Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor rookkanaal realiseren in nieuwbouwhuis:

Rookkanaal realiseren in nieuwbouwhuis

Ik wil graag voor mijn toekomstige nieuwbouwwoning een aanleg voor een rookkanaal laten realiseren. Dit moet door 2 kanaalplaatvloeren en een plat dak.
Onze klant uit Noordwijkerhout (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor rookkanaal realiseren in nieuwbouwhuis uit heel Nederland:

Roomdivider (gashaard) realiseren in een aanbouw

Wij zouden graag een gashaard willen maken in onze nieuwe aanbouw die nu nog gebouwd wordt, voor maatvoering zie plattegrond in de bijlage. Hierin is een haard als room-divider ingetekend. Maatvoering gedeelte voor de inbouwhaard zelf is nog aan aan te passen en afhankelijk van de uiteindelijk gekozen haard. Ter inspiratie moet het ongeveer zo iets worden als op de foto in de bijlage. Nu kunnen wij wel gaan bedenken wat handig is maar jullie zijn de experts. Rookkanaal kan recht omhoog (plafond is 260 cm hoog, dak 300 cm. Er zit geen verdieping boven (plat dak). Wij vonden deze alvast erg mooi. Geen idee of jullie deze toevallig ook leveren maar dan krijg je wel een idee wat we mooi vinden om in jullie eigen assortiment van tunnelhaarden te kijken Dru maestro 75 tunnel eco wave M-design Luna gold 850 dv Vraag is wat deze, of alternatieven, ongeveer zouden kosten inclusief installatie. Als jullie advies hebben over een haard die geschikt is dan horen wij dat ook graag.

Nokverhoging plaatsen

Wij willen een nokverhoging realiseren kaal casco. De afmetingen worden 6 x 4 meter. Ivm eindgevel het liefst metselwerk. Verwijderen rookkanaal (zolder). Verwijderen ontluchtingskanaal (zolder}. Plaatsen binnentrap.

Nieuwe openhaard realiseren

Ik zou graag een openhaard willen (tzt) . Tegen de zijmuur van onze boerdeij. Daar zit een schuin dak waar een nieuw te plaatsen rookkanaal door moet. De haard is vrij simpel: een open stookgat op 30 cm hoog van de vloer van 70x70 cm. Met een platte stookplaat. Daar omheen natuursteen in een vierkant. Naar het schuine plavond toe (verloop van 2.20 tot 3,5 meter)een recht gestucte omhulsel om de afvoerpijp. Het stookgat wil ik met een metalen rolgordijn vanaf boven af kunnen schermen.

Nokverhoging realiseren

Wij willen graag een nokverhoging op onze woning. Daarbij willen we graag de volgende zaken in meenemen: 1) Verwijdering schoorsteen 2)Verwijdering Rookkanaal op zolderkamer 3) Verhogen schoorsteen, gedeeld met buren om nokverhoging aan te monteren. 4) Plaatsen Dakopbouw / Nokverhoging Dakobouw met kunstof kozijnen incl hor en rolluiken 5) Compleet afgewerkt aan binnenzijde 6) Nieuwe tussen muur met nieuwe deur 7) Nieuwe dakpannen (huidige dakpannen zijn 60jr en brokkelen af) (31x14 voorzijde) (-26x9 achterzijde) 8) Nieuwe zoldertrap, dichte trap. Ik weet dat er, binnen een straal van 200 meter van ons, nog twee woningen een nokverhoging willen plaatsen. Misschien is het een optie om dit gezamenlijk te laten uitvoeren.

Installatie pelletkachel + realiseren rookkanaal

We hebben interesse ineen pelletkachel. Helaas hebben we daar geen aansluiting en afvoer voor, deze zou dus gemaakt moeten worden. De pelletkachel zouden wij zelf kunnen regelen, al het overige materiaal zouden we graag uitbesteden aan u. Wat is hier voor nodig en wat zijn de kosten om dit te realiseren?

Installeren Pelletkachel + realiseren rookkanaal

Graag laten wij de Qlima pelletkachel Fiorina 74 S-Line 7,45kW installeren, deze hebben wij nog niet aangeschaft maar gaan dit nog wel doen. De kachel zal direct tegen de buitenmuur geplaatst worden, dus een korte afstand. Er is nog geen rookkanaal aanwezig. Deze moet door de muur naar buiten, dan nog 0.5 m opzij, dan nog een klein stukje omhoog. De buizen voor het rookkanaal laat ik graag regelen. Ik weet niet of het dubbelwandig of enkelwandig moet zijn.

Plaatsen pelletkachel

Graag laat ik een pelletkackel plaatsen en hiervoor een afvoerkanaal realiseren, inclusief buizenmateriaal (deze hebben wij dus niet). De pelletkachel gaan wij aanschaffen. Het rookkanaal moet door woonkamervloer, dan door verdiepingsvloer, dan naar zolder door het dak naar buiten. Afvoeren van materialen hoeft niet. Graag een offerte inclusief materiaal en een exclusief materiaal.

Advies en realiseren van een open haard

Er is in mijn woonkamer van +- 20 m2 reeds een rookkanaal aanwezig (op dit moment dicht gemaakt), 90 cm breed x 34,5 cm diep. Ik woon op de tweede verdieping van een 4 verdiepingen flat. Per verdieping komt er een apart rookkanaal bij. Dus wanneer de schacht wordt opengebroken zouden er 2 te vinden moeten zijn, één van de beneden buurman, en één voor mij. Ik zou hier graag een open haard in maken (zie voorbeeld in bijlage). Nu is de huidige muur met spackwerk. Mijn vraag is: -Is het mogelijk om een open haard gelijkende de foto te maken. -Hoeveel komt de muur daartoe nog naar voren? En als deze naar voren komt, kan er een richel bovenop gemaakt worden? -Is dat goed af te werken met gelijkend spackwerk? -Hoeveel gaat dat ongeveer kosten (mag een hele grove kosten raming zijn, waar jullie nergens mee aan vast zitten! Meer ter schatting..) Hoop dat u me kunt helpen!

Een kleine woning of bungalow realiseren

Ik zoek een aannemer die een woning/bungalow kan realiseren. Het moet een woonoppervlakte van ongeveer 120 m2 hebben en casco worden opgeleverd. Daarnaast moeten er wel al nutsvoorzieningen gerealiseerd worden. Ook wil ik dat er een rookkanaal aanwezig is en zie ik graag kunststof kozijnen terug in de woning. Daarnaast moet de woning in ieder geval 2 slaapkamers hebben met een bijkeuken.

Een gat realiseren in een muur voor een rookkanaal

Ik zoek een vakman die een gat van 165 mm kan creëren in een muur op de begane grond. Dit gat is bestemd voor een rookkanaal. Het gat moet komen in een gemetselde muur.

Partners

Partners van Casius