Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor thermostaten vervangen en nieuwe verwarming plaatsen :

Thermostaten vervangen en nieuwe verwarming plaatsen

Wij willen op drie verwarmingen thermostaten en een van de verwarmingen willen wij vervangen hebben (door een al gekochte nieuwe).
Onze klant uit Oegstgeest (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor thermostaten vervangen en nieuwe verwarming plaatsen uit heel Nederland:

Thermostaat van vloerverwarming vervangen

Wij hebben twee vloerverwarmingen met thermostaten maar willen deze graag laten vervangen door De MAGNUM X-treme Control (touchscreen).

Heteluchtkachel vervangen

Thans twee installaties in huis: deel hete lucht, deel CV. Beide ketels direct gestookt. Heteluchtkachel dient te worden vervangen. Mogelijk te vervangen door indirect gestookt via nieuwe CV ketel. Als alternatief: hete lucht laten vervallen, CV ketel vervangen en radiatoren bijhangen in de ruimtes die nu nog hete lucht hebben. Daarnaast 3 zones inrichten met thermostaten. Wie wil hierin adviseren en offreren? Betreft een woonoppervlak van circa 270 m2.

Nieuwe CV-ketel installeren

Op welke brandstof moet de ketel werken? Elektriciteit. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Demonteren van de oude zonnegascombi met collectoren. Vervangen door een elektrisch systeem met collectoren. Betreft vrijstaande woning met wand- vloerverwarming met individuele thermostaten. Gemiddeld 4 personen in de woning.

Zekeringenkast vernieuwen

Ik wil graag mijn zekeringenkast laten vernieuwen. Ik wil ook graag 3 nieuwe thermostaten laten vervangen.

Pomp van vloerverwarming vervangen

Graag ontvang ik informatie en een offerte voor het vervangen van mijn pomp voor de vloerverwarmingsverdeelunit. Deze is onderdeel van mijn stadsverwarmingsaansluiting. Graag ook in uw offerte voorbeelden van draadloze & programmeerbare regelaars/thermostaten voor de verwarmingsklep voor de verdeelunit. En daarbij de installatie kosten. De vloerverwarming is de enige verwarming waarom het hier gaat. Tevens graag nog een offerte voor het vervangen van een thermostaat knop op een radiator.

Verwarmingsketel en themostaten vervangen

Ik wil een nieuwe ketel van Remeha. Het veranderen van de verwarming in het woonhuis met serre. Met 2 thermostaten dus afzonderlijke regeling. En vloerverwarming en voor het huis de verwarming inregelen. etc.

Modulerende thermostaten plaatsen

Ik wil graag mijn thermostaat op de begane grond vervangen door een modulerende thermostaat en ik wil graag een extra modulerende thermostaat aan laten brengen op de eerste verdieping. De ketel bevindt zich op zolder.

Aanpassing centrale verwarming

Graag ontvang ik een offerte omtrent onderstaande werkzaamheden. Uiteraard ben ik beschikbaar voor een thuisbezoek. * plaatsen extra radiator + aansluiten op bestaande leidingnetwerk. * splitsen van boven- en beneden verdieping qua thermostaat. Huidige situatie heeft 1 thermostaat en gewenste situatie is 2 thermostaten. * huidige radiator vervangen voor een krachtigere radiator.

CV ketels vervangen

Ik heb een Remeha ketel waar nu voor 350 euro een reparatie moet gebeuren en een 20 jaar oude Nefit 34 KW-CW5 met natuurlijk 2 aparte Thermostaten. Nu wil ik beide vervangen door 1 ketel die aangestuurd wordt door 2 thermostaten. Voor een praktijkruimte van ongeveer 40 m2 en een woonhuis van ongeveer 160 m2. In het woonhuis is een convectorput aanwezig. Eerder werd mij een Remeha Calenta 40C aangeraden. Ik heb liever meer vermogen dan te weinig. Wat gaat zo iets kosten? Graag advies.

Vervangen van 33 simpele thermostaten ...

Vervangen van 33 simpele thermostaten door 33 instelbare thermostaten. - 33 appartementen in zelfde complex - incl. leveren thermostaten eisen/wensen thermostaat - toets blokkering - instelbaar per dag op tijd - mimimale stand bij afwezigheid Hoeft nog geen getailleerde offerte te zijn. Type cv ketel nog niet bekend. Graag per e-mail.