Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Pernis Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Pernis Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Pernis Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Pernis Rotterdam of directe omgeving.


Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Pernis Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: het leveren en aansluiten van een grond warmtepomp, de aanleg en aansluiting van een grondwater-warmtepomp, warmtepomp plaatsen, warmtepomp laten plaatsen, warmtepomp plaatsen, leidingen omleggen en plaatsen badkamer, warmtepomp of zonneboiler, warmtepomp plaatsen, het leveren en aansluiten van een warmtepomp, leveren en installeren warmtepomp met verticale bron ter verwarming, roomdivider (gashaard) realiseren in een aanbouw, een warmtepompboiler leveren en plaatsen, luchtwater warmtepomp en vloerverwarming met ventilatievloer plaatsen, lucht-lucht warmtepomp plaatsen, vloerverwarming plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Pernis Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Pernis Rotterdam:

Nieuwe cv ketel en radiatoren en leidingwerk

Graag zouden wij een nieuwe cv ketel willen hebben voor onze opbouw die gemaakt wordt. Daarbij willen wij de leidingen laten verleggen, de cv ketel zit momenteel op de 1 verdieping, deze verwarmt de douche. Wij hebben vloerverwarming. De ketel is 12 jaar en dachten daarom om direct een nieuwe te laten aanschaffen, wij dachten zelf aan de Remeaa Calenta C40CW5. De leidingen zouden dan omgelegd moeten worden. Daarnaast willen wij ook graag 2 radiatoren onder de dakkapellen laten plaatsen aan weerszijden. De radiatoren kunnen wij eventueel zelf aanschaffen.

Houthaard plaatsen + checken bestaand rookkanaal

Graag laat ik checken of het bestaande rookkanaal voldoende beschikbaar is voor een houthaard plaatsen. Er zat een gashaard maar die is weggehaald. De aansluiting en 2 gaten in muur met een dopje erop zitten er nog. De schoorsteen loopt tot helemaal boven op het dak. Graag zou ik deze willen laten controleren. Is het mogelijk dat er iemand langs komt? Graag zou ik ook direct een houdhaard plaatsen.

Loden leiding vervangen

Het betreft een tussenwoning uit 1928. De aansluitpunt van waterleidingbedrijf bevindt zich in voortuin zo'n 2 m vanaf de gevel. De watermeter bevindt zich aan achterzijde woning. Nadat we met lekkage van de leiding van put naar meter te maken kregen, bleek dat dit nog een loden leiding is. De overige leidingen in de woning zelf zijn al door een vorige eigenaar vervangen voor koper. Bij reparatie van de lekkage is een deel vervangen door kunststof, maar het deel van de loden leiding dat onder een stenen vloer loopt is lastig bereikbaar. Deze leiding zit er nog, en willen we we alsnog volledig vervangen of omleggen. Via wat online research hebben we begrepen dat daar verschillende mogelijkheden voor zijn. We willen graag met een aantal bedrijven de opties nagaan om zo tot de beste oplossing te komen met het minste sloop- en breekwerk. De huidige stenen vloer moet intact blijven.

CV ketel verplaatsen

Ik wil mij CV ketel verplaatsen die in de keuken staat naar een etage hoger in verband met de verbouwing van de keuken. Er zal eventueel leidingwerk verricht moeten worden. 26 februari krijg ik de sleutel van de woning.

Toilet vervangen

Oude staande toilet laten vervangen door een nieuwe staande toilet

Gaskachel aansluiten

Ik wil een gaskachel aan laten sluiten met een afvoer naar de zijkant van onze woning. Er ligt al gas, en er moet één door de muur heen naar buiten worden geboord. De afstand naar buiten is ongeveer 3 á 4 meter.

Pelletkachel op de CV aansluiten

Ik heb een CV pallet kachel gekocht en zou deze op mijn bestaande CV installatie willen aansluiten. Er is nu een CV gaskachel die mij van warmte voorziet. De leidingen zijn er dus al. Wie heeft er ervaring om dit aan te sluiten en in te regelen?

Gaskachels laten controleren en schoonmaken

Ik wil 2 oude Faber gaskachels laten nakijken en schoonmaken. Graag offerte via de mail.

Buitenkraan repareren

Voor zover ik de situatie inschat gaat het om de aanvraag van een kostenoverzicht betreft de volgende situatie. Buitenkraan zit aan de muur achtertuin. Een zwarte tyleen slang zit daar op aangesloten. Bij het aftappunt in de ingang van de kruipkelder ligt een afgesneden tyleen slang op de grond vlakbij het aftappunt. Of dit de waterleiding van de achter buitenkraan is weet ik niet en of deze afgesneden slang mag worden aangesloten als het hem is dan scheelt het hopelijk kosten van het opnieuw aanleggen met pijp of buis naar de bestaande buitenkraan toe. Kunt u mij helpen in te schatte wat het gaat kosten totaal om dit te kunnen aansluiten?

Gaskachel schoonmaken en controleren

Graag wil ik mijn gaskachel van het merk Dru Loevestein laten schoonmaken en controleren op zijn juiste werking. Ik zie dat er zich veel stof heeft opgehoopt en denk dat de kachel al enige tijd geen onderhoud heeft gehad. Ik ontvang vooraf graag een prijsopgave.

CV leidingen infrezen

Ik zou graag de leidingen van mijn verwarming willen veranderen, e.e.a. zou ingesleufd moeten worden in een stenen buitenmuur, teneinde een keukengedeelte te plaatsen op het gedeelte waar nu de leidingen zitten. De oude verwarmingsplaten worden vervangen door nieuwe exemplaren. Het fijnst zou zijn als u ter plaatse de situatie zou willen opnemen. Het gaat om een tussenwoning uit 1938 te Pernis. Het werk kan per direct beginnen, wel moet het uiterlijk week 31 uitgevoerd.

Haard inclusief rookkanaal plaatsen

Ik wil graag een rookafvoerkanaal laten aanbrengen in mijn woning. Deze zal door 2 houten woonlagen heen gevoerd moeten worden. Ook heb ik graag dat de vakman de levering van de kachel doet. Wellicht kan het rookafvoerkanaal via de buitengevel van de woning.

CV-ketel een onderhoudsbeurt geven

Ik ben op zoek naar een vakman die de CV ketel een onderhoudsbeurt kan geven. De laatste keer is 2 jaar geleden.

Houtkachel installeren

Ik heb de kachel en buizen al staan het gat zit al in de muur de buizen moeten alleen nig aan gesloten worden aan de achterkant van mijn huis

CV ketel plaatsen / vervangen

SPOEDKLUS! In verband met defecte ketel! Op dit moment hangt er een Atag Buwe Engel 2. Ik wil deze vervangen door een Atag E325EC inclusief Wize thermostaat. De vervanging kan bijna 1 op 1 plaatsvinden op wat korte leidingstukjes na waarschijnlijk. Dakdoorvoer zit er ook al, pijp is al aanwezig ( er vanuit gaande dat deze ook gebruikt kan worden bij de nieuwe ketel ) Thermostaat bedrading is er ook al, dus de thermostaat moet alleen maar met 2 draadjes worden aangesloten. Expansievat is ook al aanwezig, wederom er vanuit gaande dat deze geschikt is. Er moet ook een buitenvoeler geplaatst worden, deze draad is ook al aanwezig. Het gaat dus grofweg alleen om de vervanging 1 op 1 van de ketel door een nieuw model Atag. Ketel wil ik zelf kopen.

Kranen vervangen/repareren

Afsluitkraan binnen en de buitenkraan zitten vast en moeten worden vervangen of worden gerepareerd. Ik weet niet waarom ze vast zitten. Ze zijn vrij oud.

CV installatie en badkamer opnieuw realiseren

Het gaat om complete installatie van de cv, radiatoren, leidingen. In de woning is nu een geiser met aansluiting gaskachel. Hier moet dan CV installatie voor in de plaats komen. Van de ruimtes badkamer en toitet, 1 ruimte maken, toilet klein stuk verplaatsen en wastafel. Wand plaatsen tussen keuken en badkamer, dit is nu een open ruimte. Materiaal wordt door mij zelf aangeschaft, de tegels, radiatoren, wastafel, toilet, kranen, combiketel. Graag zou ik telefonisch of per mail een indicatie krijgen over de kosten en de duur van de klus.

plaatsen cv ketel eventueel op solder

Ik moet een nieuwe cvketel plaatsen en wil hem graag op de zolder plaatsen in verband met verdere verbouwingen/uitbouw van de begane grond. Het zal ook handig zijn als er een wateraanvoerleiding en afvoer kan geplaatst worden. Dit moet wel voor af bekeken worden om een eerste prijsindicatie te maken. met vriendelijke groet

De huidige ketel is aan vervanging toe. ...

De huidige ketel is aan vervanging toe. Een Hoog rendaments ketel dient hiervoor in de plaats te komen. Verder moet er een verwarmings element extra geplaatst worden in de nieuw te creeren badkamer. Tenslotte moeten de huidige leidingen gecontroleerd worden.