Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor oude gasslang vervangen:

Oude gasslang vervangen

Het gaat om het vervangen van de huidige gasslang van mijn inbouwkookplaat. Deze moet vervangen worden door een flexibele gele gasslang.
Onze klant uit Rijswijk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor oude gasslang vervangen uit heel Nederland:

Gasslang vervangen

Wij hebben een Boretti gasfornuis van 8 jaar oud en ruiken af en toe gas. We vermoeden dat de gasslang vervangen moet worden, deze is nog nooit vervangen. Graag ontvangen we offerte voor het vervangen van de gasslang, inclusief materiaalkosten en apart verder onderzoek doen naar een mogelijk gaslek, als het niet aan de gasslang ligt. We wonen in Amsterdam in een appartement op 3 hoog.

Vrijstaand gasfornuis vervangen

Ik wil mijn Bosch gasfornuis vervangen voor een nieuwe Pelgrim. Er is een aansluiting, de gasslang (circa 1 meter) moet wel vervangen worden. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Gaskraan vervangen

De gaskraan in mijn keuken draait niet meer open of dicht, kortom die is lam en aan vervanging toe. Hetzelfde geldt voor de gasslang, lijkt me handig om die ook te vervangen, want die is al enige jaren oud (te oud dus). Ik beschik niet over de benodigde materialen, in overleg kan ik die ofwel zelf aanschaffen, ofwel via u, als uw prijs beter is, dan die ik zelf kan vinden. We komen er vast wel uit.

Inductiekookplaat laten vervangen door gaskookplaat

Ik heb een woning gekocht met in de keuken een ingebouwde inductiekookplaat. Er is een gasaansluiting in de keuken. Graag wil de inductiekookplaat laten vervangen door een inbouw gaskookplaat. Ik heb nog geen gaskookplaat gekocht noch heb ik de benodigde accessoires (gasslang of zo?). Op jullie advies wil ik dit alles kopen en door jullie laten vervangen, liefst op redelijk korte termijn want ik kan nu bijna niet koken omdat ik geen geschikte pannen heb.

Gasslang vervangen van een ingebouwde kookplaat

Ik wil de gasslang laten vervangen van een ingebouwde kookplaat. Ik ontvang graag uw offerte voor de levering en montage.

Gasslang aansluiten

Ik wil de kookplaat van het fornuis vervangen. Ik heb vandaag zelf geprobeerd om de gasslang aan te sluiten, maar het is niet gelukt. Ik ruik een gaslucht als ik de gaskraan open zet. Ik wil graag dat iemand langskomt om de gasslang aan te sluiten.

Gaskraantje keuken vervangen

Een monteur van Stedin heeft recentelijk ontdekt dat het gaskraantje bij mijn gasfornuis een klein lek heeft. Het ding is dan ook al behoorlijk oud. Graag zou ik mijn gaskraantje in de keuken en de gasslang naar mijn gasfornuis willen laten vervangen.

Gasinstallatie controleren

Ik heb zelf de gasslang van ons gasfornuis vervangen n.a.v. een door Stedin gevonden gaslekkage. Graag wil ik een controlemeting laten uitvoeren en laten nakijken of alles goed is aangesloten. Ik hoor graag van u wat hiervoor de kosten zijn.

RVS gasslang op het inbouwgasstel aanbrengen

Elf jaar geleden inbouw gasstel geplaatst met een verkeerde gasslang. Nu de gasslang van 2006 is moet het zo gauw mogelijk vervangen worden door een rvsslang. De leiding is niet langer dan 1 meter. Verder is de gasleiding onderbroken door een knelkoppeling wegens het inbouwen in een keukenkastje. Graag vervanging hiervan.

Metalen door kunststof gasleiding vervangen

De bestaande gecorrodeerde gasleiding vanaf de gasmeter naar de gaskraan van de gaskookplaat in de keuken dient vervangen te worden door een 20 mm kunststof leiding inclusief gaskraan en nieuwe gasslang naar gaskookplaat. De nieuwe leiding dient onder de vloer met roestvrijstalen beugels opgehangen te worden tevens is een nieuwe doorvoering vereist ter plaatse van de keuken. De vloer bestaat uit een zogenaamde broodjesvloer. De nieuwe gaskraan dient geplaatst te worden in een bestaande 40 cm breed keukenkastje. De oude leiding verwijderen. Het afvoeren doe ik zelf. De lengte van de leiding vanaf gasmeter tot gaskraan in de keuken is ongeveer 9 meter. De kruipruimte is goed bereikbaar. Ik ben merendeel van de dagen goed bereikbaar, bij voorkeur overdag bellen.

Partners

Partners van Casius