Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Rijswijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Rijswijk heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Rijswijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Rijswijk of directe omgeving.

945 klanten uit Rijswijk bevelen een bij Casius in Rijswijk aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Rijswijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: badkamerrenovatie en keukenplaatsing, zonneboilers en zonnepanelen installeren, vloerverwarming aanleggen, collectoren plaatsen voor vloerverwarming, cV-installatie compleet aan laten leggen, vloerverwarming aanleggen en radiatoren plaatsen, houthaard inbouwen, betonvloer met vloerverwarming aanleggen, badkamer renovatie, verwarmingen monteren, rookkanaal aanleggen, centrale verwarming aanleggen, cV-installatie aanleggen, moederhaard en boiler door combiketel vervangen, zonneboiler met vloerverwarming installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Rijswijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Rijswijk:

Vervangen van waterleiding in kruipruimte

Ik wil de loden waterleidingen in de kruipruimte vervangen. Het gaat om een woonoppervlak van 90 m2.

CV leidingen in kruipruimte vervangen

Ik wil dat de oude CV-leidingen in de kruipruimte worden vervangen. De woning is 90 m2 en het zijn totaal 5 radiatoren.

Oude gasslang vervangen

Het gaat om het vervangen van de huidige gasslang van mijn inbouwkookplaat. Deze moet vervangen worden door een flexibele gele gasslang.

Houtkachel aansluiten op een bestaand afvoerkanaal

Ik heb een houtkachel gekocht en deze inmiddels in mijn woonkamer geplaatst op een betegelde ondergrond. Er is in de woning al een dubbelwandig rookgasafvoerkanaal van ongeveer 14 cm diameter aanwezig en dus niet van 15 cm. Ik weet niet of dit een probleem is. Het kanaal komt uit de muur op een hoogte van 1 tot 2 cm boven het afvoergat aan de achterzijde van de kachel. De afstand rondom de kachel is goed maar de kachel kan niet 60 cm van de achtermuur, wel 40 ongeveer. Verder woon ik op de 2e verdieping met lage plafonds en komt de pijp direct boven mijn huis op de schoorsteen uit, dit is allemaal vrij recent en netjes gedaan. Die pijp is door de lage plafonds ook niet exact 3 meter maar eerder 2 á 2,5 meter lang). De pijp is door de vorige bewoner aangelegd en gebruikt voor een soortgelijke houtkachel. Ik laat de kachel graag op een goede en veilige manier aansluiten op het afvoerkanaal. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Keukengeiser vervangen

Mijn huidige Vaillant keukengeiser die ook water geeft voor de douche, moet worden vervangen door - indien mogelijk - een boiler voor keuken en douche.

Gasinstallatie controleren

Ik heb zelf de gasslang van ons gasfornuis vervangen n.a.v. een door Stedin gevonden gaslekkage. Graag wil ik een controlemeting laten uitvoeren en laten nakijken of alles goed is aangesloten. Ik hoor graag van u wat hiervoor de kosten zijn.

Waterpomp vervangen

De waterpomp die de fietsenschuur moet drooghouden, functioneert onvoldoende. Hij pompt onvoldoende water weg. Wellicht moet de pomp vervangen worden. De pomp is geplaatst onder de tegels van de fietsenschuur. Graag ontvang ik een offerte voor het herstel of vervangen van de waterpomp.

Houtkachel aansluiten

Ik heb een houtkachel gekocht en deze wordt op 5 september hier geleverd. Ik wil die kachel laten aansluiten op een bestaand rookkanaal in een schouw waar vroeger een gashaard op aangesloten zat. Ik vermoed dat er een dubbelwandige flexibele kachelpijp nodig is en ook een trekkap. Graag ontvang ik een offerte voor deze werkzaamheden en een aparte post daarbij voor de materialen. Ik stel een bezoek vooraf op prijs, zodat u kunt beoordelen wat er nodig zal zijn.

Gasleiding vervangen

Wij vroegen ons af wat de kosten zijn voor het vervangen van de gasleiding.

Badkamer inrichten en toilet plaatsen

Badkamer inrichten. Oude badkamer is al weggehaald. Toilet inrichten. Oude toilet is al weggehaald. Vraag: kan iemand eerst de situatie komen bekijken?

Toilet vervangen

Toiletpot en hoog hangende stortbak vervangen door nieuwe toiletpot met stortbak achter de pot.

Plaatsen van een nieuw toilet

Ik wil een nieuw toilet laten plaatsen. Het toilet wat ik nu heb is te laag, dat toilet mag verwijderd worden en afgevoerd. Graag een "normaal" toilet met vlakspoel. Misschien kan ik de oude wc bril hergebruiken, deze is namelijk net nieuw. Ik heb nog geen nieuw toilet aangeschaft.

Schävis stoomcabine repareren

Wij hebben een Schavis (duo) stoomcabine / douche. De sauna / stoom doet het niet meer. Er is geen probleem met de douche en warme water. Kunt u dit repareren?

Boiler laten plaatsen

Het demonteren van de oude boiler en het leveren en plaatsen van een nieuwe (elektrische) boiler. Het betreft alleen een boiler voor de douche en de wastafel.

Leidingen en elektra aanleggen voor de nieuwe keuken

Ik laat een nieuwe keuken plaatsen. Dit zal gebeuren op 25 april. Er moeten dus leidingen en elektriciteit verlegd worden. De mogelijkheden om dit te doen zullen zijn op 22, 23 of 24 april. Er is een schema. Het zal niet heel gecompliceerd zijn. Er moeten wat verlengstukken op aangezien de kraan iets verder komt dan nu het geval is. Hoor graag wat jullie kunnen betekenen voor ons.

Fasto F 1400 ophangen

Gevraagd (nieuwe) fasto geiser. Voorkeur voor F 1400 ivm huidige afmetingen van oude geiser die kapot is. Spoedklus! Idem met vervangen kranen in de douche.

Nieuwe CV monteren

Graag zou ik willen weten wat de mogelijkheden en kosten zijn voor het vervangen van de gaskachels voor een cv. Het zal gaan om de leidingen, radiatoren en de ketel. De bovenwoning heeft een woonoppervlak van 105 m2.

Kraantje in de tuin plaatsen

Nieuwbouw, kraantje in de tuin plaatsen. Vanaf de meterkast, onder de kruipruimte naar tuin, ongeveer 12 meter.

Aansluiting voor wasmachine en droger in de keuken

In de keuken een aansluiting voor de wasmachine en de droger maken. De leiding kan van de andere kant van een wand worden doorgetrokken. Kunt u een schatting van de kosten geven?

Gaskachel een onderhoudsbeurt geven

Ik wil de gaskachel in de keuken graag laten controleren. Hij valt steeds vaker uit. Het is een Faber (3 jaar oud).

Loden leidingen laten vervangen

Ik vermoed dat we loden leidingen in huis hebben (jaren '30 woning) en deze wil ik graag laten vervangen. Ze zijn niet in de muren weggewerkt, alleen een leiding van de CV. Bij de meterkast zou te zien zijn dat het om lood gaat. Ik weet dus niet of het door het hele huis zo is.

Nieuwe CV-ketel plaatsen

Ik wil mijn oude CV-ketel vervangen door een nieuwe ketel. De nieuwe ketel wordt een hoogrendement combi ketel. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Defecte geiser repareren

Geiser wellicht stuk

Geiser onderhouden en reinigen

Graag zou ik een offerte willen aanvragen voor mijn altijd goed onderhouden Fasto keuken spaargeiser van ruim 20 jaar oud.

Sprinkler installatie plaatsen

Momenteel ligt er een voorstel van bouwbedrijf BAM voor het plaatsen van een sprinklerinstallatie. Deze vind ik te duur. Ik zou graag een offerte van u willen ontvangen.