Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Pijnacker te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Pijnacker heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Pijnacker u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Pijnacker of directe omgeving.

397 klanten uit Pijnacker bevelen een bij Casius in Pijnacker aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Pijnacker bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: cV installatie voor 4 appartementen, zonneboiler op dakkapel, warmtepomp installatie 5 woningen, hele woning voorzien van vloerverwarming, een lucht-lucht-warmtepomp installeren, de complete centrale verwarming installatie renoveren, cV installatie, infrarood vloerverwarming aanleggen, dakgoten vervangen voor zink dakgoten, cv ketel plaatsen en vloerverwarming aanleggen, advies en installeren warmtepomp, lucht lucht warmtepomp installeren, het leveren en installeren van een lucht-warmtepompboiler, complete cv installatie plaatsen 3-kamerappartement, infrarood verwarming en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Pijnacker staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Pijnacker:

Het vervangen van een CV-ketel door een combiketel HR

Wij zijn op zoek naar een CV-installateur die een nieuwe CV Combiketel HR kan installeren. De huidige ketel dient verwijderd te worden. De ketel moet de woning van warm CV- en sanitair water kunnen voorzien. Wij zijn met 4 personen in huis 2 volwassenen en 2 kinderen van 2 en 0 jaar. Wij wonen in een hoekhuis met een woonkamer en 4 slaapkamers. De totale oppervlak van het huis is circa 120 vierkante meter.

Quooker klus, aansluiting vaatwasmachine en gas

Ik heb diverse keukenklussen uit te besteden: Het afmonteren van een quooker, vaatwasmachine aansluiten op watertoevoer en aansluiten van gas op kookplaat in nieuwbouwwoning. Keuken is recent geplaatst. Materialen voor Quooker en vaatwasser aanwezig. Gas materialen niet aanwezig.

Move the Radiator (in the same room)

Ik wil mijn radiator iets meer naar het raam toe verplaatsen. Kan ik hier een offerte voor ontvangen?

Zonneboiler plaatsen

In mijn tussenhuis heb ik een plat dak van ongeveer 5,5 x 5 meter. Ik wil een zonneboiler installeren voor het opwarmen van water voor warm water en/of verwarmen. Momenteel wordt water verwarmd door een gas CV-ketel.

Luchtontvochtiger Alaska AD 1000 repareren

Ik ben in het bezit van twee Alaska AD1000 luchtontvochtigers welke 4 winters een paar maanden in gebruik zijn geweest. Echter nu werken beide ontvochtigers niet meer, de ventilatoren doen het wel, alleen nemen ze geen water meer op. Ik wil ze graag laten repareren indien mogelijk.

Plaatsen van rookkanaal/houtkachel

Ik heb nu niets in mijn huis. Dus geen rookkanaal of kachel. Moet dus gemaakt geboord worden. Mijn huis heeft 2 verdiepingen. Beg grond en 1 woonlaag erop. Plat dak. Alles moet dus worden aangelegd. De kachel is alleen voor sfeer.

Warmtepomp plaatsen

Het betreft een multisplit systeem, 2 units begane grond en een unit 1e verdieping. Het huidig gasverbruik is 1800 m3. Doel is zomer koelte en cv-stookseizoenverkorting. Mijn zonnepanelen hebben een jaaroverschot van ongeveer 1000 kWh.

Warmtepomp installeren

We hebben beneden recent vloerverwarming genomen en hebben afgelopen winter het huis warm kunnen houden met 30 graden water. Nu zouden wij de ketel willen laten verwijderen en gebruik maken van bodemwarmte geen lucht-water. Het gaat om een hoekwoning met een voor-, zij- en achtertuin. Het is niet bekend wat de m3 inhoud is van de woning. Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden met u te bespreken.

Aardwarmte installeren

Het betreft een (toekomstige) hoekwoning waar later een deel van de garage en extra uitbouw gebruikt zal worden als werkruimte, het volume blijft onder de 600 m3. Graag vraag ik een offerte voor een systeem met een bèta factor 1.0 zodat we gasloos zijn. Wegens ploegendienst gelieve niet telefonisch contacteren.

Vloerverwarming nakijken

Ik heb een vloerverwarming als bijverwarming. Nu wil ik weten of deze nog goed is of dat deze doorgespoeld / gerepareerd moet worden. De verdeler ziet er oud uit (geen zwarte slangen) maar verwacht dat deze uit 1989 (bouwjaar huis )is maar snap niet precies hoe dit te controleren. Graag wil er naar laten kijken en weten wat een onderhoud kost.

Airco nakijken en slangen inkorten

Ik zoek iemand die bij onze airco de slangen in kan korten en een onderhoudsbeurt kan geven.

CV ketel vervangen door lucht-lucht warmtepomp

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Voor welke doeleinden wil je de LUCHT - LUCHT warmtepomp gebruiken? Verwarmen, koelen (airco), reinigen van de lucht, regelen van vochtigheid Hoeveel ruimtes moeten er verwarmd / gekoeld worden? 2 tot 5 ruimtes Waarvoor wenst u de warmtepompboiler te gebruiken? Sanitair water verwarmen Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: vervanging van huidige cv ketel, eventueel in combinatie met zonneboiler en aansluitbaar op huidige vloerverwarming.

Houtkachel en pijp in het schoorsteenkanaal plaatsen

Op dit moment zit er een werkende openhaard in huis. Deze haard zouden wij graag willen vervangen voor een houtkachel “Dovre 425CB”. Graag zou ik willen weten of het bestaande rookkanaal geschikt is of dat er eventueel een pijp geplaatst dient te worden in het bestaande schoorsteen kanaal.

Waterleiding, gas en CV aansluiten

Wij willen dat er in een gerenoveerde woning de waterleiding, het gas en de cv laten aansluiten. Waterleiding: Bij de hoofdleiding een aansluiting van koper naar flex en aansluiting van de cv. Gas: Aansluiting van meterkast naar cv. CV: Aansluiting van cv (installatiepakket aanwezig) en 6-tal radiatoren. Alle gas, water en cv leidingen zijn al getrokken.

Verwarmen met LUCHT - LUCHT warmtepomp

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Nieuwbouw Voor welke doeleinden wil je de LUCHT - LUCHT warmtepomp gebruiken? Verwarmen Hoeveel ruimtes moeten er verwarmd / gekoeld worden? 2 tot 5 ruimtes Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken ik heb een stuk grond gekocht waar een huis op gebouwd wordt. Bgg grond vloerverwarming is een geheel 80m2 groot, 1e etage is 3 kamers van 20m2 en kunnen met radiatoren werken, ook de zolder is 25m2 en kan met radiator. Afhankelijk van de kosten en mogelijkheden kiezen we de beste optie.

Grondwaterwarmtepomp installeren

Het betreft een nieuwbouw huis in Pijnacker. De tuin achter is ongeveer 8 x 6 meter en de voortuin 6 x 2,5 meter. Voor het huis ligt braak terrein ongeveer 30 x 8 meter waar bomen geplaatst zullen worden. De woning is af en de pomp dient op de bestaande vloerverwarming (door de hele woning) aangesloten te worden.

Haard met afvoer plaatsen

Ik wil een open haard plaatsen met rookgasafvoerkanaal. Het gaat om een woning met 3 verdiepingen totaal. Ook moet er een plaat onder de haard geplaatst worden. Het dak is makkelijk te bereiken via meerdere manieren. Dat kan via de 1e verdieping of via het dakkapel.

Radiatoren op slaapkamers installeren

We willen graag 2 radiatoren plaatsen op slaapkamers (1e verdieping). 1 radiator per kamer en beide voorzien van een thermostaatkraan. De hoofdleiding loopt door een van deze slaapkamers en een leiding zal dus doorgetrokken moeten worden naar de andere kamer. Het gat in de muur (gipswand) is daarvoor al aangebracht. Zie schets in bijgaande file.

CV radiator op de zolderkamer plaatsen

Nieuwe radiator plaatsen op een kamer op zolder. Afstand tot CV-ketel ongeveer 5 meter hemelsbreed. Er hoeft niet te worden gefreesd, wel geboord en een koof gemaakt, leidingen kunnen langs de muur in het trapgat worden geleid. Radiator en materialen via de installateur.

Aansluitingen maken voor nieuwe keuken

Van mijn zelf geplaatste keuken moeten de leidingen nog worden aangesloten. Het gaat om de aansluiting van een kookplaat (gas), aan en afvoer van de vaatwasser en aan en afvoer voor de spoelbak. Er hoeft niets aan leidingwerk gewijzigde te worden, het gaat puur om het laatste stukje koppelwerk. Materialen heb ik al in huis gehaald, mogelijk dat er nog onderdelen of koppelingen nodig zijn waar ik niet aan heb gedacht.

WC in de badkamer installeren

Ik heb in mijn badkamer nog geen toilet en wil er graag een inbouwtoilet laten plaatsen. Daarbij moeten de leidingen worden aangepast. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te bespreken en ontvang dan graag uw advies en een prijsopgave.

Toiletpot en reservoir vervangen

Het verwijderen van een oude wc pot (incl. spoelbak) en het plaatsen van een nieuwe wc pot (incl. spoelbak). Het gaat om een staand toilet met een spoelbak erop, met een afvoer aan de achterzijde. Ik heb nog niets aangeschaft.

Buitenkraan bij huis aan laten leggen

Gaarne zou ik een buitenkraan aan de voor- en achterkant van mijn huis willen hebben. Er is een kruipruimte waar een kunststofleiding gebruikt kan worden. De afstand aanvoer water naar achter ongeveer 13 meter. Gaten boren door de gevels zou ik ook zelf kunnen doen.

Buitenkraan op de achtergevel aanleggen

Ik wil graag een buitenkraan laten aanleggen vanuit de meterkast via de kruipruimte op de achtergevel. Graag hierbij ook een aftap kraantje in de meterkast. Vanaf de meterkast is dit 8 a 9 meter. Graag ontvang ik hierbij een prijs indicatie. Het gaat mij dan om all inclusief prijs (btw en materiaal inbegrepen).

Open haard verwijderen en rookkanaal plaatsen

De schouw van mijn open haard wil ik graag laten verwijderen en afvoeren. Hierna wil ik graag een losse houtkachel laten plaatsen waarvoor er een nieuw rookkanaal gemonteerd moet worden. De woning heeft 3 woonlagen.