Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor vloerverwarming aanleggen:

Vloerverwarming aanleggen

Het gaat om een opbouwsysteem op een bestaande houten vloer (jaren 50' woning, hoek). Ik zal zelf zorgen voor isolatie aan de onderkant van de ondervloer (via de kruipruimte). In totaal ongeveer 40 m2. De woonkamer, aparte keuken, hal, toilet en badkamer (bovenverdieping). Graag een droge vloerverwarming op water.
Onze klant uit Oud Beijerland (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloerverwarming aanleggen uit heel Nederland:

Vloerverwarming aanleggen

De vloerverwarming zal op de begane grond komen. Woonkamer keuken en gang. Bouwjaar 1969, hoekhuis. Parketvloer met een houten ondervloer op balken. Kruipruimte aanwezig. Cv ketel Avanta 28-c. Het gaat om 50 m2.

Vloerverwarming aanleggen

Huidige situatie: houten balken vloer in de woonkamer. Binnenkort nieuwe aanbouw waar wij evt ook direct vvw willen dit word een betonnen vloer. Graag ontvang vangen wij een offerte voor +-/35 m2 en +/-70 m2. Vvw willen wij als hoofdverwarming gebruiken

Vloerverwarming aanleggen

Het betreft een complete renovatie van de zolder waar de vloerverwarming moet worden aangebracht in 2 slaapkamers en badkamer. Totaal 24 m2.

Droge vloerverwarming aanleggen

Het plaatsen van een droog bouwsysteem vloerverwarming. Totale oppervlakte circa 180 m2 verdeeld over 4 vertrekken.

Vloerverwarming aanleggen

Het betreft woonkamer/keuken en toilet. Hier willen we vloerverwarming aan laten leggen. Ongeveer 50 - 60 m2.

Vloerverwarming realiseren

Hebben een huis gekocht en willen de bestaande verwarming (3 radiatoren) vervangen door vloerverwarming. Het totaal bedraagt ongeveer 55 m2. Pompschakelaar met een timer is gewenst. Ook zeer benieuwd hoe lang de werkzaamheden ongeveer zouden duren en wanneer we de tegels erop kunnen laten leggen. Ik wens niet gebeld te worden, alleen via mail contact. Eventueel een extra leiding alvast naar boven laten aanleggen i.v.m. later toevoegen vloerverwarming in de badkamer. Graag zouden we in april willen beginnen.

Verwijderen grindvloer en aanleggen vloerverwarming

Graag laat ik de grindvloer in de woonkamer en de keuken verwijderen en ook direct afvoeren. Daarnaast laat ik graag vloerverwarming (bijverwarming) aanleggen, dit moet ingefreesd worden in een cementdekvloer van 5 cm. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 50 m2.

Vbi ps renovatievloer met vloerverwarming aanleggen

Op de begane grond van mijn woning is een kinderdagverblijf waarbij de vloer moet worden vervangen. Het huis staat op veengrond langs een kanaal. Na inlichtingen te hebben ingewonnen, blijkt een VBI-renovatie vloer geschikt te zijn voor dit huis, waarbij ventilatie, slijtvastheid, onderhoudsvrij, natuurlijke uitstraling en goede warmteverdeling belangrijk is. Het gaat om 40 m2 oppervlak woonkamer met een kamer en suite separatie. Het huis is in 1921 gebouwd, heeft een houten vloer, waarin nu piepschuimisolatie in zit. Kruipruimte is ongeveer 45 cm hoog. In de vloer zit een convectorput, deze moet eruit. Verder hebben we normale verwarmingselementen. We hebben begrepen dat met de grondwaterstand een VBI-renovatie vloer de beste oplossing is. We wonen aan het kanaal, de waterstand wissel tussen 45 en 65 ongeveer en we hebben veel last van de weersinvloeden. We willen geen schuimbeton of beton. Op de begane grond zit een kinderopvang, daarom willen we vloerverwarming. Welk soort willen we graag advies over. Welke energiezuinig is en het liefst als hoofdverwarming kan dienen. We willen een duurzame vloerbedekking, we denken aan marmoleum. De keuken met beukenhoutenblad, moet vervangen worden omdat het uitzet en krimpt. Als de vloer gedaan moet worden, moeten we met de keukenboer even overleggen. De klus wil ik graag uitvoeren in juli 2020, voor de bouwvak, in de zomervakantie omdat er dan minder kinderen zijn. Graag ontvang ik advies en een offerte.

Vloerverwarming aanleggen

Wil graag vloerverwarming plaatsen voor de beneden verdieping, gaat om 40 m2. Mag ook een zandcement dekvloer doen. Het huis heeft een houten skelet.

Casco appartement volledig afwerken

Ik wil graag leidingwerk en elektra laten aanleggen voor een 88 m2 casco woning. Graag inclusief vloerverwarming.

Partners

Partners van Casius