Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor buitenkranen aanleggen:

Buitenkranen aanleggen

Wat zijn de kosten om 2 buitenkranen aan te leggen aan de voor- en achterzijde van de woning. De meterkast zit in de hal aan de voorzijde en is 2 meter van de voorgevel en 6 meter van de achtergevel verwijderd. Er is geen kruipruimte aanwezig, prefab woning, waardoor ik graag zou willen weten wat de mogelijkheden zijn.
Onze klant uit Oegstgeest (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor buitenkranen aanleggen uit heel Nederland:

Buitenkranen laten aanleggen

Ik wil een buitenkraan laten aanleggen aan de voorkant en achterkant van het huis via de kruipkelder. De kraan moet vanuit de muur komen. De afstand tussen beide kranen (wat leidingen betreft) is ongeveer 14 meter. De woning is goed bereikbaar.

Buitenkranen voor en achter aanleggen

Wij zijn op zoek naar een loodgieter die een waterkraan zowel voor als achter kan aanleggen. Wij hebben nog niks hiervoor aangeschaft. Wie kan ons helpen?

Buitenkranen aanleggen

Wij zoeken een loodgieter die aan de voor- en achterkant van ons huis een buitenkraan kan aanleggen. De buitenkraan kan onder de keuken in de kruipruimte aangesloten worden en zo vrij gemakkelijk naar voor en achteren worden gelegd voor de aansluiting van de kranen. De totale lengte van het huis is ongeveer 11 meter. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Buitenkranen voor en achter installeren

Aanleggen van 2 buitenkranen (voor en achterzijde)

Buitenkraan aanleggen

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor 2 buitenkranen. 1 kraan ligt 1,5 meter van hoofdleiding, 1 kraan ligt aan achterzijde huis en is ongeveer 8 a 9 meter van de hoofdkraan. Doelstelling is om de afsluiter bij het gat van de kruipruimte te maken. Ik kan de gaten graven en de gaten boren. Het betreft het doortrekken van leidingwerk en het aanleggen van de kranen. Graag een scherpe offerte.

Aanleggen van buitenkranen

Ik wil graag in de voor- en achterzijde een kraan laten aanleggen. De meterkast bevindt zich aan de voorzijde van de woning. De afstand nar de achtertuin is ongeveer 8 meter. De leiding zal via de kruipruimte doorgetrokken moeten worden.

Buitenkranen plaatsen

Offerte voor het aanleggen van een buitenkraan voor en achter het huis. Aan de voorkant kan een leiding via de kelder getrokken worden. De meterkast zit boven de kelder. Achter kan de leiding via het gootsteenkastje onder de keuken door naar buiten. De woning is van 1960 of het spouwmuren zijn, weet ik niet.

Buitenkranen aanleggen

Betreft aansluiten van een waterkraan in zowel de voor als achtertuin, inclusief materiaal. Onder de vloer moet een een leiding worden getrokken, ongeveer 10 meter naar voren en 10 meter naar achteren. In de voortuin moet een gat door de gevel worden gemaakt, achter moet het waarschijnlijk onder/door de fundering. Betreft een benedenwoning uit 1980. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Vorstvrije buitenkranen aanleggen

Ik wil graag een vorstvrije buitenkraan aangelegd hebben. Er is een uitbouw geplaatst en het betreft nieuwbouw.

Buitenkranen aanleggen

Ik wil een buitenkraan laten aanleggen aan de achterkant van het huis en, afhankelijk van de kosten, misschien ook aan de voorkant van het huis. De leiding moet worden aangelegd door de kruipruimte. Ik ontvang hiervoor graag uw prijsindicatie.

Partners

Partners van Casius