Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Ridderkerk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Ridderkerk heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Ridderkerk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Ridderkerk of directe omgeving.

374 klanten uit Ridderkerk bevelen een bij Casius in Ridderkerk aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Ridderkerk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepompboiler installeren in nieuwbouwproject recreatiewoningen, een groot notarishuis voorzien van vloerverwarming, verduurzamen woning, warmtepomp en vloerverwarming plaatsen, het leveren en plaatsen van radiatoren, HR-ketel en expansievat, vloerverwarming, cv en radiatoren plaatsen, infrarood verwarming plaatsen, houthaard gemetselde schouw vervangen voor roomdiviver gashaard, warmtepomp installeren naast luchtverwarming, of de gele woning verwarmen op lucht-luchtwarmtepompen, vloerverwarming realiseren begane grond en 1e verdieping, cv vervangen voor warmtepomp, adviseren en installeren van boiler of warmtepomp, lage rendement radiatoren plaatsen + lucht-luchtwarmtepomp, van elektrisch-gas ketel over naar volledig elektrisch, informeren en plaatsen van een warmtepomp boiler en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Ridderkerk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Ridderkerk:

Vloerverwarming aanbrengen

Ik wil graag vloerverwarming als hoofdverwarming. Bestaande radiatoren begane grond worden door ons verwijderd prijs inclusief verdeelunit aangesloten op de leidingen. Eventueel tegels leggen na plaatsing vloerverwarming. Gaat om 35 m2 op een kale vloer.

Vloerverwarming aanleggen

Medio maart krijg ik de sleutel van mijn nieuwe huis. In de woonkamer en de hal wil ik graag vloerverwarming in laten frezen. De totale oppervlakte hiervan is circa 50 m2.

Extra aansluiting op riolering maken voor een toilet in de garage

Wij hebben een garage waar we een wc en een kraan in willen plaatsen. De garage heeft alleen nog maar elektra dus alles moet nog aan gelegd worden. De garage is bij een pleintje waar rioolbuizen in de grond zijn. Bakstenen garage met betonnen vloer met daarop laminaat.

Vloerverwarming aanleggen

In de woonkamer ligt nu laminaat. Dit moet eruit, er moet vloerverwarming aangelegd worden en daarna moet het laminaat opnieuw worden gelegd. Ca. 50 m2.

Vloerverwarming aanleggen

Ik wil graag 55 m2 vloerverwarming aanleggen. Ik ben benieuwd naar wat de kosten hiervoor zijn.

Vloerverwarming plaatsen op begane grond en badkamer

We hebben een huis gekocht uit de jaren 80. Het huis heeft een betonnen vloer. We zouden graag vloerverwarming willen op de gehele begane grond. Deze ruimte bedraagt 60 m2. Ook zouden we vloerverwarming willen op de badkamer. Deze ruimte bedraagt 4,27 m2.

Thermostaatdraad vervangen

Mijn thermostaatdraad heeft een breuk en moet vervangen worden. De afstand zal rond de 10 meter zijn naar de woonkamer.

Pelletkachel installeren

Ik wil een pellet kachel laten installeren door een bestaande schoorsteen. Deze zit er vanaf de bouw in maar is niet in gebruik. Ik weet niet of er nog wat aangepast moet worden. Ik heb geen hittebestendige vloer. Ik weet de afmetingen niet. Er moet wel een flexibele binnenpijp komen.

Monteren douche + kraan

Ik zoek iemand die de doucheset en thermostaat kraan kan monteren. De oude doucheset en kraan dient te worden verwijderd en afgevoerd. Mijn voorkeur gaat uit naar contact met email.

Leveren & installeren Vaillant ecoTEC exclusive 25-35/

Leveren en installeren: Vaillant ecoTEC exclusive VHRVaillant nr:voorzien van opentherm module Vaillant VR33 Vaillant nr:Ketel komt in plaats van bestaande HR ketel, rookgasdoorvoer op 1,5 mtr, plat dak, eenvoudig bereikbaar.

Gashaard repareren

Ik ben op zoek naar een haardspecialist die mijn Barbas gaskachel kan repareren. De kachel is ruim 5 jaar oud en valt na één minuut branden weer uit, mogelijk een kapotte thermokop.

LUCHT - LUCHT warmtepomp monteren

Ik zoek een installateur die mijn CV-ketel kan vervangen en daarnaast een warmtepomp kan installeren in mijn vrijstaande woning. De totale woonoppervlakte is ongeveer 168 m2. Het gaat waarschijnlijk om een lucht-lucht-warmtepomp, maar hier zou ik graag advies over willen.

Douchethermostaatkraan vervangen

Ik zoek een installateur die een defecte thermostaatkraan kan vervangen door een reeds aangeschafte nieuwe kraan.

Split unit airco installeren

Ik wil een split unit airco kopen ik wacht op mijn verhuurder of het mag. Graag zou ik een indicatie willen krijgen wat het kost om te leveren en te monteren/installeren.

Voorbereidingen voor plaatsen keuken

Verschillende werkzaamheden voordat onze nieuwe keuken wordt geplaatst: - Afsluiten gas van oud gasfornuis. - Onderzoek of extra stoppen nodig zijn voor inductiekookplaat. - Verplaatsen afvoer. - Plaatsen afvoer voor afwasmachine. - Extra stopcontact plaatsen. Nog geen definitieve montagetekening. Keukenmaat 180 x 270 cm

Ventilatie in de badkamer laten maken

Graag zou ik een rechtstreekse ventilatie naar buiten willen in de badkamer. De muur naar buiten is niet van beton. Diameter 100 mm

Warmtepomp instaleren

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Voor welke doeleinden wil je de LUCHT - LUCHT warmtepomp gebruiken? Verwarmen, koelen (airco) Hoeveel ruimtes moeten er verwarmd / gekoeld worden? Meer dan 5 ruimtes Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken 2 onder een kap woning met opp. 85 m2 b.g. met circa 70m2 vloerverw. Radiator in hal, 1e verd. 3 kamers met radiatoren 56m2, zolder met 1 kamer en 1 radiator 40m2. Wens voor plaatsing van zonnepanelen op dak en op zoek naar alternatief voor CV ketel Valiant 2 jaar oud.

Warmtepomp voor zwembad plaatsen

Wij hebben nu een pomp, die het gewoon niet doet. Het zwembad heeft een inhoud van 100.000 liter, en wordt gezuiverd via zoutelektrode. Wij hebben een nieuwe warmtepomp nodig die deze kan vervangen.

Haard in de woonkamer plaatsen

Een nieuwe haard plaatsen in de woonkamer. De woning bestaat uit drie verdiepingen, dus er is rookgaskanaal van ongeveer 7 meter nodig. Er is al een gat aanwezig, maar die is mogelijk niet bruikbaar. Er zit een holle ruimte in de badkamer namelijk.

Expansievat laten vervangen

Ik wil graag de expansievat laten vervangen in onze keuken. Deze is momenteel afgewerkt met Schilderstape en winkeltasjes. Wij vertrouwen het niet helemaal.

Gasleiding verleggen

Voor het plaatsen van een nieuwe keuken dient de gasleiding verlegd te worden. Het gaat om ongeveer 3 a 4 meter.

Thermostaatkranen controleren en repareren of vervangen

Ik wil 5 thermostaatkranen controleren, repareren of vervangen. Sommige werken niet, eentje is er helemaal af. Ik denk dat ze verstopt zitten. Er moet er minimaal 1 sowieso vervangen worden.

Aanpassingen aan het leidingnet

Naar aanleiding van rapport Biobeheer legionella in ons pand zijn er een aantal actiepunten. Leidingverloop in meterkast dient aangepast te worden zodat deze niet meer tussen de cv leidingen loopt en hierdoor niet meer ongewenst opgewarmd kan worden. Leidingverloop ter hoogte van de toiletruimte en magazijn boven, plafond, dient aangepast te worden zodat deze niet meer bovenlangs de cv leidingen kruist en hierdoor niet meer ongewenst opgewarmd kan worden. Brandslanghaspel in magazijn dient op de aftakking (<15 cm) van de doorstromende leiding voorzien te worden van een EA beveiliging (inclusief afsluiter) advies is om de EA beveiliging ten behoeve van de cv vulkraan te verplaatsen naar de aftakking (<15 cm) van de doorstromende leiding. Op de bovenetage is ook een brandslanghaspel welke al jaren niet meer gekeurd is. Buiten gebruik stellen?? De doucheruimte beneden wordt ook niet gebruikt. Wat hiermee te doen?

Monteren van een keukenkraan

Ik wil graag een nieuwe keukenkraan zo snel mogelijk gemonteerd hebben. De oude kraan lekt namelijk. Deze moet er eerst afgehaald worden.

Waterslag verhelpen

Er is waterslag hoorbaar tijdens het gebruik van de vaatwasser in de keuken en de wasmachine boven. Ook wanneer we de keukenkraan gebruiken en sluiten. Materiaal is in overleg eventueel zelf al aan te schaffen. Het betreft een woning uitGraag hoor ik van u wat er aan deze waterslag is te doen op de meest effectieve manier. Wanneer u eerst wil komen kijken, is dat zeker mogelijk.