Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Rijswijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Rijswijk heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Rijswijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Rijswijk of directe omgeving.

1003 klanten uit Rijswijk bevelen een bij Casius in Rijswijk aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Rijswijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepompboiler installeren in nieuwbouwproject recreatiewoningen, een groot notarishuis voorzien van vloerverwarming, een groot notarishuis voorzien van vloerverwarming, verduurzamen woning, warmtepomp en vloerverwarming plaatsen, het leveren en plaatsen van radiatoren, HR-ketel en expansievat, vloerverwarming, cv en radiatoren plaatsen, infrarood verwarming plaatsen, houthaard gemetselde schouw vervangen voor roomdiviver gashaard, warmtepomp installeren naast luchtverwarming, of de gele woning verwarmen op lucht-luchtwarmtepompen, vloerverwarming realiseren begane grond en 1e verdieping, cv vervangen voor warmtepomp, adviseren en installeren van boiler of warmtepomp, lage rendement radiatoren plaatsen + lucht-luchtwarmtepomp, van elektrisch-gas ketel over naar volledig elektrisch en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Rijswijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Rijswijk:

Rookgasafvoer vervangen

De rookgasafvoer moet vervangen worden omdat deze niet aan de eisen voldoet. Er staat al een HR ketel. Graag ontvang ik een offerte.

Leidingen bevriezen en radiator in keuken verwijderen blokverwarming

Ik wil de radiator in de keuken verwijderen die ik niet gebruik. Radiator zit ook in de weg voor plaatsen van een andere keuken. Ik woon op de de 7e verdieping, de flat heeft 9 verdiepingen.

Aanvoer en afvoer aanleggen voor wasmachine en droger

Ik heb een wastafel waar ik graag mijn wasmachine bijzet en de droger. Er is alleen geen kraantje of afvoer. Er is wel elektra maar dan voor de verlichting. Dus mogelijk nog een groep erbij. Alvast bedankt. Tevens een oud huis. Vraag mij af of de vloer het houd.

Vloerverwarming aanleggen

Ik wil graag vloerverwarming onder een parketvloer in de woonkamer aan laten leggen. Het gaat om 25 m2.

Quooker installeren, expansietank verplaatsen en vaatwasser aansluiten

Ik zoek een loodgieter die mij kan helpen met de quooker kraan aansluiten, mijn vaatwasser aansluiten en een expansie tank van de vloerverwarming verplaatsen.

Reparatie of onderhoud van zonneboiler

Ik ben op zoek naar een onderhoudsbedrijf voor reparatie/onderhoud van een bestaande installatie (zonnecollectoren: 64 st. Heatpipe aangesloten op jacuzzi).

Aansluiting wasmachine verplaatsen en leidingwerk wastafel

Huidige aansluiting bevindt zich in keuken naast fornuis (onveilig). Deze zou ik graag naar een andere kamer verplaatsen. Eventueel ook aansluiting voor een wastafel in de slaapkamer.

Vloerverwarming realiseren op parketvloer inclusief PVC

Het betreft de keukenvloer. Er ligt al Beuken parket, is deels beschadigd door waterschade. Bestaande convector willen we vervangen door vloerverwarming, direct op de vlakke parketvloer. Daaroverheen wordt PVC gelegd. Ongeveer 15 m2.

Kraan aansluiten voor vaatwasser

Ik wil vaatwasser in keuken plaatsen maar er is geen kraan voor de water toevoer. Wel een afvoer. Kan iemand de kraan voor mij plaatsen? Ik hoor het graag.

Damixa kraan repareren

https://damixa.nl/keukenmengkraan-7-p994 De kraan in bovenstaande link (Daxima 18077) lekt. Graag een offerte om deze lekkage te herstellen.

Vloerverwarming plaatsen

Wij hebben een jaren dertig woning met de originele houten balken erin, we willen daarvandaan weer alles opnieuw opbouwen incl. Vloerverwarming het gaat om 55 m2. Het is de bedoeling dat we laminaat gaan leggen na de vloer verwarming installatie. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatieproject Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? 55 m²

Gasleiding keuren voor de verzekering

Een jaar geleden werd de gasleiding in de woning vervangen. We willlen deze nu laten keuren. Hierbij willen we ook graag een keuringsrapport. Wat zijn hiervan de kosten?

Leidingen en keuken verplaatsen

Ik wil in mijn nieuwe woning een keuken in een ruimte plaatsen welke nu nog een slaapkamer van 2.40 meter lang is. Tussen de bestaande keuken en de plaats waar de nieuwe keuken geplaatst wordt, zit ligt nog 1 slaapkamer. Ook moet er een perilex schakelaar geplaatst worden in de stoppenkast. Er komt in de nieuwe keuken geen gasaansluiting. Wat zijn ongeveer de kosten? Ik heb overigens een tekening van waar de leidingen komen te liggen.

Nieuwe geiser installeren

Ik wil graag een nieuwe geiser die voor de badkamer en keuken werkt. Ik woon in een klein appartement van 70 m2. Er zit nu een kleine geiser in de keuken. De oude moet verwijderd worden en de nieuwe geiser moet worden geïnstalleerd.

Mogelijke lekkage verhelpen

N.a.v. een eventuele lekkage in een afvoerbuis mail ik u. Bij het wegstromen van water in de afvoerbuis onder de gootsteen in de keuken hoor ik een tikkend geluid. Zelf zie ik geen waterschade, maar maak ik me wel zorgen dat dit evt. ontstaat.

Geiser Vaillant schoonmaken eventueel repareren

Ik zoek een CV-installateur die mijn geiser kan schoonmaken/repareren. De geiser bevind zich op de eerste verdieping in de keuken welk goed bereikbaar is.

Toilletpot plaatsen

Een nieuwe toilletpot plaatsen, AO vloer, aansluiten op het al bestaande reservoir, afkitten, toilletbril plaatsen/ oude toillet afvoeren.

Ketel vervangen en radiatoren plaatsen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het gaat om het vervangen van een Remeha Avanta CW4 ketel uit 2011 door een Remeha Calenta Ace CW4. Bij de nieuwe CV-ketel ook graag expansievat vervangen, Flamco vuilafscheider en luchtafscheider installeren. Tevens moeten er door het huis 6 Jaga Tempo wandradiatoren geplaatst worden te vervanging van de huidige (standaard) radiatoren. Via CVtotaal en Radiatorendiscounter wordt bovenstaande voor een gecombineerde prijs van 5000,- incl. Montage aangeboden, maar graag wil ik het door één installateur laten doen. Graag oude materiaal afvoeren.

Leidingen bevriezen en tijdelijk afdoppen

Ik woon in een huis met blokverwarming en wil 7 radiatoren eraf halen en er een afsluiter op te laten zetten. Zodat naderhand gemakkelijk nieuwe radiatoren geplaatst kunnen worden.

Radiator vervangen

Een radiator van de centrale verwarming lekt bij de aansluiting. Deze moet denk ik vervangen worden (zie foto's).

Geiseronderhoud en -reiniging

Onderhoud en schoonmaken van geiser Volgens de sticker is het laatste onderhoud aan de geiser geweest in 2012. De keukengeiser moet worden schoongemaakt en nagekeken. Appartement staat in Rijswijk. We willen weten wat bovenstaande gaat kosten! En wanneer het uitgevoerd kan worden.

Leidingen omleggen en CV-ketel verplaatsen

Ik heb een appartement gekocht en wil graag de oude CV-ketel uit de keuken laten verwijderen en in de balkonkast laten plaatsen. Plus leidingen verleggen. Materiaal dient meegenomen te worden in de offerte.

Roestende badkamer radiator vervangen

Er moet een nieuwe radiator (van de GAMMA, 'Haceka Monte' 119 x 60 cm) geplaatst worden; de oude is bijna 18 jaar oud en roest (hoeft niet afgevoerd te worden). Nieuwe radiator is al aangeschaft

WC vervangen

Ik wil mijn wc pot vervangen, waarschijnlijk voor een staande pot.

Badgeiser vervangen door elektrisch doorstroomapparaat

Wij willen een Vaillant badgeiser vervangen door elektrisch doorstroom apparaat. Wij hebben ooit een extra zware elektra groep laten aanleggen voor een kookplaat. Deze is nu vrij en kan worden gebruikt. Indien ook een aanbieding voor de levering van een doorstroomapparaat gegeven kan worden. We willen een capaciteit die voldoende is om een prettige douchestraal te ondersteunen.