Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor warmtepomp voor zwembad plaatsen:

Warmtepomp voor zwembad plaatsen

Wij hebben nu een pomp, die het gewoon niet doet. Het zwembad heeft een inhoud van 100.000 liter, en wordt gezuiverd via zoutelektrode. Wij hebben een nieuwe warmtepomp nodig die deze kan vervangen.
Onze klant uit Ridderkerk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor warmtepomp voor zwembad plaatsen uit heel Nederland:

Warmtepomp installeren

Het gaat om de aanschaf voor een warmtepomp van het zwembad van ongeveer 40 m3 (8 x 4 meter), met een installatie waarvoor zonnecollectoren via zwarte matten op het dak liggen. Deze willen we vervangen voor een warmtepomp. De installatie staat in een kleine berging met platte dak waar de aan/afvoer buizen van de matten (zonnecollector) ook op uit komen. We verwachten het zwembad te verwarmen tussen mei-sept.

Warmtepomp voor zwembad aanleggen

De warmtepomp is bedoeld voor het verwarmen van een zwembad. Afmetingen 4 x 7 x 1,25 meter en de inhoud 37,5 m3. Naast het binnenzwembad ligt een kelder waarin de waterbuizen van het zwembad voor de huidige gasverwarming en de filters zich bevinden. Aan de buitenzijde kan de warmtepomp gesitueerd worden van waar de leidingen naar de kelder gemaakt kunnen worden.

Warmtepomp aanleggen voor buitenzwembad

Voor een renovatieproject willen wij graag een warmtepomp aanleggen om een buitenzwembad te kunnen verwarmen. Inhoud zwembad is rond de 55 m3. Warmtepomp kan geplaatst worden op de schuur bij de zwembadpomp. Graag advies.

Aanleggen warmtepomp installatie

We willen de Lucht-luchtwarmtepomp gebruiken om de gehele woning, het sanitair water en het zwembad verwarmen. Het betreft een grote verbouwde boerderij waar het gasverbruik 4000/ 5000 m3 per jaar is. De vloerverwarming is de hoofdverwarming, radiatoren zijn bij verwarming. Ik wil graag een offerte voor beide prijzen, zowel een hybride systeem alsmede een volledig electrisch systeem.

Adviseren in warmtepomp

Renovatieproject van onze woning. Wij willen ons graag laten adviseren of wij een warmtepomp, zonnepanelen of CV moeten aansluiten. De functie is het verwarmen van een ruimte of gebouw, koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen, zwembad verwarmen. Binnen hoeveel tijd hebben wij het terug verdient? De woning is in totaal 240 m2 .

Water - Water warmtepomp laten plaatsen

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Renovatieproject Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw, koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen, zwembad verwarmen Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Betreft vrijstaande woning en zwembad te Harderwijk. Ook de mogelijkheid om zonnepanelen te plaatsen.

Lucht - Water warmtepomp

Ik zoek een warmtepomp voor het verwarmen van: - huis, 200 m2, 70 m2 vloerverwarming in bouwplanning, goed geïsoleerd - binnenzwembad verwarmen, circa 37 m3 water - zwembad ruimte verwarmen, circa 120 m3 lucht, reeds zonnepanelen geïnstalleerd met ruim 1250 kw overcapaciteit. De pomp wordt gebruikt voor het verwarmen en het regelen van de vochtigheid. Hier ontvang ik graag wat advies over.

Grondwarmtepomp laten aanleggen

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Nieuwbouw. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw, koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen, zwembad verwarmen. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het gaat om een vrijstaande nieuwbouw woning, circa 400 m2 dak. Waarschijnlijk lei zonnepanelen inbouw of pan, woning circa 1200 m3. Buitenzwembad van 3 x 10 meter (onder terras). Ben opzoek wat de beste prijs/kwaliteit is om toe te passen.

Warmtepomp installeren voor zwembadverwarming

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Zwembad verwarmen. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Zwembad is 95 m3. Apparatuur staat in de garage, aan de buitenkant is een overkapping waar warmtepomp eenvoudig te plaatsen is.

Grondwarmtepomp installeren

Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen, zwembad verwarmen Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Perceelgrootte: 6040 m². Hierop aanwezig: vrijstaande woning 200 m² woonoppervlakte, zwembad met bestaande dakbuizenverwarming en een verhuurde vakantieboerderij. Graag onderzoeken we hoe we deze twee woningen en het zwembad kunnen verwarmen, waarbij de focus ligt op de hoofdwoning. Genoeg plaats om eventuele zonnepanelen in de tuin te zetten.

Partners

Partners van Casius