Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor dakgoot reparatie:

Dakgoot reparatie

De dakgoot is lek en moet gerepareerd of vervangen worden. De dakgoot is ongeveer 10 meter lang, en het is een zinken dakgoot. Liefst reparatie ivm vervanging dak binnen nu en 4 jaar.
Onze klant uit Noordwijk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakgoot reparatie uit heel Nederland:

Dakgoot reparatie en lekkage opsporen

Er zit een gaatje in de zinken bak van waaruit de regenpijp naar beneden loopt. Graag hoor ik wat een reparatie kost. Is het ook mogelijk om mijn dakraam meteen na te kijken? Het is een dakraam/koepel van 1 bij 1 meter, en ik zie vochtplekken in mijn zolder, rondom het raam. Ik wil de lekkage meteen op laten sporen. Ik hoor graag van u.

Dakgoot reparatie /vervangen

Dakgoot voor en achterzijde huis 2x 5 meter. Repareren of vervangen? Dakgoot is gekoppeld aan buren (1 zijde) Ik weet niet of het materiaal van kunsstof of zink is. Ben opzoek naar een partij die hiervoor kan kijken of het kan worden gerepareerd of vervangen moet worden en kan uitvoeren.

Dakgoot reparatie en onderhoud

Wij hebben afgelopen zomer een huis gekocht en zouden graag wat onderhoud hieraan willen plegen. Hierbij gaat het om twee verschillende zaken. Aan de voorzijde van het huis hebben wij een dakgoot (ongeveer 5 meter in lengte) waar het water niet goed door de afvoer loopt waardoor er water in de afvoer blijft staan en langs de voorzijde van het huis stroomt. Graag zouden we dit probleem laten verhelpen en indien mogelijk ook naar de afvoerpijp willen laten kijken, mogelijk moet deze ook worden uitgebaggerd. Aan de achterzijde hebben we een balkon van ongeveer 5 meter bij 1.5 meter. Ook hier blijft water staan op het dak en loopt het niet goed naar de afvoer. Ook hier zijn herstelwerkzaamheden nodig. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zouden zijn en zie de offerte tegemoet. Ik ben bereikbaar per mail of op telefoon.

Renovatie aan een mansarde dak en opnieuw isoleren

Het betreft een vrijstaand huis met mansarde kap uit 1939. Geschat dakoppervlak 80 m2. De daklatten en pannen moeten worden vervangen. Naast renovatie ook isolatie vervangen en binnenkant dak afwerken. Als het nodig is een dakgoot controle / reparatie. met een trap is de situatie goed toegankelijk.

Dakgoot ombouw repareren vervangen

Onze ombouw van de dakgoot is vanwege de storm losgeraakt en naar beneden gevallen. Er is al een offerte gemaakt door een bedrijf die door de uitvoerders op de afgesproken reparatie dag met 1300 euro werd opgeschroefd. Ik ging met deze gang van zaken natuurlijk niet akkoord. Ik wil een passende offerte waarmee de schade aan de mijn dakgoot door een erkend dakdekkersbedrijf hersteld gaat worden.

Nalopen dakpannen en repareren dakgoot

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het repareren van een dakgoot en het controleren van dakpannen met eventuele vervanging en reparatie ten behoeve van een VvE. De betimmering is van hout, en de dakgoot zelf van zink.

dakgoot reparatie

ik zoek een loodgieter die de dakgoot kan repareren. Ik heb een lekkage en hoor het steeds tikken, Het is een houten ombouw, het is ongeveer 3 meter lang. De goot ligt op ongeveer 5-6 meter hoogte

Offerte reparatie dakgoot en reparatie lekkage dak

Hierbij willen wij bij u 2 offertes aanvragen voor 2 reparaties aan ons dak. 1) De dakgoot aan de voorzijde van ons huis lekt bij hevige regenval uit 2 gaten die vanaf de straat te zien zijn. Graag willen we dat laten repareren of een deel van de dakgoot laten vervangen. 5 meter breed wat vervangen moet worden. Afvoeren hoeft niet. Of het van zink of kunststof is, durf ik niet te zeggen. Op de eerste verdieping zit de dakgoot, op 6 meter hoog ongeveer. 2) Ook is er sprake van lichte lekkage bij de pijp in het dak die de rookgassen van de kachel afvoert. Gaat door de nok heen. Hierdoor treden er vochtplekken op in het houtwerk aan de binnenzijde van het dak. Waarschijnlijk is de oorzaak het ontbreken van een regenkap boven de pijp. Bij andere huizen zit er wel een regenkap op. Er moet gekeken worden of het kapje de lekkage kan verhelpen. Het kapje moet er sowieso op. Het bevindt zich op de tweede verdieping. Aan de binnenkant moet er ook enige herstel plaatsvinden. Graag ontvang ik advies en een offerte.

Buiten schilder en onderhoud

Het betreft schilderwerk onderstaande deuren en ramen: VOORZIJDE ? Het schilderen van de voordeur ? Het schilderen van de sierlijst bg ? Het schilderen van 1 x raam op de 1ste verd ? Het schilderen van 1 x raam op de 2de verd ? Het schilderen van de dakkapel ? Het schilderen van de daklijst ? KOPSE KANT ? Het schilderen van de openslaande deuren plus hekje op de 1ste verd ? Het schilderen van 1 x raam 2ste verd ? Het schilderen van de daklijst plus dakkapel ZIJGEVEL ? Het schilderen van de sierlijst op de bg ? Het schilderen van 3 x raam op de 1ste verd ? Het schilderen van 3 x raam op de 2de verd ? Het schilderen van de daklijst ? ACHTERZIJDE ? Het schilderen van 2 ramen (zonder steiger te bereiken) Reparatie houtrot en/of vervangen . Onderhoud dakgoot lekkage, dak luikje en schoorsteen .

Reparatie kozijnen en vervanging buitendeur

Repareren 4 raamkozijnen door delen hout te vervangen ivm houtrot en 1 raamkozijn glaslat vernieuwen, vervanging 1 boeilijst bij dakgoot, vervanging 1 tuindeur en reparatie stukje hout boeilijst berging.