Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor dakgoot reparatie:

Dakgoot reparatie

De dakgoot is lek en moet gerepareerd of vervangen worden. De dakgoot is ongeveer 10 meter lang, en het is een zinken dakgoot. Liefst reparatie ivm vervanging dak binnen nu en 4 jaar.
Onze klant uit Noordwijk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakgoot reparatie uit heel Nederland:

Dakgoot repareren of vernieuwen

De dakgoot aan de achterzijde van de woning lekt. Mijn huis is een van de middelste huizen van rijtjeshuizen, dus de dakgoot is 1 geheel met de buren. De huidige dakgoot is geloof ik van ijzer. Als de dakgoot afgevoerd moet worden, deze ook graag afvoeren. Graag offerte voor zowel reparatie van bestaande dakgoot als vervanging van complete dakgoot.

Dakgoot reparatie

De dakgoot aan de achterzijde van mijn huis lekt, het lijkt alsof deze (overdreven) in een V-vorm verkeerd waardoor er water op een punt blijft staan wat er geleidelijk aan doorheen druppelt. Graag zou ik een inzicht willen krijgen in de kosten voor reparatie/herstel aan de achterzijde.

Zinken dakgoot reparatie

Een bestaande zinken dakgoot aan de voorzijde van een rijtjeswoning lekt op een naad en er zit op die plaats een gat inmiddels. Goot is 6 meter lang. Ik zou graag willen weten wat de kosten en mogelijkheden zijn van het plaatsen van expansiestuk op deze naad of wellicht een andere oplossing. Goothoogte is c.a. 6,5 meter.

Reparatie/vervanging zinken dakgoot

Mijn zinken dakgoot in V-vorm is op de knik gescheurd en dus lek. Graag advies/offerte over reparatie of vervanging. Lengte: 11 m.

Zinken goten en regenpijpen vervangen

L.S., wij hebben een woning uit 1977 met zinken dakgoten en zinken regenpijpen. Tijdens een stortbui op 2 augustus bleek dan aan de zuidzijde een regenpijp verstopt en lek lijkt te zijn. Bij het doorspuiten met een hoge drukspuit vielen er allemaal (kleine) gaten in de pijp. Deze dient dan ook, naast ontstopt, over een lengte van circa 2 meter (met twee knikken) te worden vervangen. Bovendien lijkt de dakgoot bij de aansluiting naar de regenpijp op het soldeer lek te zijn. Graag verneem ik uw mogelijkheden om de situatie op te nemen en een offerte voor reparatie te geven. Met vriendelijke groeten,

Pannendak en houtbeschot repareren, goot en regenpijp vervangen

Reparatie hellend dak met dakpannen en houtbeschot van garage. Inclusief vervanging dakgoot en regenpijp door aluminium of zink. Inclusief bladvanger.

Lekkage dak + reparatie dakgoot

Wij hebben een lekkage aan ons dak (dakpannen). Daarnaast zit er een stuk van de dakgoot los. Graag zouden we beide laten repareren.

Dakgootinspectie en reparatie

Dakgoot inspecteren schoonmaken en inspecteren op lekkages en deze repareren.

Dakgoot en regenpijp reparatie

ik wil graag een nieuwe dakgoot.

Afschot van de dakgoot corrigeren

Dakgoot laten aanpassen Afschot dakgoot (achtertuin) is niet goed, bij regenbui stroomt het in midden van goot als waterval buiten de goot. Graag check regengoot, reparatie afschot. De dakgoot is voor de rest prima en relatief jong. Onze buren hebben beide een hwa buis. In rijtjes huis zijn wij de enige waar het overstroomt. Wij zitten naast een hoekwoning. Graag snel herstel is gewenst. Ik heb foto’s toegevoegd, maar ook eventueel filmpje beschikbaar . Bereikbaarheid kan via achtertuin en doek kan ik zo weghalen, dus trap of steiger kan gebruikt worden .