Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor nieuwe geiser installeren:

Nieuwe geiser installeren

Ik wil graag een nieuwe geiser die voor de badkamer en keuken werkt. Ik woon in een klein appartement van 70 m2. Er zit nu een kleine geiser in de keuken. De oude moet verwijderd worden en de nieuwe geiser moet worden geïnstalleerd.
Onze klant uit Rijswijk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe geiser installeren uit heel Nederland:

Nieuwe geiser laten installeren

Graag zou ik onze nieuwe geiser veilig willen laten ophangen door een vakman. De foto's van de huidige situatie zijn bijgevoegd. Het betreft een chalet in Putten. Ik hoor graag uw inschatting van de kosten en we willen het aftappen van het water voor de winterafsluiting zo handig mogelijk gedaan hebben.

Butaan geiser plaatsen in de stacaravan

Wij willen de geiser ( reeds aangeschaft ) laten monteren / installeren

Nieuwe geiser in de stacaravan plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen / installeren van een nieuwe geiser in een stacaravan. De oude dient door de vakman te worden afgevoerd.

Aanpassen meterkast tbv inductie, kookplaat installeren en geiser verwijderen

Ik wil een kookplaat laten installeren, een geiser laten verwijderen en de groepen in mijn meterkast voor de kookplaat laten aanpassen. (extra groep) De afstand tussen de meterkast en de kookplaat bedraagt ongeveer 2 meter.

Brink luchtverwarming vervangen en nieuwe geiser installeren

De huidige installatie van de heteluchtverwarming dient vervangen te worden, inclusief warmte terugwinmodule en inclusief een nieuwe geiser. Het betreft een Brink B-8 M. De woning is een tussenwoning.

Geiser in stacaravan vervangen

Ik wil een nieuwe geiser voor mijn stacaravan in Bruinisse en deze gelijk laten installeren. Ik zit op het stacaravanpark in Bruinisse. Kan ik hier een offerte voor ontvangen?

Advies voor vervangen van Junker geiser, inclusief installeren

In my apartment we have old Junkers geiser (for kitchen and shower), we want to replace by a better one. Can you drop by, give advice and replace the geiser for us? Thank you.

Doorstroomverwarmer installeren en krachtstroom aanleggen

Ons appartement op de 2e etage is voorzien van een keukengeiser aardgas. Deze geiser willen wij vervangen door een doorstroomverwarmer elektrische geiser. Wat dient er te gebeuren: Geiser verwijderen en vervangen. Krachtstroom van de meterkast naar de keuken aanleggen. Groepenkast bij plaatsen. Meterkast ligt in de gang tegen de keuken. Ik heb inmiddels een aanvraag gedaan bij mijn stroomleverancier, ben in afwachting van een reactie.

Elektrische boiler installeren

Mijn open geiser gaat er uit en ik wil een elektrische boiler laten plaatsen in mijn appartement van 80 liter en deze is bedoeld voor keuken en douche. De leidingen zijn aanwezig maar afhankelijk van de locatie wel eventueel leidingwerk nodig. De type boiler is nog in overleg.

Geiser en rookgasafvoer installeren

Ik zoek een installateur die de rookgasafvoer mijn geiser goed kan plaatsen. De afvoer staat momenteel scheef. Het gaat om een enkel wandige pijp.

Partners

Partners van Casius