Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Noordwijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Noordwijk heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Noordwijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Noordwijk of directe omgeving.

317 klanten uit Noordwijk bevelen een bij Casius in Noordwijk aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Noordwijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepompboiler installeren in nieuwbouwproject recreatiewoningen, een groot notarishuis voorzien van vloerverwarming, verduurzamen woning, warmtepomp en vloerverwarming plaatsen, het leveren en plaatsen van radiatoren, HR-ketel en expansievat, vloerverwarming, cv en radiatoren plaatsen, infrarood verwarming plaatsen, houthaard gemetselde schouw vervangen voor roomdiviver gashaard, warmtepomp installeren naast luchtverwarming, of de gele woning verwarmen op lucht-luchtwarmtepompen, vloerverwarming realiseren begane grond en 1e verdieping, cv vervangen voor warmtepomp, adviseren en installeren van boiler of warmtepomp, lage rendement radiatoren plaatsen + lucht-luchtwarmtepomp, van elektrisch-gas ketel over naar volledig elektrisch, informeren en plaatsen van een warmtepomp boiler en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Noordwijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Noordwijk:

Frezen van riool

Graag ontvang ik een prijsopgave betreft het frezen van ons riool onder ons huis in de kruipruimte. Met camera hebben we kunnen zien dat er op 1 plek in het riool veel kalk is ontstaan in de kunststof leiding.

Slangen van de vloerverwarming doorspoelen

In mijn huis op de begane grond (huiskamer, keuken en hal) maken we gebruik van vloerverwarming, de verdeler is van het merk Albrand met 6 circuits. De vloerverwarming is 15 jaar oud en ik heb het idee dat het rendement minder is geworden. De verdeler is in de gangkast geplaatst en goed toegankelijk. Ik zou graag een indicatie offerte ontvangen voor het reinigen van de vloerverwarming.

Houtkachel plaatsen

Hout kachel plaatsen in bestaand rookkanaal Benodigde materialen dubbelwandig rookkanaal ongeveer 2 meter plafond rozet en bodemplaat kachel Kachel wordt zelf gekocht

Nieuwe open haard maken

Wij zijn bezig met een renovatie van ons huis. Wij willen graag een nieuwe en andere open haard maken op de plaats van de oude open haard. Dit was ook een hout gestookte haard. Op de foto ziet u hoe het er nu uitziet. De oude haard is intussen volledig gesloopt en er is alleen nog het rookkanaal rechtsboven. Op de tweede foto ziet u het type haard dat wij willen maken. De foto is van een gashaard, maar het wordt een echte open haard met open vuur.

Dakgoot reparatie

De dakgoot is lek en moet gerepareerd of vervangen worden. De dakgoot is ongeveer 10 meter lang, en het is een zinken dakgoot. Liefst reparatie ivm vervanging dak binnen nu en 4 jaar.

Houtkachel en kachelpijp verwijderen

Houtkachel met kachelpijp laten verwijderen. Kachel is nog prima. Graag zouden wij deze willen verkopen.

Boiler vervangen

Voor onze badkamer willen wij de bestaande grote boiler in de badkamer vervangen door een compacte doorstroom boiler. Graag zou ik willen informeren naar de mogelijkheden en waar wij mee rekening moeten houden? Is het ook mogelijk om de boiler in een keukenkastje te plaatsen in plaats van de badkamer? Welke afstand kun je dan maximaal overbruggen? En wat zijn de afmetingen van zo een boiler? Graag zou ik een offerte willen opvragen voor een doorstoomboiler geschikt voor een gezin van 5 personen inclusief installatie en aansluiting.

Gasleiding aanleggen

Ik heb een vakantie woning waar een gasleiding aangesloten moet worden. De leiding ligt voor de gevel en moet naar binnen gebracht worden. De woning is gemaakt van hout.

Boren in betonvloer voor een toiletafvoer

Boren in betonvloer voor een toiletafvoer inclusief de afvoer in kruip ruimte aanpassen zou niet meer als 30 cm verschil zijn met oude staande toilet afvoer!

Vervangen zinken dakgoot rijtjeswoning

Ik wil mijn zinken dakgoot vervangen. De totale lengte van de dakgoot is plusminus 14 meter.

Vloerverwarming leggen

Het betreft een woonhuis. Vloerverwarming voor de gehele benedenverdieping voor een oppervlak van 40 m2. Houten vloer. Kunnen de bestaande radiatoren worden verwijderd en doen jullie dat ook?

Ventilatiesysteem aanbrengen

Voor ons nieuw te bouwen woonhuis (met bed & breakfast) willen wij een ventilatiesysteem aanbrengen. De woning is in totaal zo'n 260 m2. het gaat om 2 tot 5 ruimtes die geventileerd moeten worden. Graag prijs en advies.

Zibro airco bijvullen

Airco bijvullen en een onderhoudsbeurt geven Ik wil de airco (Zibro SC1226) unit bij laten vullen. Deze zit op het dak en in de slaapkamer. Het is een split unit

Grondwaterwarmtepomp met verticale boorput aanleggen

Ik moet een kostenplaatje maken voor de aanleg van een warmtepompsysteem. Het betreft een kavel van 2000 m2. Hier gaan we een drie laags woning op bouwen van 9 x 12 meter. En ik zit nu te denken aan een verticale boorput met een grondwaterwarmtepomp. Graag uw advies en een daarbij behorende prijs.

HR-ketel leveren en installeren

Mijn huidige CV is stuk. Is zoek een goedkope HR ketel inclusief installatie. Wellicht ook onderhoudscontract als hier een mooie aanbieding voor is.

Warmtepomp monteren voor koeling en verwarming

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Nieuwbouw. Voor welke doeleinden wil je de LUCHT - LUCHT warmtepomp gebruiken? Verwarmen, koelen (airco). Hoeveel ruimtes moeten er verwarmd / gekoeld worden? Meer dan 5 ruimtes. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik ga een villa bouwen op een zandduin met zeezicht. Grondwater zit hier ca. 30-40 m1 diep. Daarom denk ik aan een luchtwarmtepomp. Isolatie is 15 cm rondom villa + dak. Inhoud villa circa 1200 m3 met inbegrip van een kelder/garage.

Rookkanaal aanleggen

Wij willen een rookkanaal aan laten leggen 120 mm. Deze moet door 1 betonnen vloer (er is nog geen gat) en ook door 1 houten vloer. Op de benedenverdieping willen we zwart kleurige pijpen. We hebben een schuin dak van 45 graden. Afvoeren optioneel.

Zibro airco bijvullen

Mijn Zibro airco koelt niet goed meer. Het betreft een p122 mobiele airco. Kan er iemand langskomen om te kijken wat er aan de hand is en de airco repareren?

Waterleidingen vervangen

Ik wil voor een school weten hoeveel euro het kost om waterleidingen te laten aanleggen, 10.000 m2. Gewoon een globale schatting :)

Rookkanaal voor een houtkachel aanleggen

Ik wil graag een rookkanaal (dubbelwandig RVS) voor een houtkachel aan laten leggen: - Moet door 2 verdiepingen met betonnen vloeren en door een pannendak heen. De houtkachel heb ik al, uit het vorige huis. - de enkelwandige (zwarte) pijp die boven uit de kachel komt heb ik ook al in mijn bezit. Het gaat om een tussenwoning in Noordwijk. Eind december krijg ik de sleutel van de woning dus graag in januari of februari uitvoeren.

Schoorsteenklep repareren

In het rookkanaal van onze open haard zit een eenvoudige plaat/ ijzeren schoorsteenklep met een midden scharnier. De beide scharnierpunten vallen in een ijzeren vierkant dat met ankers is ingemetseld. Een van de scharnierpunten is afgebroken en de klep zit nu scheef zo'n beetje dicht. Hij gaat ook niet goed meer open. Hij is slecht te bedienen en het stookseizoen is begonnen. Wie kan dat zonder veel breekwerk maken? De klep moet er volgens mij eerst uitgehaald worden met een doorslijptol, daarna moet er een nieuwe klep in of de oude klep slim repareren. Ik heb zelf een idee over die vervanging en wil dat graag delen. Maar misschien heeft een ervaren vakman wel een kant en klaar oplossing.

Grohe Red 3-in-1 kraan met boiler plaatsen

Het betreft het laten plaatsen van een kraan en boiler (Grohe Red 3-in-1 kraan met boiler). Ik schaf de set zelf aan.

Aanleggen en verplaatsen van diverse CV en waterleidingen

Kort gezegd heb ik 2 opdrachten. De eerste is het aanleggen van 2 gasleidingen, 1 ten behoeve van koken op gas (ongeveer 1.50 meter van de afsluitkraan) en 2e leiding is ten behoeve van gas openhaard op ongeveer 10/12 meter afstand van de afsluitkraan. Nu ben ik bezig met een verlaagd plafond, dus er is ruimte om daar de leiding langs te leggen. Frezen in de vloer wordt lastig aangezien daar de leidingen voor de radiatoren doorheen lopen. De 2e opdracht is het verplaatsen van een aantal radiatoren, warm en koud water aansluitingen en afvoeren. Daarnaast moeten ook een aantal af- en aanvoeren gemaakt worden, zoals in de badkamer een toiletafvoer op bestaande afvoer pijp en een koud waterleiding naar de bar/bijkeuken. (Ongeveer 15 meter van hoofdkraan). De werkzaamheden wil ik graag laten uitvoeren in september (19, 20 en 21 startdatum). Mijn meterkast zit in een gemeenschappelijke ruimte (1 verdieping lager). Het water is gedeeld in het appartementencomplex. Ik heb afsluitkranen in mijn woning.

Geiser aansluiten met afvoer naar buiten

Wij willen in ons vakantiehuisje een al aangeschafte geiser laten plaatsen en een afvoer naar buiten laten maken ter vervanging van huidige geiser zonder afvoerkanaal. De afvoer zou eventueel via het dak kunnen. Het betreft een kunststof vakantiewoning met hout constructie.

Nieuwe geiser in stacaravan plaatsen

Graag een nieuwe kleine geiser in een stacaravan plaatsen en de gaskachel nakijken.