Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor pelletkachel installeren:

Pelletkachel installeren

Ik wil een pellet kachel laten installeren door een bestaande schoorsteen. Deze zit er vanaf de bouw in maar is niet in gebruik. Ik weet niet of er nog wat aangepast moet worden. Ik heb geen hittebestendige vloer. Ik weet de afmetingen niet. Er moet wel een flexibele binnenpijp komen.
Onze klant uit Ridderkerk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor pelletkachel installeren uit heel Nederland:

Aansluiten Pelletkachel

Ik wil graag een pelletkachel van de Praxis laten installeren door een erkend installatiebedrijf

Pelletkachel plaatsen

Ik wil een reeds aangeschafte pelletkachel van Faber Jelling laten plaatsen en installeren. Er is een rookgasafvoerkanaal aanwezig maar dan wel voor een gesloten kachelsysteem. Ik wil graag advies en offerte.

Installeren van een pelletkachel

Ik heb een MCZ Ego pelletkachel aangeschaft die geplaatst moet worden. Hiervoor moeten er 2 gaten geboord worden van 150mm dia. in de buitenmuur. Er zal ook een geschikt afvoerkanaal gemaakt moeten worden van 2.5 meter hoog met een enkelwandige buis. Er is mij verteld dat de kachel niet heet wordt aan de onderkant. Ik heb geen hitte bestendige vloer. Een schoorsteen is niet nodig. Ik beschik over het materiaal wat er nodig is voor deze klus.

Pelletkachel installeren met een rookkanaal

De pelletkachel is er al maar willen hem buiten langs laten lopen. Deze moet ongeveer 6 meter omhoog en het liefst in een zwarte buis worden. Er moet ook een hittebestendige vloer geplaatst worden.

Installeren van pelletkachel

Installeren van pelletkachel in Blokhut. Pijp door schuin dak (hout /metaal)Afstand aansluiting kachel tot dak ongeveer 3 meter. Vloerplaat zorg ik voor. Materiaal in overleg.

Pelletkachel installeren

Het gaat om het installeren van de afvoerpijpen van de pelletkachel door een plat dak. Het zal om ongeveer 3-3,5 meter gaan.

Pelletkachel laten installeren

Ik wil een Praxis pelletkachel officieel laten installeren in de schuur. Ik wil graag een separate prijs ontvangen voor het maken van een rookkanaal in de schuur. Deze gaat op een meter of 3.50 meter door metalen dakplaten naar buiten. Ik zoek een officiële installateur waardoor ik subsidie kan krijgen.

Pelletkachel aansluiten

Ik zoek een openhaardenspecialist die volgens de richtlijnen een pelletkachel kan installeren. Er is al een rookkanaal aanwezig. Dit alles moet voldoen aan de eisen ten behoeve van een vergunning.

Installatie van een pelletkachel

Ik zoek een openhaardenspecialist die een pelletkachel kan installeren. Momenteel is er een afgekeurde rookkanaal aanwezig. Er dient dus ook bekeken te worden wat vervangen moet worden. Verdere specificaties graag in onderling overleg.

Pellet kachel laten installeren

Nieuwe pelletkachel (Livin' flame Tromvik Pelletkachel) op bestaand rookkanaal / schoorsteen aansluiten. Schoorsteen pijp checken/ schoonmaken. We hebben in verleden een houtkachel gehad, maar schoorsteen is al paar jaar niet meer gebruikt. Graag snel installeren.

Partners

Partners van Casius