Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Rijswijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Rijswijk heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Rijswijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Rijswijk of directe omgeving.

1003 klanten uit Rijswijk bevelen een bij Casius in Rijswijk aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Rijswijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: cV ketel en warmtepomp installeren, verwarmingspomp installeren, warmtepomp advies en plaatsing, vloerverwarming en een lucht-water warmtepomp plaatsen, warmtepomp(en) plaatsen, warmtepomp en vloerverwarming plaatsen, hybride lucht-warmtepomp en zonnepanelen installeren, zonneboiler en buffervat plaatsen, een water-water-warmtepomp installeren, nieuwbouw voorzien van warmtepomp, gasloos wonen, vloerverwarming plaatsen, warmtepompinstallatie plaatsen, warmtepomp instaleren, elektrische boiler plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Rijswijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Rijswijk:

Leidingen en keuken verplaatsen

Ik wil in mijn nieuwe woning een keuken in een ruimte plaatsen welke nu nog een slaapkamer van 2.40 meter lang is. Tussen de bestaande keuken en de plaats waar de nieuwe keuken geplaatst wordt, zit ligt nog 1 slaapkamer. Ook moet er een perilex schakelaar geplaatst worden in de stoppenkast. Er komt in de nieuwe keuken geen gasaansluiting. Wat zijn ongeveer de kosten? Ik heb overigens een tekening van waar de leidingen komen te liggen.

Nieuwe geiser installeren

Ik wil graag een nieuwe geiser die voor de badkamer en keuken werkt. Ik woon in een klein appartement van 70 m2. Er zit nu een kleine geiser in de keuken. De oude moet verwijderd worden en de nieuwe geiser moet worden geïnstalleerd.

Mogelijke lekkage verhelpen

N.a.v. een eventuele lekkage in een afvoerbuis mail ik u. Bij het wegstromen van water in de afvoerbuis onder de gootsteen in de keuken hoor ik een tikkend geluid. Zelf zie ik geen waterschade, maar maak ik me wel zorgen dat dit evt. ontstaat.

Geiser Vaillant schoonmaken eventueel repareren

Ik zoek een CV-installateur die mijn geiser kan schoonmaken/repareren. De geiser bevind zich op de eerste verdieping in de keuken welk goed bereikbaar is.

Toilletpot plaatsen

Een nieuwe toilletpot plaatsen, AO vloer, aansluiten op het al bestaande reservoir, afkitten, toilletbril plaatsen/ oude toillet afvoeren.

Ketel vervangen en radiatoren plaatsen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het gaat om het vervangen van een Remeha Avanta CW4 ketel uit 2011 door een Remeha Calenta Ace CW4. Bij de nieuwe CV-ketel ook graag expansievat vervangen, Flamco vuilafscheider en luchtafscheider installeren. Tevens moeten er door het huis 6 Jaga Tempo wandradiatoren geplaatst worden te vervanging van de huidige (standaard) radiatoren. Via CVtotaal en Radiatorendiscounter wordt bovenstaande voor een gecombineerde prijs van 5000,- incl. Montage aangeboden, maar graag wil ik het door één installateur laten doen. Graag oude materiaal afvoeren.

Leidingen bevriezen en tijdelijk afdoppen

Ik woon in een huis met blokverwarming en wil 7 radiatoren eraf halen en er een afsluiter op te laten zetten. Zodat naderhand gemakkelijk nieuwe radiatoren geplaatst kunnen worden.

Radiator vervangen

Een radiator van de centrale verwarming lekt bij de aansluiting. Deze moet denk ik vervangen worden (zie foto's).

Geiseronderhoud en -reiniging

Onderhoud en schoonmaken van geiser Volgens de sticker is het laatste onderhoud aan de geiser geweest in 2012. De keukengeiser moet worden schoongemaakt en nagekeken. Appartement staat in Rijswijk. We willen weten wat bovenstaande gaat kosten! En wanneer het uitgevoerd kan worden.

Leidingen omleggen en CV-ketel verplaatsen

Ik heb een appartement gekocht en wil graag de oude CV-ketel uit de keuken laten verwijderen en in de balkonkast laten plaatsen. Plus leidingen verleggen. Materiaal dient meegenomen te worden in de offerte.

Roestende badkamer radiator vervangen

Er moet een nieuwe radiator (van de GAMMA, 'Haceka Monte' 119 x 60 cm) geplaatst worden; de oude is bijna 18 jaar oud en roest (hoeft niet afgevoerd te worden). Nieuwe radiator is al aangeschaft

WC vervangen

Ik wil mijn wc pot vervangen, waarschijnlijk voor een staande pot.

Badgeiser vervangen door elektrisch doorstroomapparaat

Wij willen een Vaillant badgeiser vervangen door elektrisch doorstroom apparaat. Wij hebben ooit een extra zware elektra groep laten aanleggen voor een kookplaat. Deze is nu vrij en kan worden gebruikt. Indien ook een aanbieding voor de levering van een doorstroomapparaat gegeven kan worden. We willen een capaciteit die voldoende is om een prettige douchestraal te ondersteunen.

Opbouw ventilatiesysteem laten installeren

Hoeveel ruimtes moeten geventileerd worden? 1 ruimte Wat is de functie van de ruimte(s)? Woonruimte Toelichting over het vochtprobleem en de gewenste werken Constant schimmel in de hoeken bij de ramen in de hoekgevel. Schoonmaken en schilderen zijn geen oplossing gebleken.

Warmtepomp plaatsen

Het betreft een nieuwe woning, nog te bouwen in dezelfde wijk. EPC waarde van de nieuwe woning is 0,4. De nieuwe bouw wordt nog uitgevoerd met een Cv ketel. We willen inventariseren wat de kosten zouden zijn om voordat de bouw aanvangt naar een gasloze woning te gaan of een combinatie van tijdens en na. De nieuwe woning bestaat uit 3 etages (begane grond, 1e & zolder). Het is een 2-onder-1 kap. Het vloeroppervlak is ca 200 m2. De gebruiksoppervlakte zal iets lager liggen door het schuine dak. De begane grond zal standaard vloerverwarming krijgen. Overige etages krijgen radiatoren. Voorkeur lijkt uit te gaan naar brine/water verticale warmtepomp met boilervat. Schattingen jaarverbruik zijn gebaseerd op verbruik huidige woning (EPC = 0,6) uit 2013.

Verwarmingsketel plaatsen

Welke brandstof wordt er gebruikt? Elektriciteit. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik heb nu een gasketel, maar wil af van gas en zoek een oplossing op elektriciteit. Daarom wil ik een verwarmingsketel laten plaatsen die niet op gas werkt.

Gasfornuis op de gaskraan aansluiten

Graag zou ik in de keuken mijn gasfornuis laten aansluiten op de gaskraan.

Buitenkraan laten plaatsen

Plaatsen van een Buitenkraan.

Vervangen van waterleiding in kruipruimte

Ik wil de loden waterleidingen in de kruipruimte vervangen. Het gaat om een woonoppervlak van 90 m2.

CV leidingen in kruipruimte vervangen

Ik wil dat de oude CV-leidingen in de kruipruimte worden vervangen. De woning is 90 m2 en het zijn totaal 5 radiatoren.

Oude gasslang vervangen

Het gaat om het vervangen van de huidige gasslang van mijn inbouwkookplaat. Deze moet vervangen worden door een flexibele gele gasslang.

Houtkachel aansluiten op een bestaand afvoerkanaal

Ik heb een houtkachel gekocht en deze inmiddels in mijn woonkamer geplaatst op een betegelde ondergrond. Er is in de woning al een dubbelwandig rookgasafvoerkanaal van ongeveer 14 cm diameter aanwezig en dus niet van 15 cm. Ik weet niet of dit een probleem is. Het kanaal komt uit de muur op een hoogte van 1 tot 2 cm boven het afvoergat aan de achterzijde van de kachel. De afstand rondom de kachel is goed maar de kachel kan niet 60 cm van de achtermuur, wel 40 ongeveer. Verder woon ik op de 2e verdieping met lage plafonds en komt de pijp direct boven mijn huis op de schoorsteen uit, dit is allemaal vrij recent en netjes gedaan. Die pijp is door de lage plafonds ook niet exact 3 meter maar eerder 2 á 2,5 meter lang). De pijp is door de vorige bewoner aangelegd en gebruikt voor een soortgelijke houtkachel. Ik laat de kachel graag op een goede en veilige manier aansluiten op het afvoerkanaal. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Keukengeiser vervangen

Mijn huidige Vaillant keukengeiser die ook water geeft voor de douche, moet worden vervangen door - indien mogelijk - een boiler voor keuken en douche.

Gasinstallatie controleren

Ik heb zelf de gasslang van ons gasfornuis vervangen n.a.v. een door Stedin gevonden gaslekkage. Graag wil ik een controlemeting laten uitvoeren en laten nakijken of alles goed is aangesloten. Ik hoor graag van u wat hiervoor de kosten zijn.

Waterpomp vervangen

De waterpomp die de fietsenschuur moet drooghouden, functioneert onvoldoende. Hij pompt onvoldoende water weg. Wellicht moet de pomp vervangen worden. De pomp is geplaatst onder de tegels van de fietsenschuur. Graag ontvang ik een offerte voor het herstel of vervangen van de waterpomp.