Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Nieuwkoop te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Nieuwkoop heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Nieuwkoop u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Nieuwkoop of directe omgeving.

69 klanten uit Nieuwkoop bevelen een bij Casius in Nieuwkoop aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Nieuwkoop bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepompboiler installeren in nieuwbouwproject recreatiewoningen, een groot notarishuis voorzien van vloerverwarming, verduurzamen woning, warmtepomp en vloerverwarming plaatsen, het leveren en plaatsen van radiatoren, HR-ketel en expansievat, vloerverwarming, cv en radiatoren plaatsen, infrarood verwarming plaatsen, houthaard gemetselde schouw vervangen voor roomdiviver gashaard, warmtepomp installeren naast luchtverwarming, of de gele woning verwarmen op lucht-luchtwarmtepompen, vloerverwarming realiseren begane grond en 1e verdieping, cv vervangen voor warmtepomp, adviseren en installeren van boiler of warmtepomp, lage rendement radiatoren plaatsen + lucht-luchtwarmtepomp, van elektrisch-gas ketel over naar volledig elektrisch, informeren en plaatsen van een warmtepomp boiler en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Nieuwkoop staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Nieuwkoop:

Installatie nieuwe cv ketel + aanschaf

De huidige Remeha Avanta ketel dient te worden verwijderd en de nieuwe Remeha Tzerra Ace 28c CW4 dient te worden geplaatst. De oude ketel graag afvoeren. De nieuwe ketel is voor warm water en de cv installatie. Ik woon in een eengezinswoning, het is nu een tussenwoning. Ik woon er in mijn eentje. De kuub inhoud van mijn woning is rond de 300 m3.

Vorstvrije buitenkraan laten monteren

Ik wil graag in de voortuin een vorstvrije buitenkraan laten monteren. Het gaat er om dat de buis door de gevel naar binnen wordt gebracht. De waterleiding zit in de hal.

Vloerverwarming plaatsen

Onze beneden verdieping wordt volledig verbouwd. We trekken zelf alles leeg gezien de keuken + de achter gevel volledig gerenoveerd wordt. Het gaat om het aanleggen van de gang + keuken + woon- / eet-kamer. Totale oppervlakte (ruimte genomen) 43m2. Zowel invrezen als nat opbouw mag. We hebben voor nat opbouw 3cm ruimte ( niet veel ) In beide gevallen wordt de vloer nog in de kruipruimte geïsoleerd. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatieproject Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? 43 m²

Grohe keukenkraan Start Dual Spray monteren

Prijs Grohe keukenkraan Start Dual Spray monteren

Afvoer wasmachine aanleggen

Ik heb nu m'n wasmachine in de badkamer staan,ik wil graag weten wat het kost om deze naar de zolder te verplaatsen. Is het altijd mogelijk om een afvoer aan te leggen want deze zit er niet op zolder

Houtkachel op de schoorsteen aansluiten

Graag willen wij onze houtkachel laten aansluiten. Er is een schoorsteen aanwezig dus er is geen hak of breekwerk nodig maar er moet wel een flexibele buis worden geplaatst in het rookkanaal. Het betreft een rijtjeswoning.

Wasmachine aansluiting verplaatsten

Ik wil graag de wasmachine aansluiting (watertoevoer en afvoer) verplaatsten naar de bijkeuken. Dat is ongeveer 3 meter, de vloer is van beton. Ik wil graag weten wat dat ongeveer zal gaan kosten.

Diameter rookkanaal vergroten

Wij hebben een gemetseld schoorsteenkanaal met een diameter van 110 mm. Hij is opgebouwd met betonelementen van 25 x 25 x 25 cm met daaromheen een gemetselde mantel van kalkzandsteen. We willen de diameter hiervan graag laten vergroten tot 150 mm. De totale lengte van het kanaal bedraagt ongeveer 7 meter. We ontvangen hiervoor graag een offerte.

Vervangen van de keukenboiler

Ik wil graag de oude keukenboiler vervangen door een nieuwe, dit aangezien de oude boiler lekkage geeft.

Vaatwasser en gaskookplaat aansluiten

Ik wil in mijn nieuwe keuken de vaatwasser en gaskookplaat opnieuw aansluiten. De gaskookplaat moet opnieuw van een stekker worden voorzien.

Verhoogde toilet plaatsen

Het lage staande toilet dient te worden vervangen door een verhoogd toilet.

Laag toilet door hoog toilet vervangen

Ik wil graag zo snel als mogelijk mijn lage toilet laten vervangen door een hoog toilet. Het huidige toilet is een staand toilet, het nieuwe toilet moet ook een staand toilet worden, zodat de afvoer niet verplaatst zal hoeven worden. De stortbak wil ik ook of laten vervangen, deze zal hoger geplaatst moeten worden dan de huidige stortbak. Graag een indicatie van de kosten.

Openhaard en rookkanaal verwijderen

Verwijderen van openhaard en rookkanaal. Dichtmaken van de gaten in het betonnen plafond en dak + afwerken. Het rookkanaal loopt vanaf de begane grond door de eerste etage en zolder. Op de begane grond is het rookkanaal weggewerkt in een koof. Dit willen we helemaal weg hebben. Op de eerste verdieping en zolder is de buis zichtbaar. Foto's zijn beschikbaar.

Aanleggen van een buitenkraan

Ik wil graag een buitenkraan laten aanleggen welke naast de achterdeur tegen de gevel geplaatst moet worden. De leiding kan rechtstreeks in de meterkast op de watertoevoer aangesloten worden en de leiding kan via de kruipruimte onder de vloer naar achteren. Uiteraard kraan met vorstbeveiliging. De meterkast zit voorin de woning naast de voordeur. Wil graag per mail een prijsindicatie hebben, een uitgebreide offerte is niet meteen nodig. Heb geen idee in welke richting ik qua prijs moet denken. Gaat trouwens om een eengezinswoning.

Plaatsing designradiator

Ter vervanging van een kickspace Myson 600W wil ik een lange, smalle designradiator in de keuken (b.v. een Plieger 2000 x 298 mm 698W). Graag ontvang ik geheel vrijblijvend een offerte van levering en plaatsing. Leidingen liggen goed.

het plaatsen van een schoorsteen van ...

het plaatsen van een schoorsteen van metaal recht hoekig enkel wandig buitenkant huis en reperatie afvoer badkamer schoon maken kruip ruimte en het dichten van een gaatje in de werkvloer.