Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Rotterdam of directe omgeving.

9959 klanten uit Rotterdam bevelen een bij Casius in Rotterdam aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp installeren, warmtepomp installeren, warmtepomp installeren, water-waterwarmtepomp installeren, energieneutraal verwarmingssysteem nieuwbouw, warmtepomp plaatsen, vloerverwarming en warmtepomp installeren, grond-water warmtepomp, standleiding en loden leidingen vervangen, isoleren en warmtepomp aanleggen, warmtepomp plaatsen, balansventilatie met WTW installeren, vloerverwarming plaatsen, warmtepomp installeren, warmtepomp installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Rotterdam:

Oude airco verwijderen

Het verwijderen van een heel oud aircosysteem. Op het balkon en in twee kamers.

Rookgasafvoer en dakdoorvoer vervangen en verplaatsen

De rookgasafvoer van de HR ketel moet worden vervangen. Bovendien moet de dakdoorvoer in een schuin dak worden verplaatst, zit nu te dicht bij het zolderraam. De rookgasafvoer moet met minder dan een meter worden verlengd.

CV installatie aansluiten

Het aanleggen van een complete cv installatie,bestaande geiser verwijderen en daarop aansluiten. Gaskachel verwijderen. Leidingen allemaal opbouw. Rookgas door bestaande klein raam deze netjes afdichten. Woning heeft stenen muren. Werkplaats Den Haag.

Nieuwe radiator installeren

Vanwege een lekkende radiator in mijn badkamer wil ik graag een offerte opvragen voor het plaatsen van een nieuwe radiator. Er zal een design radiator van 162 bij 147 cm geplaatst worden.

Vloerverwarming plaatsen

In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Nieuwbouw. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 50 en 100 m². Betreft een nieuwbouwproject waarbij we vloerverwarming wensen. Dit gaat in totaal over ongeveer 8 woningen telkens met 2 vloeren. Gaat om de 2e verdieping en de zolder. Ik wil het graag voor de 21e weten.

Vloerverwarming plaatsen

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? 55 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Vloerverwarming plaatsen. Oud huis uit 1913, houten vloer, nu CV met radiators op de begane grond.

Vloerverwarming aanleggen

Het gaat om ongeveer 80 m2 in een appartement waar we vloerverwarming wensen. Er ligt nu een parketvloer, die moeten we nog weghalen. Wat zijn de kosten om de vloer glad af te werken na het aanleggen van de verwarming?

Boiler verplaatsen van de badkamer naar de inbouwkast

Ik wil graag een boiler laten verplaatsen van badkamer naar inpandige kast naast de badkamer.... hierbij moeten ook de leidingen en elektra worden aangepast.

Vloerverwarming aanleggen en isoleren

Ik wil graag vloerverwarming aan laten leggen. Er ligt nu een betonvloer. De vloerverwarming moet erop komen te liggen en geïsoleerd. Het gaat om een vloer van 15 bij 8 meter.

Elektrische boiler plaatsen

Graag zouden wij een nieuwe elektrische boiler kopen en laten installeren in ons appartement. Ook moet de oude boiler weggehaald worden. We zijn op zoek naar een model van 120L van een A-merk.

Thermostaat in de woonkamer verplaatsen

Wij willen graag de cv thermostaat in de woonkamer naar een andere muur verplaatsen. Hij hangt nu aan de muur achter de koelkast

Vloerverwarming leggen

In verband met waterschade bij noodweer moet de vloer vervangen worden op de begane grond, daarom willen we gelijk vloerverwarming laten aanleggen. Er is beneden een betonvloer die niet overal even gelijk is ( in de keuken ligt hij iets hoger). Op de vloerverwarming willen we een pvc vloer laten aanleggen waarbij de uiteindelijke afwerking dus heel glad moet zijn. Graag vernemen we daarom ook of u deze afwerking kan doen en wat hier de kosten voor zijn. We willen de vloerverwarming als hoofdverwarming. Graag willen we ook de bestaande radiatoren laten verwijderen en zo mogelijk ook de bijbehorende leidingen. In verband met kleine kinderen hebben we graag van te voren goede afstemming over de werkzaamheden en een idee over hoe lang we de benedenverdieping niet kunnen gebruiken. Het gaat om ongeveer 42-45 m2.

Mechanische ventilatie aanleggen in horecapand

Graag ontvang ik een indicatieve prijs voor het installeren van een van een rechtstreeks met de buitenlucht in verbinding staande goedwerkende mechanische ventilatie met een luchtverversingscapaciteit van 3,8•10-3 m3/s per m2 vloeroppervlakte. Gaat om een bestaand gebouw, een oude kleuterschool uit 1968. Gebouw is gevestigd in Rotterdam-Oost. Ruimte is ongeveer 49m2 en 3,60 hoog. Er wordt alleen drank geschonken, geen keuken. In bijlage 2 foto's van de ruimte.

Split airco plaatsen

Wij willen graag een airco aan gaan schaffen alleen deze zou geplaatst moeten worden (split airco). Er zou voldoende ruimte moeten zijn om deze in de woonkamer te plaatsen, echter zitten er aan de buitenkant platen (geen open muur), en dat zou de klus ingewikkeld kunnen maken. Materialen in overleg.

Verschillende airco-units plaatsen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: plaatsen van 2 losse units in slaapkamers op zolder met split unit op dak en mogelijk 2 losse units in slaapkamers 1e verdieping met split unit op dak garage.

Vaatwasseraansluitingen plaatsen

Ik wil graag een vaatwasser, maar ik moet eerst nog een vaatwasseraansluiting hebben onder mijn gootsteen. Er is dus al een wateraansluiting, maar nog geen toevoer/kraan om een vaatwasser aan te sluiten. Op het sifon zit wel een afvoerstuk voor een vaatwasser. Ook zitten er al aansluitingen voor een wasmachine, deze loopt een paar meter door naar een hok in de keuken. De vaatwasser zou in het kastje naast de gootsteen komen.

Mobiele airco bijvullen

Ik zou graag willen dat mijn mobiele airco wordt bijgevuld, hij trilt, en alles zit goed dicht, ga er vanuut dat dit het probleem is. ac 5490

Waterslag in de waterleiding laten verhelpen

Zodra de kranen in de badkamers worden gesloten horen we elke keer een tik, welk steeds heftiger wordt. Het lijkt vooral te komen vanuit de warmwaterkraan. De badkamers op zowel de eerste als tweede verdieping ervaren dit probleem. Ik zoek iemand die dit probleem kan verhelpen.

Verwarming vernieuwen

In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m² Bestaande woning met een tegelvloer. Nieuwe CV ketel. Leidingen infrezen eventueel tegels eerst verwijderen.

Huisaansluiting naar de riolering verhogen

De gemeente gaat de riolering aanpassen en de straat ophogen. Ik wil dat de leidingen aangepast worden op de nieuwe situatie. Het tijdsbestek dat de gemeente hier bezig is, is ongeveer twee weken. In deze periode wil ik dat mijn tuin aangepast wordt. Eventueel ophogen (1 m3) en de leidingen aangesloten worden. Dit betreft riolering en afwatering. De afstand tussen mijn huisgevel en de nieuwe leiding is ongeveer 12 meter.

CV leidingen in de vloer leggen en nieuwe CV leidingen aanleggen

Ik heb nu een CV combi ketel, gevestigd op het balkon, uit 1996 die alleen aangesloten is op de verwarming. Ik zou graag CV leidingen die nu met de verwarming zijn aangesloten weg willen werken in de vloer of de wand. En daarnaast zou ik nieuwe CV leidingen willen aanleggen voor warm water. Er moeten twee nieuwe leidingen gelegd worden naar de keuken en badkamer van totaal ongeveer 20 meter (werken momenteel met geiser). Het betreft een appartement op de tweede verdieping welk niet bereikbaar is per lift.

Vaatwasseraansluitingen plaatsen

Ik wil graag een vaatwasser-aansluiting aan laten leggen. Graag plaats ik de vaatwasser naast het gootsteenkastje. Waterleiding en afvoer zijn dus aanwezig, alleen zullen hierop aangepast moeten worden. Dit betreft een stuk van ongeveer een meter. Het betreft een huurappartement op de 6e verdieping welk bereikbaar is per lift.

Split airco unit plaatsen

Wat kost het leveren en plaatsen van split unit airco? Buiten unit kan op een plat dak geïnstalleerd worden.

Airco's leveren en plaatsen

Wij willen een airco laten leveren en plaatsen in de slaapkamer (ongeveer 50 m3) en in een vrijstaande berging van ongeveer 175 m3 (Beide ter vervanging van bestaande oude airco's, dus er zitten al gaten in de muur). Mooiste zou zijn 1 buitenunit maar de berging ligt ongeveer 5 m. Achter het huis Nu hangt buitenunit aan buitenwand van de slaapkamer met maar een paar m. Leiding, geldt ook voor de berging. Bij 1 buiten-unit wordt dit uiteraard aanmerkelijk meer (schatting 2 x 10-12 m.). Kan/mag dan de leiding ondergronds in bijvoorbeeld een pvc buis naar de berging? Later willen we waarschijnlijk de binnen-units kunnen uitbreiden met 2-3. Is daar al rekening mee te houden (zwaardere buiten-unit / extra aansluitingen)? Uitsluitend professionele merken (Daikin / Mitsubishi / Panasonic e.d.).

Vloerverwarming aanleggen en kelder uitgraven

In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatie. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 50 en 100 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: De kelder wordt uitgegraven, nieuwe vloer, waterdicht behandeld. Op de vloer willen wij verwarming. Het gaat om circa 70 m2. We willen tevens een toplaag op de vloer. We zoeken ook nog iemand die de kelder uit kan graven trouwens.