Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor vloerverwarming aanleggen:

Vloerverwarming aanleggen

Het gaat om een opbouwsysteem op een bestaande houten vloer (jaren 50' woning, hoek). Ik zal zelf zorgen voor isolatie aan de onderkant van de ondervloer (via de kruipruimte). In totaal ongeveer 40 m2. De woonkamer, aparte keuken, hal, toilet en badkamer (bovenverdieping). Graag een droge vloerverwarming op water.
Onze klant uit Oud Beijerland (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloerverwarming aanleggen uit heel Nederland:

Vloerverwarming aanleggen

Ik wil graag een vloerverwarming laten plaatsen onder parket met een zo minimaal mogelijke opbouw hoogte vanwege de bestaande situatie. Object is een jaren 30 woning met houten vloeren. Het gaat om een oppervlakte van 75 m2 en het is een uitbouw op de begane grond.

Een gietvloer met vloerverwarming aanleggen

Ik zou graag een prijsindicatie ontvangen voor een gietvloer met vloerverwarming. Het totale oppervlakte is ongeveer 50 m2. Op dit moment ligt er een houtenvloer. De woning is in de jaren 30 gebouwd. Het betreft een woon appartement. We willen ook andere werkzaamheden in het appartement laten uitvoeren, zoals nieuwe badkamer, nieuwe keuken, muren laten stucen et cetera. Waar in het proces van de verbouwing is het raadzaam om de vloer eventueel aan te leggen. We zouden de verbouwing dit jaar nog willen starten en afronden.

Vloerverwarming aanleggen appartement

Appartement op de eerste verdieping. Complete vloer wordt vervangen voor een PVC vloer. We willen graag elektrische vloerverwarming als hoofdverwarming, ter vervanging van twee radiatoren. Het totale appartement betreft zo’n 50m2, de woonkamer/keuken en slaapkamer samen zo’n 40m2. Totaal vloeroppervlakte voor vloerverwarming zal iets kleiner zijn.

Vloeren en verwarming nieuwbouw aanleggen

Wij gaan een woning bouwen en zijn benieuwd naar de kosten voor de vloer. Wat kost een zandcement dekvloer van 225m2 Wat kost een afgewerkte betonvloer van 225m2 Beide gestort op vloerverwarming Beide op kanaalplaat vloer Bungalow dus geen boven verdiepingen Ik zoek een specialist die met mij de verschillende mogelijkheden kan bespreken.

Groepenkast uitbreiden en aanleggen overig elektra

Wij zijn op zoek naar een elektricien die 1) de groepenkast kan aanpassen/uitbreiden voor het gebruik van een inductiekookplaat met 3 fase aansluiting. 2) in de keuken een voorziening maken zodat de kookplaat kan worden aangesloten 3) aanleggen van een geaarde stopcontact waar de pomp voor de vloerverwarming op kan worden aangesloten 4) wij willen zonnecellen laten leggen en de groepenkast moet hier alvast op worden voorbereid

CV-ketel afkoppelen en warmtepomp leveren en installeren

Wij willen de bestaande gas-CV-ketel afkoppelen en laten vervangen voor een warmtepomp. De gemaakte warmte verlies berekening komt uit op 14kw bij -10 gr. De capaciteit van de pomp moet hierop worden aangepast. Naast de warmtepomp moet de bestaande wtw-installatie worden nagekeken en evt. worden vervangen (is 14 jaar oud en heeft heel lang stil gestaan). Tevens gaan we in de garage een badkamer aanleggen waarvan de vloerverwarming ook op deze warmtepomp moet kunnen worden aangesloten. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Welke werken moeten gebeuren? Aansluiten op bestaande radiatoren, aansluiten op bestaande vloerverwarming, aansluiten op warm sanitair water, nieuwe vloerverwarming plaatsen Om welk type gebouw gaat het? Vrijstaand gebouw

Vloerverwarming aanleggen en evt warmtepomp installeren

Ik ben op zoek naar iemand voor het aanleggen van vloerverwarming van ongeveer 40 m2 en aanbrengen grondwarmte pomp

Isolatie in kruipruimte aanbrengen

Ik woon in een rijtjeshuis waar ik de vloer onder mijn huis wil isoleren. De kruipruimte is circa 80 cm. Je hebt ook bodemisolatie, weet niet of dat ook een optie is. Ik wil in de toekomst vloerverwarming laten aanleggen. Aangezien er verschillende manieren zijn om je vloer te isoleren ben ik benieuwd welke isolatievorm voor mij het beste zou zijn. Oppervlakte is 46 m2.

Meterkast aanpassen en stopcontacten verplaatsen

Geachte Dames, Heren, In het najaar ga ik mijn onderverdieping aanpassen en zal er vloerverwarming worden aangelegd (waarvoor een nieuw stroompunt zal moeten worden gecreëerd), wordt er een nieuwe keuken geplaatst (waarvoor stroom mogelijk moet worden omgelegd) en komen er zonnepanelen. Drie-fasen aansluiting is reeds aangelegd, echter mijn meterkast is nu nog 2-polig waar dit 4-polig zou moeten worden. Afhankelijk van de kosten voor het verplaatsen van stopcontacten, zou ik ook graag de stopcontacten in de woonkamer willen laten verlagen. Als samenvatting: - Werkzaamheden welke op korte termijn kunnen worden gedaan: aanpassen meterkast naar 4 polen en aanleggen van stopcontact vloerverwarming(indien mogelijk voor september). - Werkzaamheden die later gedaan dienen te worden: omleggen/ aanleggen stroom keuken (wanneer leidingplan en datum plaatsing keuken bekend is), aanleggen perilex stekker inductie, verlagen stroompunten woonkamer.

Voorbereidende bouwwerkzaamheden (tbv een serre)

Er wordt door een serre-leverancier een serre geplaatst van 5,00 meter x 3,50 meter aan de achterzijde van onze tussenwoning. Hiervoor moeten er echter verschillende werkzaamheden van te voren door een aannemer worden uitgevoerd; Terrastegels verwijderen en afvoeren, Grondboren voor fundering( vermoedelijk zijn schroefpalen afdoende net zoals bij andere buren), Storten betonnen ondervloer, Aanbrengen vloerverwarming, Metselen van 2 spouw-zij-muurtjes (1 van circa 3 meter breed en 1 van circa 4 meter breed) (Die van 4 meter breed gaat dus dieper de tuin in en bovenin dit muurtje willen wij een soort (buiten)raam voor extra zon-doorval vanaf de tuin van de buren want dit raam komt hoog bovenin de tuinmuur. Tevens verleggen van regenwaterpijp en het aanleggen van een buitenkraan (in het nieuwe zijmuurtje van 4 meter breed).

Partners

Partners van Casius