Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor vervangen van een nefit cv ketel:

Vervangen van een Nefit CV ketel

Ik wil graag de huidige ketel laten vervangen voor een Nefit Trendline 2 HRC/ 30/cw5. Met een thermostaat Nefit moduline easy.
Onze klant uit Oud Beijerland (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervangen van een nefit cv ketel uit heel Nederland:

nieuwe cv ketel

graag zou ik een offerte willen hebben voor het vervangen van mijn Nefit HR ecomline ketel voor een Nefit Aqua plus 9000i ketel, de montage is op dezelfde locatie, de huidige ketel hangt in de kelder

CV ketel vervangen

vrijstaande woning gebouwd 1984. bestaande cv installatie Nefit Ecomline HR met voorraadvat 2003. We hebben 2 badkamers en willen graag een ketel die bij gebruik van beide douches tegelijk voldoende warm water en druk kan verzorgen. huis bevat circa 550 m3 en is 165 m2 groot.

Vloerverwarming droog systeem leggen en vervangen en verplaatsen CV

Graag laat ik een vloerverwarming, droogbouw, realiseren op de begane grond. Ik heb een houten ondervloer. Gaat om 50 m2. De huidige vloer haal ik zelf weg. Daarna dient er eventueel PVC klicklaminaat gelegd te worden. Opbouwhoogte is belangrijk waar mogelijk een systeem zonder tussenvloer. CV ketel dient ook te worden verplaats en vervangen. Nu heb ik een Nefit 31, dit moet vervangen worden voor een moderne ketel en aangepast op vloerverwarming. Ik heb een schets van de situatie, deze kan ik naar jou doormailen.

cv ketel vervangen

Ik heb een nieuwe CV ketel nodig. Ik heb nu een Nefit Smartline HR(c) 24 KW met inbouw bier reservoir ik wil deze ketel vervangen voor een vergelijkbare. Ik zit zelf aan een GW 5 te denken.

Cv ketel vervangen

Ik wil mijn cv-ketel: Atag blauwe engel 2 vervangen voor een atag of nefit cv-ketel CW5. Afvoeren van de oude ketel doe ik zelf. Het staat op de begane grond en er zullen beperkte aanpassingen gemaakt moeten worden, maar dat spreekt voor zich. Het is voor sanitair water en voor de verwarming.

Nefit badgeiser vervangen

Mijn oude badgeiser moet vervangen worden door een nieuw exemplaar. Ik beschik reeds over de nieuwe geiser.

CV ketel en rookgasafvoer vervangen

Is het mogelijk om een afspraak te maken voor het ontvangen van een vrijblijvende offerte. Ik heb advies nodig van een deskundige die de situatie en de mogelijkheden bekijkt om MET SPOED de oude Nefit cv ketel en rookgasafvoer vervangt. Mijn voorkeur is voor de Vaillant ecotec plus CW3.

Onderhoudsbeurt voor Nefit Trendline HRC25/CW4 ketel

De ketel is een Nefit Trendline HRC25/CW4 uit 2014. De ketel geef aan dat deze een onderhoudsbeurt nodig heeft. Schoonmaken en mogelijk een pakking vervangen volgens handleiding.

CV ketel vervangen

Ik wil mijn cv ketel vervangen. Ik weet nog niet of ik een Remeha Calenta 40C of 40L wil. Graag advies over deze twee opties. De klus bestaat in ieder geval uit het monteren van de nieuwe en de oude Nefit verwijderen.

Vervangen van een Nefit CV ketel

Ik zoek een loodgieter om een Nefit Trendline 30kw cw5 (al aanwezig) te plaatsen. Hiervoor dient de oude ketel gedemonteerd te worden.

Partners

Partners van Casius