor 3 slaapkamers, 1 badkamer en een woonkamer. Er zijn nog geen leidingen dus die moeten ook geplaatst worden. Vloerverwarming hoeft niet geplaatst te worden. Het appartement is 75 m2.

Aanschaf electrische boiler in combinatie met vloerverwarming

Ik wil graag informatie betreft het leggen van vloerverwarming (50 m2) in een recreatie woning welke zal worden gevoed met een elektrische boiler.

Vloerverwarming met warmtezones aanleggen

Plaatsen van vloerverwarming (circa 60 m2) met 2 warmtezones (1x warmer voor woonkamer, 1x kouder voor slaapkamer). Geschikt om betonnen vloer erover te laten storten en aansluiting aan zonnepanelen mogelijk.

Ventilatie aanbrengen in badkamer

Kleine badkamer in bovenwoning waar schimmel plekken op het plafond zitten. Ik ben op zoek naar een ventilatiesysteem wat dit in de toekomst voorkomt (ik zit te denken aan een opbouwventilator). Het is een afgesloten ruimte (geen ramen die open gezet kunnen worden) met een deur naar die uitkomt op de keuken.

Waterslag in waterleidingen verhelpen

In toenemende mate heb ik last van waterslag. Eerst was het alleen bij de wasmachine en nu bij alle kranen. Ook wordt het geluid steeds harder. Waardoor ook de buren hinder ervaren. Het betreft een jaren '30 woning op de tweede en derde verdieping.

Vloerverwarming plaatsen

De woonkamer wil ik laten voorzien van vloerverwarming. Wellicht wil ik 1 radiator behouden. De woonkamer is 5 bij 8 meter ongeveer.

CV ketel plaatsen

Ik wil voor mijn eengezinswoning een nieuwe CV ketel met boiler en aan-/afvoerpijp laten plaatsen. De oude is namelijk aan vervanging toe.

Airco unit plaatsen

Ik wil een airco unit laten plaatsen in de woning voor een oppervlak van 120 m2. De afstand naar buiten toe is ongeveer 1 meter.

Vloerverwarming aanleggen in souterrain

Bij onze woning is funderingsherstel gedaan, hierdoor is er een souterrain ontstaan van circa. 44 m2. Deze ruimte willen wij verwarmen middels vloerverwarming. De huidige vloer is een betonnen bak (2,50 meter hoog). Ik laat me graag adviseren over infrezen van de vloerverwarming of een mat. We maken momenteel enkel gebruik van een CV ketel op gas. Maar willen ook graag advies betreft het (in de toekomst) overstappen op een andere vorm verwarmingsbron.

Vloerverwarming in grindvloer frezen

Ik wil graag vloerverwarming. Is het mogelijk om in de bestaande grindvloer te frezen en deze te egaliseren zodat er bovenop een pvc vloer gelegd kan worden? De grindvloer heeft een open structuur. Het gaat om een vloeroppervlakte van +/- 60 m2. Het betreft de woonkamer met open keuken en de hal. Graag in eerste instantie een indicatie van de kosten.

Inbouwventilator vervangen

Onze inbouwventilator blijft maar aanstaan na het douchen. Deze moet verwijderd worden en er moet een nieuwe geplaatst worden. Nieuwe is nog niet aangeschaft aangezien we niet weten welke we nodig hebben.

Elektrische accumulatoren

Ben je eigenaar of huurder van de plaats waar je elektrische verwarming wilt installeren? Eigenaar Welke installatie moet uitgevoerd worden? Volledig nieuwe installatie Welke installatie heb je momenteel? Andere of nog geen installatie Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Momenteel verwarming via een gashaard. Ik ben aan het oriënteren wat de meest voordelige optie is om een centrale verwarming te installeren. Het appartement is 60m2 en beschikt over dubbel glas.

Complete CV installatie met vloerverwarming

In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatie. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen de 10 en 50 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Woning uit 1984, betonnen vloer met kurken vloerbedekking. Oppervlakte van woongedeelte is ongeveer 45 m2. Moet in deze situatie gefreest worden of is het droge systeem ook mogelijk? Moet de kurken vloer verwijderd worden alvorens de vloerverwarming te plaatsen? Oplevering van het huis is in mei, dan zouden we z.s.m. vloerverwarming willen plaatsen. Wat is jullie mogelijkheid?

WC laten vervangen

Zit scheur in het wc reservoir moet worden vervangen of een hele nieuwe wc

CV-systeem voor vloerverwarming compleet installeren

Het betreft een huis in aankoop. Ik zou graag vloerverwarming (matten) installeren. ik ben heel benieuwd naar de verschillende opties en de kosten. Grootste oppervlakte beneden: keuken, woonkamer, gang en wc zijn ongeveer 68 m2. Overigens heb ik veel ramen op de benedenverdieping (hoekwinkelpand). Tweede verdieping slaapkamer en badkamer van in totaal 33 m2.