Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Papendrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Papendrecht heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Papendrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Papendrecht of directe omgeving.

380 klanten uit Papendrecht bevelen een bij Casius in Papendrecht aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Papendrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepompboiler installeren in nieuwbouwproject recreatiewoningen, een groot notarishuis voorzien van vloerverwarming, een groot notarishuis voorzien van vloerverwarming, verduurzamen woning, warmtepomp en vloerverwarming plaatsen, het leveren en plaatsen van radiatoren, HR-ketel en expansievat, vloerverwarming, cv en radiatoren plaatsen, infrarood verwarming plaatsen, houthaard gemetselde schouw vervangen voor roomdiviver gashaard, warmtepomp installeren naast luchtverwarming, of de gele woning verwarmen op lucht-luchtwarmtepompen, vloerverwarming realiseren begane grond en 1e verdieping, cv vervangen voor warmtepomp, adviseren en installeren van boiler of warmtepomp, lage rendement radiatoren plaatsen + lucht-luchtwarmtepomp, van elektrisch-gas ketel over naar volledig elektrisch en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Papendrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Papendrecht:

Riolering ophogen

De riolering vanuit het huis naar de gemeentelijke riolering zou opgehoogd moeten worden. De riolering in de straat is verhoogd en dus moet het vanuit het huis aangepast worden. 2 jaar geleden is de riolering vanuit de gemeente verhoogt. Ik bewoon dit huis pas sinds kort en weet niet zeker of de riolering van mijn huis is verhoogt. Dit ga ik navragen bij de gemeente en met hoeveel cm dit eventueel opgehoogd zou moeten worden. Wel hebben wij last met regen met doorspoelen. Het wil niet altijd even soepel verdwijnen. Vorig jaar hebben we alles laten doorspoelen, toen hadden we hier ook al last van. Graag laat ik door u bekijken wat precies het probleem is. De riolering is op zich goed benaderbaar. Achter 2 putten en voor zit er 1. Deze zijn afgesloten met een steen. Ik heb een tekening gehad van de situatie van de riolering. Wij zijn het makkelijkst te bereiken via het 06-nummer of anders via mail.

Geiser vervangen

Ik heb op dit moment een gas geiser. klein. geplaatst in een kleine ruimte/kastje boven het toilet in de badkamer. op dit moment is hier slechte afvoer van gassen aanwezig. ik wil graag laten kijken of dit oplosbaar is of het verstandiger is een andere geiser / doorstromer te laten plaatsen.

Regelklep van de stadsverwarming vervangen

De temperatuur blijft oplopen tot boven de ingestelde waarde van de thermostaat. De motor van de stadsverwarming regelt wel terug, maar het lijkt erop dat de klep iets open blijft staan. Hierdoor blijft een klein beetje stadsverwarmingswater door de verwarming stromen. Graag zou ik iemand de klep laten maken en als dat nodig is de motor ook direct vervangen. De oude klep kan afgevoerd worden.

Vloerverwarming infrezen en aansluiten in een nieuwbouwwoning

Het gaat om een nieuwbouwproject. We worden aangesloten op stadsverwarming en zouden in onze nieuwbouwwoning vloerverwarming willen hebben. Het gaat om het infrezen in de betonnen dekvloer en het aanleggen van het totaalpakket. Wat voor soort vloerverwarming er nodig is weten we niet. De oppervlakte is 80 - 90 m2.

Airconditioning met splitunit installeren

Ik zoek een installateur die een airconditioning met split kan installeren op zolder. De buiten unit moet aan de achterzijde van het dak/woning geplaatst worden. Ik wil graag de Tristar Type 5428 koelcapaciteit 18000 BTU laten installeren.

Verwarmingssystemen aan elkaar koppelen

Het is de bedoeling om 4 verwarmingssystemen aan elkaar te koppelen waar ik nu het huis mee verwarm. Ik bezit nu een cv ketel en een hout gestookte cv ketel. Ik wil mij laten adviseren over de mogelijkheden om deze te combineren met een warmtepomp, zonnecollectoren of heatpipe systeem. Een hout cv kachel en de cv ketel zijn namelijk geen goede boiler buffervat.

Riolering in huis laten vervangen

Ik wil de riolering in huis vervangen. Van boven, (zolder) tot aansluiting op de riolering in de kruipruimte. Dit is nu gietijzer, in de kruipruimte zit al pvc. Aansluitingen: * zolder 1: direct op de riolering * 1e verdieping: badkamer, deels gietijzer direct naast de riolering ongeveer 2 meter * beneden: Keuken, gaat vrijwel gelijk over in pvc Alle materialen te leveren door loodgieter.

Buitenkraan aan laten leggen

Ik wil aan de achtergevel van ons huis een buitenkraan hebben. Het huis heeft geen kruipruimte en de tappunten bevinden zich voor in het huis. Ik schat in een meter of 10 tot de achtergevel.

Convectorput verwijderen en dicht maken

Ik wil de convectorputten verwijderen en dicht maken zodat er vloerverwarming ingefreesd kan worden. De ene put is 3 meter en de andere put is 2 meter lang.

Zonneboiler plaatsen

Graag ontvang ik informatie over een zonneboilercombi voor 4 personen. De collectoren wil ik het liefs tegen de gevel aan laten plaatsen van onze tussenwoning indien mogelijk, in verband met plaatsen zonnepanelen in de toekomst. De boiler zal gebruikt gaan worden voor het verwarmen van de woning en van het sanitair water.

Plaatsen warmtepomp

Na oplevering woning plaatsen warmtepomp in bijkeuken, incl grondboring, en aansluiten. Buffervat voor vloerverwarming (aanwezig) en sanitair. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Nieuwbouw Welke werken moeten gebeuren? Aansluiten op bestaande vloerverwarming, aansluiten op warm sanitair water, nieuwe verwarmingstoestellen plaatsen

Advies over vloerverwarming

Ik wil graag een advies over onze vloerverwarming die al zo'n 20 jaar niet meer is gebruikt. Ik overweeg namelijk om de vloerverwarming weer te gebruiken. Mogelijk zal de pomp vervangen moeten worden en de leidingen goed worden doorgespoeld.

Pelletkachel aansluiten

Wij willen graag een pelletkachel, type Livin' flame Liland, laten aansluiten op ons bestaande rookkanaal. Het bestaande rookkanaal is 150 mm dubbelwandig, en deze dient dus middels een verloop naar 80 mm te worden gebracht. Daarnaast willen wij bij het aansluiten gelijk de schoorsteen laten vegen en een nieuwe schoorsteenkap laten plaatsen. Graag willen wij offerte voor: - Aansluiten van de pelletkachel inclusief indicatie prijs benodigd aansluit materiaal, verloop, pijp, rozet etc in kleur zwart - Schoorsteenvegen en nieuwe schoorsteenkap inclusief montage Gelieve aan te geven binnen welke termijn deze werkzaamheden uitgevoerd kunnen worden. Indien meer informatie benodigd kunt u mij e-mailen.

Electrisch verwarmen van een appartement

Ik heb momenteel blokverwarming in mijn appartement op de 3e etage. Nu wil ik mijn huis elektrisch verwarmen en ik wil weten wat dat gaat kosten. Mijn woonkamer en keuken is 3.60 meter breed 5.60 meter lang en 2.70 meter hoog. Ik wil graag in het najaar van start gaan met de klus, maar laat me graag nu al informeren over de verschillende mogelijkheden.

Kraan monteren op een toiletmeubel

Een bestaand toiletmeubel. Nieuwe kraan gekocht bij Praxis. Demonteren blijkt bemoeilijkt door horizontale plaat aan voorkant. Service gevraagd met waarschijnlijk aangepast gereedschap

Lucht - Water warmtepomp

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken onze woning betreft een woning gebouwd in de jaren 70: - we zijn voornemens uit te gaan bouwen en dan wordt de begane grond voorzien van vloerverwarming. - de gevel, dak en vloer van de uitbouw krijgen een Rc van 6. 0 - de overige bestaande gevels hebben een (na naisolatie) Rc van 2,5 - de kozijnen zijn reeds voorzien van HR++ glas - de afmeting van de woning bedraagt. - begane grond nieuwe situatie 6x14. 00 m2 - verdieping 1 6x 10 m2 - verdieping 2 6 x 10 m2 schuin dak nageisoleerd. Dakhelling (evenwijdig aan de voorgevel) 45 graden

Wastafelkraan vervangen

Ik wil een nieuwe wastafelkraan laten monteren en de sifon vernieuwen

Keukenkraan vervangen

Het gaat om het vervangen van de lekke keukenkraan voor een nieuw exemplaar. Deze is reeds aangeschaft.

Staand toilet vervangen door hangend toilet

Wij hebben een toiletruimte van 200 x 100 cm met een staand toilet. We willen het staande toilet laten vervangen door een inbouwtoilet. Daarbij moet het leidingwerk worden aangepast. Ook willen we er een verlaagd plafond in met inbouwspots. We ontvangen graag uw offerte, zonder berekening van nieuw tegelwerk.

Nieuwe gasleiding van meterkast naar ketel leggen

Nieuwe ketel geplaatst. Gaslek ontdekt, dient een nieuwe gasleiding geplaatst te worden vanaf de meterkast op begane grond naar de ketel op zolder, 2e verdieping.

Egaliseren vloer en aanleggen van vloerverwarming

Wij zijn bezig met de aankoop van een bungalow uit bouwjaar 1973 en zijn alvast de verbouwingskosten aan het berekenen. We verwachten dat de overdracht over 2 maanden zal plaatsvinden. We gaan daar dan zelf op de benedenverdieping 100 m² vloertegels van een betonnen ondergrond verwijderen. Daarna willen wij die vloer laten egaliseren. Vervolgens moeten er sleuven worden ingefreesd voor vloerverwarming en een complete nieuwe vloerverwarming worden geplaatst. Ik ben op zoek naar een partij die de totale klus voor mij kan verzorgen en hier een offerte voor kan aanbieden. Er staan foto's van de woning op Funda.

Rookkanaal aanleggen in bestaand huis

Wij hebben een huis gekocht waar we een hout gestookte haard in willen (gas lukt niet want het is stadsverwarming) Er zit alleen nog geen rookkanaal in. Vandaar mijn vraag aan jullie of jullie een indicatie kunnen geven van een kostenplaatje. Ik snap dat het een indicatie is maar of het nu 1000 euro is of tegen de 5000 scheelt nog al. Ik heb bijgevoegd een foto van het huis. Een twee onder 1 kap in Papendrecht We hadden zelf bedacht waar de beste plek zou zijn om een kanaal aan te leggen. Ik heb de plattegronden bijgevoegd. De pijl in de woonkamer is waar we de haard willen hebben. Daarnaast zit een muurtje wat uitkomt in de berging. Als er dan een gat weer naar boven gemaakt wordt dan kom je uit in slaapkamer 3 en daarboven zit een plat dak. Dit is helaas niet het hoogste punt. Maar jullie kunnen wel beoordelen of dit mogelijk is. We zouden graag aankomende vrijdag willen gaan kijken naar een haard. Alvast bedankt voor de moeite om ons een indicatie te geven. Indien dit binnen budget zit kunnen we misschien een afspraak maken om definitief te laten kijken en een prijs te maken

Airconditioning installeren in de gehele woning

We willen een airco laten installeren in een woning van 365 m3 met 6 kamers waarvan 5 slaapkamers. Liefst zonder buiten unit (Split?)

Buitenkraan aanleggen

Wij zoeken loodgieter die een Buitenkraan kan aanleggen. Deze zal waarschijnlijk via de kruipruimte doorgetrokken moeten worden. Ik denk dat hij afgetapt moet worden van de waterleiding aan de voorzijde van het huis en willen in de achtertuin de aansluiting. De afstand zal ongeveer 7 meter worden.

Stoomdouchecabine repareren

Mijn Riho Memphis stoomcabine geeft aan dat hij ontkalkt moet worden; de lampjes knipperen 4 keer achter elkaar (en blijven knipperen totdat we de stroom