Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Puttershoek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Puttershoek heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Puttershoek u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Puttershoek of directe omgeving.

52 klanten uit Puttershoek bevelen een bij Casius in Puttershoek aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Puttershoek bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepompboiler installeren in nieuwbouwproject recreatiewoningen, een groot notarishuis voorzien van vloerverwarming, verduurzamen woning, warmtepomp en vloerverwarming plaatsen, het leveren en plaatsen van radiatoren, HR-ketel en expansievat, vloerverwarming, cv en radiatoren plaatsen, infrarood verwarming plaatsen, houthaard gemetselde schouw vervangen voor roomdiviver gashaard, warmtepomp installeren naast luchtverwarming, of de gele woning verwarmen op lucht-luchtwarmtepompen, vloerverwarming realiseren begane grond en 1e verdieping, cv vervangen voor warmtepomp, adviseren en installeren van boiler of warmtepomp, lage rendement radiatoren plaatsen + lucht-luchtwarmtepomp, van elektrisch-gas ketel over naar volledig elektrisch, informeren en plaatsen van een warmtepomp boiler en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Puttershoek staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Puttershoek:

Leidingen en wastafel in de toilet verplaatsen

In ons toilet willen we ons wastafeltje vervangen voor een hoek wastafel. De leidingen moeten iets verlegt worden. Dit hoeft niet via de kruipruimte, kan via de vloer en de muur. Het uitfrezen doen we zelf. Het is puur het leidingwerk.

Gootsteen ontstoppen

Gootsteen blijft verstopt ondanks ontstopper en vloeibare ontstopper.

Airco's onderhouden

Graag een offerte voor het nakijken van 2 airco's in huis.

Buitenkraan op de voorgevel monteren

Wij willen graag een (vorstvrije) buitenkraan aan de voorgevel van de woning laten monteren. De meterkast bevindt zich aan de voorzijde van de woning op circa 2 meter afstand.

Divers installatiewerk in een woning

Wij willen in week 11 graag divers installatiewerk laten verzorgen in onze woning. Er wordt een open keuken gemaakt en daarvoor een muur weggebroken. Wij willen daar de leidingen in de muur laten frezen en dat geldt ook voor cv-leidingen in de woonkamer. Vanuit de keuken moet er een waterleiding worden doorgetrokken naar de zolder. Daar moet dan een aansluiting en ook een afvoerleiding voor de wasmachine worden gemaakt. Voor de komst van de nieuwe keuken willen we het leidingwerk in de keuken laten voorbereiden. Ook moet er een buitenkraan worden vervangen door een vorstvrije buitenkraan. Omdat er openslaande deuren geplaatst gaan worden in de woonkamer, moeten er 2 radiatoren worden afgekoppeld, de leidingen worden verlegd en een nieuwe radiator aan de muur worden geplaatst. Wij laten de klus hier graag even opnemen en ontvangen daarna uw gedetailleerde offerte.

Afvoer voor een wasmachine op zolder maken

Wij gaan medio december verhuizen naar een woning waar nog geen afvoer is voor de wasmachine op zolder. Wel zit er op zolder bij de plek waar de wasmachine moet komen een C.V. ketel. Ik weet niet of er standleidingen lopen. Kan het eventueel aangesloten worden op de afvoer van de CV? Graag willen wij een ruw geschatte offerte wat de waarschijnlijke kosten worden voor het maken van deze afvoer, om dit mee te nemen in een bouwdepot.

Haard plaatsen

We willen graag een houtkacheltje, op de tekening van het huis staat er een rookkanaal aangegeven, maar de pijpen moeten nog wel geplaatst worden. Het zal door 2,5e verdieping heen moeten. Het is een gebouw van 1989 (allemaal lage plafonds). De het huidige rookkanaal is nog helemaal dicht.

Rookkanaal plaatsen

Wij willen een nieuw rookkanaal laten plaatsen. Wij hebben 6 meter dubbelwandige pijp van 200 mm. doorsnee nodig en 2 pijpen van 50 cm. Op zolder zitten 2 bochten van 45 graden. Er is een rookkanaal aanwezig. Deze moet vervangen of er moet een flexibele buis in.

CV ketel vervangen

CV ketel vervangen. Ketel ook door bedrijf te leveren, user denkt aan een "Remeha" ketel, maar dat is geen must.

riolering

De riolering in de kruipkelder moet vervangen worden. Zal minimaal 10 meter.

De afvoer en waterleidingen zijn niet ...

De afvoer en waterleidingen zijn niet doorgetrokken naar de zolderetage. Ik zou graag de leidingen vannuit de badkamer laten verlengen naar de overloop van de zolder voor een aansluiting van de wasmachine

Na een grote verbouwing in een huis uit ...

Na een grote verbouwing in een huis uit 1970, moet nu een gashaard (reeds aangeschaft) ingebouwd worden. De situatie is als volgt: Er staan twee zijwanden waartussen een doorkijkhaard ingebouwd moet worden. De gasaansluiting en stroomvoorziening zijn aanwezig. In het plafond is de aansluiting naar een 22cm (vierkant) schoorsteen (enkelsteens) waarin een renovatie set ingebouwd moet worden. De in te bouwen gashaard dient op de renovatieset in de schoorsteen te worden aangesloten. De gashaard is de Barbas Tunnel, waarvan informatie op internet beschikbaar is. De levering van de gashaard wordt verwacht tussen 6 en 9 februari 2006.