Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor oude gasslang vervangen:

Oude gasslang vervangen

Het gaat om het vervangen van de huidige gasslang van mijn inbouwkookplaat. Deze moet vervangen worden door een flexibele gele gasslang
Onze klant uit Rijswijk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor oude gasslang vervangen uit heel Nederland:

Gasslang aansluiten

Ik wil de kookplaat van het fornuis vervangen. Ik heb vandaag zelf geprobeerd om de gasslang aan te sluiten, maar het is niet gelukt. Ik ruik een gaslucht als ik de gaskraan open zet. Ik wil graag dat iemand langskomt om de gasslang aan te sluiten.

Gaskraantje keuken vervangen

Een monteur van Stedin heeft recentelijk ontdekt dat het gaskraantje bij mijn gasfornuis een klein lek heeft. Het ding is dan ook al behoorlijk oud. Graag zou ik mijn gaskraantje in de keuken en de gasslang naar mijn gasfornuis willen laten vervangen.

Gasinstallatie controleren

Ik heb zelf de gasslang van ons gasfornuis vervangen n.a.v. een door Stedin gevonden gaslekkage. Graag wil ik een controlemeting laten uitvoeren en laten nakijken of alles goed is aangesloten. Ik hoor graag van u wat hiervoor de kosten zijn.

RVS gasslang op het inbouwgasstel aanbrengen

Elf jaar geleden inbouw gasstel geplaatst met een verkeerde gasslang. Nu de gasslang van 2006 is moet het zo gauw mogelijk vervangen worden door een rvsslang. De leiding is niet langer dan 1 meter. Verder is de gasleiding onderbroken door een knelkoppeling wegens het inbouwen in een keukenkastje. Graag vervanging hiervan.

Metalen door kunststof gasleiding vervangen

De bestaande gecorrodeerde gasleiding vanaf de gasmeter naar de gaskraan van de gaskookplaat in de keuken dient vervangen te worden door een 20 mm kunststof leiding inclusief gaskraan en nieuwe gasslang naar gaskookplaat. De nieuwe leiding dient onder de vloer met roestvrijstalen beugels opgehangen te worden tevens is een nieuwe doorvoering vereist ter plaatse van de keuken. De vloer bestaat uit een zogenaamde broodjesvloer. De nieuwe gaskraan dient geplaatst te worden in een bestaande 40 cm breed keukenkastje. De oude leiding verwijderen. Het afvoeren doe ik zelf. De lengte van de leiding vanaf gasmeter tot gaskraan in de keuken is ongeveer 9 meter. De kruipruimte is goed bereikbaar. Ik ben merendeel van de dagen goed bereikbaar, bij voorkeur overdag bellen.

Gasslang vervangen

Ik wil graag de gasslang in onze keuken laten vervangen door een erkend installateur.

Gaskraan aansluiten en oude gasslang vervangen

Ik wil in mijn keuken graag enkele aanpassingen laten maken aan de gasleiding. Op de gaspijp zit nu geen eindstop. Graag zou ik een afsluitbare gaskraan laten aansluiten op de gaspijp en de oude gasslang laten vervangen door een veilige gasslang. Ik heb zelf nog geen gaskraan of nieuwe gasslang aangeschaft. Ik ontvang graag uw offerte. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Gaskraan plaatsen voor een kookplaat

Ik wil mijn elektronische kookplaat naar een gaskookplaat vervangen. Onder het kookeiland is er een gasbuis beschikbaar voor aansluiting maar de buis is aan het eind met een kap dicht gesoldeerd. Ik wil een gaskraan met knie plaatsen zodat de buis klaar is voor aansluiting met M24 gasslang. Het lijkt dat mijn huidige koperbuis zacht is dus een steunhuls is benodigd.

Gaskookplaat vervangen

Ik wil de bestaande gaskookplaat vervangen door een ETNA A127V (aanwezig). Er hoeven geen leidingen omgelegd te worden. Ik weet alleen niet of er een nieuwe gasslang bij moet.

Lekke gasslang bij het gasfornuis vervangen

Ik kan en mag niet koken omdat ik een lek heb bij mijn gaskookplaat/gasslang? Ik zoek op zeer korte termijn een expert welke deze kan verhelpen. Het betreft een gasfornuis van de IKEA in een IKEA keuken, 3 jaar geleden geplaatst. Het overige leidingwerk is nagekeken en daar waar nodig vervangen. Zo snel mogelijk!

Partners

Partners van Casius