Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor warmtepomp voor zwembad plaatsen:

Warmtepomp voor zwembad plaatsen

Wij hebben nu een pomp, die het gewoon niet doet. Het zwembad heeft een inhoud van 100.000 liter, en wordt gezuiverd via zoutelektrode. Wij hebben een nieuwe warmtepomp nodig die deze kan vervangen.
Onze klant uit Ridderkerk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor warmtepomp voor zwembad plaatsen uit heel Nederland:

Krachtstroom aanleggen bij een zwembad

Wij gaan een zwembad plaatsen en willen krachtstroom aanleggen ter behoeve van de warmtepomp. Graag een indicatie van de prijs hiervoor. Liefst per mail, telefonisch slecht bereikbaar overdag in verband met werk.

Warmtepomp installeren

Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw, zwembad verwarmen. Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Wanneer mogelijk een warmtepomp aansluiten op de bestaande cv. We beschikken over vloerverwarming met als bijverwarming radiatoren. Op de bovenverdieping alleen radiatoren. De warmtepomp zal ook het zwembad moeten verwarmen, zwembad bevindt zich inpandig. Wanneer de warmtepomp tekort schiet moet de bestaande cv bij verwarmen. We beschikken over zonnepanelen met een opbrengst van ongeveer 13500 KWU.

Warmtepomp aansluiten voor huis

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik ben in het bezit van een warmtepomp die ik van het zwembad naar ons huis wil laten overbouwen voor het verwarmen daarvan. Deze pomp heeft de volgende specificaties HEAT OUTPUT 13KW/ INPUT 1.86KW / POWER SUPPLYPH/50HZR / RUNNING CURRENT 9.1A / FAN ROTATIE SPEED 830-870RPM. Zijn er mogelijkheden om deze pomp tezamen met onze Remeha Calenta (2015) te gaan laten werken. Voor mij een idee en voor u misschien hopelijk de aanzet tot verwezenlijking van dit. Maakt niet uit als ze iets verder moeten rijden.

Warmtepomp plaatsen

Ik wil een warmwaterboiler laten plaatsen voor het verwarmen van het water en de zwembad. Ik denk aan 200 liter warmtepompboiler op een grote zolder van 140 m3 en in een ventilatierooster verbinding met badkamer.

Warmtepomp installeren

Woonhuis met een inhoud van 1000 m3 en zwembad met een inhoud van 8 x 4 x 1.5 meter. Moet tot 30 graden verwarmt worden. Hiervoor willen wij een grond-water warmtepomp laten installeren.

Warmtepomp voor zwembad

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Nieuwbouw Zwembad verwarmen Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: zwembad 12 x 4 x1,5

Warmtepomp voor verwarmen zwembad

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Zwembad verwarmen. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: 23 kube zwembad, er zijn al zonne-collectoren. Graag een warmtepomp offerte.

Warmtepomp installeren

Het gaat om de aanschaf voor een warmtepomp van het zwembad van ongeveer 40 m3 (8 x 4 meter), met een installatie waarvoor zonnecollectoren via zwarte matten op het dak liggen. Deze willen we vervangen voor een warmtepomp. De installatie staat in een kleine berging met platte dak waar de aan/afvoer buizen van de matten (zonnecollector) ook op uit komen. We verwachten het zwembad te verwarmen tussen mei-sept.

Warmtepomp voor zwembad aanleggen

De warmtepomp is bedoeld voor het verwarmen van een zwembad. Afmetingen 4 x 7 x 1,25 meter en de inhoud 37,5 m3. Naast het binnenzwembad ligt een kelder waarin de waterbuizen van het zwembad voor de huidige gasverwarming en de filters zich bevinden. Aan de buitenzijde kan de warmtepomp gesitueerd worden van waar de leidingen naar de kelder gemaakt kunnen worden.

Warmtepomp aanleggen voor buitenzwembad

Voor een renovatieproject willen wij graag een warmtepomp aanleggen om een buitenzwembad te kunnen verwarmen. Inhoud zwembad is rond de 55 m3. Warmtepomp kan geplaatst worden op de schuur bij de zwembadpomp. Graag advies.

Partners

Partners van Casius